Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
Különben elmondom nektek,én a kilencvenes évek közepén voltam katona,és az utolsó három és fél hónapot Kecskeméten húztam le.A hírhez kapcsolódó része a dolognak az,hogy akkoriban vonták ki a MIG-21-eseket,és egyet alkatrészenként kísérték haza a laktanyából.Ha jól tudom,eladták feketén valami gyűjtőnek.Akkoriban ez tűnt olyan hihetetlennek.
De igazából már a Kecskeméti,első lépcsős laktanyában is illegális kantint csináltunk az írnokkal - én másodírnok illetve parancsnoki beosztású honvéd voltam a kiképzők között,pecsétnyomóm volt szinte az összes raktárhoz.
Szóval gondolhatjátok hogy egy első lépcsős laktanyába nem olyan egyszerű ezt-azt hozni-vinni,de mi is megoldottuk a csoki-üdítő-kávé szállítmányt egy őrmesterrel akinek volt engedélye a laktanyába kocsival behajtani....
Sőt....a harmadik héten már az ügyeletes tisztek is hozzánk jöttek reggelente kávézni,nem a legális boltba... 😀
4 hónapja
Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot.Egy kb. 15 szomszéddal rendelkező, nyersanyagok garmadáján csücsülő interkontinentális atomhatalmat nem lehet elszigetelni.
telex.hu/kulfold/2025/08/15/alaszka-amerikai-orosz-elnoki-talalkozo-putyin-trump-katonai-bazis-tortenelem
Nemes samu09
4 hónapja
Egy szigorúan őrzött létesítménybe bemész a kerítésen keresztül egy drótvágóval, és szétkapod az ott őrzött vadászgépet.
Sjoelleer van de Vrij
Nem tudom melyik a viccesebb. Ha igaz, vagy ha kamu.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
MIG-29 LOKÁTOR alkatrész ÁKCIJÓS ELADÓÓÓtelex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakMár várom a háttérben meghúzódó Magyar Péter szálat.
Hölgyeim, uraim, tegyék meg tétjeiket, mikor jön a hír, hogy ukrán titkosszolgálati akció volt, mert kell a cserealkatrész. 😊
Vitézlő Titoknok tomz
Tony Adams
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
No most csak a keleti es deli esett el biztositohiba miatt. 🤣 Sors utalja Lezer Janot szerencsere, de utasokat sajnalom.Azért a Nyugatiban se minden tökéletes. Lányomék Debrecenbe utaznak. Nemrég írt, hogy a kocsi, ahova pár napja megvették a jegyet, nem indul. Abban lett volna a büfé. Ott, ahova átvezényelték őket, nem működik a vécé.
Beki
4 hónapja
Biztos én működők egyszerűen, de ennyi év értelmetlen öldöklés után azon lennék, hogy a társadalom peremére szorítsam diplomáciai, politikai és kb minden értelemben, nem hívnám meg a házamba egyezkedni. Még szankciókat is fel kellett oldani hogy oda repülhessen. Egész hátralevő életében meg kellene szüntetni vele minden kapcsolatot. telex.hu/kulfold/2025/08/15/alaszka-amerikai-orosz-elnoki-talalkozo-putyin-trump-katonai-bazis-tortenelem
4 hónapja
No most csak a keleti es deli esett el biztositohiba miatt. 🤣 Sors utalja Lezer Janot szerencsere, de utasokat sajnalom.
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakMár várom a háttérben meghúzódó Magyar Péter szálat.
Hölgyeim, uraim, tegyék meg tétjeiket, mikor jön a hír, hogy ukrán titkosszolgálati akció volt, mert kell a cserealkatrész. 😊
Vitézlő Titoknok tomz
4 hónapja
Jól ki lesz vizsgálva ez is és az éppen aktuális őrség 2 nappal később mehet eltávra.A kerítés vágás csak azért kellett hogy el tudják adni lopásnak.Á, kétlem. Nekik a kerítést sem kell átvágniuk. Kopogtatnak és a lavrov díjas Petike nyitja nekik az ajtót, vagy a bérelt privátgépén kiviszi nekik.Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakÉs ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
Nemes samu09
cartman023
Nemes samu09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
"- Mikor lopták el a vadászgépek alkatrészeit?- ???
- MIG nem figyeltek."

