Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
Ilyen hülyeséget is régen hallottam hogy majd az a társadalmi qrva szűk párszázezres osztály dönt el egy szavazást a többmillió nyugger és nyomorult közmunkás helyett akik felvették a támogatást és jól jártak??De kijön.
Matek nem jön ki a létszámmal. Megbaszhatná az a réteg magát rendesen, ha a vidéki csöves qrva meg a cigány banda a profikkal együtt nem egészül ki a nyuggerekkel.
Kb a Lófaszt döntenének ők el, nem a választást, MERT ezek a nagy ‘haszonelemzők’ kevesen vannak. Ők csak a plussz, társadalmi legitimitás, ami igazolja/igazolta idáig őket, de kevesen vannak a prosztók nélkül. Ezért nekik fújják MEG A KÜRTÖT nem a 3 lakás tulajdonosa fogja eldönteni, csak mert most megint lesz egy ingyen’ negyedik lakása.
#csakamatek
ozibozi
A nyuggereket, a kisebbséget, a közmunkásokat, a budapestieket, a faluban élőket meg ilyesmi, nem kell meggyőzni merre szavazzanak, tudják, tudja a tiszás is meg a fideszes is. A választást - a Fidesz győzelmének mértékét - már régóta a 20 és 50 ezer fő közötti településen elő, 30 feletti 55 alatti legalább középfokú végzettséggel és családdal rendelkező réteg dönti el. Alatt, felette kb. beállt a szavazási rend. Ez a réteg jól járt kb. 2022-ig.
Hogy ez változik-e, mp országjárásának lesz e bármi eredménye, vagy vissza lehet terelni őket a Fidesz keblére, ezt nem tudjuk. De az biztos, hogy ők fokozottan érzékenyek a gazdasági témákra.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Ilyen hülyeséget is régen hallottam hogy majd az a társadalmi qrva szűk párszázezres osztály dönt el egy szavazást a többmillió nyugger és nyomorult közmunkás helyett akik felvették a támogatást és jól jártak??Mihez képest nézed a "kurvaszűk"-et? Ahhoz képest, hogy 2022-ben 1,1 millió szavazat volt a fidesz és az összefogás között (600 ezret megfordítasz már nyertél), vagy ahhoz, hogy tavaly az EP listáson volt 700 ezer a fidesz-tisza távolság?
Matek nem jön ki a létszámmal. Megbaszhatná az a réteg magát rendesen, ha a vidéki csöves qrva meg a cigány banda a profikkal együtt nem egészül ki a nyuggerekkel.
Kb a Lófaszt döntenének ők el, nem a választást, MERT ezek a nagy ‘haszonelemzők’ kevesen vannak. Ők csak a plussz, társadalmi legitimitás, ami igazolja/igazolta idáig őket, de kevesen vannak a prosztók nélkül. Ezért nekik fújják MEG A KÜRTÖT nem a 3 lakás tulajdonosa fogja eldönteni, csak mert most megint lesz egy ingyen’ negyedik lakása.
#csakamatek
ozibozi
Ne tegyünk már úgy, mintha egy Németország vagy USA méretű országnál kéne 15% embert megfordítani, nem milliókról beszélünk, hanem százezrekről. Ha ebben az országban, ahol általában 5-5,5 millió ember megy el szavazni országgyűlési választásra, 500 ezer ember pártot vált, vagy csak simán elmegy ahelyett, hogy otthon maradna, ahogy korábban is tette, az komoly billenést okozhat bármerre.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Orbán Ráhel és Tiborcz István a gyermekeikkel és rengeteg bőrönddel ma 16.00 órakor (a milánói reptérről indulva) elhagyták az öreg kontinenst az új világ és a szabadság földje felé. /maradtak még elegen/
3 hónapja
Ilyen hülyeséget is régen hallottam hogy majd az a társadalmi qrva szűk párszázezres osztály dönt el egy szavazást a többmillió nyugger és nyomorult közmunkás helyett akik felvették a támogatást és jól jártak??Hát ha valakit folyamatosan fojtogatsz annak a kis levegővétel is nagy ajándék lesz. Pláne, ha közben folyamatosan azt is kapja, hogy az a kéz igazából csak a kórokozókat, baktériumok és a rossz szénhidrátot tartja ám vissza, szóval tessék hálás lenni.
