Politika
52 feliratkozó
3 hónapja
cracksMondjuk a Ruszinos interjú inkább a telex clickbait címje miatt lett hírértékű
telex.hu/belfold/2026/06/25/nemcsok-denes-allamtitkar-videk-es-telepulesfejlesztesi-miniszterium-ner-elios-peticio
telex.hu/belfold/2026/06/25/amnesty-international-ruszin-szendi-romulusz-transznemu-emberek-honvedseg
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
3 hónapja
Fruzsi lehet végre ért valamit? 😊aztán gyorsan kiderül hogy nope
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
sztem ennek a "nép" örül, mert ez a patkány örüljön ha a börtönt megússzatelex.hu/belfold/2026/06/25/vegkielegites-nelkul-maradhat-lanczi-tamas-es-a-szuverenitasvedelmi-hivatal-elnokhelyettesei
3 hónapja
crackstelex.hu/belfold/2026/06/25/nemcsok-denes-allamtitkar-videk-es-telepulesfejlesztesi-miniszterium-ner-elios-peticio
telex.hu/belfold/2026/06/25/amnesty-international-ruszin-szendi-romulusz-transznemu-emberek-honvedseg
3 hónapja
Biztos? Szerintem értik ők. Értik, hogy kik maradnak a csecsen. Ők. Ennyit kell érteni a NER-ben.amugy Kohan Matyi sem igazan erti ...De miért kéne megmenteni? Bebizonyosodott, hogy hatékonytalan, drága, elhasználódott stb. Miért dobjanak ki rá évi több tíz milliárdot? Az a pár nagy név akinek lett több százezer követője, azokat életben tartják, a többi mehet. Teljesen logikus ami történik, még ha ez Huth Gergely szerint csúnya dolog is (anyja picsáját, több száz millió a személyes vagyona).És ennek ellenére sem jutott szaros pár százmillió a Megafos megmentésére? 😀 Azért komoly véleménnyel lehet a saját tábor is a teljesítményükről, ha V.iktor sem érezte szükségét odaszólni valamelyik kincstárnoknak, hogy dobjon már egy kis alamizsnát az agitprop osztálynak... 😀Vitézy szerint 4 év alatt 1024 millárd forintot kaptak Mészáros Lőrinc és Szíjj László cége autópálya-koncessziós díj ürügyén.Valamelyik podcastban hallottam a napokban éppen, hogy a 2010 óta lezárt és ki is fizetett teljes EU-s struktúrális/kohéziós támogatási pénzek több, mint 40%-át 12 ember nyerte el. Ez körülbelül 25 ezer milliárd forint.
Az előző kormány 1000 milliárért alakította volna ki az új budai Várt és környékét.
Krauszék is valami 1000 milliárdot kaptak volna.
El kell ismerni, lopni azért tudtak a fiúk.
cartman023
peterk2005 udvari bolond
somoskovig
Sokkal egyszerűbb ezesetben valami teljesen újat felhúzni, és arra elkölteni a pénzt, mint egy borzalmas brandre kidobni.
MC12
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
De miért kéne megmenteni? Bebizonyosodott, hogy hatékonytalan, drága, elhasználódott stb. Miért dobjanak ki rá évi több tíz milliárdot? Az a pár nagy név akinek lett több százezer követője, azokat életben tartják, a többi mehet. Teljesen logikus ami történik, még ha ez Huth Gergely szerint csúnya dolog is (anyja picsáját, több száz millió a személyes vagyona)."menjenek ki a piacra és lássuk mit tudnak"
Sokkal egyszerűbb ezesetben valami teljesen újat felhúzni, és arra elkölteni a pénzt, mint egy borzalmas brandre kidobni.
