Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/14/szijjarto-szerint-az-orosz-hirszerzes-jelenteseben-semmi-ujdonsag-nincsen-ok-ezt-mar-reg-tudjakhát itt nem Sulyok a legnagyobb politikai analfabéta.
4 hónapja

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/14/orban-nem-adhatom-at-a-hatalmat-egy-masik-politikai-tabornakEgyelőre még csak ebben a kontextusban mondja... de mivel ezeknek óráról órára változik mit böfögnek...
warr_b
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/14/orban-nem-adhatom-at-a-hatalmat-egy-masik-politikai-tabornak

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Srácok, megvan a mai nap csodája, Lázár Dzsí feltalálta a gazdasági versenyt 😊Gondolom ő úgy érti a versenyt, hogy legyen száz méter a táv, amin ő 90 méter előnnyel indul. 😊
somoskovig

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
Ez a KGB jelentés csak szerintem baromi nagy öngól, és félrevezet a vélemény buborékom, vagy ezzel most már tényleg minden Fideszes szavazónak tükörbe kell nézni, hogy hogyan mutatna rajta egy I love Putyin tetoválás?Ez szerintem ma már több ellenzéki szavazatot hoz, mint kormány oldalit visz vagy megtart. A Fidesz mag nyilván mindent megeszik, de azért a lakosság még mindig Európa rekord szinten EU párti, nyugat orientált, és a szovjet, orosz a többség számára nem hangzik jól. Ha nem csak a pesti értelmiség / libsi mag számára lesz Orbán Putyin seggében, hanem országosan ráég a Fideszre az orosz bérencség, az hosszú távon alááshatja a legitimitását. (Hülyén hangzik, de ennek én amúgy nem örülök. Nem akarok egy újabb centrális erőteret az országban, ami mostantól esetleg azért nem lesz majd leváltható, mert brüsszel segge nyalása helyett moszkva seggét nyalja az ellenzéke a tömegek szemében.)
somoskovig

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
Srácok, megvan a mai nap csodája, Lázár Dzsí feltalálta a gazdasági versenyt 😊
4 hónapja
kemeny lesz a ruszkiberenc fidesztol megszabadulni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
4 hónapja
Ez a KGB jelentés csak szerintem baromi nagy öngól, és félrevezet a vélemény buborékom, vagy ezzel most már tényleg minden Fideszes szavazónak tükörbe kell nézni, hogy hogyan mutatna rajta egy I love Putyin tetoválás?Félrevezet, nézd meg a fidesz-tábor egybehangzóan pozitív visszajelzését patrióta-féle ov-nógrádi "eszmecseréről"
somoskovig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Ez a KGB jelentés csak szerintem baromi nagy öngól, és félrevezet a vélemény buborékom, vagy ezzel most már tényleg minden Fideszes szavazónak tükörbe kell nézni, hogy hogyan mutatna rajta egy I love Putyin tetoválás?
4 hónapja
Azt mondod, kellene Bilbao után 1-2 hét Graz?Ezt súgták a hangok..."Ezt a háborút Oroszország megnyerte, Ukrajna pedig elveszítette."Tudnam mi alapjan hirdeti megint ezt a dagadek...
Idézet ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK posztjából.
Ez azért durva
zacknorb
Beki
Matthew99
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ezt súgták a hangok..."Ezt a háborút Oroszország megnyerte, Ukrajna pedig elveszítette."Tudnam mi alapjan hirdeti megint ezt a dagadek...
Ez azért durva
zacknorb
Beki