Kb a Lófaszt döntenének ők el, nem a választást, ezek a nagy ‘haszonelemzők’ kevesen vannak. Ők csak a plussz, társadalmi legitimitás, ami igazolja/igazolta idáig őket, de kevesen vannak a prosztók nélkül. Ezért nekik fújják MEG A KÜRTÖT nem a 3 lakás tulajdonosa fogja eldönteni, csak mert most megint lesz egy ingyen’ negyedik lakása.
#csakamatek
ozibozi
A sötétben tartott takonyvirág nem fog magától sohasem a fény felé tendálni
3 hónapja
Ilyen hülyeséget is régen hallottam hogy majd az a társadalmi qrva szűk párszázezres osztály dönt el egy szavazást a többmillió nyugger és nyomorult közmunkás helyett akik felvették a támogatást és jól jártak?? Matek nem jön ki a létszámmal. Megbaszhatná az a réteg magát rendesen, ha a vidéki csöves qrva meg a cigány banda a profikkal együtt nem egészül ki a nyuggerekkel.
#csakamatek
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
halkan kérdezem, a másik oldal miért nem csinál fullra összevágott kamu videókat Orbánról?
3 hónapja
Továbbra sem értem, hogy ti merre éltek, ha ez egy racionálisan gondolkodó társadalom lenne teljesen másképp nézne ki az ország. Érzelem alapú döntések vannak, amit a proli szívcsakra épp kiköp magából. Aki félti a seggét, hogy egy ukrán migráns telerakja és elkapja egy brüsszeli lyukas kotonnal az nyílván megkérdi a pénzes bácsitól, hogy melyik ábrára húzza be az X-et. Aki pedig akár befogott orral is, de egy marék molylepkére is leszavazna csak takarodjon a NER, meg tök mindegy, hogy melyik Tiszas bohóc épp mit mondRészben igen. Az inkább ellenzék felé hajló bizonytalanok jó része - ilyet ismerek én is nem egyet - egyszerűen nem megy el szavazni, ezzel szavaznak. Ez volt a 10es, a 14es és részben a 22es választáson.Maximum az elmenjek e szavazni vagy sem lehet a kérdés, nincs az az isten, hogy vannak akik az Orbán nem Orbán skálán még mindig középen állnak.Van belőlük 700 ezer - 1 millió között, ők döntik majd el jövőre a választást. Ahogy általában ők döntik el.Én mondjuk nem értem miért gondoljátok, hogy a Tisza majd a tehetséget és a szorgalmat preferálja majd és nem a lojalitást. Ez a Tarr nevű valaki se különb, Szendi zsírleszívó kapitány dettó.Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.Kivágtak 41 másodpercet egy komplett több órás beszélgetésből és azt is úgy hogy 7 perc különbség van a két megnyilvánulása között. És ezt az Orbán kormány is kimondta nem egyszer, választás kell nyerni és utána mehet minden, IS. Index is már csak azok olvassák, akik hardcore akarnak kettősséget látni. Most szépen megmérik, hogy kit érdekel Tarr megnyilvánulása, oszt ez is megy a többi semmit mondó anyag közé. És amúgy igaza van, választás kell nyerni és meglátjuk mi lesz, akinek tele a fasza ezzel az egésszel úgyis levoksol a Tiszara. Ez a választásig mind a két oldalról one-man show lesz.
Minek, kinek csináljàk ezt az értelmiségi pettingelést de komolyan? A belvárosi értelmiségnek nem kell már megfelelni….és pont egy kulcs/ több kulcs témájában, ami annnnnyira kiszámítható - és hatékonyabb - ellenkampányt generál, hogy csak na.