MC12
a piac már rég döntött, nincs erre igény ha lenne akkor nem állami pénzt kellett volna pumpálni bele
amúgy nem csak az a baj hogy a brandnek negatív értéke van, hanem hogy a benne szereplő emberek is tehetségtelenek, mert akinek lett volna tehetsége meg valami egyénisége az nem passzolt volna bele abba a koncepcióba amire ez épült
kiváncsi leszek mi fog kinőni majd innen, de nem véletlen hogy a DK csak egy nyugati fényt tudott felmutatni
sztem a Fidesz se lesz több mint egy Vadhajtások
3 hónapja
3 hónapja
amugy Kohan Matyi sem igazan erti ...De miért kéne megmenteni? Bebizonyosodott, hogy hatékonytalan, drága, elhasználódott stb. Miért dobjanak ki rá évi több tíz milliárdot? Az a pár nagy név akinek lett több százezer követője, azokat életben tartják, a többi mehet. Teljesen logikus ami történik, még ha ez Huth Gergely szerint csúnya dolog is (anyja picsáját, több száz millió a személyes vagyona).És ennek ellenére sem jutott szaros pár százmillió a Megafos megmentésére? 😀 Azért komoly véleménnyel lehet a saját tábor is a teljesítményükről, ha V.iktor sem érezte szükségét odaszólni valamelyik kincstárnoknak, hogy dobjon már egy kis alamizsnát az agitprop osztálynak... 😀Vitézy szerint 4 év alatt 1024 millárd forintot kaptak Mészáros Lőrinc és Szíjj László cége autópálya-koncessziós díj ürügyén.Valamelyik podcastban hallottam a napokban éppen, hogy a 2010 óta lezárt és ki is fizetett teljes EU-s struktúrális/kohéziós támogatási pénzek több, mint 40%-át 12 ember nyerte el. Ez körülbelül 25 ezer milliárd forint.
Az előző kormány 1000 milliárért alakította volna ki az új budai Várt és környékét.
cartman023
peterk2005 udvari bolond
somoskovig
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
hvg.hu/itthon/20260626_aranykonvoj-ugy-ukran-penzszallitok-orban-viktor-letartoztatas-orizetbe-vetel-horvath-lorant-ugyved-ebxvalszeg semmi nem lesz belőle, de dagadék érezze csak a börtön lehetőségének szelét
3 hónapja
De miért kéne megmenteni? Bebizonyosodott, hogy hatékonytalan, drága, elhasználódott stb. Miért dobjanak ki rá évi több tíz milliárdot? Az a pár nagy név akinek lett több százezer követője, azokat életben tartják, a többi mehet. Teljesen logikus ami történik, még ha ez Huth Gergely szerint csúnya dolog is (anyja picsáját, több száz millió a személyes vagyona).És ennek ellenére sem jutott szaros pár százmillió a Megafos megmentésére? 😀 Azért komoly véleménnyel lehet a saját tábor is a teljesítményükről, ha V.iktor sem érezte szükségét odaszólni valamelyik kincstárnoknak, hogy dobjon már egy kis alamizsnát az agitprop osztálynak... 😀Vitézy szerint 4 év alatt 1024 millárd forintot kaptak Mészáros Lőrinc és Szíjj László cége autópálya-koncessziós díj ürügyén.Valamelyik podcastban hallottam a napokban éppen, hogy a 2010 óta lezárt és ki is fizetett teljes EU-s struktúrális/kohéziós támogatási pénzek több, mint 40%-át 12 ember nyerte el. Ez körülbelül 25 ezer milliárd forint.
cartman023
peterk2005 udvari bolond
somoskovig
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
3 hónapja
És ennek ellenére sem jutott szaros pár százmillió a Megafos megmentésére? 😀 Azért komoly véleménnyel lehet a saját tábor is a teljesítményükről, ha V.iktor sem érezte szükségét odaszólni valamelyik kincstárnoknak, hogy dobjon már egy kis alamizsnát az agitprop osztálynak... 😀Vitézy szerint 4 év alatt 1024 millárd forintot kaptak Mészáros Lőrinc és Szíjj László cége autópálya-koncessziós díj ürügyén.Valamelyik podcastban hallottam a napokban éppen, hogy a 2010 óta lezárt és ki is fizetett teljes EU-s struktúrális/kohéziós támogatási pénzek több, mint 40%-át 12 ember nyerte el. Ez körülbelül 25 ezer milliárd forint.
cartman023
peterk2005 udvari bolond
3 hónapja
Vitézy szerint 4 év alatt 1024 millárd forintot kaptak Mészáros Lőrinc és Szíjj László cége autópálya-koncessziós díj ürügyén.Valamelyik podcastban hallottam a napokban éppen, hogy a 2010 óta lezárt és ki is fizetett teljes EU-s struktúrális/kohéziós támogatási pénzek több, mint 40%-át 12 ember nyerte el. Ez körülbelül 25 ezer milliárd forint.
