Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
Alaptörvény-módosítás az utolsó 2/3-dal. Jó kérdés, hogy közvetve vagy közvetlenül lenne választható az elnök.És ez amúgy hogy nézne ki?Február végéig ráérnek sztem a konkrét megvalósításraKáncz Csaba:Kéri is ezt mondta a hvg podcastban.
A verebek azt csiripelik, hogy a napi szintű felmérések nem mutatnak érdemi javulást, így OV tegnap Horvátországban tanácsadóival megvitatott egy átfogó haditervet.
Eszerint ’Nevenincs nímand’ köztársasági elnököt lapátra tennék és OV szépen 5 évre beslisszolna a pozíciójába.
Az elnöki pozíciót ráadásul francia vagy lengyel mintára megerősítenék a parlamenti mamelukjai segítségével.
A politikai puccsnak számos előnye lenne OV és a klán számára:
• megakadályozna bármifajta érdemi igazságszolgáltatást a lopott százmilliárdokkal kapcsolatban, gyakorlatilag önmaguknak szabad elvonulást adnának 16 év rablóhadjárat után;
• OV megőrizné Moszkva és Peking politikai pozícióit az országban;
• lengyel mintára ott tudna alátenni az új kormánynak, ahol csak akarna, így az pár éven belül simán megbukna.
ozibozi
Tervek biztosan vannak rá, de akkor egyre sűrgetőbb a megvalósítás.
kittli
csebi
Mit lehet ellene tenni? Népszavazás kell erről vagy csak átnyomják egy többségi rendelettel?
Lúdas Solymi
3 hónapja
És ez amúgy hogy nézne ki?Február végéig ráérnek sztem a konkrét megvalósításraKáncz Csaba:Kéri is ezt mondta a hvg podcastban.
A verebek azt csiripelik, hogy a napi szintű felmérések nem mutatnak érdemi javulást, így OV tegnap Horvátországban tanácsadóival megvitatott egy átfogó haditervet.
Eszerint ’Nevenincs nímand’ köztársasági elnököt lapátra tennék és OV szépen 5 évre beslisszolna a pozíciójába.
Az elnöki pozíciót ráadásul francia vagy lengyel mintára megerősítenék a parlamenti mamelukjai segítségével.
• megakadályozna bármifajta érdemi igazságszolgáltatást a lopott százmilliárdokkal kapcsolatban, gyakorlatilag önmaguknak szabad elvonulást adnának 16 év rablóhadjárat után;
• lengyel mintára ott tudna alátenni az új kormánynak, ahol csak akarna, így az pár éven belül simán megbukna.
ozibozi
kittli
csebi
Mit lehet ellene tenni? Népszavazás kell erről vagy csak átnyomják egy többségi rendelettel?
3 hónapja
szerintem nem gyengéd íveiről felismerhető a képen a célszemélyBalrol a masodik? Ugyan o csak a pilota egyenruhaban es mar a sisak a fejen 🤣
atapapa
3 hónapja
szerintem nem gyengéd íveiről felismerhető a képen a célszemély
3 hónapja
Február végéig ráérnek sztem a konkrét megvalósításraKáncz Csaba:Kéri is ezt mondta a hvg podcastban.
ozibozi
kittli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Káncz Csaba:Kéri is ezt mondta a hvg podcastban.
ozibozi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 hónapja
Káncz Csaba:A verebek azt csiripelik, hogy a napi szintű felmérések nem mutatnak érdemi javulást, így OV tegnap Horvátországban tanácsadóival megvitatott egy átfogó haditervet.
3 hónapja
Napi zseni 😀Lehet csak szívott kicsit.
telex.hu/gazdasag/2025/08/22/orban-balazs-eurostat-gdp-per-fo-magyarorszag
warr_b
Várjunk csak!
Nem valami jachton van az Adrián valami szöszivel, meg valami kiöregedett sportolóval?
Azok ilyen bulik.
Ja nem. Bocs, a Borkaival kevertem...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 hónapja
Napi zseni 😀 telex.hu/gazdasag/2025/08/22/orban-balazs-eurostat-gdp-per-fo-magyarorszag

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Menczer: Az árak nem emelkednek, az árakat emelik.És vannak olyan emberek akiknek ez érdek nélkül tetszik.
Mert hogy pénzért azt megérti bárki.
Menczer: Az árak nem emelkednek, az árakat emelik.
3 hónapja
🐴🍆t a 🦓seggébe
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Zebra DPK...Visítok! 🤣🤣🤣
— 6th Sense (@irishman787878) August 22, 2025
(közbeszerzett) pic.twitter.com/0ZlyoakdWO
3 hónapja
tanulmány írásban jó vagyok, csak szólokÉvi 5 millárd a Sándor palota büdzséje mindenféle kutatásra, tanulmányra, támogatásokra ilyesmi. Ha kihúzom az 5 évet az 25 milliárd plusz infla. Ennyiből tudunk dolgozni, jut mindenhova 😊Mondjuk azt úgy volt, hogy én írom, de oké, elég a fókusz csoportos meg a közvélemény kutatás projekt.Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Gyurma Pappa
MC12
3 hónapja
444.hu/2025/08/22/magyar-peter-kepeket-posztolt-a-vitorlason-alldogalo-uldogelo-orban-viktorrolDe hat kétszer repült fapadoson, mit elegedetlenkedsz? 😊
OV nem fogta fel, hogy kampány van vagy mi történik?
Amadeus az áttelelt poloska
3 hónapja
444.hu/2025/08/22/magyar-peter-kepeket-posztolt-a-vitorlason-alldogalo-uldogelo-orban-viktorrolDe előre megmondta, hogy megy vitorlázni. Nem láttad a Menczer posztját?
Egyébként teljes mindegy, hogy mit ír Menczer, ezek tényleg hülyeségek.
És a zebrázás miatt szólhatnának már neki, hogy az ország jelentős része nem azt érti alatta, amit ők 5-en.

