Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
Szijjas Petya nagyot ment tegnap. Ukrán parancsnok kitiltása, osztrák elnökkel való csörte, na aztán meg ez is! Nagyon kell neki egy újabb orosz kitüntetés, legközelebb úgy fog megjelenni a nyilvánosság előtt mint Brezsnyev elvtárs.
nepszava.hu/3292349_szijjarto-peter-europai-unio-ukrajna-magyar-peter
3 hónapja
A kokainozásért eltiltott Kucsera Gáborral alakult meg a Drogellenes Digitális Polgári KörÉn még várom az "ifjúsági nemiségellenes szövetség" digitális polgári kört.
. A kör alapítói között van Kucsera Gábor világ- és Európa-bajnok kajakos, Muri Enikő énekes és Patkó Béla Kiki, az Első Emelet zenekar frontembere és Nyerges Attila, az Ismerős Arcok zenekar énekese.
ozibozi
Az alapítókat rátok bízom 😊
3 hónapja
A kokainozásért eltiltott Kucsera Gáborral alakult meg a Drogellenes Digitális Polgári KörDeutsch a fő | portoló | szponzor?
. A kör alapítói között van Kucsera Gábor világ- és Európa-bajnok kajakos, Muri Enikő énekes és Patkó Béla Kiki, az Első Emelet zenekar frontembere és Nyerges Attila, az Ismerős Arcok zenekar énekese.
ozibozi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Azért arra kíváncsi vagyok ki fogja írni az előszót. Varga "Asztalos" Judit? Romlott Gulyás Gergely? Vagy a legjobb "barátja" Menczer "Büdösszáj" Tamás? De mégis a legjobb választás O1G lenne 😄Ajándék dobótelefonnalA borítón pedig szaros gatya fog diszelegni.Tehát akkor jól értem. Írtak egy könyvet arról az emberről, aki kiugrott NER-ből és konkrét veszélyt jelent rájuk nézve. Vajon miről szólhat ez a könyv, ami nagy eséllyel tartalmazni fog kényes dolgokat rendszerről is, nem csak arrol akiről írták? Plusz egy NER által finanszírozott reklám MP-nek. Ezek tényleg ennyire hülyék?Az ajándék könyvjelző övcsatos nadrágszíj lesz.
24.hu/belfold/2025/08/27/magyar-peter-konyv-az-arulo-kormanypart-szerzo/
KB23
Dzsokijuing
KB23
sutianap
3 hónapja
A kokainozásért eltiltott Kucsera Gáborral alakult meg a Drogellenes Digitális Polgári KörA Mennyei Megyei teljes szezonjában nem lőnek annyi öngólt, mint ezek az elmúlt 1-2 hónapban...
ozibozi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
A kokainozásért eltiltott Kucsera Gáborral alakult meg a Drogellenes Digitális Polgári Kör. A kör alapítói között van Kucsera Gábor világ- és Európa-bajnok kajakos, Muri Enikő énekes és Patkó Béla Kiki, az Első Emelet zenekar frontembere és Nyerges Attila, az Ismerős Arcok zenekar énekese.
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Ajándék dobótelefonnalA borítón pedig szaros gatya fog diszelegni.Tehát akkor jól értem. Írtak egy könyvet arról az emberről, aki kiugrott NER-ből és konkrét veszélyt jelent rájuk nézve. Vajon miről szólhat ez a könyv, ami nagy eséllyel tartalmazni fog kényes dolgokat rendszerről is, nem csak arrol akiről írták? Plusz egy NER által finanszírozott reklám MP-nek. Ezek tényleg ennyire hülyék?Az ajándék könyvjelző övcsatos nadrágszíj lesz.
KB23
Dzsokijuing
KB23

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
3 hónapja
A borítón pedig szaros gatya fog diszelegni.Tehát akkor jól értem. Írtak egy könyvet arról az emberről, aki kiugrott NER-ből és konkrét veszélyt jelent rájuk nézve. Vajon miről szólhat ez a könyv, ami nagy eséllyel tartalmazni fog kényes dolgokat rendszerről is, nem csak arrol akiről írták? Plusz egy NER által finanszírozott reklám MP-nek. Ezek tényleg ennyire hülyék?Az ajándék könyvjelző övcsatos nadrágszíj lesz.
