Politika

52 feliratkozó

2 hónapja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 303 — The only discipline that lasts, is self discipline
 444.hu/2026/07/06/tuntetest-szervez-a-fidesz-az-alaptorveny-modositasa-ellen

Én komolyan azt hiszem, hogy egy szimulációban élünk, és valaki kurva jól szórakozik egy irányítóteremben.
Gyurma Pappa
Valószínűleg a Fideszen belül is sokan érzik ugyanezt. Ki melyik bogyót vette be 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 303 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hol mutatkozik meg szerinted MP akarnoki jelleme az elmúlt 50 nap kormányzásában?
ervinator
Sok mindenben. Apróságokban is. Például a "tárlat látogatós" napon amikor ki akarta tessékelni a minisztériumból azt a - nevesejutmáreszembe - Fidesz másodvonalast (most azt hiszem Orbán sajtó felelőse ismét), aztán utána a "nemkapszvégkielégítést baszod". Kisstílű, Ha jogszerűen jár a végkielégítés, akkor úgyis meg fogja ítélni a bíróság, meg fogják kapni, semmi értelme a kisstílűségnek. Hordja le, hogy csak kárt okozott az embereknek és hogy van pofája végkielégítést is felvenni, az oké. De jogszerűen járó juttatást ne tartson vissza.

Aztán ott van pl. az 5 napos "társadalmi egyeztetési" gyakorlat is. Tipikus NER-es dolog, a nemzeti konzultáció újracsomagolva. Elbábozza, hogy konzultál a társadalommal, miközben mindenki, aki látott már működő demokráciát, tudja, hogy egy cirkusz az egész, egy társadalmi konzultáció nem így néz ki. Nem magával az 5 nappal van bajom, mert ideiglenesen el tudom fogadni, hogy pl. az EU pénzek miatt, meg a bábok elzavarása miatt most sietni kell, de akkor kommunikálják is ezt. De MP úgy beszél az 5 napról, mintha az tényleg társadalmi egyeztetés lenne. Vagyis nem lehet tudni, hogy mondjuk 1 év múlva hogyan gondolják a törvénykezést majd.

És persze a parlamenti viselkedése. Egy határig el is várom, hogy számon kérje a bukott NER-es embereket. De gyakran messze túlmegy rajta. Gyakran a morális számonkérés átmegy homokozóba, ami nekem személyesen nem tetszik, ráadásul szerintem kontra produktív is. Abban bízom, hogy amúgy rendkívül tanulékony a faszi, és hajlandó is tanulni. Rengeteg dologban fejlődött az elmúlt 2 évben, Így beláttatható vele, hogy nyomja el a személyiségének ezt az oldalát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 868 — nabege2@yahoo.com
Szerintem egyszer, mikor majd eltűnik a Tisza és Magyar Péter és sok idő eltelik, majd akkor kiderül, hogy Németh Balázs az ő beépített embere volt.
szaba
áh, ezek tényleg ennyire hülyék, nincs itt semmiféle mesterterv, normális ember nem viselkedik úgy, mint pl tuzson, ekkora bunkóságra érezhetően Ruff se volt felkészülve

És ov szándékosan ilyen pribékekkel vette körül magát
r.baggio
nem, azért ott voltak nagyon okos emberek
most tényleg a trógereket küldte a parlamentbe, hogy szétbarmolják az egészet
2 hónapja
szaba Buffalo Bills 13 295
Szerintem egyszer, mikor majd eltűnik a Tisza és Magyar Péter és sok idő eltelik, majd akkor kiderül, hogy Németh Balázs az ő beépített embere volt.
szaba
áh, ezek tényleg ennyire hülyék, nincs itt semmiféle mesterterv, normális ember nem viselkedik úgy, mint pl tuzson, ekkora bunkóságra érezhetően Ruff se volt felkészülve

