NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
15
7
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
Mondjuk én szívesen fizetnek ha egyszer OVval nyaralhatnék szóval nem tudom hibáztatni Jánost sem …Erre mondjuk szerintem senki nem kérte. De legalább így továbbra is erről beszél mindenki.Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.Most vagy soha üzemmódban működik.
somoskovig
Dzsokijuing
Óriási időzítések vannak itt. Mondjuk a hülyeség versenyt Gulyás nyerte.
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Siri, what does 'házhoz menni a pofonért' mean?- Te, Fülöp, posztoltál mostanában valami lejárató faszságot? Nem érzem, hogy megdolgoznál az apanázsért rendesen!Egy kis adalék, ez is mekkora 😀Erre mondjuk szerintem senki nem kérte. De legalább így továbbra is erről beszél mindenki.Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.Most vagy soha üzemmódban működik.
somoskovig
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
hvg.hu/itthon/20250826_HVG-foto-illusztracio-Rakay-Philip-Hatvanpuszta-muemlek?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1756214834
somoskovig
- Nem volt, de nem tudom mit írjak
- Az nem gond, ezt tedd ki szépen, akkor pár hónapig jó vagy
StormST
3 hónapja
Annyira bukfenc ez mint amikor valaki kockáztat egy fingot és picit befosik, de amúgy is inkább az élvezeti minőségére kerestem a szavakat. Az is milyen jól néz ki amikor az oldalán pihen az üldözőkocsi, a sofőrje pedig áll benne és még mindig nyomja az attitűdöt az ablakon kilógó fején keresztül...! Ha ez a jelenet festmény volna, a Sixtus-kápolnát látnám! :')Remélem nem vót még... Szekus Tibi egy harcikutya lendületével és körültekintésével eredt Hadházy nyomába, a végeredmény... nem találok rá megfelelő szavakat. 😀Bukfenc
totalcar.hu/magazin/2025/08/25/ezt-ne-csinald-ha-wagonr-rel-akarsz-dustert-fogni/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAYnJpZBEwb3JERUwzaXFvQ1pKWjI0VwEe718JyCorHupxAfBj1_OplgrYimdVbTJSPJjA1Nj6_b8_nCudT7fVxst88k4_aem_uWaS-uhyF0imVXNDnN5QGQ
gyeek
Matthew99
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
3 hónapja
Remélem nem vót még... Szekus Tibi egy harcikutya lendületével és körültekintésével eredt Hadházy nyomába, a végeredmény... nem találok rá megfelelő szavakat. 😀Bukfenc
totalcar.hu/magazin/2025/08/25/ezt-ne-csinald-ha-wagonr-rel-akarsz-dustert-fogni/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAYnJpZBEwb3JERUwzaXFvQ1pKWjI0VwEe718JyCorHupxAfBj1_OplgrYimdVbTJSPJjA1Nj6_b8_nCudT7fVxst88k4_aem_uWaS-uhyF0imVXNDnN5QGQ
gyeek

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Remélem nem vót még... Szekus Tibi egy harcikutya lendületével és körültekintésével eredt Hadházy nyomába, a végeredmény... nem találok rá megfelelő szavakat. 😀totalcar.hu/magazin/2025/08/25/ezt-ne-csinald-ha-wagonr-rel-akarsz-dustert-fogni/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAYnJpZBEwb3JERUwzaXFvQ1pKWjI0VwEe718JyCorHupxAfBj1_OplgrYimdVbTJSPJjA1Nj6_b8_nCudT7fVxst88k4_aem_uWaS-uhyF0imVXNDnN5QGQ
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
3 hónapja
most mi a baj a harcosokkal? 😀mondjuk Fülöpke fb oldalán megint a kommentek valahol borzasztó kiábrándítóak 😕Egy kis adalék, ez is mekkora 😀Erre mondjuk szerintem senki nem kérte. De legalább így továbbra is erről beszél mindenki.Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.Most vagy soha üzemmódban működik.
somoskovig
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
hvg.hu/itthon/20250826_HVG-foto-illusztracio-Rakay-Philip-Hatvanpuszta-muemlek?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1756214834
somoskovig
NB2
3 hónapja
mondjuk Fülöpke fb oldalán megint a kommentek valahol borzasztó kiábrándítóak 😕Egy kis adalék, ez is mekkora 😀Erre mondjuk szerintem senki nem kérte. De legalább így továbbra is erről beszél mindenki.Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.Most vagy soha üzemmódban működik.
somoskovig
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
somoskovig
3 hónapja
- Te, Fülöp, posztoltál mostanában valami lejárató faszságot? Nem érzem, hogy megdolgoznál az apanázsért rendesen!Egy kis adalék, ez is mekkora 😀Erre mondjuk szerintem senki nem kérte. De legalább így továbbra is erről beszél mindenki.Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.Most vagy soha üzemmódban működik.
somoskovig
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
somoskovig
- Nem volt, de nem tudom mit írjak
- Az nem gond, ezt tedd ki szépen, akkor pár hónapig jó vagy

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Egy kis adalék, ez is mekkora 😀Erre mondjuk szerintem senki nem kérte. De legalább így továbbra is erről beszél mindenki.Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.Most vagy soha üzemmódban működik.
somoskovig
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
3 hónapja
Erre mondjuk szerintem senki nem kérte. De legalább így továbbra is erről beszél mindenki.Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.Most vagy soha üzemmódban működik.
somoskovig
Dzsokijuing
Óriási időzítések vannak itt. Mondjuk a hülyeség versenyt Gulyás nyerte.