Még elmélkedjenek a csok meg a családi adókedvezmény eltörléséről, a 13. havi nyugdíj eltörléséről és a nyugdíjkorhatár emeléséről, hogy tuti felhozzák a fideszt 😊 szigorúan kamerák előtt, valami nyilvános/fél nyilvános fórumon. Úgy az igazi.
index.hu/gazdasag/2025/08/28/tisza-part-tarr-zoltan-magyar-peter-adorendszer-adozas/
MC12
KB23
Amúgy gyökérfalván a fogatlanok már a progresszív szót se dekódolják szóval tök mindegy ki mit magyarázz majd bele. Aki még billegő, és nem tudja, hogy neki a 16 év szabadrablás tetszett-e vagy sem, az szimplán egy tudatlan, agyatlan f**z, már bocsánat.
FLZOLI
MC12
FLZOLI
A másik rétegnek nem Orbán vagy nem Orbán a dilemmája, ezt az gondolja így akinek túl sok idejét veszi el a politika 😊 lesz alapból bő 2 millió ember, aki el se megy szavazni jővőre, de nem Orbán vagy nem Orbán miatt, hanem mert leszarják.
Szóval a másik réteg dillemmája ennél sokkal profánabb, kivel, mivel járok jobban? Ha marad ami van és az biztosan marad, vagy váltsak a bizonytalan de esetleg többel kecsegtető újra? Szó sincs ideológiáról, eszméről, posztmodernről semmi ilyesmi. Szimpla, egyszerű költség/haszon. Ha úgy fogja érezni, hogy ami van, az hàát nem a legjobb, de legalább van, és a Tisza ezt lehet hogy elvenné, akkor leszavaz a Fideszre. Ha meg inkább tele van a töke Lörinccel meg a luxizással, akkor leszavaz a Tiszára. Ezt a réteget eddig 70-80%al húzta be a Fidesz. Nem tudjuk, és a választások előtti pár hétig nem is fogjuk tudni (akkor kezdenek majd közelíteni szerintem a nyilvános kutatások egymáshoz) hogy most hogy lesz.
De aki szerint ezek a mondatok nem befolyásolnak semmit, az nyilván nem hallott a köteles beszédről, az őszödi beszédről, MzP “háborúba megyünk” interjújáról stb. De igen, ártanak. Ha jól használja az ellenfél akkor pedig nagyon sokat ártanak. De az is lehet, hogy semmit nem fog érni, meglátjuk.
MC12
3 hónapja
Persze -persze majd egy évvel a választások előtt ez fogja eldönteni.Ugyanmár’
3 hónapja
Részben igen. Az inkább ellenzék felé hajló bizonytalanok jó része - ilyet ismerek én is nem egyet - egyszerűen nem megy el szavazni, ezzel szavaznak. Ez volt a 10es, a 14es és részben a 22es választáson.Maximum az elmenjek e szavazni vagy sem lehet a kérdés, nincs az az isten, hogy vannak akik az Orbán nem Orbán skálán még mindig középen állnak.Van belőlük 700 ezer - 1 millió között, ők döntik majd el jövőre a választást. Ahogy általában ők döntik el.Én mondjuk nem értem miért gondoljátok, hogy a Tisza majd a tehetséget és a szorgalmat preferálja majd és nem a lojalitást. Ez a Tarr nevű valaki se különb, Szendi zsírleszívó kapitány dettó.Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.Kivágtak 41 másodpercet egy komplett több órás beszélgetésből és azt is úgy hogy 7 perc különbség van a két megnyilvánulása között. És ezt az Orbán kormány is kimondta nem egyszer, választás kell nyerni és utána mehet minden, IS. Index is már csak azok olvassák, akik hardcore akarnak kettősséget látni. Most szépen megmérik, hogy kit érdekel Tarr megnyilvánulása, oszt ez is megy a többi semmit mondó anyag közé. És amúgy igaza van, választás kell nyerni és meglátjuk mi lesz, akinek tele a fasza ezzel az egésszel úgyis levoksol a Tiszara. Ez a választásig mind a két oldalról one-man show lesz.
