Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
Specialitásom. 30 éve is kegyelmi ügyekkel foglalkoztam, 30 év múlva is azokkal fogok foglalkozni.Kegyelmi ügyekkel foglalkozol?A jogi tanácsadás már szart ér? Közel is van az iroda a várhoz, a kávé is finom (kapszulás).Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Amadeus az áttelelt poloska
MC12
3 hónapja
Gondoltam, beleírom, ez annak ellenére fontos, hogy a Saints jelenleg kevéssé érintett. De nem akartam gonoszkodni.🙂Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
3 hónapja
Kegyelmi ügyekkel foglalkozol?A jogi tanácsadás már szart ér? Közel is van az iroda a várhoz, a kávé is finom (kapszulás).Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
Amadeus az áttelelt poloska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
A jogi tanácsadás már szart ér? Közel is van az iroda a várhoz, a kávé is finom (kapszulás).Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
3 hónapja
Saints szurkoló vagyok, pár éve már nem tudom, mi az a “hétfő esti rangadó” - de nyitott vagyok! Ha lenne egy tanácsadó céged, ami készítene egy vitairatot, vagy hatástanulmányt egy szerény, de nem megalázó összegért az lenne a legjobb! Több körben tárgyalnánk róla, helyszíni látogatást tennénk, hogy mik a konkrét èlettani hatások stb. Van ebben fantázia.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Texans wild card meccs igazán lehetne valami fellobogózott nemzeti ünnep, ingyen sörrel, egész napos Alekosszal, csöcsökkel.És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Már bocs, de a TNF és az MNF le van szarva? Társadalmi egyeztetés keretében szeretném javasolni, hogy az elnöki rendeletedben ezeket se hagyd figyelmen kívül.
MC12
3 hónapja
na már a fideszes index is támadja Sulyokot, jó eséllyel el lesz takarítva hamarosan.index.hu/belfold/pillanatkep/2025/08/22/pillanatkep-sulyok-tamas-allamfo-oroszorszag-ukrajna-karpatalja-raketatamadas-orban-viktor-magyar-peter-valasztas/
buhloone mindstate
3 hónapja
íme az elsőÉséééén?! Lektorálatlanul írhatnám a kommünikéket...Azért vmien szinten szomorú h ott vagy a legfőbb közjogi meltosagkent, több évtizedes elismert jogi tudósként, kb a jövő jogászai tanulni fogjak az iteleteidet, ervelesed és mára lezullettel arra a szintre h a közösségi médias posztoddal szondazzak a népet … ennyire legyél jó. Erre a szintre.Egy olyan szinten kontraszelektált, korlátolt, nagyképű, nulla pr-média-social tudással rendelkező poltikai analfabéta stáb van körülötte (a slepp aki átrepült vele az AB-ből), hogy az a csoda, ha hetente csak 1-2 dolgot basznak el látványosan.
csebi
És az a szomorú - nekik - hogy a hivatalt meg az ott dolgozókat effektíve röhögi ki a Kossuth tér. A Novák meg az Áder stábját nem szerette senki, kemények voltak meg arrogánsak, de volt egymás között tekintélyük.
Olyan amilyen, de mindkét elnök állított magáról valamit. Lehet mosolyogni az Áder zöld cuccain meg a Novák család-mániáján, de legalább elvégezték a politika 1*1-ét és volt _valamilyen_ politikai perszónájuk (jó hát a Novák bakizott egy picit, dehát istenem 😆). Ehhez képest Sulyok annyit tud mondani, hogy ő nem egy szatyor fing.
Nem jön össze doktor miniszterelnök úrnak ez a köztársasági elnök választás, lassan a figyelmébe kell ajánljam magamat. Én remek elnök lennék, isten bizony mást se csinálnék csak díjakat adnék át, iskolákat látogatnék és szorosan tartanám a kapcsolatot a new Orleansi szórványmagyarsággal. Sűrűn. Plusz egy Brees szobor a Sándor palotába a mihez tartás végett. Meg egy Szent István Rend Paytonnak. És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.
