Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
na akkor jobban felfrissítem az emlékeimet, mert nekem azért nem volt ennyire negatív benyomásom az uralkodásáról. de lehet totálisan vakon vagyokŐ még jó is lenne analógiának, a külpolitika jobban érdekelte, mint az itthoni dolgok, teletömte pár kiválasztott oligarcha zsebét és szeretett hitelből osztogatni. 😊azért luxemburgi zsigmond mellett is lehet érvelniigen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
fake.id
somoskovig
3 hónapja
Ez a fórum mindig képes meglepetést okozni. Mit jelent az, hogy a "legjobb"? És miért pont III. Béla?igen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
3 hónapja
Ő még jó is lenne analógiának, a külpolitika jobban érdekelte, mint az itthoni dolgok, teletömte pár kiválasztott oligarcha zsebét és szeretett hitelből osztogatni. 😊azért luxemburgi zsigmond mellett is lehet érvelniigen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
fake.id
3 hónapja
azért luxemburgi zsigmond mellett is lehet érvelniigen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
3 hónapja
igen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
buhloone mindstate
3 hónapja
szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
3 hónapja
pedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
buhloone mindstate
3 hónapja
Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂Mi van veletek?
Gyurma Pappa
3 hónapja
Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Akkor csak működik keresztény kormányunk törekvése, hogy visszavezesse a magyar népet a hit megéléséhez, gyakorlásához.Én kb. két hét múlva Győrbe a feleségemmel. Már most imádkozunk.tekintve hogy nincs vihar, így a megint valszeg a karbantartás hiánya miatt volt a szakadás 😕Mert a fasznak van kedve négy gyerekkel augusztus 20-án vezetni Budapesten. Ennyi kockázatot megért, valahogy haza fogunk jutni. 😅Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂Csak Sobri fórumtárs ne olvassa, mert akkor le leszel baszva, hogy miért utazol vonattal.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
én pénteken megyek a szeged-budapest vonalon vidékre, jó lesz
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 hónapja
Az a kereszt a végén, az nagyon kellett megint...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
3 hónapja
Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Csak Németh Balázs meg ne hallja, mert akkor le leszel baszva, hogy rémhíreket terjesztesz 😊Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂Csak Sobri fórumtárs ne olvassa, mert akkor le leszel baszva, hogy miért utazol vonattal.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Ugyan, Zugló, 16, 17 vonalon semmi nem volt 😁Az biztos: nagyon jól tetted, hogy nem autóval jöttél. Őrület volt a városban.Mert a fasznak van kedve négy gyerekkel augusztus 20-án vezetni Budapesten. Ennyi kockázatot megért, valahogy haza fogunk jutni. 😅Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂Csak Sobri fórumtárs ne olvassa, mert akkor le leszel baszva, hogy miért utazol vonattal.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Én kb. két hét múlva Győrbe a feleségemmel. Már most imádkozunk.tekintve hogy nincs vihar, így a megint valszeg a karbantartás hiánya miatt volt a szakadás 😕Mert a fasznak van kedve négy gyerekkel augusztus 20-án vezetni Budapesten. Ennyi kockázatot megért, valahogy haza fogunk jutni. 😅Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂Csak Sobri fórumtárs ne olvassa, mert akkor le leszel baszva, hogy miért utazol vonattal.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
3 hónapja
tekintve hogy nincs vihar, így a megint valszeg a karbantartás hiánya miatt volt a szakadás 😕Mert a fasznak van kedve négy gyerekkel augusztus 20-án vezetni Budapesten. Ennyi kockázatot megért, valahogy haza fogunk jutni. 😅Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂Csak Sobri fórumtárs ne olvassa, mert akkor le leszel baszva, hogy miért utazol vonattal.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Az biztos: nagyon jól tetted, hogy nem autóval jöttél. Őrület volt a városban.Mert a fasznak van kedve négy gyerekkel augusztus 20-án vezetni Budapesten. Ennyi kockázatot megért, valahogy haza fogunk jutni. 😅Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂Csak Sobri fórumtárs ne olvassa, mert akkor le leszel baszva, hogy miért utazol vonattal.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
3 hónapja
Mert a fasznak van kedve négy gyerekkel augusztus 20-án vezetni Budapesten. Ennyi kockázatot megért, valahogy haza fogunk jutni. 😅Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂Csak Sobri fórumtárs ne olvassa, mert akkor le leszel baszva, hogy miért utazol vonattal.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok

3 hónapja
jo ez a tisza tiz pont, az elso 3-4 ponton mondjuk hangosan felnevettem.Oké, de nézd kommunikációs oldalról. Ha erre azt mondja, majd Takács államtitkár, hogy ez lehetetlen, akkor vissza lehet kérdezi, hogy akkor most mi van?
Kenny
Nem a realitás a lényeg, hanem a pozitív üzenet, amit nagyon nehéz úgy ne kellene azonnal magyarázkodni.
Magyar ATV-s interjúja is bitang volt, gyönyörűen forgatta vissza Takács támadását, hogy ő csak egész nyáron aurát farmolt, és az is szép volt, ahogy kvázi megvédte a volt feleségét. A "bedobták a törölközőt" fordulat pedig egy olyan kommunikációs helyzetet teremt, ahol ha válaszolni akar, akkor a Fidesznek kell magyarázkodni. Lásd, én is itt ülök az IC-n egy leszakadt vezeték miatt. Nehéz ez.
Azért egy hiba is belefért: a béketárgyalásokat idehozni egyértelműen Orbán sikere lenne, értem, hogy azt akarták, hogy Magyar is támogassa ezt (elővágtak), de eddig ezt a témát sikeresen kerülte MP, és ezt így is kéne tartani.

3 hónapja
Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂Csak Sobri fórumtárs ne olvassa, mert akkor le leszel baszva, hogy miért utazol vonattal.
Gyurma Pappa
3 hónapja
Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂

3 hónapja
jo ez a tisza tiz pont, az elso 3-4 ponton mondjuk hangosan felnevettem.
3 hónapja
Mondjuk, amit linkeltél, az pont nem azt írja, hogy jó lenne, ha Pécs felé menne.....nem soktelex.hu/gazdasag/2025/08/20/lazar-janos-epitesi-es-kozlekedesi-miniszterium-beruhazasok-listaja-harom-uj-autopalya-ot-uj-hid-a-dunanGondolom megvannak a hatástanulmányok amik alapján döntöttek ezekről (pl egy Szekszárd - Szeged útnak mennyi jogosultsága van?)
NB2
csebi
kozlekedesiklub.blog.hu/2021/03/18/m9_egyre_hosszabb_egyre_rosszabb
ahogy ott is írják már eleve baromság volt az és Pécs-Szegednek kéne hogy a fókusz legyen
de eleve faszom ebbe a sok tervezett autópályába, ahellyett hogy normálisan fejlesztenék a vasutakat
Negritis, a vajda
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 hónapja
Semmi, nyilván. Itt csak Budapestre mehet minden autópálya....telex.hu/gazdasag/2025/08/20/lazar-janos-epitesi-es-kozlekedesi-miniszterium-beruhazasok-listaja-harom-uj-autopalya-ot-uj-hid-a-dunanGondolom megvannak a hatástanulmányok amik alapján döntöttek ezekről (pl egy Szekszárd - Szeged útnak mennyi jogosultsága van?)
NB2
csebi
Amúgy, csak pár évtizedes tervek, amit időként elővesznek, két szakasz meg is van már beelőle, sőt 2009-10-ben el is kezdték az újabb szakaszt, amit aztán lefújtak......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png