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
"Ezt a háborút Oroszország megnyerte, Ukrajna pedig elveszítette."Tudnam mi alapjan hirdeti megint ezt a dagadek...
Ez azért durva
zacknorb
4 hónapja
"Ezt a háborút Oroszország megnyerte, Ukrajna pedig elveszítette."Gondolom most kemenyedik neki h szerepe volt ebben.
Ez azért durva
zacknorb
Petikenek biztosan.
4 hónapja
"Ezt a háborút Oroszország megnyerte, Ukrajna pedig elveszítette."Idézet ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK posztjából.
Ez azért durva
Poloska vagyok.
4 hónapja
a mocskos fidesz kb olyan szállóige lesz, mint az erdős péter a kurva anyád. amit a szocializmusban alig élőként én a 2000es években is nem egyszer hallottam koncertekenTomi megint elfelejtett porzsákot cserélni... 😊ha két dolgot elképzelhetőségük szerint sorba kellene tenni, akkor én azt, hogy 2026-ban a Fidesz nyer, előrébb tenném (tehát elképzelhetőbbnek tartom) annál, hogy 2026 után nem fog zúgni a "mocskos Fidesz" a koncerteken
telex.hu/zacc/2025/08/13/deutsch-tamas-megkoszonte-a-mocskos-fideszt-a-zeneszeknek
somoskovig
rva
4 hónapja
Tomi megint elfelejtett porzsákot cserélni... 😊ha két dolgot elképzelhetőségük szerint sorba kellene tenni, akkor én azt, hogy 2026-ban a Fidesz nyer, előrébb tenném (tehát elképzelhetőbbnek tartom) annál, hogy 2026 után nem fog zúgni a "mocskos Fidesz" a koncerteken
telex.hu/zacc/2025/08/13/deutsch-tamas-megkoszonte-a-mocskos-fideszt-a-zeneszeknek
somoskovig
Szerkesztette: rva
4 hónapja
Tomi megint elfelejtett porzsákot cserélni... 😊telex.hu/zacc/2025/08/13/deutsch-tamas-megkoszonte-a-mocskos-fideszt-a-zeneszeknek
4 hónapja
24.hu/belfold/2025/08/11/allamtitkar-szules-szereles-no-ferfi-korhaz-takacs-peter/
Tehat tagadas majd elismeres... rohadt fergeket mashogy nem lehet megfogni csak tanuval vagy bizonyitekkal...Beki

Ohh ez is vót má a viccesbe.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
444.hu/2025/08/12/amikor-hibazunk-azt-magunktol-tesszuk“Mindenki hibázik, de egyébként meg meg vagyunk sértődve”
Löfli
4 hónapja
Tegnapi sajtótájékoztató szinkrontolmácsolással ahol Trump tényleg több mondaton keresztül valóban Orbánra hivatkozik.A geci nagy napja című film
Hihetetlen
youtu.be/uDYKBYTfhec?si=bII0GJGSLH20dsa-
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Tegnapi sajtótájékoztató szinkrontolmácsolással ahol Trump tényleg több mondaton keresztül valóban Orbánra hivatkozik.Hihetetlen
youtu.be/uDYKBYTfhec?si=bII0GJGSLH20dsa-
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
444.hu/2025/08/12/amikor-hibazunk-azt-magunktol-tesszuk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Mondjuk Pogátsa mondta a Partizánban hogy az oroszokról is el kéne dönteniAzt mondjuk már nem ártana eldönteni, hogy az EU akkor most erős, vagy gyenge, mert amikor a Pride-ot megrendezik itt, akkor az erős EU a hibás, máskor meg úgy látszik, hogy gyengék...Ez ennél azért árnyaltabb, az EU-nak mi végezzük el a piszkos munkát a kerítéssel, az orosz kapcsolattartással, szóval ez inkább amolyan hasznos idióta pozíció.Nem hiszem hogy bárki szeretne vele beszélgetniAzért remélem ezután felhívta az összes olyan arc, mint Meloni, Tusk, Fico, stb., hogy "Viktor, neked meg a k***a anyád az "európai liberális-mainstream kórus" tagja"... 😀444.hu/2025/08/12/a-szuverenista-magyarorszag-egyeduli-tagallamkent-nem-irta-ala-az-eu-s-nyilatkozatot-arrol-hogy-az-ukran-nep-szabadon-donthet-a-jovojerolSzerencsére mi ebben a konfliktusban KÖZÉPEN állunk. Nem aggódom.
komolyan lassan ki sem mozdulhatok innen, hogy egész Európában ne köpjenek le
NB2
| Oroszország utolsó fasszopó exklávéja lettünk. Gyomorforgató. |
Sjoelleer van de Vrij
StormST
Janek
Dzsokijuing
StormST
De sajna ilyen világ van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!