MC12
sutianap
"Kedves nép, szevasztok, mi, mint őxcelliája magyarószágközti elnöke üdvözellet visletetünk eme nagyszabású ünnepemen, csók babáim mogyóróknak innen és túl a kalaxis karjain!
Elérkezett háát az Ógusztus huszadika melyben a néhai rómaiak másodikját örökülvéve eme évezredes teherben nem mehetünk el szó nélkül azon opponenseink mellett, akik megszentségeteníthetetlenkedik eme gyönyörű napot. Üzennyük hát nékik, ne Óguszustalankodjanak, vagy eme tevékenységükkel hagyjanak fel örökre!
Mer mijénka hat alom ésa ticcső segg mega kirájság, ahogyaztat, a szintén néhai Szentistvá megalapította ezen helyen és adott időbe, pont eltervezve a dolgainkat. Kvázi értelemben a mi szuperhősünk a tengelyferdítő, pogányverő, migránsgettónevelő és lekenyerező. Igen mera kenyérünnep is ma van. Azújkenyér, mer régi már száraz, de abból is tuttok hasznosulni, ha van hozzá valami jó szöttyötök - pörköltlé vagy konfitált máj. egyétek és vegyétek, mer ezazén áfám! Az új kenyér meg persze drágább, de mivel ennétek a halászlét? Naláttyátok, ne kupogassatok és köldöknézegessetek, hanem mindig legytek velem! Főleg a befizetéseknél!
Mink, stenihatalomból lévő - EmSzíDózen, elredeltessük, hogy érezhessétek jól magatokat és megköszöhessétek őekcellisunknak a levést, lábon levés és órijás zakkant partitömörüléses megujjongásomat! Ahogy Zigimund Morecz is írta: Legyetekjók, merénnemtudok!
Látod mingyá esírom magam, önnön nagyságomtól, tesvíreim, népem köszönnyétek nekem, ezt is elintéztem nektek! Szebu nép! Integessmáazanyád!"
számlaszám a mellékletben....
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
3 hónapja
Legalább tíz éve mantrázom, hogy az autoriter rendszerek debilizálódnak, és ez okozza a versenyképességbeli hátrányukat, végül pedig a bukásukat ... és mégis újra és újra meglepődök, hogy mára eddig süllyedt a NER. 😊 Mint amikor tudod, hogy ha nedves a levegő és sötét az ég alja, akkor eső lesz, aztán amikor ideér az eső, akkor meglepődsz, hogy mennyire nedves. 😀 😀 Kicsit így vagyok a történésekkel manapság.Nem érdemes. A post-truth korszak politikájába csak akkor érdemes belemenni, ha gátlástalan - nagyon hülye - szereplési viszketegségben szenvedő - teflon bevonatú vagy (vagy ezek kombinációja), különben nagyon hamar jelentkeznek a testi meg a lelki tünetek is. Én láttam normális embereket a politikában, akik 1-2 év alatt szétmentek. Meghíztak, cukrosak lettek, többet is ittak a kelleténél és így tovább. Aztán vagy beleszoktak és megváltoztak, idomultak (ez a többség) vagy kicsekkoltak (ők vannak kevesebben).
Emellett az is elkezdett foglalkoztatni, hogy vajon mennyire lehet súlyos a debilizáció össz-társadalmi szinten? Mert bár a hatalomban levőkön látszik meg leginkább, de az ilyen folyamatok a teljes társadalmon végig futnak sajnos. Ellenzéken is, civil társadalmon is. Kezd aggasztani, hogy vajon a Tisza képes lesz legalább egy minimális számú potens embert találni a választásokig, vagy őket is eléri a káder hiány? Mert értelmes ember van / lenne, de tizenöt ilyen év után akinek csak kis esze van / volt, az már olyan távol menekült a közéleti cirkusztól, amennyire csak képes volt, és időbe tellhet őket meggyőzni, hogy érdemes lehet visszatérni.
peterk2005 udvari bolond
Az elmúlt 10-15 év alapjaiban változatta meg a politikát, amit 1990 óta annak hívunk (szerintem óriási mérföldkő a 2007/8-as világválság, akkor derült ki azért nagyon nagy tömegeknek a fejlett világban, hogy itt átbaszás van a politika részéről, nem "szakértői kormányzás", kb. ekkor fordultak el a pártoktól és kezdtek el újra inkább személyekben hinni).