KB23
Dzsokijuing
3 hónapja
Tehát akkor jól értem. Írtak egy könyvet arról az emberről, aki kiugrott NER-ből és konkrét veszélyt jelent rájuk nézve. Vajon miről szólhat ez a könyv, ami nagy eséllyel tartalmazni fog kényes dolgokat rendszerről is, nem csak arrol akiről írták? Plusz egy NER által finanszírozott reklám MP-nek. Ezek tényleg ennyire hülyék?Az ajándék könyvjelző övcsatos nadrágszíj lesz.
KB23
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Tehát akkor jól értem. Írtak egy könyvet arról az emberről, aki kiugrott NER-ből és konkrét veszélyt jelent rájuk nézve. Vajon miről szólhat ez a könyv, ami nagy eséllyel tartalmazni fog kényes dolgokat rendszerről is, nem csak arrol akiről írták? Plusz egy NER által finanszírozott reklám MP-nek. Ezek tényleg ennyire hülyék?24.hu/belfold/2025/08/27/magyar-peter-konyv-az-arulo-kormanypart-szerzo/
3 hónapja
Én nagyon örülök neki, hogy van. Ritka ez a betonfejű, fáradthatatlan, eltéríthetetlen karakter aki bevállalja azt amit ő csinál. És emellé van benne tisztesség. A kettő kombója ritka.Most nézem Hadházy videóját Hatvanpusztáról, ahogy "besétált": komolyan mondom a pali kitűnő oknyomozó riporter lenne... ha MP kormányozna vmifolytán jövőre, leszerződtethetné h üsse ezeket a tetveket folyamatosan. Amit jelenleg csinál Hadházy ahhoz ért, minden mást feladhatna.Az a baj hogy sajnos egy barom, akivel nem lehet beszélni, ő mindent is ki akar nyomozni.
Beki
Politikailag a minden az a semmmit jelenti valójában.
ozibozi
Politikusként viszont reménytelen persze. Érthető, hogy MP is távol igyekszik tartani. Nem is szabad. Nyomozzon kívülről.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Sőt, sok éve ugyanitt még azt is leírtam, hogy a legvalószínűbb az lesz, hogy vagy palota puccs, vagy valami kiugró NER-es köré gyűlt társaság fogja lezárni ezt az időszakot. 😊Schifferen jó ideje azt érzem már, hogy megfáradt, sőt, megkeseredett lett és gyakran csak puffog. De itt most azért sok tekintetben egyetértek vele. Vannak persze túl erős állításai - a FB-al kapcsolatban - de elég jól elkapja, hogy mi a bajom MP-el. Na nem a vértiszás komment siserehad - a social media ilyen, és a Tisza nem tőlük erős hanem a Tisza köröktől, ami alulról szerveződik, és az erejét az aktivizállódó _középosztálybeliek_ adják -, de MP egyéniségét jól elkapta szerintem.Nem értelek.
A kérdés az, hogy ha nem így, akkor hogyan? Én is sokkal szívesebben vennék egy Iványi Gáborhoz mérhető moralitású alternatívát. De nincs. És a budapesti értelmiség által szerveződő ilyen-olyan formációk, hol külön, hol összefogva négy választást buktak el úgy, hogy a négy választáson összesen jó, ha 10 vidéki egyéni körzetet nyertek. Beleértve Schiffert és a valamikori pártját is. Úgyhogy mi az, amit Schiffer mondani tud, ami nem csak egy 5. kerületi kávéházi asztal mellett makes sense?
peterk2005 udvari bolond
Pont te vezetted le évekkel ezelőtt, hogy tökmindegy kire szavaz az ember, csak ne Orbánra, hogy legyen más, legyen változás, aztán legfelejebb majd azt a mást is kiszavazzuk, mert nem a személy, a párt, az elvei, értékei amik fontosak, hanem a váltás a lényeg.
Most meg nekikezdesz relativizálgatni, meg moralizálgatni, schifferandrásozni, meg Magyar Péter személyét/karakterét értelmezni?!
Ő most a más. Ennyit tud. Ezt üzembiztosan. Akkormeg? Nem értelek.