Minek, kinek csináljàk ezt az értelmiségi pettingelést de komolyan? A belvárosi értelmiségnek nem kell már megfelelni….és pont egy kulcs/ több kulcs témájában, ami annnnnyira kiszámítható - és hatékonyabb - ellenkampányt generál, hogy csak na.
Még elmélkedjenek a csok meg a családi adókedvezmény eltörléséről, a 13. havi nyugdíj eltörléséről és a nyugdíjkorhatár emeléséről, hogy tuti felhozzák a fideszt 😊 szigorúan kamerák előtt, valami nyilvános/fél nyilvános fórumon. Úgy az igazi.
index.hu/gazdasag/2025/08/28/tisza-part-tarr-zoltan-magyar-peter-adorendszer-adozas/
MC12
KB23
Amúgy gyökérfalván a fogatlanok már a progresszív szót se dekódolják szóval tök mindegy ki mit magyarázz majd bele. Aki még billegő, és nem tudja, hogy neki a 16 év szabadrablás tetszett-e vagy sem, az szimplán egy tudatlan, agyatlan f**z, már bocsánat.
FLZOLI
MC12
FLZOLI
A másik rétegnek nem Orbán vagy nem Orbán a dilemmája, ezt az gondolja így akinek túl sok idejét veszi el a politika 😊 lesz alapból bő 2 millió ember, aki el se megy szavazni jővőre, de nem Orbán vagy nem Orbán miatt, hanem mert leszarják.
Szóval a másik réteg dillemmája ennél sokkal profánabb, kivel, mivel járok jobban? Ha marad ami van és az biztosan marad, vagy váltsak a bizonytalan de esetleg többel kecsegtető újra? Szó sincs ideológiáról, eszméről, posztmodernről semmi ilyesmi. Szimpla, egyszerű költség/haszon. Ha úgy fogja érezni, hogy ami van, az hàát nem a legjobb, de legalább van, és a Tisza ezt lehet hogy elvenné, akkor leszavaz a Fideszre. Ha meg inkább tele van a töke Lörinccel meg a luxizással, akkor leszavaz a Tiszára. Ezt a réteget eddig 70-80%al húzta be a Fidesz. Nem tudjuk, és a választások előtti pár hétig nem is fogjuk tudni (akkor kezdenek majd közelíteni szerintem a nyilvános kutatások egymáshoz) hogy most hogy lesz.
De aki szerint ezek a mondatok nem befolyásolnak semmit, az nyilván nem hallott a köteles beszédről, az őszödi beszédről, MzP “háborúba megyünk” interjújáról stb. De igen, ártanak. Ha jól használja az ellenfél akkor pedig nagyon sokat ártanak. De az is lehet, hogy semmit nem fog érni, meglátjuk.
3 hónapja
Én nem kívánom senki halálát, de az nonszensz, hogy azokat az egységnyi suttyókat állítjuk célkeresztbe, akik arra sem voltak képesek, hogy a pottyantós WC fölé ne fejjel lefelé doljenek eddig, és még annyi fogalmuk se alakult ki eddig, hogy Orbán vs MP oldal féle húznak inkább.Az pont elég, de a legcélravezetőbb az lenne ha meghalnának májusig.Maximum az elmenjek e szavazni vagy sem lehet a kérdés, nincs az az isten, hogy vannak akik az Orbán nem Orbán skálán még mindig középen állnak.Van belőlük 700 ezer - 1 millió között, ők döntik majd el jövőre a választást. Ahogy általában ők döntik el.Én mondjuk nem értem miért gondoljátok, hogy a Tisza majd a tehetséget és a szorgalmat preferálja majd és nem a lojalitást. Ez a Tarr nevű valaki se különb, Szendi zsírleszívó kapitány dettó.Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.Kivágtak 41 másodpercet egy komplett több órás beszélgetésből és azt is úgy hogy 7 perc különbség van a két megnyilvánulása között. És ezt az Orbán kormány is kimondta nem egyszer, választás kell nyerni és utána mehet minden, IS. Index is már csak azok olvassák, akik hardcore akarnak kettősséget látni. Most szépen megmérik, hogy kit érdekel Tarr megnyilvánulása, oszt ez is megy a többi semmit mondó anyag közé. És amúgy igaza van, választás kell nyerni és meglátjuk mi lesz, akinek tele a fasza ezzel az egésszel úgyis levoksol a Tiszara. Ez a választásig mind a két oldalról one-man show lesz.
