Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
A közvéleménykutatokat aki nem fidesz előnyt mér meg fel kell jelenteni a picsába. hvg.hu/itthon/20250811_Lanczi-Tamas-megirta-vadiratat-az-osszes-kozvelemeny-kutato-ellen-amelyik-szerint-nem-vezet-a-Fidesz
4 hónapja
24.hu/belfold/2025/08/11/allamtitkar-szules-szereles-no-ferfi-korhaz-takacs-peter/Tehat tagadas majd elismeres... rohadt fergeket mashogy nem lehet megfogni csak tanuval vagy bizonyitekkal...
4 hónapja
444.hu/2025/08/11/maris-tulleptek-a-harcosokon-es-a-polgari-korokon-a-fidesz-valodi-valasztasi-csodafegyvere-digitalis-tibor-leszde ez mi b+?!
South Park
Amadeus az áttelelt poloska
sztem egy tini aki szórakozik az AI-jal összerak egy ilyen fost 1 hét alatt
minden csúszik ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
"Furcsán, L-alakban halad a Rua Victor Orban Sao Paulo egyik külvárosában. A környék valódi favela, azaz szegénynegyed - amiből több tucat tornyosul a 12 milliós brazil metropolisz felett. "Én már azzal is beérném, ha elnevezhetnének róla egy utcát...boldogok lennénk ha vityát boldoggá avatnákElrontottad, most a Boldog Orbán Viktor és egy szentkép következett volna.Boldog Orbán Viktor vagyok!Boldog vagyok, Orbán Viktor!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor!
Mikey
somoskovig
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Negritis, a vajda
StormST
| Na jó, ez az OrbánViktor nem az az OrbánViktor |
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
4 hónapja
Én már azzal is beérném, ha elnevezhetnének róla egy utcát...Orbánhegy, Istenhegy, Szent Orbán tér...
StormST
Poloska vagyok.
4 hónapja
Én már azzal is beérném, ha elnevezhetnének róla egy utcát...boldogok lennénk ha vityát boldoggá avatnákElrontottad, most a Boldog Orbán Viktor és egy szentkép következett volna.Boldog Orbán Viktor vagyok!Boldog vagyok, Orbán Viktor!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor!
Mikey
somoskovig
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
Csak lelkében szegény...Boldog Orbán Viktor vagyok!Boldog vagyok, Orbán Viktor!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor!
Mikey
somoskovig
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Mert övé Hatvannak pusztája.
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
4 hónapja
boldogok lennénk ha vityát boldoggá avatnákElrontottad, most a Boldog Orbán Viktor és egy szentkép következett volna.Boldog Orbán Viktor vagyok!Boldog vagyok, Orbán Viktor!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor!
Mikey
somoskovig
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Elrontottad, most a Boldog Orbán Viktor és egy szentkép következett volna.Boldog Orbán Viktor vagyok!Boldog vagyok, Orbán Viktor!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor!
Mikey
somoskovig
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
4 hónapja
Boldog Orbán Viktor vagyok!Boldog vagyok, Orbán Viktor!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor!
Mikey
somoskovig
zacknorb
4 hónapja
Boldog vagyok, Orbán Viktor!Boldog vagyok, mert Orbán Viktor!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta!"
MOST MÁR FOGOD BAZDMEG ÉS JÓL ÉRZED MAGAD! EZ PARANCS!
Sjoelleer van de Vrij
Mikey
somoskovig
Poloska vagyok.
4 hónapja
Boldog vagyok, mert Orbán Viktor!"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta!"
Sjoelleer van de Vrij
Mikey
4 hónapja
Kijön az nekik.Még akkor se jön ki, ha minden nap munka után hazamennek és reggel 8-ra itt vannak...Lehet Norvég cég csinálja ?Kiszervezhetik az Esztergomba vezető extrém drága gyorsforgalmi út építését koncesszoroknak15,6 mrd/km.
Az M100-as kivitelezését 2022-ben 350 milliárd forintra becsülték, a Világgazdaság szerint azonban a költségei mostanra elérhetik majd az 500 milliárd forintot. A minisztérium mostani ígérete szerint a gyorsforgalmi útra jövőre írhatják ki a közbeszerzést, a kivitelezés 2026 végén indulhat majd el.
32 km, 500 milliárd. Hogy mivan?
Mikey
Kemény.
Janek
Klaci79
4 hónapja
"Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta!"
Sjoelleer van de Vrij
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Háborús inflációKiszervezhetik az Esztergomba vezető extrém drága gyorsforgalmi út építését koncesszoroknak15,6 mrd/km.
Az M100-as kivitelezését 2022-ben 350 milliárd forintra becsülték, a Világgazdaság szerint azonban a költségei mostanra elérhetik majd az 500 milliárd forintot. A minisztérium mostani ígérete szerint a gyorsforgalmi útra jövőre írhatják ki a közbeszerzést, a kivitelezés 2026 végén indulhat majd el.
Mikey
Kemény.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
így lett preambulumból propaganda.
Sjoelleer van de Vrij
4 hónapja

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
4 hónapja
Még akkor se jön ki, ha minden nap munka után hazamennek és reggel 8-ra itt vannak...Lehet Norvég cég csinálja ?Kiszervezhetik az Esztergomba vezető extrém drága gyorsforgalmi út építését koncesszoroknak15,6 mrd/km.
Mikey
Kemény.
Janek
4 hónapja
A Meszarosson&Szijjson.Lehet Norvég cég csinálja ?Kiszervezhetik az Esztergomba vezető extrém drága gyorsforgalmi út építését koncesszoroknak15,6 mrd/km.
Mikey
Kemény.
Janek
4 hónapja
Faszom, egy kilométert bevállalok ennyiért egyedül.Kiszervezhetik az Esztergomba vezető extrém drága gyorsforgalmi út építését koncesszoroknak15,6 mrd/km.
Mikey
Kemény.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Lehet Norvég cég csinálja ?Kiszervezhetik az Esztergomba vezető extrém drága gyorsforgalmi út építését koncesszoroknak15,6 mrd/km.
Mikey
Kemény.
4 hónapja
Szerintem Kínában, ahol aztán tényleg vannak szintkülönbségek, is sokkal olcsóbban meglenne.Kiszervezhetik az Esztergomba vezető extrém drága gyorsforgalmi út építését koncesszoroknak15,6 mrd/km.
Mikey
Kemény.
4 hónapja
Kiszervezhetik az Esztergomba vezető extrém drága gyorsforgalmi út építését koncesszoroknak15,6 mrd/km.
Mikey
Kemény.
4 hónapja
Kiszervezhetik az Esztergomba vezető extrém drága gyorsforgalmi út építését koncesszoroknakAz M100-as kivitelezését 2022-ben 350 milliárd forintra becsülték, a Világgazdaság szerint azonban a költségei mostanra elérhetik majd az 500 milliárd forintot. A minisztérium mostani ígérete szerint a gyorsforgalmi útra jövőre írhatják ki a közbeszerzést, a kivitelezés 2026 végén indulhat majd el.