Mondhatnám azt is, RIP politika 1990-201X. Abban az érában lehetett politizálni a szó szoros értelménben. Beléptél egy pártba, volt egy víziód aztán kézen, közön de akár felsőbb szintekre is eljuthattál, ha jól politizáltál. Ez az időszak inkább párt-központú volt, nem személy központú. Főleg nyugat-európában (de itthon az mszp-ben is tökéletesen modellezhetően) egy párt simán megbuktatta a miniszterelnökét, ha úgy volt. Mondhatnám azt is, hogy a pártnak volt miniszterelnöke.
Ma már ez kevéssé van így, a miniszterelnöknek/elnöknek van pártja. A politika újra inkább személyközpontú lett, milyen a karaktered, mennyire bírod a social media nyomást, mennyire bírod a sajtó nyomását stb. Ma sokkal-sokkal-sokkal több és többféle nyomást kell egy politikusnak elviselnie, mint 20-40-60 éve. Mindenhol kamerák, mikrofonok, adatbázisok amiből azt is előtúrják ha 30 évvel ezelőtt részegen csináltál valami faszságot (és a most aktivizálódó politikus generáció a 90-2000-es években nőtt fel, fognak onnan előkerülni "érdekes" fotók, videók...), még akkor is, ha csak egy 26. senki vagy az adott pártban. Ha ma valaki politizálni akar az kiteszi magát Bede Zsoltoknak, lehallgatásoknak, Megafonnak meg mindennek. De ez nem magyar jelenség, csak nyugat-európában némileg szoftosabb, de az USA meg még hard-abb ebben a témában.
De egyszerűbben szólva, akit meg kell ma győzni arról, hogy érdemes politizálni - az nem lesz sikeres politikus, annak nem érdemes politizálni. Rendíthetetlen belső drive nélkül nem fog menni. De azokat meg nem kell győzködni, mennek maguktól (sajnos/hál istennek).
3 hónapja
Még hivatalban sem vagy és máris kirekeszted ozit a bowlponthu társadalomból 😉Akkor neked nem jár majd az igazolt fizetett távollét, így jártál.Tehát?Azért vmien szinten szomorú h ott vagy a legfőbb közjogi meltosagkent, több évtizedes elismert jogi tudósként, kb a jövő jogászai tanulni fogjak az iteleteidet, ervelesed és mára lezullettel arra a szintre h a közösségi médias posztoddal szondazzak a népet … ennyire legyél jó. Erre a szintre.Egy olyan szinten kontraszelektált, korlátolt, nagyképű, nulla pr-média-social tudással rendelkező poltikai analfabéta stáb van körülötte (a slepp aki átrepült vele az AB-ből), hogy az a csoda, ha hetente csak 1-2 dolgot basznak el látványosan.
csebi
És az a szomorú - nekik - hogy a hivatalt meg az ott dolgozókat effektíve röhögi ki a Kossuth tér. A Novák meg az Áder stábját nem szerette senki, kemények voltak meg arrogánsak, de volt egymás között tekintélyük.
Olyan amilyen, de mindkét elnök állított magáról valamit. Lehet mosolyogni az Áder zöld cuccain meg a Novák család-mániáján, de legalább elvégezték a politika 1*1-ét és volt _valamilyen_ politikai perszónájuk (jó hát a Novák bakizott egy picit, dehát istenem 😆). Ehhez képest Sulyok annyit tud mondani, hogy ő nem egy szatyor fing.
Nem jön össze doktor miniszterelnök úrnak ez a köztársasági elnök választás, lassan a figyelmébe kell ajánljam magamat. Én remek elnök lennék, isten bizony mást se csinálnék csak díjakat adnék át, iskolákat látogatnék és szorosan tartanám a kapcsolatot a new Orleansi szórványmagyarsággal. Sűrűn. Plusz egy Brees szobor a Sándor palotába a mihez tartás végett. Meg egy Szent István Rend Paytonnak. És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.
