Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
És csak egyetlen családapa van közöttük …Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
Benne a ZRT elnök vezérigazgatójával és baggio sportolói crushával.
zacknorb
Lúdas Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Épp rá akartam nézni én is hogy all a megtekintes 😊 köszi h megtetted h nekem ne kelljen.Kivételesen egyetértek Törökkel, borzasztó kínos volt ez a poszt, a teljes szívvel fideszes nagypapa meg van sértődve, hogy az unokája lehülyézi és nem hajlandó vele szóba állni, ezért passzív-agresszív módon próbál valami nem létező erkölcsi magaslatról prédikálni. És ez a csávó a köztársasági elnök, komolyan, Schmitt Pali gyere vissza!Próbálkoznak. Ha már Dopeman nem jön be.
telex.hu/belfold/2025/08/12/torok-gabor-sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-politikai-analfabeta
somoskovig
157k-n áll a OV-s adás. Teljesen random podcastok, amik kb. 5 naposak, mint az az adás:
Oszkó Péteres Della: 95k
Partizán székelyes videó: 202k
Random TheVR: 95k
Telex videók: 170k, 162k
444: 238k (pont a Dopeman szövegékről)
Patrióta: 22k
HVG: 108k
Szabad Európa: 138k
Abszolút nem emelkedik ki ez az adás, nem nagyon tudom, hogy mit vártak tőle, de tuti nem ezt.
Hát, hajrá, előre a digitális honfoglalásért, aminek lesz egy offline eseménye 😀
Gyurma Pappa
Nem megy ez most a fiuknak amúgy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Mindezt úgy, hogy rátolnak egy elég masszív hirdetési budgetot is minden saját cuccra. Itt egy jó összefoglaló, hogy mennyire hasít az 'arcosok órája:Kivételesen egyetértek Törökkel, borzasztó kínos volt ez a poszt, a teljes szívvel fideszes nagypapa meg van sértődve, hogy az unokája lehülyézi és nem hajlandó vele szóba állni, ezért passzív-agresszív módon próbál valami nem létező erkölcsi magaslatról prédikálni. És ez a csávó a köztársasági elnök, komolyan, Schmitt Pali gyere vissza!Próbálkoznak. Ha már Dopeman nem jön be.
telex.hu/belfold/2025/08/12/torok-gabor-sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-politikai-analfabeta
somoskovig
157k-n áll a OV-s adás. Teljesen random podcastok, amik kb. 5 naposak, mint az az adás:
Abszolút nem emelkedik ki ez az adás, nem nagyon tudom, hogy mit vártak tőle, de tuti nem ezt.
Hát, hajrá, előre a digitális honfoglalásért, aminek lesz egy offline eseménye 😀
Gyurma Pappa
telex.hu/belfold/2025/08/07/csunyan-besult-az-uj-fideszes-kommunikacios-csodafegyver
Szerkesztette: somoskovig
4 hónapja
444.hu/2025/08/12/a-szuverenista-magyarorszag-egyeduli-tagallamkent-nem-irta-ala-az-eu-s-nyilatkozatot-arrol-hogy-az-ukran-nep-szabadon-donthet-a-jovojerolkomolyan lassan ki sem mozdulhatok innen, hogy egész Európában ne köpjenek le
4 hónapja
mintha saiiddal is lettek volna közös trackjeik a kezdetes korszak elejénazt tudtatok h amekora pop most anno az NKS elso lemezere tobb zenet irt rasheed neven?Én meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
YoungZeeZee
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Mondjuk az tény, hogy a csávó elég nagy Fradista, és nincs rosszban a múlt alapján se KutyatovvalÉn meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
Poloska vagyok.
4 hónapja
nem, de ez a politikai üzenet nem is így van programozva. gizike simán elmegy rendelésre dr ahmed mohamed főorvos úrhoz a belgyógyászatra miközben vöröslő fejjel migránsozikÉs ezt szerinted Kovácsné Tóth Gizike néni kisnyugdíjas Bivalybasznád-alsóról meg tudja különböztetni, mielőtt áttolja a csávón a banyatankot, nehogy megerőszakolja a kecskéjét? 😊mondjuk egy perzsától annyira nem meglepő, ha azonosulni tud az arabellenességgel. olyan félelmetes módon rühellik őket, hogy ahhoz képest bármilyen itteni rasszizmus a nyugodt elfogadás szimbólumaÉn meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
fake.id
somoskovig
4 hónapja
Kivételesen egyetértek Törökkel, borzasztó kínos volt ez a poszt, a teljes szívvel fideszes nagypapa meg van sértődve, hogy az unokája lehülyézi és nem hajlandó vele szóba állni, ezért passzív-agresszív módon próbál valami nem létező erkölcsi magaslatról prédikálni. És ez a csávó a köztársasági elnök, komolyan, Schmitt Pali gyere vissza!Próbálkoznak. Ha már Dopeman nem jön be.