Őszentsége Sobri Jóska
A kérdés nyilván költői volt, hiszen le is írtam utána, hogy látom a helyzetet. MZP-re is leszavaztam, és még Gyurcsány feleségére is leszavaztam volna, úgyhogy nem kérdés, hogy a tiszára is le fogok. Ezzel együtt látom MP szeméyiségét, és van pár dolog ami nagyon nem tetszik. Hozzáteszem, hogy láttam annak idején Orbán személyiségét is, az se tetszett, mégis ragasztottam nekik a plakátot. De öregazem, időnként elfog a moralizálgatás. Plusz, Schiffer számomra az utóbbi 15 év egyik legnagyobb csalódása. Volt pillanat - igaz nem sokáig, de volt - amikor NEKI elhittem, hogy lehet más a politika esetleg. Emiatt a mai napig időnként meghallgatom, ha másért nem, akkror újra és újra szembesülni azzal, hogy hova jutott.
Szóval "tudom a dolgom", be fogom húzni az X-et. De engedtessék meg nekem az a luxus, hogy közben hadd remljem, hogy végre egyszer ha nem is Iványi Gábort húzunk, de talán jobbat mint Orbánnal meg a megelőző néhánnyal. Nem kívánok sokat, csak mondjuk annyit amennyit a lengyelek elértek. Náluk is ordas a politika, de azért van egy nemzeti minimumuk, és ezért működik és fejlődik az ország.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Igazad van am sajnos. Ha egóból engedne mindenkinek nagyon jó lenne.Most nézem Hadházy videóját Hatvanpusztáról, ahogy "besétált": komolyan mondom a pali kitűnő oknyomozó riporter lenne... ha MP kormányozna vmifolytán jövőre, leszerződtethetné h üsse ezeket a tetveket folyamatosan. Amit jelenleg csinál Hadházy ahhoz ért, minden mást feladhatna.Az a baj hogy sajnos egy barom, akivel nem lehet beszélni, ő mindent is ki akar nyomozni.
Beki
ozibozi
3 hónapja
Most nézem Hadházy videóját Hatvanpusztáról, ahogy "besétált": komolyan mondom a pali kitűnő oknyomozó riporter lenne... ha MP kormányozna vmifolytán jövőre, leszerződtethetné h üsse ezeket a tetveket folyamatosan. Amit jelenleg csinál Hadházy ahhoz ért, minden mást feladhatna.Az a baj hogy sajnos egy barom, akivel nem lehet beszélni, ő mindent is ki akar nyomozni.
Beki
3 hónapja
Most nézem Hadházy videóját Hatvanpusztáról, ahogy "besétált": komolyan mondom a pali kitűnő oknyomozó riporter lenne... ha MP kormányozna vmifolytán jövőre, leszerződtethetné h üsse ezeket a tetveket folyamatosan. Amit jelenleg csinál Hadházy ahhoz ért, minden mást feladhatna.
3 hónapja
Pontosan ugyanígy látom én is. Aztán lehet az erőfölény megold mindent majd amúgy is1. Győzelmet 😀Sámuel, Sámuel…. Nyílik az olló de kampányfőnököt kell cserélni? Egy ütemmel le vagy szerintem maradva.Amúgy érdekelne h ettől a repi vonaltól mit várnak?
24.hu/belfold/2025/08/27/kozvelemeny-kutatas-tisza-part-fidesz-magyar-peter-orban-viktor-nezopont/
MC12
Tényleg úgy gondoljak h az ottani eszközök atultethetok eredményesen? Te erről mit gondolsz?
Amúgy megjegyzem h nem is igazán ültetik át az ottani eszközöket csak hasonmaskent ráadásul hibás termékként eladva …
