Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
„Nem vagyok különösebben tehetséges, csak szenvedélyesen kíváncsi.” mondta Albert Einstein. Ebből a megfontolásból feliratkoztam a Harcosok Klubja chat-csatornájára. Lenyűgöző ez a digitális hadgyakorlat, éppen ezért megosztom az augusztus közepétől érkező üzeneteket azokkal akik nem ennyire mazochisták. Következzék hát a csodafegyver, az izzadva legyártott hősi narratíva, a bugyuta üzenetek sora, Szanditól, Tomitól, Gyopitól, Danitől és magától a Főnitől. Minden szó szerint.
Harcosok Klubja
Szia Suha György! Jó, hogy itt vagy! Lépj be a Harcosok Klubja legújabb digitális főhadiszállására!
Hahó, Harcos! Ez itt a legújabb hírvonal: a digitális főhadiszállásra érkeztél. Maradj éber és hajtsd végre a rád bízott küldetéseket! Együtt védjük meg a hazát és uraljuk a digitális teret.
Vágjunk bele!
Harcosok Klubja
A digitális hadviselés elkezdődött. Iratkozz fel, hogy értesítést kapj a soron következő küldetésekről.
Szia Suha György! Szentkirályi Alexandra vagyok. Magyar Péternél elgurult a gyógyszer, mert kiderültek az adóemelési terveik. Nem lennék a körülötte dolgozó lányok helyében… Persze most is össze-vissza vagdalkozik, mert nem tudja, hogy az egyre romló támogatottsági adatait és az adóemelési terveiket magyarázza vagy a Brüsszelből érkező ukránpárti propagandát tolja. Nehéz a zsoldosok kenyere... Kocsis Máté az orra alá is dörgölte, mit gondol. Te se maradj csendben!
Szia Suha György!
Gyopi vagyok!
Most kell észnél lennünk, barátom! A miniszterelnök figyelmeztet: a magyar középosztály van célkeresztben. Jönne a Tisza-adó, mert azt gondolják, a választások után bármit meg lehet tenni. Na, ezt nem hagyhatjuk! Egyértelművé kell tenni: a magyar embereket nem lehet átverni!
Állj ki Te is a miniszterelnök posztja alatt, mutassuk meg, hogy a középosztály nem hagyja magát!
Harcosok Klubja
Szia Suha György! Bohár Dani vagyok és kérdezni szeretnék tőled. Te szavaznál adóemelésre? Szavaznál arra, hogy eltöröljék a családi adókedvezményeket? Szavaznál a Tiszára? Mert én biztos, hogy nem! Kíváncsi vagyok, hogy Te miért nem szavaznál erre a brigádra?! Nézd meg a videómat és írd le a véleményedet! Köszönöm!
Harcosok Klubja
Üdv, Suha György! Lázár János vagyok. Elrajtolt az Otthon Start program! Hallottad? Hatalmas lehetőség nyílt most ezzel azoknak, akik szeretnének saját otthont, és nem kényszerből bérelnének vagy élnének lakás nélkül! Akár 25 éves futamidő, garantált 3%-os kamat, és maximum 50 millió forintos hitelösszeg! Végre elérhetőbbé vált mind vidéken, mind a fővárosban, hogy mindenki saját otthonhoz jusson! Történelmi lehetőség! Mondd el a véleményedet Orbán Viktor bejegyzése alatt is, nemrég tette ki ezt a videót:
Harcosok Klubja
Szia Suha György! Deák Dani vagyok. Hiába ismerte el a TISZA alelnöke, hogy hazudni fognak a kampányban, ő még nem mondott le. Ilyen a világon nincsen, egy ilyen beismerés után a minimum a távozás. Kocsis Máté tűpontos helyzetleírást adott, add tovább ismerőseidnek.
Harcosok Klubja
Kedves Suha György! Szijjártó Péter vagyok! Minket az érdekel mi a jó Magyarországnak. Maratoni vita volt erről a napokban, aminek itt van a top 5 témája. Írd meg a véleményed!
Harcosok Klubja
Szia Suha György! Menczer Tamás vagyok! Te hallottad már Tarr Zoltán önleleplezését? A Tisza alelnöke bevallotta, hogy a Tisza-adóval sok tízezer és sok százezer forintot vennének el tőled is! Csak erről eddig nem beszéltek, mert féltek, hogy lebuknak és megbuknak... Hát most lebuktak! Segíts nekünk eljuttatni az igazságot mindenkihez! Mondd el te is a miniszterelnök bejegyzése alatt a véleményed! Áprilisban pedig segíts te is elzavarni őket!