MC12
3 2/3-ad után ez normális??
Magyarnak nincs 106 jelöltje, de ennek a rezsimnek nem sikerült egy qrva botrány mentes köztársaságielnököcskét sem találni 3x???? Sem négyvől összejött egy fél?
Igazán Kompetensek, akik ráadásul legalább kormányozni is tudnak.
C’mon Man😎
ozibozi
MC12
Amúgy Novák tényleg nem volt rossz választás, bár nekem nem tetszett h közt elnökként is inkább államtitkárként tevékenykedett és alapból egyet értettem veled is hogy szép feladat lett volna megmenteni a ciklust a hiba után is. Csak hat Rogán jobban ismerte a személyiséget is és épp ezért hozott jó döntést mikor leváltotta. Mint utólag kiderült Vargat nem kellett volna amirol anno senki sem beszélt hogy hiba lett volna.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Persze, mindegyik magától mondott le... jobban ismered te ezt a rendszert, minthogy ezt elhidd 😊Áder rendben lehozta, az nem volt az ő szempontjàból rossz pick. Ráadásul ugye az övé Mádl meg Sólyom is névleg, ők se voltak rosszak (habár mindkettőt ráeröltették, nem ő választotta). Szóval összesen dr. Me. úr 6 elnökéből 3 rendben volt, 3 meg bukta. Jó szar arány ahhoz képest, milyen kevés kritériumot kell tudnia teljesíteni idehaza egy elnöknek. (Btw. 2000 óta a Fidesz választ köztársasági elnököt, úgy, hogy volt benne egy szoci 8 év, ez is kemény stat).Nem jön össze doktor miniszterelnök úrnak ez a köztársasági elnök választás, lassan a figyelmébe kell ajánljam magamat. Én remek elnök lennék, isten bizony mást se csinálnék csak díjakat adnék át, iskolákat látogatnék és szorosan tartanám a kapcsolatot a new Orleansi szórványmagyarsággal. Sűrűn. Plusz egy Brees szobor a Sándor palotába a mihez tartás végett. Meg egy Szent István Rend Paytonnak. És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Doktor miniszterelnök úrnak négyből háromszor sikerült fejre állnia a köztársasági elnök választással. Ez alig jobb arány, mint amilyen sikerrel az európai szövetségeseket sikerült megtalálnia. 😀
MC12
Úgyhogy, nyugodtan lehetsz ambíciózusabb is. Merjél nagyot álmodni, és menj rá a Miniszterelnöki posztra. 😊 A péntek reggeli alákérdezős interjúkat te is lazán lehoznád és ha találsz magadnak egy Lölőt, akkor ki tudja, még neked is lehet egy szép vidéki majorságod tíz év múlva. 😊
peterk2005 udvari bolond
Miniszterelnök? Isten ments. Az melós meló. És bármikor leválthat egy kósza bizalmatlansági indítvány meg egy túlbuzgó sportminiszter… a köztársasági elnököt nem váltják le, igazából normál esetben senkit nem érdekel, mit csinál, amíg rendben odaadja a díjakat és aggódik valami olyanért ami a regnáló kormánynak nem érdekes. De életed végéig jön az életjáradék, titkárság, autó, utazási keret, házvezetőnő. Még az is lehet, hogy a Super Bowl XLIV nemzeti emléknap lesz és meghivlak koszorúzni meg ilyenek 😊
MC12
Formálisan persze SP, NK is lemondott.