cartman023

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Hát majd meglátjuk. Nekem úgy tűnik, hogy ez nem egy direkt felvett attitűd, hanem ő ilyen. Akkor pedig nem fog ebből később sem leadni. (Ez az attitűd amennyit hozni tud amikor mennek a dolgok, simán vinni is tud annyit, amikor nem mennek. És akkor lenne fontos, hogy hozzon valami, nem most.)Majd fog, eddig az embereknek ez is tetszik.Én nem róvom fel neki, hogy nem képes ezen egy csettintésre túllendülni, szerintem itt igazán megmutatkozik, hogy ő is ember, neki is vannak érzései.Amiken az ő pozíciójában szerencsésebb/okosabb lenne továbblépnie.
ervinator
Őszentsége Sobri Jóska
Kell a showmusor.
Lúdas Solymi

3 hónapja
Látványos posztmodern kommunikációs influenszerpolitizálás. Nyilván tetszik az embereknek. Ahogy Orbán hasonló megnyilvánulásai is tetszettek eleinte. Attól, hogy tetszik még nem evidens, hogy hasznos is. Hatalomtechnikailag az, az biztos, hosszútavon -láthattuk- kevéske. Szubjektíven engem is szórakoztat, egy rendszerváltáshoz lehet, hogy kevés.Majd fog, eddig az embereknek ez is tetszik.Én nem róvom fel neki, hogy nem képes ezen egy csettintésre túllendülni, szerintem itt igazán megmutatkozik, hogy ő is ember, neki is vannak érzései.Amiken az ő pozíciójában szerencsésebb/okosabb lenne továbblépnie.
ervinator
Őszentsége Sobri Jóska
Kell a showmusor.
Lúdas Solymi
3 hónapja
Majd fog, eddig az embereknek ez is tetszik.Én nem róvom fel neki, hogy nem képes ezen egy csettintésre túllendülni, szerintem itt igazán megmutatkozik, hogy ő is ember, neki is vannak érzései.Amiken az ő pozíciójában szerencsésebb/okosabb lenne továbblépnie.
ervinator
Őszentsége Sobri Jóska
Kell a showmusor.
3 hónapja
Én nem róvom fel neki, hogy nem képes ezen egy csettintésre túllendülni, szerintem itt igazán megmutatkozik, hogy ő is ember, neki is vannak érzései.Amiken az ő pozíciójában szerencsésebb/okosabb lenne továbblépnie.
ervinator
3 hónapja
Én ezzel sokkal megértőbb vagyok. Azért ha valami kiderült MP-ről, akkor az mindenképp, hogyha azokat éri bántás, akit szeret, akkor arra nagyon ugrik. És a Hír TV 2 éven keresztül ott gyalázta, ahol érte, most épp az öccséről terjesztenek hazugságokat. Én nem róvom fel neki, hogy nem képes ezen egy csettintésre túllendülni, szerintem itt igazán megmutatkozik, hogy ő is ember, neki is vannak érzései.Akkor váljék egészségedre. 😊Lehet h az elmúlt 2 évben ezek a propagandisták szívatták és tették fel folyamatosan a hülye kérdéseiket a magas lóról. Most visszakapják, érezzék csak a törődést és a kéredző is érezze, hogy milyen médiumot képvisel.Rohadjon is, csak attól nem fognak se jobban se hamarabb elrohadni, ha a kormányinfó fele arról szól, hogy normális kérdések és kérdezők után is még azt az egy propagandistát basztatja. Ezzel a Menczerek és Pócsok alá adja a lovat, ahelyett, hogy rámutatna arra, hogy mennyire közönségesek.sajnos az emberek hamar felejtenek...Nekem ez már sok. Tegye helyre pár szóval akkor, amikor kérdezett, de az, hogy utána vagy tíz percig nem tud leakadni róla és még utána is folyamatosan kommentálgatja, már kicsinyes. Ezzel éppen az ellenkezőjét éri el, mint amit kellene: felemeli a saját szintjére őket ahelyett, hogy mosolyogna rajtuk aztán átnézne a fejük felett.Hír TV kérdése: esett-e szó a kormányüléseken miniszterelnök úr öccsének balhéiról? Komolyan ez most a propaganda? 😀Gyönyörűen leoltotta őket 😊
Jughead
"ha a Hír TV is kérdezhetett, akkor adjunk szót valódi médiáknak is"
bcsarli, Udvari Főkóstoló
peterk2005 udvari bolond
nem, nem sok, rohadjon meg az összes, aki az előző rendszert ennyire kiszolgálta!