MC12
KB23
FLZOLI
MC12
FLZOLI
ozibozi
Az ilyentől hiába várod, hogy egy fűszálat is keresztbe tegyen a jobb, élhetőbb ország építésében mert mindig is az állati ösztönei alapján bír majd csak gondolkodni.
Szerkesztette: FLZOLI
3 hónapja
Az pont elég, de a legcélravezetőbb az lenne ha meghalnának májusig.Maximum az elmenjek e szavazni vagy sem lehet a kérdés, nincs az az isten, hogy vannak akik az Orbán nem Orbán skálán még mindig középen állnak.Van belőlük 700 ezer - 1 millió között, ők döntik majd el jövőre a választást. Ahogy általában ők döntik el.Én mondjuk nem értem miért gondoljátok, hogy a Tisza majd a tehetséget és a szorgalmat preferálja majd és nem a lojalitást. Ez a Tarr nevű valaki se különb, Szendi zsírleszívó kapitány dettó.Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.Kivágtak 41 másodpercet egy komplett több órás beszélgetésből és azt is úgy hogy 7 perc különbség van a két megnyilvánulása között. És ezt az Orbán kormány is kimondta nem egyszer, választás kell nyerni és utána mehet minden, IS. Index is már csak azok olvassák, akik hardcore akarnak kettősséget látni. Most szépen megmérik, hogy kit érdekel Tarr megnyilvánulása, oszt ez is megy a többi semmit mondó anyag közé. És amúgy igaza van, választás kell nyerni és meglátjuk mi lesz, akinek tele a fasza ezzel az egésszel úgyis levoksol a Tiszara. Ez a választásig mind a két oldalról one-man show lesz.
MC12
KB23
FLZOLI
MC12
FLZOLI
3 hónapja
Maximum az elmenjek e szavazni vagy sem lehet a kérdés, nincs az az isten, hogy vannak akik az Orbán nem Orbán skálán még mindig középen állnak.Van belőlük 700 ezer - 1 millió között, ők döntik majd el jövőre a választást. Ahogy általában ők döntik el.Én mondjuk nem értem miért gondoljátok, hogy a Tisza majd a tehetséget és a szorgalmat preferálja majd és nem a lojalitást. Ez a Tarr nevű valaki se különb, Szendi zsírleszívó kapitány dettó.Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.Kivágtak 41 másodpercet egy komplett több órás beszélgetésből és azt is úgy hogy 7 perc különbség van a két megnyilvánulása között. És ezt az Orbán kormány is kimondta nem egyszer, választás kell nyerni és utána mehet minden, IS. Index is már csak azok olvassák, akik hardcore akarnak kettősséget látni. Most szépen megmérik, hogy kit érdekel Tarr megnyilvánulása, oszt ez is megy a többi semmit mondó anyag közé. És amúgy igaza van, választás kell nyerni és meglátjuk mi lesz, akinek tele a fasza ezzel az egésszel úgyis levoksol a Tiszara. Ez a választásig mind a két oldalról one-man show lesz.
MC12
KB23
FLZOLI
MC12
3 hónapja
Van belőlük 700 ezer - 1 millió között, ők döntik majd el jövőre a választást. Ahogy általában ők döntik el.Én mondjuk nem értem miért gondoljátok, hogy a Tisza majd a tehetséget és a szorgalmat preferálja majd és nem a lojalitást. Ez a Tarr nevű valaki se különb, Szendi zsírleszívó kapitány dettó.Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.Kivágtak 41 másodpercet egy komplett több órás beszélgetésből és azt is úgy hogy 7 perc különbség van a két megnyilvánulása között. És ezt az Orbán kormány is kimondta nem egyszer, választás kell nyerni és utána mehet minden, IS. Index is már csak azok olvassák, akik hardcore akarnak kettősséget látni. Most szépen megmérik, hogy kit érdekel Tarr megnyilvánulása, oszt ez is megy a többi semmit mondó anyag közé. És amúgy igaza van, választás kell nyerni és meglátjuk mi lesz, akinek tele a fasza ezzel az egésszel úgyis levoksol a Tiszara. Ez a választásig mind a két oldalról one-man show lesz.