3 hónapja
Akkor neked nem jár majd az igazolt fizetett távollét, így jártál.Tehát?Azért vmien szinten szomorú h ott vagy a legfőbb közjogi meltosagkent, több évtizedes elismert jogi tudósként, kb a jövő jogászai tanulni fogjak az iteleteidet, ervelesed és mára lezullettel arra a szintre h a közösségi médias posztoddal szondazzak a népet … ennyire legyél jó. Erre a szintre.Egy olyan szinten kontraszelektált, korlátolt, nagyképű, nulla pr-média-social tudással rendelkező poltikai analfabéta stáb van körülötte (a slepp aki átrepült vele az AB-ből), hogy az a csoda, ha hetente csak 1-2 dolgot basznak el látványosan.
csebi
MC12
Magyarnak nincs 106 jelöltje, de ennek a rezsimnek nem sikerült egy qrva botrány mentes köztársaságielnököcskét sem találni 3x???? Sem négyvől összejött egy fél?
C’mon Man😎
ozibozi
3 hónapja
Áder rendben lehozta, az nem volt az ő szempontjàból rossz pick. Ráadásul ugye az övé Mádl meg Sólyom is névleg, ők se voltak rosszak (habár mindkettőt ráeröltették, nem ő választotta). Szóval összesen dr. Me. úr 6 elnökéből 3 rendben volt, 3 meg bukta. Jó szar arány ahhoz képest, milyen kevés kritériumot kell tudnia teljesíteni idehaza egy elnöknek. (Btw. 2000 óta a Fidesz választ köztársasági elnököt, úgy, hogy volt benne egy szoci 8 év, ez is kemény stat).Nem jön össze doktor miniszterelnök úrnak ez a köztársasági elnök választás, lassan a figyelmébe kell ajánljam magamat. Én remek elnök lennék, isten bizony mást se csinálnék csak díjakat adnék át, iskolákat látogatnék és szorosan tartanám a kapcsolatot a new Orleansi szórványmagyarsággal. Sűrűn. Plusz egy Brees szobor a Sándor palotába a mihez tartás végett. Meg egy Szent István Rend Paytonnak. És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Doktor miniszterelnök úrnak négyből háromszor sikerült fejre állnia a köztársasági elnök választással. Ez alig jobb arány, mint amilyen sikerrel az európai szövetségeseket sikerült megtalálnia. 😀
MC12
Úgyhogy, nyugodtan lehetsz ambíciózusabb is. Merjél nagyot álmodni, és menj rá a Miniszterelnöki posztra. 😊 A péntek reggeli alákérdezős interjúkat te is lazán lehoznád és ha találsz magadnak egy Lölőt, akkor ki tudja, még neked is lehet egy szép vidéki majorságod tíz év múlva. 😊
peterk2005 udvari bolond
Miniszterelnök? Isten ments. Az melós meló. És bármikor leválthat egy kósza bizalmatlansági indítvány meg egy túlbuzgó sportminiszter… a köztársasági elnököt nem váltják le, igazából normál esetben senkit nem érdekel, mit csinál, amíg rendben odaadja a díjakat és aggódik valami olyanért ami a regnáló kormánynak nem érdekes. De életed végéig jön az életjáradék, titkárság, autó, utazási keret, házvezetőnő. Még az is lehet, hogy a Super Bowl XLIV nemzeti emléknap lesz és meghivlak koszorúzni meg ilyenek 😊
3 hónapja
Legalább tíz éve mantrázom, hogy az autoriter rendszerek debilizálódnak, és ez okozza a versenyképességbeli hátrányukat, végül pedig a bukásukat... és mégis újra és újra meglepődök, hogy mára eddig süllyedt a NER. 😊 Mint amikor tudod, hogy ha nedves a levegő és sötét az ég alja, akkor eső lesz, aztán amikor ideér az eső, akkor meglepődsz, hogy mennyire nedves. 😀 😀 Kicsit így vagyok a történésekkel manapság.Hszi Csin Ping likes this.
Emellett az is elkezdett foglalkoztatni, hogy vajon mennyire lehet súlyos a debilizáció össz-társadalmi szinten? Mert bár a hatalomban levőkön látszik meg leginkább, de az ilyen folyamatok a teljes társadalmon végig futnak sajnos. Ellenzéken is, civil társadalmon is. Kezd aggasztani, hogy vajon a Tisza képes lesz legalább egy minimális számú potens embert találni a választásokig, vagy őket is eléri a káder hiány? Mert értelmes ember van / lenne, de tizenöt ilyen év után akinek csak kis esze van / volt, az már olyan távol menekült a közéleti cirkusztól, amennyire csak képes volt, és időbe tellhet őket meggyőzni, hogy érdemes lehet visszatérni.
peterk2005 udvari bolond
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Remélem kap a Fidesz egy kis olajválságot a választások előtt.
