Politika
70 feliratkozó
24 napja
Elitta az agyát....Imádom gajdicsottótA csávó tényleg nem érti.
r.baggio
somoskovig
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Sligovicát szerette régenImádom gajdicsottótMit tol?
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
24 napja
szerintem lsd-tImádom gajdicsottótMit tol?
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
reméljük megszűnik és nem átalakulminden megváltozik.. megszűnik ez a kibaszott propaganda, egyelőre még elhinni se nagyon tudomHa ő eltakarodik klub közeléből, már megérte.Persze, csak a betolt zset ki fogjak onnan szedni gyorsan, meg ugye az elnok urasag, vagy milyen pozicioba kerult csavonk, velhetoen sokaig nem marad. XdMár most az...Tényleg mostantöl a magyar kormány Magyar kormâny lesz. 😀Viszont a Honved meg... Szemetdomb ujra. Xd
iktriad
Stez
iktriad
Stez
NSO-n is milyen sírás lesz a pogácsás vezetésével....
iktriad
Szesze
24 napja
Imádom gajdicsottótMit tol?
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
minden megváltozik.. megszűnik ez a kibaszott propaganda, egyelőre még elhinni se nagyon tudomHa ő eltakarodik klub közeléből, már megérte.Persze, csak a betolt zset ki fogjak onnan szedni gyorsan, meg ugye az elnok urasag, vagy milyen pozicioba kerult csavonk, velhetoen sokaig nem marad. XdMár most az...Tényleg mostantöl a magyar kormány Magyar kormâny lesz. 😀Viszont a Honved meg... Szemetdomb ujra. Xd
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
24 napja
Az aszódi polgármester rokonai még próbálják elcsalni a lehetetlent, 95%-os feldolgozás, a mi szavazókörünkben meg még semmi. 😀Pedig az utolsó pár napi kampányvideók már eltüntek Szilvi oldaláról. Még ma is rakott ki, remek érzékkel a szavazókörnél
eaglesmcnabb
24 napja
Hat meglepne, ha az o _vezetesevel_ lenne.Ha ő eltakarodik klub közeléből, már megérte.Persze, csak a betolt zset ki fogjak onnan szedni gyorsan, meg ugye az elnok urasag, vagy milyen pozicioba kerult csavonk, velhetoen sokaig nem marad. XdMár most az...Tényleg mostantöl a magyar kormány Magyar kormâny lesz. 😀Viszont a Honved meg... Szemetdomb ujra. Xd
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
24 napja
Nagyon 😊Szóval ebben bíztál 😀Mekkora cliffhanger lenne, ha Varga Judit összejönne megint a Petyával 😀Én gondolkoztam azon, hogy vajon nem-e egy fideszes trükk lesz ez, hogy a kétharmados győzelem után keresik MP-t, sehol senki, aztán egyszer csak megjelenik a Fidesz-rendezvényen, lepacsizik Viktorral, összeölelkezik Judittal, Viktor meg belenéz a kamerába, 10 millió magyar szemébe:
eaglesmcnabb
Tényleg elhittétek, ti hülyék?
Kampman
Jakehomer
24 napja
A cica nácik hova dörgölöznek?vityáékhoz
Janek
megint csak mp-nek sikerült beszólni
24 napja
Imádom gajdicsottót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Ha ő eltakarodik klub közeléből, már megérte.Persze, csak a betolt zset ki fogjak onnan szedni gyorsan, meg ugye az elnok urasag, vagy milyen pozicioba kerult csavonk, velhetoen sokaig nem marad. XdMár most az...Tényleg mostantöl a magyar kormány Magyar kormâny lesz. 😀Viszont a Honved meg... Szemetdomb ujra. Xd
iktriad
Stez
iktriad
Stez
24 napja
Szóval ebben bíztál 😀Mekkora cliffhanger lenne, ha Varga Judit összejönne megint a Petyával 😀Én gondolkoztam azon, hogy vajon nem-e egy fideszes trükk lesz ez, hogy a kétharmados győzelem után keresik MP-t, sehol senki, aztán egyszer csak megjelenik a Fidesz-rendezvényen, lepacsizik Viktorral, összeölelkezik Judittal, Viktor meg belenéz a kamerába, 10 millió magyar szemébe:
eaglesmcnabb
Tényleg elhittétek, ti hülyék?
Kampman
Tepper takarodj!
24 napja
Az aszódi polgármester rokonai még próbálják elcsalni a lehetetlent, 95%-os feldolgozás, a mi szavazókörünkben meg még semmi. 😀nálunk pont ez volt, de kijött a Tiszás 56,97%
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
24 napja
Hir tvn mp beszed ertekelese:Aranyhal memóriája van? Ők csak azt toltak az elmúlt 16 évben.
Ennyi kozhelyet reg hallottam.
Stez
24 napja
En holnap igazabol csak azon melyen tisztelt holgyek fejet szeretnem latni, mint Toth Gabi vagy Szabo Zsofi.Csakis felülről 🤣
Stez
24 napja
Az aszódi polgármester rokonai még próbálják elcsalni a lehetetlent, 95%-os feldolgozás, a mi szavazókörünkben meg még semmi. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Hir tvn mp beszed ertekelese:Ennyi kozhelyet reg hallottam.
24 napja
Erdemes lesz figyelni hogy fog e meg posztolni a fb oldalara.Péter szinte biztos, hogy ezen a gépen vanCT151 from Budapest to Turkistan fr24.com/AAE151/3f30ea1aPéter és Balázs elindultak?
r.baggio
shawnka
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
24 napja
Szabolcs 6 meg Tolna 2 500 szavazon belülTolna 3 14 szavazat 😊
Negritis, a vajda
Tepper takarodj!
24 napja
huth szerint jön kunbéla korszaka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
össze lehetne vonni az M4 onlineal és lenne valami normális (mert utóbbi király, azt olvassák is az emberek)A sok ingyenélő parazita, mint például Szöllősi Gyuri, istenem, eltakarodik végre… lesz egy régihez méltó Nemzeti Sport.. de szép volt ez a vasárnapMondjuk azt az NS-t, ami megél a piacról, azt nem sokszor fogod olvasni.
JC6 (Mr. Miele)
somoskovig
A lapot szvsz beszantjak, az nso-t nem.
Stez
Poloska vagyok.