Politika

52 feliratkozó

2 hónapja
szaba Buffalo Bills 13 295
Ki ez az említett szolnoki 11 éves gyerek, akit Hegedüs Barbara szóba hozott, és aki miatt MP-t letekerte a házelnök?
Nincs előttem a sztori.
2 hónapja
ozibozi New York Giants 22 233
vityától mikor vette el kövér a szót?
szaba

Negritis, a vajda

szaba

Negritis, a vajda

ozibozi

Jughead

szaba

slowmotion

szaba

Negritis, a vajda

JC6 (Mr. Miele)

StormST

ozibozi

szaba

Negritis, a vajda

ozibozi

szaba

rva

KB23

ozibozi

rva

Negritis, a vajda

Negritis, a vajda

StormST

ozibozi
Abszolút filmszínház😂
2 hónapja
Negritis, a vajda
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 854 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
orosz-usa háború, jóvan előd ...
Negritis, a vajda
Előd szerintem maradhatna bármeddig, ez már nem is alusisak, minimum acél.
2 hónapja
orosz-usa háború, jóvan előd ...

2 hónapja
Szerintem ami megfelelő kompromisszum lehetne, hogy akit egyéniként választanak meg, NEM listán, azt hagyhatnák tovább. És problem solved-ingyenélők haza
2 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 7 013
Amúgy tippre a mandátumkorlátozást végül kiveszik és majd beleírják az új alkotmányba (így megint elmondhatják, hogy megvárják az igazi társadalmi egyeztetést, mert fő a társadalom véleménye ugye).
2 hónapja
Orbán Anita sok fagyit evett a hétvégén, vagy mi van?
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 690 — Cowboys fan
Gulyás Gergely: Ha mi nyerünk, mi is hazahoztuk volna az uniós pénzeket

És ha apád inkább törölte volna a farkát az agynemube, amikor téged nemzet, akkor most nem mondanál ekkora baromságokat.
KB23
szemét MP, évek verejtékes munkájának gyümölcsét aratta le azzal, hogy jókor volt jó helyen, az Orbán-kormány letárgyalta az uniós pénzek hazahozatalát, ő meg az utolsó kanyarban előzött.
ja ezt nem ide.
2 hónapja
 wmn.hu/wmn-szuro/67470-azonos-nemu-parok-orokbefogadas-hazassag-gyermekvedelem-parlament-magyar-peter

nemtom, nálam ez inkább kiállás mint relativizálás
Negritis, a vajda
Szerintem meg inkább összehasonlítása az esetleges helyzeteknek, tehát ez inkább relativizálás, mint kiállás.
2 hónapja
Amúgy MP olyan technikás módon hajol el mindig az LMBTQRSTUVWXYZ témák elől, hogy öröm nézni. Szerintem alapból rühelli a Pride cirkuszt, de nem fog direktbe beleállni.
szaba
A vidéki magyarok beszűkült többsége miatt kb politikai öngyilok lenne egy nyílt kiállás. Az hogy mindent szabad ami nem tilos, az pont jó indulási alap.

ozibozi
pedig amikor kell beleáll
az örökbefogadás és házasodás mellett kiállt
Negritis, a vajda
Viszont ebbe sosem fog beleállni, nem fogja tamogatni es szerintem ha valamilyen külső nyomás hatására mégis megtenne, akkor meg is bukna. Ezen az országon ilyen témát nem fog átnyomni
JC6 (Mr. Miele)
sztem nem bukna bele, mert a többség támogatja
 telex.hu/belfold/2026/06/01/median-kozvelemeny-kutatas-lmbt-emberek-jogait-korlatozo-intezkedesek
Ugyanakkor a válaszadók 68 százaléka biztosítaná a házasságkötés és az örökbefogadás lehetőségét az azonos nemű pároknak.
egyszerűen ezek a témák nem annyira problémásak az átlag számára
hogy ténylegesen átmegy-e? azt nemtom

Nem követtem, ezért lehet tévedek, de szerintem direktbe nem állt ki mellette, egyszerűen csak relativizált ezekkel a példákkal.
szaba
 wmn.hu/wmn-szuro/67470-azonos-nemu-parok-orokbefogadas-hazassag-gyermekvedelem-parlament-magyar-peter

nemtom, nálam ez inkább kiállás mint relativizálás

2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 410
Amúgy MP olyan technikás módon hajol el mindig az LMBTQRSTUVWXYZ témák elől, hogy öröm nézni. Szerintem alapból rühelli a Pride cirkuszt, de nem fog direktbe beleállni.
szaba
A vidéki magyarok beszűkült többsége miatt kb politikai öngyilok lenne egy nyílt kiállás. Az hogy mindent szabad ami nem tilos, az pont jó indulási alap.

ozibozi
Negritis, a vajda
Viszont ebbe sosem fog beleállni, nem fogja tamogatni es szerintem ha valamilyen külső nyomás hatására mégis megtenne, akkor meg is bukna. Ezen az országon ilyen témát nem fog átnyomni

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
StormST Denver Broncos 13 297 — SB 50 Champion @ Grund
Most, hogy Pócs beszélt (átpörgettem, azért mindent én se bírok meghallgatni), látom, hogy Szíjjas bent van. Eltévedt? Nincs otthon légkondi a csilliárdos házban?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
szaba

ozibozi
Negritis, a vajda
Irányadó Jelzésként, de nem támadhatóan
2 hónapja
szaba

ozibozi
Negritis, a vajda
Nem követtem, ezért lehet tévedek, de szerintem direktbe nem állt ki mellette, egyszerűen csak relativizált ezekkel a példákkal.
2 hónapja
szaba

ozibozi

2 hónapja
szaba

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
2 hónapja
rva 4 781 — Me for President!
KB23
már nem volt miből lopni itthon?

más, még a 12 éves korlátozásra:
 24.hu/belfold/2026/06/29/kepviseloi-mandatumkorlat-miklosi-zoltan/
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 2 014

És ha apád inkább törölte volna a farkát az agynemube, amikor téged nemzet, akkor most nem mondanál ekkora baromságokat.
2 hónapja
MP Szép kis beszédet nyom az elején a
Nyomorult tolvajoknak,
csak pislog a sok mocsok
ozibozi
ezen elgondolkoztam, hogy lenne-e az a pénz, amiért így oda beülnék
hogy az ország miniszterelnöke minden felszólalásában roastoljon, meg utána a többi kormánypárti képviselő is. valószínűleg nem lenne.
rva
De ezek alja emberek voltak jellemileg kormányon is, semmilyen bevételük a piacról nem származhatna ilyen semmi munkából/amúgy sem a legtöbbnek/
Ezeknek tökmindegy, ‘nemigen’ van más alternatívájuk

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
rva 4 781 — Me for President!
Nyomorult tolvajoknak,
csak pislog a sok mocsok
ozibozi
ezen elgondolkoztam, hogy lenne-e az a pénz, amiért így oda beülnék
hogy az ország miniszterelnöke minden felszólalásában roastoljon, meg utána a többi kormánypárti képviselő is. valószínűleg nem lenne.
2 hónapja
ejj áramszünet miatt lemaradtam toróról

2 hónapja
Nyomorult tolvajoknak,
csak pislog a sok mocsok
ozibozi
Már izzítják a migránsos beszédeket, Gulyás és Rétvári, más nem maradt nekik...
StormST
nekem az tetszett ahogy füles meg pöcs próbáld mindenhova nézni csak a beszélő felé nem