3 hónapja
Ez kezd egyre kellemetlenebb lenni, a sosem volt kamu SZJA emelés fenyegetés ehhez kevés lesz srácok.444.hu/2025/08/26/kideritettuk-mennyiert-berelheto-piaci-alapon-egy-olyan-pilatus-amivel-orban-es-a-stabja-elrepult-az-adriara

3 hónapja
Én is féltem, hogy esetleg valaki kompetenst találnak. De megnyugodtam.Ha ez igaz, akkor akár csomagolhatnak is.www.szabadeuropa.hu/a/gyurk-andras-kiszallt-a-fidesz-kampanybol-megsokszorozzak-a-magyar-falu-program-forrasait/33512638.htmlha ezek igaz, akkor bajban vannak:
Amadeus az áttelelt poloska
Úgy tudjuk, a mezőgazdaságba most nem tolnak több pénzt, mert nem látják a politikai hasznosulását: Orbánék elégedetlenek mind a Magosszal (Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége), mind az Agrárkamarával, mert szerintük túl sok gazda áll át, illetve hagyja ott a Fideszt.
A vidéki kistelepülések polgármestereire való fókuszálással talán még nem késett el a Fidesz, bár úgy tudjuk, köztük már vannak olyanok, akik látják, hogy Fidesztől nem számíthatnak a saját településük fejlesztésében kulcsszerepet játszó uniós pénzek visszaszerzésére, azt csak Magyar Pétertől várhatják. Emiatt kezdenek elmaradozni a Fidesz választókerületi elnökei által az állami támogatások elosztásáról szóló, sok éve rendszeresen szervezett találkozókról.
abban, hogy vidéken így tudtak tarolni kulcsszerepe volt annak, hogy a falu polgármestere és a helyi gazda a velük szemben kiszolgáltatott embereket elzavarta szavazni a fideszre.
deyell
Én is több "függetlentől" (értsd: "kiafaszomraszavazzakakkorinkábbmaradjanak") hallom, hogy azért szavaz a Tiszára, mert a Fidesz biztosan nem kapja meg az Uniós pénzeket. Eddig csak a építőipar környékén találkoztam ezzel, de ha már a gazdák is... akkor mindegy, hogy Orbán Balázs lesz-e kampányfőnök (egyébként 😀 😀 😀 😀 😀 )
Gyurma Pappa

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
Váltsd át az egészet a söjtöri lakoma árára 😀444.hu/2025/08/26/megszolalt-szijjarto-magangep-szakerto-peter-orban-repuloutjarolAttól függ, hogy melyik Pilatus PC-12, de 2000-től 5000 USD-ig/óra.
valaki saccoljon már egy összeget, mennyibe kerülhet ez a Pilatus PC12 mondjuk 2x 500 km távra, pilótával?
€4-5.000? esetleg több?
rva
Ez oda-vissza olyan 18-20k USD lehetett.
Erre rakd rá a szállást, a hajó (az is valahol 3 és 5.000 euro között lehetett) + valamit enni is kell.
Azért ez mindennel együtt olyan 30k euro meglehet a végére.
A kozmetikázott magyar nettó átlagbér/hó: 1225,- euro/hó.
A kozmetikázott magyar nettó mediánkereset/hó: 989,- euró/hó.
Ennek fényében lehetne azon elmélkedni egy sort, hogy mi az urizálás, meg a populizmus, a plebejuskormányzásba meg bele sem megyek.
Változnak az idők...
3 hónapja
Fordítsuk meg. Hova lehet olyan alkalmazottat találni, ahol megéri az alkalmazottnak 2.5-t beletolni a közös munkás nyaralásba és ezért milyen javadalmazást kell adni neki ténylegesen?de akkor mondja már el nekem valaki, hogy hol lehet olyan alkalmazottakat találni, akik szívesen fizetnek önszántukból mondjuk 2,5 millát fejenként azért, hogy a főnökkel dolgozhassanak? mert én felvenném őket, mindet egy szálig. 50 ilyen alkalmazott, és meglenne az éves profit after tax.444.hu/2025/08/26/megszolalt-szijjarto-magangep-szakerto-peter-orban-repuloutjarolAttól függ, hogy melyik Pilatus PC-12, de 2000-től 5000 USD-ig/óra.
valaki saccoljon már egy összeget, mennyibe kerülhet ez a Pilatus PC12 mondjuk 2x 500 km távra, pilótával?
€4-5.000? esetleg több?
rva
Erre rakd rá a szállást, a hajó (az is valahol 3 és 5.000 euro között lehetett) + valamit enni is kell.
Ennek fényében lehetne azon elmélkedni egy sort, hogy mi az urizálás, meg a populizmus, a plebejuskormányzásba meg bele sem megyek.
rva
3 hónapja
de akkor mondja már el nekem valaki, hogy hol lehet olyan alkalmazottakat találni, akik szívesen fizetnek önszántukból mondjuk 2,5 millát fejenként azért, hogy a főnökkel dolgozhassanak? mert én felvenném őket, mindet egy szálig. 50 ilyen alkalmazott, és meglenne az éves profit after tax.444.hu/2025/08/26/megszolalt-szijjarto-magangep-szakerto-peter-orban-repuloutjarolAttól függ, hogy melyik Pilatus PC-12, de 2000-től 5000 USD-ig/óra.
€4-5.000? esetleg több?
rva
Szerkesztette: rva
3 hónapja
Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.Most vagy soha üzemmódban működik.
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
444.hu/2025/08/26/megszolalt-szijjarto-magangep-szakerto-peter-orban-repuloutjarolAttól függ, hogy melyik Pilatus PC-12, de 2000-től 5000 USD-ig/óra.
€4-5.000? esetleg több?
rva
3 hónapja
Hehe, Rakay elvtárs is a legjobbkor szólalt meg, értelmi képességeihez méltó stílusban.
3 hónapja
444.hu/2025/08/26/megszolalt-szijjarto-magangep-szakerto-peter-orban-repuloutjarol8-10 lesz az
€4-5.000? esetleg több?
rva