r.baggio
Szerintem nem feltétlen szándékosan. Csak ha az első második meg a harmadik számú szempont is az, hogy bólogató Jánosok legyenek a választottak minden más lényegtelen, akkor az egy idő után elkerülhetetlenül ide vezet.
Cowboykarcsi90
De szándékosan. G-nap tanulsága ez volt neki.
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 21 014 — Vikings fan
Amúgy az idei év a csalódások éve lesz
1: csalódtam mert volt ilyen formában választás.
2: csalódtam mert azt hittem h érdemi mélyállam került kialakításra ehhez képest egy kártyavár is stabilabb
3: csalódtam mert 16 évig meg voltam győződve h ez egy profi politikai banda. De most hetek óta azt mutatják h még az oellenzek is kompetensebbnek tűnt náluk.
csebi
4. Még jobban csalódtam, hogy 16 évig fenn tudtak maradni.
2 hónapja
Cowboykarcsi90 3 639 — …not me…Im in my prime!
szaba

r.baggio
Szerintem nem feltétlen szándékosan. Csak ha az első második meg a harmadik számú szempont is az, hogy bólogató Jánosok legyenek a választottak minden más lényegtelen, akkor az egy idő után elkerülhetetlenül ide vezet.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 741
szaba

r.baggio
Legalabb ertjuk h a Gulyas is miert csak 1 evig vallalta. Ezekkel egyutt dolgozni…inkabb a halal.
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 804 — Lucas Scott
Amúgy az idei év a csalódások éve lesz
1: csalódtam mert volt ilyen formában választás.
2: csalódtam mert azt hittem h érdemi mélyállam került kialakításra ehhez képest egy kártyavár is stabilabb
3: csalódtam mert 16 évig meg voltam győződve h ez egy profi politikai banda. De most hetek óta azt mutatják h még az oellenzek is kompetensebbnek tűnt náluk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 386 — hotty f*cking toddy
szaba

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
2 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 410
németh balázs kiejelentette, hogy ő csütörtökön az önkényuralom kiépítése mellett fog tüntetni 😀 😀 😀
hát..okéé 🤷‍♂️

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 970 — capitaine du château de Vienne 1487
Nézem-hallgatom ezt a mai ülést. Az ellenzék öngyilkossága kiemelkedő hatékonysággal zajlik. Tényleg lesz most egy politikai vákuum, kíváncsi vagyok, kik tudják ezt majd kihasználni.
szaba
Én

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 192 — Whoops, looks like something went wrong.
Bye bye Szollo.
Stez
megkapta a hamuban sült pogácsát.
resistance is futile
Ez kicsoda?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nemzeti Sport - szöllősi györgy
bogjosi
A Puskás Akadémia FC új sajtófőnöke.
szaba
Valamit biztosan talalnak neki, de mondjuk szamomra az lesz az erdekes, hogy a Puskas ugyi dolgait hogy fogjak kezelni fent, mert tippem szerint ettol a titulustol is hamarosan elbucsuzhat. Es nem is hullajtunk majd erte konnyeket. Rendesen ki lesz csinalva.

2 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 619 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Bye bye Szollo.
Stez
resistance is futile
Ez kicsoda?
bogjosi
Húú, ez nagyon jó.
Kitiltott vagy 100 évre, azóta sem regisztráltam újra. Most lehet megteszem, csak hogy elbúcsúzzak tőle 😀

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 690 — Cowboys fan
Bye bye Szollo.
Stez
resistance is futile
Ez kicsoda?
bogjosi
szaba
akik 2027-re kizúgnak az MB1-ből?
2 hónapja
Bye bye Szollo.
Stez
resistance is futile
Ez kicsoda?
bogjosi
2 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 619 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Bye bye Szollo.
Stez
resistance is futile
Ez kicsoda?
bogjosi
Húú, ez nagyon jó.