3 hónapja
"Mintegy ráerősítésként az előző posztra: Magyarék (mármint nem Magyar Péter, hanem az ukrán drón erők főparancsnoka, akinek a hívójele "Magyar" és Ungváron született) ma este újra megküldték a Barátság kőolajvezeték unecsai nyomóállomását.Petike már hisztizik, a birkák kérik az áram leállítását Ukrajna felé
Szíjjártó valószínűleg megint vergődni fog egy sort, de nagyon úgy néz ki, az ukránok most már komolyan gondolják, hogy letérdeltetik az orosz olajipart és úgy tűnik ez ellen egyelőre senkinek nincs kifogása. Tavasszal szóltak még Trumpék, hogy ne már, de az elmúlt.
Az mszmp itthon óriás patáliát fog csapni, de erre a válasz nem az, hogy hát igen a köcsög ukránok, hanem az, hogy ugyan magyarázzátok már el lécci, mi a valós oka annak, hogy három és fél évvel a háború kitörése után az ország olajellátása még mindig egy darab, a háborús övezeten keresztülfutó vezetéktől függ.
A kérdés persze költői."
www.facebook.com/photo/?fbid=1117077073887731&set=a.408074548121324
Sjoelleer van de Vrij
3 hónapja
"Mintegy ráerősítésként az előző posztra: Magyarék (mármint nem Magyar Péter, hanem az ukrán drón erők főparancsnoka, akinek a hívójele "Magyar" és Ungváron született) ma este újra megküldték a Barátság kőolajvezeték unecsai nyomóállomását.Szíjjártó valószínűleg megint vergődni fog egy sort, de nagyon úgy néz ki, az ukránok most már komolyan gondolják, hogy letérdeltetik az orosz olajipart és úgy tűnik ez ellen egyelőre senkinek nincs kifogása. Tavasszal szóltak még Trumpék, hogy ne már, de az elmúlt.
Az mszmp itthon óriás patáliát fog csapni, de erre a válasz nem az, hogy hát igen a köcsög ukránok, hanem az, hogy ugyan magyarázzátok már el lécci, mi a valós oka annak, hogy három és fél évvel a háború kitörése után az ország olajellátása még mindig egy darab, a háborús övezeten keresztülfutó vezetéktől függ.
A kérdés persze költői."

www.facebook.com/photo/?fbid=1117077073887731&set=a.408074548121324
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
Bassz, remélem mindenki meglepődött! Toro most aztán kiszarta a spanyol vigaszt. És ez vajon hány embert fog érdekelni? És ez a bizonyos bizonyíték miért nem került a bíróság elé? Fidesznyik mihasznat most nagyon be fogja áldozni OV.24.hu/belfold/2025/08/21/toroczkai-laszlo-vegrehajtoi-maffia-hangfelvetel/
3 hónapja
Nem jön össze doktor miniszterelnök úrnak ez a köztársasági elnök választás, lassan a figyelmébe kell ajánljam magamat. Én remek elnök lennék, isten bizony mást se csinálnék csak díjakat adnék át, iskolákat látogatnék és szorosan tartanám a kapcsolatot a new Orleansi szórványmagyarsággal. Sűrűn. Plusz egy Brees szobor a Sándor palotába a mihez tartás végett. Meg egy Szent István Rend Paytonnak. És elnöki rendeletben szabályoznám, hogy a bowl.hu regisztrált tagjainak a hétfő délelőtti munkavégzés igazolt fizetett távollét. Ennyi jár fiúk, szívesen.Doktor miniszterelnök úrnak négyből háromszor sikerült fejre állnia a köztársasági elnök választással. Ez alig jobb arány, mint amilyen sikerrel az európai szövetségeseket sikerült megtalálnia. 😀