csebi
2. Tényleg úgy gondolják és szerintem rosszul - de nem látok bele, simán lehet, hogy ők látják jól.
2006-ban próbálkoztak már ezzel az "amerikából importálunk tanácsadókat, akik megnyerik nekünk a választást" - dologgal és nem jött össze... Egy kampány nem algopyrin, hogy Alaszkától Makóig jó a fejfására, vannak ország sajátosságok, amik nagyon meghatározóak, egyedi tulajdonságok, társadalomspecifikus dolgok ésígytovább. Ezt akár meg is tanulhatták volna a lengyel választásokon tavaly, ahol megfigyelőként sokan kinn voltak a fideszből, és élesben láthatták, mennyire nem működnek olyan dolgok, amik itthon igen. Pedig az csak Lengyelország itt a szomszédban.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
vagy úgy fog az eu is rászarni a végrehajtására egy képzeletbeli kereset helyben hagyására, ahogy a magyar kormány is inkább fizet, mint tiszteletben tartsa ennek a testületnek a maga számára kedvezőtlennek ítélt döntéseit. igazából az lenne a legszebb reakció viktorék feléwww.portfolio.hu/unios-forrasok/20250827/a-magyar-kormany-beperelte-az-europai-tanacsot-az-ukrajnanak-fizetett-epf-tamogatasok-miatt-782097Azért az ilyen EU dolgok sebességét ismerve nem zárnám ki, hogy nem lesz ebből a választásokig semmi, aztán ha a Tisza nyer, max megkérik, hogy vonják vissza a keresetet, a viszonyok helyreállítását elősegítendő...
"Több milliárd eurónyi, Ukrajnának folyósított támogatás kifizetéséről szóló döntést támadott meg a magyar kormány: Magyarország a luxembourgi Törvényszéken pert indított az Európai Unió Tanácsa és az Európai Békekeret (EPF) ellen, vitatva a zárolt orosz jegybanki eszközök hozamának ukrajnai felhasználását. A keresetet még júliusban nyújtották be, hétfőn pedig az ügyet befogadta az uniós bírói fórum. "
Viktorékat egyszer valaki tuti meg fogja merényelni
NB2
StormST
3 hónapja
Úgyhogy mi az, amit Schiffer mondani tud, ami nem csak egy 5. kerületi kávéházi asztal mellett makes sense?Ne haragudj, de hány éves vagy, ez lesz az első szavazásod? Hát ennyire nem jön le a nyilvánvaló, hogy ez az ember mire is van tartva? Ő a manifesztálódott index.
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Schifferen jó ideje azt érzem már, hogy megfáradt, sőt, megkeseredett lett és gyakran csak puffog. De itt most azért sok tekintetben egyetértek vele. Vannak persze túl erős állításai - a FB-al kapcsolatban - de elég jól elkapja, hogy mi a bajom MP-el. Na nem a vértiszás komment siserehad - a social media ilyen, és a Tisza nem tőlük erős hanem a Tisza köröktől, ami alulról szerveződik, és az erejét az aktivizállódó _középosztálybeliek_ adják -, de MP egyéniségét jól elkapta szerintem.Nem értelek.
A kérdés az, hogy ha nem így, akkor hogyan? Én is sokkal szívesebben vennék egy Iványi Gáborhoz mérhető moralitású alternatívát. De nincs. És a budapesti értelmiség által szerveződő ilyen-olyan formációk, hol külön, hol összefogva négy választást buktak el úgy, hogy a négy választáson összesen jó, ha 10 vidéki egyéni körzetet nyertek. Beleértve Schiffert és a valamikori pártját is. Úgyhogy mi az, amit Schiffer mondani tud, ami nem csak egy 5. kerületi kávéházi asztal mellett makes sense?
peterk2005 udvari bolond
Pont te vezetted le évekkel ezelőtt, hogy tökmindegy kire szavaz az ember, csak ne Orbánra, hogy legyen más, legyen változás, aztán legfelejebb majd azt a mást is kiszavazzuk, mert nem a személy, a párt, az elvei, értékei amik fontosak, hanem a váltás a lényeg.
Most meg nekikezdesz relativizálgatni, meg moralizálgatni, schifferandrásozni, meg Magyar Péter személyét/karakterét értelmezni?!
Ő most a más. Ennyit tud. Ezt üzembiztosan. Akkormeg? Nem értelek.