MC12
KB23
FLZOLI
3 hónapja
Én mondjuk nem értem miért gondoljátok, hogy a Tisza majd a tehetséget és a szorgalmat preferálja majd és nem a lojalitást. Ez a Tarr nevű valaki se különb, Szendi zsírleszívó kapitány dettó.Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.Kivágtak 41 másodpercet egy komplett több órás beszélgetésből és azt is úgy hogy 7 perc különbség van a két megnyilvánulása között. És ezt az Orbán kormány is kimondta nem egyszer, választás kell nyerni és utána mehet minden, IS. Index is már csak azok olvassák, akik hardcore akarnak kettősséget látni. Most szépen megmérik, hogy kit érdekel Tarr megnyilvánulása, oszt ez is megy a többi semmit mondó anyag közé. És amúgy igaza van, választás kell nyerni és meglátjuk mi lesz, akinek tele a fasza ezzel az egésszel úgyis levoksol a Tiszara. Ez a választásig mind a két oldalról one-man show lesz.
MC12
KB23
3 hónapja
Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.Kivágtak 41 másodpercet egy komplett több órás beszélgetésből és azt is úgy hogy 7 perc különbség van a két megnyilvánulása között. És ezt az Orbán kormány is kimondta nem egyszer, választás kell nyerni és utána mehet minden, IS. Index is már csak azok olvassák, akik hardcore akarnak kettősséget látni. Most szépen megmérik, hogy kit érdekel Tarr megnyilvánulása, oszt ez is megy a többi semmit mondó anyag közé. És amúgy igaza van, választás kell nyerni és meglátjuk mi lesz, akinek tele a fasza ezzel az egésszel úgyis levoksol a Tiszara. Ez a választásig mind a két oldalról one-man show lesz.
MC12
3 hónapja
Kishitűség ez semmi más.Én se hiszem, hogy bárkit is eltántorít egy Tarr megnyilvánulás.
Van az Orsós Vajda és vele szemben van a nyálas /volt:fideszes zsúrpubi, aki nem öreg és nem cigányzsidókommunista.
Azt hogy mennyi faszságot pofázott a kósadajcskövér stb bagázs senkit nem érdekel.
Aki vérhülye fideszes volt az is marad, aki nem az ezt soha nem fogja megtudni.
Gazdaság, gazdaság, infláció, utána meg a vidék és a vidék.,
A többi csak belpesti úri huncutság.
Senkit nem érdekel, mert mindenki tud róla.
ozibozi
Itt már mindenki zsigerből szavaz Orbán mellett vagy ellene, hiszen ez a posztmodern politika már politikai szektákról, hitrendszerekről, érzelmi bevonódásokról, ellensegképekről szól, nem tényekről, érvekről, szakpolitikáról. Trashreality, kiszavazóshow, megvolt már a faszpörgetes, a szociopata kiajanihaneménezes, mivanmivanozás, kikitbaszottmegátfelle, Viktor vagy Péter, Péter vagy Viktor, ennyi. És kurva mindegy mit mondanak a párbajon, már rég mindenki eldöntötte kire nyomja a szavazatát.
3 hónapja
Kishitűség ez semmi más. Van az Orsós Vajda és vele szemben van a nyálas /volt:fideszes zsúrpubi, aki nem öreg és nem cigányzsidókommunista.
Azt hogy mennyi faszságot pofázott a kósadajcskövér stb bagázs, az kb senkit nem érdekelt, így ilyen tarrok is lényegtelenek.
Aki vérhülye fideszes volt az is marad, aki nem az ezt soha nem fogja megtudni, mire elér hozzá már más lesz a téma holnapután.
Gazdaság, gazdaság, infláció, utána meg a vidék és a vidék.,
A többi csak belpesti úri huncutság.