somoskovig

4 hónapja
És ezt szerinted Kovácsné Tóth Gizike néni kisnyugdíjas Bivalybasznád-alsóról meg tudja különböztetni, mielőtt áttolja a csávón a banyatankot, nehogy megerőszakolja a kecskéjét? 😊mondjuk egy perzsától annyira nem meglepő, ha azonosulni tud az arabellenességgel. olyan félelmetes módon rühellik őket, hogy ahhoz képest bármilyen itteni rasszizmus a nyugodt elfogadás szimbólumaÉn meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
fake.id
4 hónapja
Kivételesen egyetértek Törökkel, borzasztó kínos volt ez a poszt, a teljes szívvel fideszes nagypapa meg van sértődve, hogy az unokája lehülyézi és nem hajlandó vele szóba állni, ezért passzív-agresszív módon próbál valami nem létező erkölcsi magaslatról prédikálni. És ez a csávó a köztársasági elnök, komolyan, Schmitt Pali gyere vissza!telex.hu/belfold/2025/08/12/torok-gabor-sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-politikai-analfabeta
4 hónapja
mondjuk egy perzsától annyira nem meglepő, ha azonosulni tud az arabellenességgel. olyan félelmetes módon rühellik őket, hogy ahhoz képest bármilyen itteni rasszizmus a nyugodt elfogadás szimbólumaÉn meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
4 hónapja
Vicces, mikor az állami milliókért cserébe ezek a tagok arccal-névvel vállalják az elkötelezettségüket.Ők tényleg úgy gondolják, hogy nem az összes hazai adófizető, hanem a kormány jóvoltából tolhatják az eladhatatlan produktumaikat és emiatt csicskulniuk kell.
(Jakab Rolandot nem tudom megemészteni, egy közintézmény vezetőjeként azzal magyarázkodik, hogy egy civil szervezethez csatlakozott. Még szerencse, hogy nem a Karmelitában mondta ezt, most takaríthatnánk a leszakadt plafon után a romokat.)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
YoungZeeZee
9 390
azt tudtatok h amekora pop most anno az NKS elso lemezere tobb zenet irt rasheed neven?Én meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
somoskovig
4 hónapja
What? 😀 - jah a kis Lisztes post után azt hittem Lékaival is összefeküdtFradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
Szerkesztette: ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
4 hónapja
Én meg a Teheránban született, perzsa származású Lotfi Begit nem értem, 10+ év arabellenes propaganda után miért gondolta, hogy itt a helye? Csávót meg is vernék valami random világvégi faluban, ha odatévedne, azt hinnék, migráncs.Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
Lúdas Solymi
4 hónapja
Mindenkinek most dobta fel az fb? 😊 Én is tegnap láttam. Egyébként ezt már mondtam, hogy a sportélet nagyrésze a pénz miatt a Fideszhez van bekötve 😕
4 hónapja
Fradista DPK xddEn a Lekai-n lepodtem meg, bar lehet neki ez ugymond kotelezo, de ki tudja.
zacknorb
4 hónapja
Mondjuk miután a kis Lisztessel képes volt összefeküdni...Székely Zójabaggio sportolói crushával.Nem is emlékszem már rá, hogy kiről is van szó
zacknorb
r.baggio
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Nekem.Vak buzikon kívül ő kinek nem crush-a?Székely Zójabaggio sportolói crushával.Nem is emlékszem már rá, hogy kiről is van szó
zacknorb
r.baggio
zacknorb
Assurbanapli
Poloska vagyok.
4 hónapja
Vak buzikon kívül ő kinek nem crush-a?Székely Zójabaggio sportolói crushával.Nem is emlékszem már rá, hogy kiről is van szó
zacknorb
r.baggio
zacknorb
4 hónapja
Székely Zójabaggio sportolói crushával.Nem is emlékszem már rá, hogy kiről is van szó
zacknorb
r.baggio
Poloska vagyok.
4 hónapja
baggio sportolói crushával.Nem is emlékszem már rá, hogy kiről is van szó
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Fradista DPK xddBenne a ZRT elnök vezérigazgatójával és baggio sportolói crushával.
Poloska vagyok.
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/11/eeszt-leallas-belugyminiszteriumBmeg ezt Hofi se mondhatta volna szebben 🤦😅
Tenyleg nagyon hulyek...
Beki