NB2
peterk2005 udvari bolond
Nem azt mondom, hogy ez tartson így ezentúl, de azért pár hónapig, karácsonyig mehet nyugodtan.
Ez olyan mintha hájjal kenegetnének 😊
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
Akkor váljék egészségedre. 😊Lehet h az elmúlt 2 évben ezek a propagandisták szívatták és tették fel folyamatosan a hülye kérdéseiket a magas lóról. Most visszakapják, érezzék csak a törődést és a kéredző is érezze, hogy milyen médiumot képvisel.Rohadjon is, csak attól nem fognak se jobban se hamarabb elrohadni, ha a kormányinfó fele arról szól, hogy normális kérdések és kérdezők után is még azt az egy propagandistát basztatja. Ezzel a Menczerek és Pócsok alá adja a lovat, ahelyett, hogy rámutatna arra, hogy mennyire közönségesek.sajnos az emberek hamar felejtenek...Nekem ez már sok. Tegye helyre pár szóval akkor, amikor kérdezett, de az, hogy utána vagy tíz percig nem tud leakadni róla és még utána is folyamatosan kommentálgatja, már kicsinyes. Ezzel éppen az ellenkezőjét éri el, mint amit kellene: felemeli a saját szintjére őket ahelyett, hogy mosolyogna rajtuk aztán átnézne a fejük felett.Hír TV kérdése: esett-e szó a kormányüléseken miniszterelnök úr öccsének balhéiról? Komolyan ez most a propaganda? 😀Gyönyörűen leoltotta őket 😊
Jughead
peterk2005 udvari bolond
nem, nem sok, rohadjon meg az összes, aki az előző rendszert ennyire kiszolgálta!
NB2
peterk2005 udvari bolond
Nem azt mondom, hogy ez tartson így ezentúl, de azért pár hónapig, karácsonyig mehet nyugodtan.
Lúdas Solymi

3 hónapja
Vitézy szerint 4 év alatt 1024 millárd forintot kaptak Mészáros Lőrinc és Szíjj László cége autópálya-koncessziós díj ürügyén. Az előző kormány 1000 milliárért alakította volna ki az új budai Várt és környékét.
3 hónapja
Engem őszintén meglepett, hogy a Partizánt ignorálja már elég régóta. Olyan értelemben, hogy talán az utolsó interjút náluk az 1 éves évforduló kapcsán adta, választás előtt sem ment be hozzájuk (ezt valahol értettem, mert Marci azért nem szokott finomkodni), de azóta sem járt náluk.Ott volt az Index, náluk is pesszimista volt, de normális kérdést tettek fel. Normális választ kaptam, Amíg nem képesek sajtóként viselkedni, be kell őket engedni, de égetni ahogy csak lehet. Partizán kérdése is hatalmas faszság volt, látszott is MP-n hogy nem tetszett neki, mégis megválaszolta.Nekem ez már sok. Tegye helyre pár szóval akkor, amikor kérdezett, de az, hogy utána vagy tíz percig nem tud leakadni róla és még utána is folyamatosan kommentálgatja, már kicsinyes. Ezzel éppen az ellenkezőjét éri el, mint amit kellene: felemeli a saját szintjére őket ahelyett, hogy mosolyogna rajtuk aztán átnézne a fejük felett.Hír TV kérdése: esett-e szó a kormányüléseken miniszterelnök úr öccsének balhéiról? Komolyan ez most a propaganda? 😀Gyönyörűen leoltotta őket 😊
Jughead
peterk2005 udvari bolond
Átnézést a legrosszabb lenne, a Fidesz is ezt csinálta.
Nomac
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
racsracsbilincs.hu/Amikor raklikkeltem erre a linkre pont akkor pittyent az emailem, ahova a Netflix ezt küldte:
sutianap

Koincidencia über alles.