3 hónapja
Schifferen jó ideje azt érzem már, hogy megfáradt, sőt, megkeseredett lett és gyakran csak puffog. De itt most azért sok tekintetben egyetértek vele. Vannak persze túl erős állításai - a FB-al kapcsolatban - de elég jól elkapja, hogy mi a bajom MP-el. Na nem a vértiszás komment siserehad - a social media ilyen, és a Tisza nem tőlük erős hanem a Tisza köröktől, ami alulról szerveződik, és az erejét az aktivizállódó _középosztálybeliek_ adják -, de MP egyéniségét jól elkapta szerintem.Egy Iványi Gábor féle ember mikor fog kiállni szarrá lövetni magát a propagandával? Nyilván soha, azokat az embereket jó lenne követni, de nekik nem elég vastag a képükön a bőr, hogy azzal pajzsot tartsanak elénk. Tetszik vagy sem, az Orbán rendszert csak egy MP-féle ember tudja legyőzni, aki megy előre rendíthetetlenül. Nekem is van vele bajom, elég sok, de az elmúlt 10-15 év megmutatta, hogy országos szinten nem fogja egy KG vagy MZP szintű, visszafogottabb arc legyőzni a fideszt, ők nem tudnának így elmenni országjárni, naponta beállni a lövészárokba a Megafon-Kesma-"önszorgalombólhülye" hadak ellen, nem támadnának vissza, max védenék magukat pár napig, aztán feladnák...
peterk2005 udvari bolond
Schiffer meg egy teljesen hiteltelen arc szintjére küzdötte le magát, a "lehet más"-tól eljutott a "csak Orbánnak lehet igaza és őt ne bántsa senki" szintre, nálam simán top3 a köpönyegforgatásban...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
És mikor volt bármiféle morálja, ami alapot jelenthetne a bírálatra?Schifferen jó ideje azt érzem már, hogy megfáradt, sőt, megkeseredett lett és gyakran csak puffog. De itt most azért sok tekintetben egyetértek vele. Vannak persze túl erős állításai - a FB-al kapcsolatban - de elég jól elkapja, hogy mi a bajom MP-el. Na nem a vértiszás komment siserehad - a social media ilyen, és a Tisza nem tőlük erős hanem a Tisza köröktől, ami alulról szerveződik, és az erejét az aktivizállódó _középosztálybeliek_ adják -, de MP egyéniségét jól elkapta szerintem.Má' bocsánat, de Schiffer mikor volt értelmiségi?
peterk2005 udvari bolond
Amadeus az áttelelt poloska
3 hónapja
Schifferen jó ideje azt érzem már, hogy megfáradt, sőt, megkeseredett lett és gyakran csak puffog. De itt most azért sok tekintetben egyetértek vele. Vannak persze túl erős állításai - a FB-al kapcsolatban - de elég jól elkapja, hogy mi a bajom MP-el. Na nem a vértiszás komment siserehad - a social media ilyen, és a Tisza nem tőlük erős hanem a Tisza köröktől, ami alulról szerveződik, és az erejét az aktivizállódó _középosztálybeliek_ adják -, de MP egyéniségét jól elkapta szerintem.Má' bocsánat, de Schiffer mikor volt értelmiségi?
peterk2005 udvari bolond
3 hónapja
Schifferen jó ideje azt érzem már, hogy megfáradt, sőt, megkeseredett lett és gyakran csak puffog. De itt most azért sok tekintetben egyetértek vele. Vannak persze túl erős állításai - a FB-al kapcsolatban - de elég jól elkapja, hogy mi a bajom MP-el. Na nem a vértiszás komment siserehad - a social media ilyen, és a Tisza nem tőlük erős hanem a Tisza köröktől, ami alulról szerveződik, és az erejét az aktivizállódó _középosztálybeliek_ adják -, de MP egyéniségét jól elkapta szerintem.A kérdés az, hogy ha nem így, akkor hogyan? Én is sokkal szívesebben vennék egy Iványi Gáborhoz mérhető moralitású alternatívát. De nincs. És a budapesti értelmiség által szerveződő ilyen-olyan formációk, hol külön, hol összefogva négy választást buktak el úgy, hogy a négy választáson összesen jó, ha 10 vidéki egyéni körzetet nyertek. Beleértve Schiffert és a valamikori pártját is. Úgyhogy mi az, amit Schiffer mondani tud, ami nem csak egy 5. kerületi kávéházi asztal mellett makes sense?

3 hónapja
Újabb gyöngyszem 🤦De ki az, aki politikai motiváció alapján választ bankot?
telex.hu/belfold/2025/08/27/erste-bank-reklam-pride-reszlet-eltavolitas-modositas
dande2
Aki igen és ellenzéki, most nem megy az Erstéhez, a HK-nak meg ott az MBH.
(Persze, nem akartak extra különadót a nyakukba.)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)