Senkit nem érdekel, mert mindenki tud róla.
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
41 másodperc az a videórészlet, ami a cikkbe van beágyazva. nem igazán örülök neki, hogy egy indexest kell megvédenem, de ez a mondat a főzseni tarr száját hagyja el szó szerint. ezek teljesen hülyék ezzel a dálnokival egyetemben.Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.kedvencem ebből a cikkből:
MC12
"Ezek után Tarr Zoltán vette át a szót, aki hosszasan magyarázta, hogy a választás előtt sok mindenről nem szabad beszélni, mert abba belebukhat a Tisza:
Választást kell nyerni, és utána mindent lehet."
zseniális, hogy egy mondatból ilyen következtetéseket levon a cikk írója.
petey
már ma reggel ezt a műsort nyomta bent melóban a sok agyalágyult kollégám, pedig alapvetően szerencsére egy eléggé apolitikus munkahelyi közegben létezünk többek közt pont a felesleges összekülönbözések elkerülése miatt. a java részük a saját életét nem tudja lemenedzselni civilizált módon, de ezzel kapcsolatban máris ilyen mondatok hangzottak el egyébként totálisan fogalmatlan emberektől: hát ennek államcsőd lesz a vége, ennyi hiányt nem bír el a költségvetés, mennyit fogunk így adózni (kb garantáltan legalacsonyabb sávba tartozó bruttóval, nem baj), hadd ne soroljam. nagyon nem örülök az ilyen fordulatoknak, mert ez csak egy szimpla elkerülhető kérdés lenne, de a magyar szavazó legérzékenyebb pontján matat. a zsebében. és a nagy tömegben szavazó agyhalottaknak ezt nem lehet megmagyarázni, hogy de nem jársz vele rosszabbul, meg számolj már utána. agyhalottéknál nem racionalitásra, hanem a pánikolásra vagy annak mindenáron való leföldelésére kell játszani, semmi más nem számít
Szerkesztette: fake.id
3 hónapja
Gratulálok, Tarr még annál is hülyébb, mint gondoltam 🙂Ez a baj a Tiszával, hogy jön egy Kollár és jön egy Tarr, akik kimondanak nyilvánvaló igazságokat, aztán pislognak a következő fideszes kétharmadnál.
Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Gratulálok, Tarr még annál is hülyébb, mint gondoltam 🙂

3 hónapja
Mondjuk ezeket tényleg mondta a videóban, talán a “belebukhat a Tisza” szavakat nem, de az meg logikusan következik belőle.Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.kedvencem ebből a cikkből:
MC12
"Ezek után Tarr Zoltán vette át a szót, aki hosszasan magyarázta, hogy a választás előtt sok mindenről nem szabad beszélni, mert abba belebukhat a Tisza:
petey
Ezután már nincs nehéz dolga a propagandának. Valaki írta lentebb, hogy a nyomasztást ne becsüljük le. Annyival egészíteném ki, hogy az egzisztenciális nyomasztást különösen ne. Elképesztően hatásos tud lenni.
3 hónapja
Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG.kedvencem ebből a cikkből:
MC12
3 hónapja
Mondjuk amikor elbizonytalanodom, hogy poltikai szempontból jó-e, hogy a Tiszából csak MP-t látni, olykor jön az első vonal mögötte és olyan marhaságokat csinálnak, ami miatt rögtön érthető, miért agyhalottazta őket. Mondjuk másokkal ellentétben én a Tarr-t még egy kicsit sem tartottam soha kèpességesnek, ezt pedig folyamatosan bizonyítja is. Tényleg nem tudja mp eldugni őket még hét hónapra azzal az üzenttel, hogy : KUSSOLJON MINDENKI BASSZÁTOK MEG. Minek, kinek csináljàk ezt az értelmiségi pettingelést de komolyan? A belvárosi értelmiségnek nem kell már megfelelni….és pont egy kulcs/ több kulcs témájában, ami annnnnyira kiszámítható - és hatékonyabb - ellenkampányt generál, hogy csak na.