3 hónapja
Lehet h az elmúlt 2 évben ezek a propagandisták szívatták és tették fel folyamatosan a hülye kérdéseiket a magas lóról. Most visszakapják, érezzék csak a törődést és a kéredző is érezze, hogy milyen médiumot képvisel.Rohadjon is, csak attól nem fognak se jobban se hamarabb elrohadni, ha a kormányinfó fele arról szól, hogy normális kérdések és kérdezők után is még azt az egy propagandistát basztatja. Ezzel a Menczerek és Pócsok alá adja a lovat, ahelyett, hogy rámutatna arra, hogy mennyire közönségesek.sajnos az emberek hamar felejtenek...Nekem ez már sok. Tegye helyre pár szóval akkor, amikor kérdezett, de az, hogy utána vagy tíz percig nem tud leakadni róla és még utána is folyamatosan kommentálgatja, már kicsinyes. Ezzel éppen az ellenkezőjét éri el, mint amit kellene: felemeli a saját szintjére őket ahelyett, hogy mosolyogna rajtuk aztán átnézne a fejük felett.Hír TV kérdése: esett-e szó a kormányüléseken miniszterelnök úr öccsének balhéiról? Komolyan ez most a propaganda? 😀Gyönyörűen leoltotta őket 😊
Jughead
peterk2005 udvari bolond
NB2
peterk2005 udvari bolond
3 hónapja
telex.hu/belfold/2026/06/25/aranykonvoj-444-orban-viktor-ugyeszsegi-dokumentumAz a szèp......
3 hónapja
Én Hankobol is kinezem h megtörik, még akar mondhat is bmit de azt kizártnak tartom h lesz bmien bizonyítéka ami alapján feljebb mehet az ügyKezdjük ott, hogy több NKA ügy lesz, szerintem ketté fogják darabolni minimum egy minisztériumi és egy kedvezményezetti részre, mert egyben hatalmas lenne (mint anno pl a Vizoviczki) .Mit tippelsz ez az NKA-s ügy mennyit idő alatt jut el első fokú ítéletig?Semmit. Nem a joggal van a baj, mert a hatályos Be kifejezetten gyorsítja a bírósági eljárást, 1 vádlottas ügyekre optimalizálva rapid. Több vádlottas ügyekben döccen meg a rendszer akkor, ha minden vádlottnak jelen kell lennie.Te vagy a gyakorló jogász, ezzel mit lehet kezdeni?A bíróság politikai döntést hozott, véleményem szerint törvénytelen döntést hozott – ezt mondta az RTL Híradónak Bús BalázsVölner Palinak sem jött be.
Arra, hogy ki adott utasítást a támogatások megítélésére, nem kívánt válaszolni, ahogyan arra sem, hogy az NKA-t még miniszterként felügyelő Hankó Balázs adott-e utasítást neki.
Beki
resistance is futile
MC12
Az alapvető gond az az ipari mennyiségű emberhiány. Fővárosi Törvényszékről 40-50 bírósági titkár hiányzik, Főváros Főügyészségről 70-80 ügyész. Hasonló a helyzet a rendőrségnél és a navnál is arányaiban. És akkor az állományról beszélek csak, nem a kiszolgáló személyzetről - írnokok, irodisták, stb, akik nélkül nincs operatív működés - amely téren teljes kihalás van, van olyan szerv ahol ténylegesen leállt az adminisztratív iroda, mert nem maradt egyetlen egy ember sem (ezt értsd szó szerint).
Így lesznek a 15 napos törvényi határidőkből - pl egy Be. 100.§-as indítvány teljesítésére - másfél évesek.
Nekem volt olyan esetem, ahol a kerületi ügyészség - mindegy melyik - a 2024 novemberében beadott beadványomat 2025 februárjában iktatta le beérkezettként.
resistance is futile
MC12
Szerintem még beviszik a Hankót és esetleg akire a Hankó rávall majd. Vádemelés 27 vége 28 eleje, elsőfok valamikor 30-32 között.
Biztos lesznek, akik megtörnek bent - Bús Balázs pl simán - náluk gyors lesz a sztori, Hankónak meg gondolom ki lesz adva, hogy nem ismerhet be.
Engem jobban érdekel az, hogy Papp Gábor és Morvai Attila mellett kik lesznek a védők, mert ők ketten vannak bejáratott ner közeli védők a piacon, akik jók is szakmailag.
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.