Politika
70 feliratkozó
24 napja
Seszták, Tállai, Koncz, Czunyiné, Pócs, Hoppál, Takács Péter, Pogácsás, Demeter Zoltán. de szép lesz nélkületek az új országgyűlés.
built for this shit
24 napja
Remélem nem a vége előtt egy perccel nyomtad ki 😀Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Vége is lett...és még azt mondják, hogy nem fogják kibekkelni 😀Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
Mit, ti szerencsétlenek, el fogtok tűnni a süllyesztőben 😀
24 napja
Akkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
24 napja
Lakner és Ruff síráshoz közel, nagyon bírom őket és a velük együtt sokat dolgozókat az elmúlt 16 évből...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
24 napja
Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
24 napja
Keresem Bayer sírásat de nem találomNyugi. Következő pár hét úgyis arról fog szólni ahogy sir majd
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Na mostmar valaki mondja, el, hova tunt a Peti? Marmint a honvedos?fr24.com/AAE151/3f30ea1a
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Jakab posztja is nagyot ment 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
Valahova repülNa mostmar valaki mondja, el, hova tunt a Peti? Marmint a honvedos?Biztos megint Dzsudzsival van.
Stez
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Keresem Bayer sírásat de nem találom
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Na mostmar valaki mondja, el, hova tunt a Peti? Marmint a honvedos?Biztos megint Dzsudzsival van.
Stez
24 napja
Akcidens
188
Gajdics a magyar einstein
24 napja
Ja, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)
Poloska vagyok.
24 napja
A kormány listáját megmondta már?Zelenszkij magyarul írt X-en, jön az antiszuverén, globalista kormányzás!Egeszen szurrealis, ami a hir tvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Mi van ott?
Stez
Toca
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Na mostmar valaki mondja, el, hova tunt a Peti? Marmint a honvedos?
24 napja
140-141 lesz szerintem isPartizánnál 141et jósoltak nemrég.Remélem mindennel együtt megmarad 133simán megmarad
Kampman
Sixo
Poloska vagyok.
24 napja
Zelenszkij magyarul írt X-en, jön az antiszuverén, globalista kormányzás!Egeszen szurrealis, ami a hir tvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Mi van ott?
Stez
Toca

---
24 napja
Azt amúgy észrevettétek, hogy Magyar Péter hasonlít a fiatal James Hetfieldre?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
24 napja
POSZTMODERNA Partizán közvetítésben megállt a kétoldalú OV-MP szobor forgása, most már csak MP látszik.SZIMBOLIZMUS!
Kampman
zacknorb
24 napja
Partizánnál 141et jósoltak nemrég.Remélem mindennel együtt megmarad 133simán megmarad
Kampman
24 napja
Azért látni Laknert meg Ruffot végre így beszélgetni már megérte