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Legalább tíz éve mantrázom, hogy az autoriter rendszerek debilizálódnak, és ez okozza a versenyképességbeli hátrányukat, végül pedig a bukásukat ... és mégis újra és újra meglepődök, hogy mára eddig süllyedt a NER. 😊 Mint amikor tudod, hogy ha nedves a levegő és sötét az ég alja, akkor eső lesz, aztán amikor ideér az eső, akkor meglepődsz, hogy mennyire nedves. 😀 😀 Kicsit így vagyok a történésekkel manapság.Emellett az is elkezdett foglalkoztatni, hogy vajon mennyire lehet súlyos a debilizáció össz-társadalmi szinten? Mert bár a hatalomban levőkön látszik meg leginkább, de az ilyen folyamatok a teljes társadalmon végig futnak sajnos. Ellenzéken is, civil társadalmon is. Kezd aggasztani, hogy vajon a Tisza képes lesz legalább egy minimális számú potens embert találni a választásokig, vagy őket is eléri a káder hiány? Mert értelmes ember van / lenne, de tizenöt ilyen év után akinek csak kis esze van / volt, az már olyan távol menekült a közéleti cirkusztól, amennyire csak képes volt, és időbe tellhet őket meggyőzni, hogy érdemes lehet visszatérni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Tehát?Azért vmien szinten szomorú h ott vagy a legfőbb közjogi meltosagkent, több évtizedes elismert jogi tudósként, kb a jövő jogászai tanulni fogjak az iteleteidet, ervelesed és mára lezullettel arra a szintre h a közösségi médias posztoddal szondazzak a népet … ennyire legyél jó. Erre a szintre.Egy olyan szinten kontraszelektált, korlátolt, nagyképű, nulla pr-média-social tudással rendelkező poltikai analfabéta stáb van körülötte (a slepp aki átrepült vele az AB-ből), hogy az a csoda, ha hetente csak 1-2 dolgot basznak el látványosan.
csebi
MC12
C’mon Man😎
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Éséééén?! Lektorálatlanul írhatnám a kommünikéket...Azért vmien szinten szomorú h ott vagy a legfőbb közjogi meltosagkent, több évtizedes elismert jogi tudósként, kb a jövő jogászai tanulni fogjak az iteleteidet, ervelesed és mára lezullettel arra a szintre h a közösségi médias posztoddal szondazzak a népet … ennyire legyél jó. Erre a szintre.Egy olyan szinten kontraszelektált, korlátolt, nagyképű, nulla pr-média-social tudással rendelkező poltikai analfabéta stáb van körülötte (a slepp aki átrepült vele az AB-ből), hogy az a csoda, ha hetente csak 1-2 dolgot basznak el látványosan.
csebi
MC12

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
3 hónapja
Azért vmien szinten szomorú h ott vagy a legfőbb közjogi meltosagkent, több évtizedes elismert jogi tudósként, kb a jövő jogászai tanulni fogjak az iteleteidet, ervelesed és mára lezullettel arra a szintre h a közösségi médias posztoddal szondazzak a népet … ennyire legyél jó. Erre a szintre.Egy olyan szinten kontraszelektált, korlátolt, nagyképű, nulla pr-média-social tudással rendelkező poltikai analfabéta stáb van körülötte (a slepp aki átrepült vele az AB-ből), hogy az a csoda, ha hetente csak 1-2 dolgot basznak el látványosan.
csebi
3 hónapja
Azért vmien szinten szomorú h ott vagy a legfőbb közjogi meltosagkent, több évtizedes elismert jogi tudósként, kb a jövő jogászai tanulni fogjak az iteleteidet, ervelesed és mára lezullettel arra a szintre h a közösségi médias posztoddal szondazzak a népet … ennyire legyél jó. Erre a szintre.Láttad te a szakmai és tudományos életútját? Szó sincsen több évtizedes eismert jogi tudósról. Mb. oktató, minimális tudományos teljesítménnyel, ráadásul az is csak egy nagyon szűk témakörben.
csebi