3 hónapja
Én? Maximálisan elégedett vagyok. Ahogy az indexet olvasom, a központ kevésbé.Nem vagy elégedett Szántó Georgina ténykedésével?LoL, de normális PRosra meg social media menedzserre nem futja Sulyoknak 😂 kurva vicces ember ez isÉvi 5 millárd a Sándor palota büdzséje mindenféle kutatásra, tanulmányra, támogatásokra ilyesmi. Ha kihúzom az 5 évet az 25 milliárd plusz infla. Ennyiből tudunk dolgozni, jut mindenhova 😊Mondjuk azt úgy volt, hogy én írom, de oké, elég a fókusz csoportos meg a közvélemény kutatás projekt.Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
444.hu/2025/03/19/sulyok-kommunikacios-igazgatoja-egy-poloskas-keppel-posztolt-arrol-hogy-ossze-vissza-hazudozott-a-telex-selejt
nagylaza, főpohárnok

3 hónapja
Csak az ország gondjai annyira nyomják a vállát, hogy kidomborodott hastájékon...444.hu/2025/08/22/magyar-peter-kepeket-posztolt-a-vitorlason-alldogalo-uldogelo-orban-viktorrolA
Amadeus az áttelelt poloskaz ozempickettlebell ("hetente négy-öt napot sportol az orosz módszer szerint") is abbamaradt 😳
vpi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
444.hu/2025/08/22/magyar-peter-kepeket-posztolt-a-vitorlason-alldogalo-uldogelo-orban-viktorrolA
3 hónapja
444.hu/2025/08/22/magyar-peter-kepeket-posztolt-a-vitorlason-alldogalo-uldogelo-orban-viktorrolOV nem fogta fel, hogy kampány van vagy mi történik?
3 hónapja
Tényleg az van vele amit MC ír. Hozta tovább az AB stábot ami lényegében semmi. Ő a “merjünk kicsik lenni” híve úgy látszik.LoL, de normális PRosra meg social media menedzserre nem futja Sulyoknak 😂 kurva vicces ember ez isÉvi 5 millárd a Sándor palota büdzséje mindenféle kutatásra, tanulmányra, támogatásokra ilyesmi. Ha kihúzom az 5 évet az 25 milliárd plusz infla. Ennyiből tudunk dolgozni, jut mindenhova 😊Mondjuk azt úgy volt, hogy én írom, de oké, elég a fókusz csoportos meg a közvélemény kutatás projekt.Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Nem vagy elégedett Szántó Georgina ténykedésével?LoL, de normális PRosra meg social media menedzserre nem futja Sulyoknak 😂 kurva vicces ember ez isÉvi 5 millárd a Sándor palota büdzséje mindenféle kutatásra, tanulmányra, támogatásokra ilyesmi. Ha kihúzom az 5 évet az 25 milliárd plusz infla. Ennyiből tudunk dolgozni, jut mindenhova 😊Mondjuk azt úgy volt, hogy én írom, de oké, elég a fókusz csoportos meg a közvélemény kutatás projekt.Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
444.hu/2025/03/19/sulyok-kommunikacios-igazgatoja-egy-poloskas-keppel-posztolt-arrol-hogy-ossze-vissza-hazudozott-a-telex-selejt
3 hónapja
LoL, de normális PRosra meg social media menedzserre nem futja Sulyoknak 😂 kurva vicces ember ez isÉvi 5 millárd a Sándor palota büdzséje mindenféle kutatásra, tanulmányra, támogatásokra ilyesmi. Ha kihúzom az 5 évet az 25 milliárd plusz infla. Ennyiből tudunk dolgozni, jut mindenhova 😊Mondjuk azt úgy volt, hogy én írom, de oké, elég a fókusz csoportos meg a közvélemény kutatás projekt.Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Gyurma Pappa
MC12

3 hónapja
Évi 5 millárd a Sándor palota büdzséje mindenféle kutatásra, tanulmányra, támogatásokra ilyesmi. Ha kihúzom az 5 évet az 25 milliárd plusz infla. Ennyiből tudunk dolgozni, jut mindenhova 😊Mondjuk azt úgy volt, hogy én írom, de oké, elég a fókusz csoportos meg a közvélemény kutatás projekt.Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Mondjuk azt úgy volt, hogy én írom, de oké, elég a fókusz csoportos meg a közvélemény kutatás projekt.Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12

3 hónapja
Képzeld annyira h még engem is elvállalt - kegyelemből.Kegyelmi ügyekkel foglalkozol?A jogi tanácsadás már szart ér? Közel is van az iroda a várhoz, a kávé is finom (kapszulás).Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
MC12
Tudom ajánlani. Ha kozbeszerezteted én simán benne lennék a bizottságban, teljesen objektíven el tudom bírálni Wolfgang pályázatát