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
A kerítés vágás csak azért kellett hogy el tudják adni lopásnak.Á, kétlem. Nekik a kerítést sem kell átvágniuk. Kopogtatnak és a lavrov díjas Petike nyitja nekik az ajtót, vagy a bérelt privátgépén kiviszi nekik.Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakÉs ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
Nemes samu09
cartman023
4 hónapja
Á, kétlem. Nekik a kerítést sem kell átvágniuk. Kopogtatnak és a lavrov díjas Petike nyitja nekik az ajtót, vagy a bérelt privátgépén kiviszi nekik.Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakÉs ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
Nemes samu09
4 hónapja
Olyan kisegér és elefánt a hídon feeling.
Sjoelleer van de Vrij
"Hallod hogy dübörgünk?"
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
4 hónapja
Nekem erős a gyanúm, hogy az oroszok kifogytak az alkatrészekből, és valahogy meg kellett oldani. Felvágták a kerítést, közben a főkapun gurult ki a kamion és már a Krímben van a cucc a Boszporuszon keresztül.telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakÉs ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakAsszem abban már nem 5881-es csövek vannak- jó akkor nem gitáros volt.
Vitézlő Titoknok tomz
4 hónapja
annyiban igaza van, hogy egy vízipisztollyal felszerelt csillagromboló tényleg erősebb, mint egy anélküli. csak ugye csillagromboló nélkül egy vízipisztolyt már a bmxes ötödikesek sem vesznek komolyan és ezt már kétlem, hogy felfogná ez a humánselejt
Sjoelleer van de Vrij
4 hónapja

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
4 hónapja
De most legalább vissza lehet menni a fiához, hogy apádhoz irányítottál, valaki adjon már egy tisztességes választ.telex.hu/belfold/2025/08/14/orban-nem-adhatom-at-a-hatalmat-egy-masik-politikai-tabornakNagyon érzi az öreg ezt a demokrácia dolgot. Láthatóan kurvára zavarja. XD XD
warr_b
Sjoelleer van de Vrij
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakÉs ezek védik az országot? Azt nem veszik észre, ha a területükre bemászik valaki vagy átrepül az országon valami.
Vitézlő Titoknok tomz

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/15/kecskemeti-katonai-repuloter-mig29-vadaszgepek-elloptakHölgyeim, uraim, tegyék meg tétjeiket, mikor jön a hír, hogy ukrán titkosszolgálati akció volt, mert kell a cserealkatrész. 😊
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/14/orban-nem-adhatom-at-a-hatalmat-egy-masik-politikai-tabornakNagyon érzi az öreg ezt a demokrácia dolgot. Láthatóan kurvára zavarja. XD XD
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
4 hónapja
Oh,hányszor hallottam ezt a környezetemben levitézlett,kiégett emberektől,hogy ha lenne jobb mint én,hát átengedném,de még mindig én vagyok a bajnok.... Éppen az ilyenek miatt nem halad semmi az országban.telex.hu/belfold/2025/08/14/orban-nem-adhatom-at-a-hatalmat-egy-masik-politikai-tabornakEgyelőre még csak ebben a kontextusban mondja... de mivel ezeknek óráról órára változik mit böfögnek...
warr_b
Beki
A másik ez a "Harcosok órája"....ez meg ilyen óvodai szint.Szájkarate kormányzati szintre emelve,nagyjából 5-6 éves gyerekek szintjén.Már a neve is bohózat.
4 hónapja
a keménymagnál nem üti át az intelligenciaszintet (értsd: nem érti meg) mit jelent ez.Ez a KGB jelentés csak szerintem baromi nagy öngól, és félrevezet a vélemény buborékom, vagy ezzel most már tényleg minden Fideszes szavazónak tükörbe kell nézni, hogy hogyan mutatna rajta egy I love Putyin tetoválás?Ez szerintem ma már több ellenzéki szavazatot hoz, mint kormány oldalit visz vagy megtart. A Fidesz mag nyilván mindent megeszik, de azért a lakosság még mindig Európa rekord szinten EU párti, nyugat orientált, és a szovjet, orosz a többség számára nem hangzik jól. Ha nem csak a pesti értelmiség / libsi mag számára lesz Orbán Putyin seggében, hanem országosan ráég a Fideszre az orosz bérencség, az hosszú távon alááshatja a legitimitását. (Hülyén hangzik, de ennek én amúgy nem örülök. Nem akarok egy újabb centrális erőteret az országban, ami mostantól esetleg azért nem lesz majd leváltható, mert brüsszel segge nyalása helyett moszkva seggét nyalja az ellenzéke a tömegek szemében.)
somoskovig
peterk2005 udvari bolond
orosz bérencséggel eddig is vádolták a Fideszt, akik cserébe Brüsszel bérenceznek.
ez így is marad
4 hónapja
De jó most magyarnak lenni,ja nem. telex.hu/kulfold/2025/08/14/voros-festekkel-ontottek-le-a-pragai-magyar-nagykovetseget-orban-nyilatkozatara-hivatkozva
4 hónapja
10 danos kontent a javából, minek néztem ezt meg? rettenet fárasztó munkanapja lehetett a győzőbácsit kergető kis csipetcsapatnak xd
Negritis, a vajda