Politika

52 feliratkozó

2 hónapja
StormST Denver Broncos 13 297 — SB 50 Champion @ Grund
MP Szép kis beszédet nyom az elején a
Nyomorult tolvajoknak,
csak pislog a sok mocsok
ozibozi
Már izzítják a migránsos beszédeket, Gulyás és Rétvári, más nem maradt nekik...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
ozibozi New York Giants 22 233
MP Szép kis beszédet nyom az elején a
Nyomorult tolvajoknak,
csak pislog a sok mocsok
2 hónapja
Beki New York Jets 3 239
„A három számnak semmi köze sincs egymáshoz. A magyar embereknek 3,7 százalékos, majd 5 százalékos költségvetési hiányról hazudtak. A saját apparátusuk már 6,8 százalékos hiánynal számolt. Az átvilágításaink után pedig ma már azt látjuk, hogy a valós 2026-os hiány meghaladná a 8 százalékot, ha a Tisza-kormány nem tudta volna hazahozni az uniós forrásokat, és még ezekkel a forrásokkal együtt is 7 százalék felett lehet”, mondta Magyar Péter.
2 hónapja
Beki New York Jets 3 239
 telex.hu/belfold/2026/06/29/nka-megyek-penzosztas-tamogatas
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 854 — The Mathematician
A fene nagy Kossuth-magasztalást továbbra sem értem.
warr_b
Jó volt a PR.
szaba
Felszántotta a vidéket kétségtelenül.
Kampman
Meg ugye a szótagszám is fontos, hülyén hangzott volna, hogy Görgei Artúr vagy Széchenyi István azt üzente, elfogyott a regimentje.
somoskovig
Ezek alapján Vasvári Pál volt a nagy rivális.
szaba
Csak nála meg szar a prozódia. Vasvá ripál azt üzente...
Őszentsége Sobri Jóska
feldereng a "kosú tlajos azt üzente" 😀
rva
még jó hogy nem kósa

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
rva 4 781 — Me for President!
warr_b
Jó volt a PR.
szaba
Kampman
Meg ugye a szótagszám is fontos, hülyén hangzott volna, hogy Görgei Artúr vagy Széchenyi István azt üzente, elfogyott a regimentje.
somoskovig
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
feldereng a "kosú tlajos azt üzente" 😀
2 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 792 — Steelers fan
Az mennyire beszédes, hogy D. Dóra facebookján egyszer se kommentáltam, meg se néztem, most kíváncsiságból mondom rá kukkantok, erre le vagyok tiltva. 🤣 Ezek szerintem közös a lista a fidess és MH Facebook "like"-koknal 🤣
KB23
Dóra kikéri magának. Nem ő volt, hanem a facebook.
peterk2005 udvari bolond
Megbuzerálták
Jan
A Dórát? 😊
Lúdas Solymi
"Ül itt valaki ebbe a studióba
Olyan akit nem tekert le a fészbúk
Akinek a tartalmait nem buzerálták?"
2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 741
Az mennyire beszédes, hogy D. Dóra facebookján egyszer se kommentáltam, meg se néztem, most kíváncsiságból mondom rá kukkantok, erre le vagyok tiltva. 🤣 Ezek szerintem közös a lista a fidess és MH Facebook "like"-koknal 🤣
KB23
peterk2005 udvari bolond
Megbuzerálták
Jan
A Dórát? 😊
2 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 792 — Steelers fan
KB23
peterk2005 udvari bolond
Megbuzerálták
2 hónapja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 303 — The only discipline that lasts, is self discipline
KB23

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
szaba Buffalo Bills 13 295
Őszentsége Sobri Jóska
Nem lehet minden tökéletes.
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 350 — #NoStress
warr_b
Jó volt a PR.
szaba
Kampman
somoskovig
szaba

2 hónapja
warr_b
Jó volt a PR.
szaba
Kampman
somoskovig
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 2 014
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 770 — Chiefs GM
warr_b
Jó volt a PR.
szaba
Kampman
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 121
warr_b
Jó volt a PR.
szaba
2 hónapja
warr_b
Jó volt a PR.
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 424 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az Isten-haza-családról, királyságról, hagyományos értékekről, nemzeti nagyságról, Nietzschéről és Evoláról, etc., neked is Dopeman jut eszedbe?

Nekem igen. Mert ez a "magyar" "jobboldal" valósága.

Nekem a "jobboldal", mely utálja Kossuthtot, Adyt, a köztársaságot, a magyar kultúra legtöbb nagyját (há mer' komenisták vótak), mely lumpenproliként prolizik és bolsevizmust vizionál mindenbe, miközben felmenőiket javarészt a szocializmus vakarta ki a szarból,
nos,
ez a jobboldal elsőként is Mészáros Lőrinc jachtját, Tiborcz és Lázár közpénzkastélyait, Andi sokmilliós táskáját, a neres aranyásó luxusfeleségeket, az ostoba, ámde arrogáns propagandistákat, az agyonrémített nyugdíjasokat, a sutyiban ideszállított olasz szemetet, a tanári fizetéseket, az elbszott vízügyet és nyomában az elsivatagosodást, az ízléstelen parvenüt, Ady helyett Putyint, Kossuth helyett Ficot, tudomány helyett olcsó konteókat imádó, elvtelen, értéktelen bunkókráciát és annak tahóterrorját és hörcsögtermészetű harácsolását jelenti.

