Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
Prüsszel vót azSzerintem csak simán leszóltak a gerinctelen féregnek, hogy már készül a narratíva: "az ukránok bombázták saját magukat, hogy a szegény oroszok ellen hergeljék a baráti magyarokat"Istenem, ezt a fasszopó nyomorult droidot. A szatyor fingtól nagyon messze van.444.hu/2025/08/21/sulyok-tamas-kiszedte-a-posztjabol-hogy-orosz-raketatamadas-erte-munkacsotMunkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???"Az oroszok így ünnepelték augusztus 20-át, köszönjük a megemlékezést. Fuj Ukrajna!"
NB2
cartman023
csebi
Sjoelleer van de Vrij
StormST
3 hónapja
nem magukatSzerintem csak simán leszóltak a gerinctelen féregnek, hogy már készül a narratíva: "az ukránok bombázták saját magukat, hogy a szegény oroszok ellen hergeljék a baráti magyarokat"Istenem, ezt a fasszopó nyomorult droidot. A szatyor fingtól nagyon messze van.444.hu/2025/08/21/sulyok-tamas-kiszedte-a-posztjabol-hogy-orosz-raketatamadas-erte-munkacsotMunkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???"Az oroszok így ünnepelték augusztus 20-át, köszönjük a megemlékezést. Fuj Ukrajna!"
NB2
cartman023
csebi
Sjoelleer van de Vrij
StormST
hanem a magyarokat mert nem akarunk a háború pártjára állni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Szerintem csak simán leszóltak a gerinctelen féregnek, hogy már készül a narratíva: "az ukránok bombázták saját magukat, hogy a szegény oroszok ellen hergeljék a baráti magyarokat"Istenem, ezt a fasszopó nyomorult droidot. A szatyor fingtól nagyon messze van.444.hu/2025/08/21/sulyok-tamas-kiszedte-a-posztjabol-hogy-orosz-raketatamadas-erte-munkacsotMunkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???"Az oroszok így ünnepelték augusztus 20-át, köszönjük a megemlékezést. Fuj Ukrajna!"
NB2
cartman023
csebi
Sjoelleer van de Vrij

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Istenem, ezt a fasszopó nyomorult droidot. A szatyor fingtól nagyon messze van.444.hu/2025/08/21/sulyok-tamas-kiszedte-a-posztjabol-hogy-orosz-raketatamadas-erte-munkacsotMunkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???"Az oroszok így ünnepelték augusztus 20-át, köszönjük a megemlékezést. Fuj Ukrajna!"
NB2
cartman023
csebi
Elmondhatatlanul, kibaszottul nyomorult ország ez.
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
Hányadék legalja nulla emberek ezek…444.hu/2025/08/21/sulyok-tamas-kiszedte-a-posztjabol-hogy-orosz-raketatamadas-erte-munkacsotMunkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???"Az oroszok így ünnepelték augusztus 20-át, köszönjük a megemlékezést. Fuj Ukrajna!"
NB2
cartman023
csebi
3 hónapja
444.hu/2025/08/21/sulyok-tamas-kiszedte-a-posztjabol-hogy-orosz-raketatamadas-erte-munkacsotMunkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???"Az oroszok így ünnepelték augusztus 20-át, köszönjük a megemlékezést. Fuj Ukrajna!"
NB2
cartman023
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Legrosszabb uralkodó: II. AndrásLegjobb: Nagy Lajos vagy Könyves Kálmán
Amúgy Orseolo Péter megszerezte a hatalmat.
3 hónapja
Munkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???"Az oroszok így ünnepelték augusztus 20-át, köszönjük a megemlékezést. Fuj Ukrajna!"