3 hónapja
444.hu/2025/08/26/megszolalt-szijjarto-magangep-szakerto-peter-orban-repuloutjarolvalaki saccoljon már egy összeget, mennyibe kerülhet ez a Pilatus PC12 mondjuk 2x 500 km távra, pilótával?
€4-5.000? esetleg több?
3 hónapja
yep, 2,85% hitelünk van 2019-ből, de már 2016-tól voltak ilyen konstrukciókMondjuk én erre mondom azt, hogy aki ilyenbe belemegy, az meg is érdemli.mean és while:Igazán érdemes végigfutni a hirdetések némelyikét is, 99,99 millió HUF ár kötelezően megvásárolandó garázzsal további 28,5 millióért (külön szerződéssel); új építésű ingatlan burkolat nélkül 99,99 millió HUF, kötelező burkolási szolgáltatás 8,5 millió HUF; lakás 100 millió, de bútorozottan eladó, bútor további 15 millió kötelezően, zseniálisak...
444.hu/2025/08/26/hateves-csucsra-repitette-az-ingatlanpiacot-orbanek-3-szazalekos-hitele
Ki gondolta volna.
somoskovig
Az egészben persze az a legfelháborítóbb, hogy a 3 százalékos lakáshitel pár éve, az óriási alapkamat-emelés előtt nem is volt akkora kunszt, de ezek nem is akarnak megoldani semmilyen lakhatási válságot, hanem kizárólag az ingatlanos holdudvart kell tovább hízlalni.
r.baggio
3 hónapja
helyesebben a "fi""de"szElemeszpésedik a fidesz.Egyébként a végeken már megy a végső kisöprés, ahol eddig 50%-ot nyúltak le egy támogatásból, ott most már 80-at, de nem kampányra, helyi osztogatásra költik, hanem megy a kimentés.www.szabadeuropa.hu/a/gyurk-andras-kiszallt-a-fidesz-kampanybol-megsokszorozzak-a-magyar-falu-program-forrasait/33512638.htmlNAJÓ 😀 Tényleg nem értik.
Gyurma Pappa
somoskovig
3 hónapja
Mondjuk én erre mondom azt, hogy aki ilyenbe belemegy, az meg is érdemli.mean és while:Igazán érdemes végigfutni a hirdetések némelyikét is, 99,99 millió HUF ár kötelezően megvásárolandó garázzsal további 28,5 millióért (külön szerződéssel); új építésű ingatlan burkolat nélkül 99,99 millió HUF, kötelező burkolási szolgáltatás 8,5 millió HUF; lakás 100 millió, de bútorozottan eladó, bútor további 15 millió kötelezően, zseniálisak...
444.hu/2025/08/26/hateves-csucsra-repitette-az-ingatlanpiacot-orbanek-3-szazalekos-hitele
Ki gondolta volna.
somoskovig
Az egészben persze az a legfelháborítóbb, hogy a 3 százalékos lakáshitel pár éve, az óriási alapkamat-emelés előtt nem is volt akkora kunszt, de ezek nem is akarnak megoldani semmilyen lakhatási válságot, hanem kizárólag az ingatlanos holdudvart kell tovább hízlalni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Ki gondolta volna h a magyarok megtalálják ezeket a kapukat …Kár, hogy többire - pl burkolási szolgáltatás - nem lesz lakáshitel.mean és while:Igazán érdemes végigfutni a hirdetések némelyikét is, 99,99 millió HUF ár kötelezően megvásárolandó garázzsal további 28,5 millióért (külön szerződéssel); új építésű ingatlan burkolat nélkül 99,99 millió HUF, kötelező burkolási szolgáltatás 8,5 millió HUF; lakás 100 millió, de bútorozottan eladó, bútor további 15 millió kötelezően, zseniálisak...
Ki gondolta volna.
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.