Nincs létjogosultságotok, a szavatok annyit se ér, mint egy csikk a hamutartóban.

(Tisztelet a kevés, értékteremtő, kevésbé hangos kivételnek. Gazdáknak, hagyományőrzőknek, mesterembereknek, pár művésznek. Őket viszont sajnálom, de krvára.)
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 3 010 — Steelers fan
Petya és társairól mik a vélemények?
Tudom még kicsi a minta,de érdekel a véleményetek!
steelwolf
Azért 12 év külügyminiszterként + a többi már nem olyan kicsi minta. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
steelwolf
Kérdezz újra két év múlva.
2 hónapja
Az Isten-haza-családról, királyságról, hagyományos értékekről, nemzeti nagyságról, Nietzschéről és Evoláról, etc., neked is Dopeman jut eszedbe?

Nekem igen. Mert ez a "magyar" "jobboldal" valósága.

Nekem a "jobboldal", mely utálja Kossuthtot, Adyt, a köztársaságot, a magyar kultúra legtöbb nagyját (há mer' komenisták vótak), mely lumpenproliként prolizik és bolsevizmust vizionál mindenbe, miközben felmenőiket javarészt a szocializmus vakarta ki a szarból,
nos,
ez a jobboldal elsőként is Mészáros Lőrinc jachtját, Tiborcz és Lázár közpénzkastélyait, Andi sokmilliós táskáját, a neres aranyásó luxusfeleségeket, az ostoba, ámde arrogáns propagandistákat, az agyonrémített nyugdíjasokat, a sutyiban ideszállított olasz szemetet, a tanári fizetéseket, az elbszott vízügyet és nyomában az elsivatagosodást, az ízléstelen parvenüt, Ady helyett Putyint, Kossuth helyett Ficot, tudomány helyett olcsó konteókat imádó, elvtelen, értéktelen bunkókráciát és annak tahóterrorját és hörcsögtermészetű harácsolását jelenti.

Nincs létjogosultságotok, a szavatok annyit se ér, mint egy csikk a hamutartóban.

(Tisztelet a kevés, értékteremtő, kevésbé hangos kivételnek. Gazdáknak, hagyományőrzőknek, mesterembereknek, pár művésznek. Őket viszont sajnálom, de krvára.)
3 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 287 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
3 hónapja
Ugye, ismeritek az Intrum nevet, az emberek egyik fosztogatóját? Közületek sokakat becsapott és elvett pénzt indokolatlanul, ugye?
A bűnöző Intrum újabb tevékenységét mutatom be Nektek. Az emberek sokaságát kifosztó, és a Fidesz kormány segítségével iszonyatos pénzeket szerző Intrum megcsinálta a következő trükkjét. Kitelepült Írországba egy céggel, amely cég neve HF Collections Designated Activity Company. 2024. április 23-án már ezt a céget megcsinálta Dublinban. Azaz ahogy Magyar Péter megjelent a színen, két hónappal később már az Intrum úgy gondolta, hogy változni fognak a viszonyok, és csinál Írországban egy céget, akinek a neve alatt fosztogathatja tovább Magyarországon az embereket. Ennek a cégnek vezetője egy bizonyos Ms Beatty, aki összesen 99 cégnek az igazgatója ugyanebben a Dublinban. 2026. májusig igazából semmi nem történt ebben az cégben, de 2026. május 7-én ez az ír cég a saját cégére jelzálog terhet jegyeztetett be. Ez azt jelenti, hogy azt mutatja a világ előtt, hogy ő kölcsönből végzi a tevékenységét, s a cége annak van kiszolgáltatva, aki adta neki a kölcsönt. Majd 2026. május 11-én újabb igazgatókat nevezett ki, ezt követően május 18-án megváltoztatta a székhelye címét, június 3-án pedig újabb igazgató cserére került sor. Azaz a választás után elkezdett aktivizálódni. A Magyarországon maradt Intrum pedig úgy lép fel, mintha ennek az ír cégnek csak a magyarországi hitel gondozója lenne, ebben a szerepben tetszeleg tovább, azt érzékeltetve, hogy ő csak egy egyszerű meghatalmazott, és a csúnya követeléskezelő ez az ír cég. Aki gyakorlatilag ugyanaz, mint az Intrum. Borzalmas, ahogy az előző kormány a követeléskezelőknek hatalmat adott, s micsoda befolyást tudtak az egyes bíróságokon szerezni! Bűncselekmények sorozatát követték el csalással és okirathamisításokkal az emberek ellen, de soha nem lett belőle büntetőeljárás, mert ott is megvoltak a protektoraik. Amíg nem születik meg az a törvény, hogy az engedményezés előtt lehetőséget kell adni az eredeti adósnak arra, hogy az engedményezés során érvényesített eladási áron meg tudják venni a velük szembeni követelést, addig itt fognak ugrálni tovább a magyar emberek nyakán
VDA
3 hónapja
Beki New York Jets 3 239
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260627/a-tisza-kormany-kezdemenyezte-a-budapest-belgrad-beruhazassal-kapcsolatos-titkositas-feloldasat-846100
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 854 — The Mathematician
Hozzászoktam már, hogy a Pride napján garantáltan kánikula van, de ez most egészen pokoli. Nem hiszem, hogy végig fogok menni az Operától a Vérmezőig.
nagylaza, főpohárnok
És vasárnaptól keddi még melegebb lesz... Én meg mehetek este tejfakasztóra 😂
warr_b
szerdán megyek szabira ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!