2 hónapja
Nézem-hallgatom ezt a mai ülést. Az ellenzék öngyilkossága kiemelkedő hatékonysággal zajlik. Tényleg lesz most egy politikai vákuum, kíváncsi vagyok, kik tudják ezt majd kihasználni.
2 hónapja
Bye bye Szollo.
Stez
resistance is futile
Ez kicsoda?

2 hónapja
Bye bye Szollo.
Stez
resistance is futile
Ez kicsoda?

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 804 — Lucas Scott
“A frakció hosszan tárgyalt, tovább is tárgyal az alkotmánymódosításról és az erre adandó válaszokról. Csütörtökön 6 órakor tüntetést tartunk a Sándor-palota előtt, tiltakozva az alkotmánymódosítás ellen“

Elképzelem ahogy Vitályos, Tuzson, Német, Pócs, Szűcs Gábor 5ös próbálja kitalálni Kocsis-Gulyás duó által vezetve a válaszokat.
Toca
ezert kar volt megvarni a hetfot. ezt kitalalhattak volna mar penteken is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Valaki p.fánb.szhatná már egyszer tuzsont, vállalhatatlan az a tiszteletlenség amit leművel Ruff beszéde alatt..

2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 438 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
 444.hu/2026/07/06/tuntetest-szervez-a-fidesz-az-alaptorveny-modositasa-ellen

Én komolyan azt hiszem, hogy egy szimulációban élünk, és valaki kurva jól szórakozik egy irányítóteremben.
Gyurma Pappa
ezt teljesen komolyan gondolják.
resistance is futile
Biztos, hogy nem. Ezt senki nem gondolhatja komolyan.
Gyurma Pappa
Dehogynem, ahogy Hitler is Steinert várta a bunkerben, mielőtt szétlőtte a fejét.

Nyilván minél szarabb a helyzet, annál irreálisabb a remény, de gondolj bele, hogy Hitler sem Steiner hadseregével kezdte.

Ott volt a Volksturm, meg Berlin-Seelow, hogy majd ott aztán megállítják a ruszkikat. Meg a V2, meg a Me262, meg a Tiger II. Aztán ott volt az a kirándulás az Ardennekben, hogy majd Peiperék a halál 50 órájában elérik Antwerpent benzin nélkül és jó lesz. Aztán ott volt a tavaszi ébredés, hogy majd itt Magyarországon visszaverik a ruszkikat.

Aztán ott volt az Atlanti-fal, ami majd jól megállítja a partaszállást Calaisnál, még véletlen sem Normandiában. Előtte, hogy majd a Gustav line megállítja a jenkiket Olaszországban, hogy majd Hoth a páncélosaival eljut a bekerített Sztálingrádba. Hogy Paulus megszállja Sztálingrádot és Moszkvát sosem akartuk elfoglalni. Rommel meg eljut Szuezig a DAK élén.

A valóság meg az volt, hogy 41 decemberében elvesztette a háborút, amikor Moszkva alól kipofozta a német hadsereget Zsukov.

Ugyanaz a mintázat. Magyar Péter kétségbe esett, reménytelen helyzetben lévő focista feleség, majd kipukkad a lufi, majd ha kampányolni és pártot építeni kell, de hát nincs jelöltje sem, ők majd tuti nem lesznek jók, majd jönnek a botrányok, majd a videófelvétel, majd a mozgosítás, majd az urkánokat kiszedjük a pénzszállítóból, majd bomba lesz a gázvezeték mellett és meglásd, hogy megfordul a választás menete.

Nah, most tartunk ott, hogy a ruszkik átjutottak a dombokon és bekerítették a fővárost. Tudjuk mi a vége a történetnek.
resistance is futile
Zseni.

Tudjuk: Jön Steiner és visszafoglalja a ruszkiktól az állatkertet.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 770 — Chiefs GM
Bye bye Szollo.
Stez
resistance is futile
Remélem, nem közpénzből 😊
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 572 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bye bye Szollo.
Stez
Make love topicba való