Harcosok Klubja
Haho Suha György, Orbán Viktor vagyok.
Néhány nap múlva visszatérek, de addig is közvetlen kapcsolatban lehetünk. Elindítottam a saját chatcsatornámat, ahol első kézből kaphatod meg minden nap személyes üzeneteimet.
Harcosok Klubja
Szia, Suha György! Menczer Tamás vagyok! Mi, amit mondtunk mindig megtartottuk. Egymillió munkahely, béke, biztonság, fiatalok adómentessége, családok támogatása, 13. havi nyugdíj, gyermekek védelme! Néhány a magyar emberekkel elért közös eredményeinkből. Ez a 2026-os választások tétje! Ha Te is egyetértesz Miniszterelnök úr gondolataival, fejtsd ki véleményed az eredeti videója alatt, és mondd el Te is mire vagy a legbüszkébb az elmúlt 15 év közös eredményei közül.
Harcosok Klubja
Szia Suha György! Bohár Dani vagyok, egyenesen Kötcséről! Jelentem, szuper a hangulat. Kapu Tibor az űrből érkezett, Orbán Viktor hamarosan ismerteti a győzelmi tervet. Ma Kötcsén a világ szeme! Kövessétek az eseményeket.
Na, itt untam meg....
3 hónapja
Ez zseni, ezen röhögök tegnap este óta, az álló f*szu digitális nomád első látogatása az AI fake ázsiai lányok világában 😊www.reddit.com/r/hungary/s/FHG3fXKsvEŐ nem rekeszt ki senkit, ha azon múlik meg egy AInak is beakaszt
Gyuszi bá kérem
Amadeus az áttelelt poloska
Negritis, a vajda
3 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/s/FHG3fXKsvEŐ nem rekeszt ki senkit, ha azon múlik meg egy AInak is beakaszt
Gyuszi bá kérem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Duplafenekű beszéd, ki hogy fogja fel.Szerintem ezt nem fenyegetésnek szánta, hanem motivációnak.Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
peterk2005 udvari bolond
Minden egyes apró seggnyalás fel lesz jegyezve és a végén, ha nyernek, majd odajárulhat mindenki a kasszához.
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
tudom ki ez a figura amúgy. tanár egy budapesti szakképzőben, és akkora állat, hogy az iskolát, ahol dolgozik, azt is minden létező fórumon feljelentette.Nem ügyvéd.24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/után feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) Tényi István ügyvéd
Itt tart ez a kurva ország...
EDIT: látom h ez a nyomorák egy Fidesz bérenc MTV és HírTV-s fellépésekkel, nincs több kérdésem.
Beki
ügyvéd? mióta ügyvéd ez a félbolond?
deyell
buhloone mindstate
3 hónapja
Nem ügyvéd.24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/után feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) Tényi István ügyvéd
EDIT: látom h ez a nyomorák egy Fidesz bérenc MTV és HírTV-s fellépésekkel, nincs több kérdésem.
Beki
deyell
3 hónapja
Szerintem ezt nem fenyegetésnek szánta, hanem motivációnak.Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
peterk2005 udvari bolond
Minden egyes apró seggnyalás fel lesz jegyezve és a végén, ha nyernek, majd odajárulhat mindenki a kasszához.
3 hónapja
Majd a bátor választási bizottság jól megbünteti, hogy közpénzből kampányol.Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
Amúgy az adriai hajókázás és a kampányfőnök csere után olvastam olyan cikkeket, hogy vita volt arról, hogy mit kell javítani és állítólag a változtatásokat az (is) indíkálta, hogy sokan csak technikai, módszertani változtatásokat láttak szükségesnek, de Orbán és a János tartalmi változtatásokat is akar. Hát, a tegnapi beszéd alapján szerintem nem igaz a pletyka. Én legalábbis zéró jelét láttam annak, hogy a főni tartalmilag is változtatni akarna. Csak és kizárólag mozgósítás, még erősebb nyomulás a feladat.
Ja, és közben funfactként egyenesben kimondta, hogy a nemzeti konzultáció nem népszavazás, hanem mozgósítás. Ami pár éve még headline lehetett volna, de ma már annyira nincs jelentősége, hogy szerintem senkit nem érdekel. 😊
peterk2005 udvari bolond
Ez egy régi lemez sajna, amikor patásördög Weber Budapesten tárgyalt, a Karmelitában fogadta, pedig Fidesz-elnökként a Lendvaiban kellett volna. Állampárt works.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
Lehet, hogy nem lesz rá szükség. A főnök lassan teljesen beleszokik az öreg don szerepbe, a tegnapi beszédének végén elég keményen megfenyegette a sajátjait. Minden fel lesz jegyezve, semmi nem lesz elfejeltve, aztán minden el lesz rendezve. Be is szart a hallgatóság kicsit, elő kellett tapsolni, hogy megtapsolják a mondatait. 😀Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
Amúgy az adriai hajókázás és a kampányfőnök csere után olvastam olyan cikkeket, hogy vita volt arról, hogy mit kell javítani és állítólag a változtatásokat az (is) indíkálta, hogy sokan csak technikai, módszertani változtatásokat láttak szükségesnek, de Orbán és a János tartalmi változtatásokat is akar. Hát, a tegnapi beszéd alapján szerintem nem igaz a pletyka. Én legalábbis zéró jelét láttam annak, hogy a főni tartalmilag is változtatni akarna. Csak és kizárólag mozgósítás, még erősebb nyomulás a feladat.
Ja, és közben funfactként egyenesben kimondta, hogy a nemzeti konzultáció nem népszavazás, hanem mozgósítás. Ami pár éve még headline lehetett volna, de ma már annyira nincs jelentősége, hogy szerintem senkit nem érdekel. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/után feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) Tényi István ügyvéd
Beki
buhloone mindstate
3 hónapja
A TV2-n ott az egész család, a Tényiek. Elnézést.24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/Nem ez a Tényi az a nyomorult pöcs, aki boldog-boldogtalant feljelent?
Beki
warr_b
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/Nem ez a Tényi az a nyomorult pöcs, aki boldog-boldogtalant feljelent?
Beki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
www.economx.hu/magyar-gazdasag/nyugdijasok-utalvanya-uzletlancok-tesco-elelmiszer.815738.htmlCsak érzi a végét, nyilván nem adja olcsón…de megérdemli az ország aki 4 2/3-ot adott neki.
Hányinger amit a dagadék és bandájának intézkedése okoz... lefordulhatna már a székről a dagadék, nagy segítség lenne mindenkinek.
Beki
3 hónapja
24.hu/belfold/2025/09/08/krubi-feljelentes-orban-viktor-felakasztas-tenyi-istvan/Itt tart ez a kurva ország...
Szerkesztette: Beki
3 hónapja
www.economx.hu/magyar-gazdasag/nyugdijasok-utalvanya-uzletlancok-tesco-elelmiszer.815738.htmlHányinger amit a dagadék és bandájának intézkedése okoz... lefordulhatna már a székről a dagadék, nagy segítség lenne mindenkinek.
3 hónapja
Menczert barhol barmikor. Vallalom.Ha ütni kell megyek😉😉😉
JéBé
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
😀😀😀Na vajon nem lesz semmi az eljárás vége, vagy nem lesz semmi?
telex.hu/belfold/2025/09/08/kotcse-szabalytalan-dronhasznalat-kozigazgatasi-eljaras
dande2
3 hónapja
GP-n szokott drón lenni, tegnap is volt Barcelonában😀😀😀ez itt off, de a MotoGP-n is repkedett egy drón a pályánál a négyes kanyar és a célegyenes előtti kanyarkombináció közötti részen, és azért elég szeles volt az idő, kíváncsi lennél, ez a MotoGP engedélyével történt-e
telex.hu/belfold/2025/09/08/kotcse-szabalytalan-dronhasznalat-kozigazgatasi-eljaras
dande2
slowmotion
3 hónapja
😀😀😀ez itt off, de a MotoGP-n is repkedett egy drón a pályánál a négyes kanyar és a célegyenes előtti kanyarkombináció közötti részen, és azért elég szeles volt az idő, kíváncsi lennél, ez a MotoGP engedélyével történt-e
dande2
3 hónapja
csöcs csöcs brüsszel dollárKisvasút, kisvasút, dollár, della, kisvasútkopejka kopejka rubelecskeDe majd még több idézőjelet használok, hátha úgy átmegy.zászló zászló szív
MC12
Negritis, a vajda
sutianap
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Kisvasút, kisvasút, dollár, della, kisvasútkopejka kopejka rubelecskeDe majd még több idézőjelet használok, hátha úgy átmegy.zászló zászló szív
MC12
Negritis, a vajda
sutianap
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”