NB2
3 hónapja
3 hónapja
Szerinted Putyinnak, Trumpnak a NATO-nak vagy OV-nak vannak határok? Ugyan már. Ezeknek a kis faszuk miatt kell játszani ki generalist, csak kár hogy az otthoni kis katonai játék asztal nem ugyanaz mint amikor 30 km-re bombázzák Munkácsot, ahol elvileg a bejövő szavazatok is élnek. Itt most Viktornak nagyot kell villantania hogy ezek az esetleges szavazatok bejojjenek.Nesze neked 20.-i tűzijáték. Putler 19-re lapot húzott a kis gömböc meg eladja ezt is hogy a nyugat tehet róla és majd mi megvédjük Kárpátaljat, ha visszacsatolják hozzánk.Közel a vége. A NATO provokálása Lengyelországban és ez az értelmetlen kárpátaljai bombázás mintha azt üzenné, hogy húzzuk meg már végre a határokat.
24.hu/kulfold/2025/08/21/orosz-ukran-haboru-munkacs/
KB23
Dzsokijuing
Szerkesztette: KB23
3 hónapja
Putika megtolja OV szekerét a választásokra. 3 és fél évvel ezelőtt is bejött neki.Munkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???"Az EU töketlenkedése miatt nincs béke, ezért az oroszok nem tehettek mást"
NB2
StormST
3 hónapja
Nesze neked 20.-i tűzijáték. Putler 19-re lapot húzott a kis gömböc meg eladja ezt is hogy a nyugat tehet róla és majd mi megvédjük Kárpátaljat, ha visszacsatolják hozzánk.Közel a vége. A NATO provokálása Lengyelországban és ez az értelmetlen kárpátaljai bombázás mintha azt üzenné, hogy húzzuk meg már végre a határokat.
KB23
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Munkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???"Az EU töketlenkedése miatt nincs béke, ezért az oroszok nem tehettek mást"
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Munkácsot éjjel rakétatámadás érte. Petike válasza vajon mi lesz???
3 hónapja
Így különös pikanteriaja lenne egy Magyarországon tartandó ukran-orosz-amerikai találkozó. A kis dagadt ott hápogna a nagyok között miközben Zelenszkij megkérdezi tőle milyen érzés mikor a magyarokat bombázza a haverod?Nesze neked 20.-i tűzijáték. Putler 19-re lapot húzott a kis gömböc meg eladja ezt is hogy a nyugat tehet róla és majd mi megvédjük Kárpátaljat, ha visszacsatolják hozzánk.
KB23
Nézd csak, Viktor!
Sjoelleer van de Vrij
Szerkesztette: KB23
3 hónapja
Nesze neked 20.-i tűzijáték. Putler 19-re lapot húzott a kis gömböc meg eladja ezt is hogy a nyugat tehet róla és majd mi megvédjük Kárpátaljat, ha visszacsatolják hozzánk.
KB23

Nézd csak, Viktor!
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
Nesze neked 20.-i tűzijáték. Putler 19-re lapot húzott a kis gömböc meg eladja ezt is hogy a nyugat tehet róla és majd mi megvédjük Kárpátaljat, ha visszacsatolják hozzánk. 24.hu/kulfold/2025/08/21/orosz-ukran-haboru-munkacs/
3 hónapja
Leginkább underrated uralkodónk.Ez a fórum mindig képes meglepetést okozni. Mit jelent az, hogy a "legjobb"? És miért pont III. Béla?igen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
nagylaza, főpohárnok
qubit.hu/2022/04/10/ki-a-legnagyobb-kiraly-az-5-helyen-iii-bela
3 hónapja
A tüzijáték legalább jó volt?Én csak TV-n néztem bele, és bevallom untatott. Valószínűleg az zavar be, hogy közben olvasom a vonatos sztoridat, máshol meg a poénkodást, hogy csak vihar ne legyen mert nem marad meteorológusunk, stb. Ilyen körítéssel Európa legnagyobb tüzijátékáról nekem inkább a moszkvai május elsejei nagyfelvonulás meg az észak koreai nemzeti dzsembori jut eszembe, nem pedig egy laza, szórakoztató happening. Lehet nem kellene annyit olvasnom. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Napi MÁV: Felsővezeték szakadt le személyvonat felett, bizonytalan ideig állunk Ozora magasságában, szegény kaller sem tud semmit. Pécs-Budapest, IC, elvileg szervezik a buszokat. Csodálatos, hogy ezek után sincs erre azonnali vészhelyzeti protokoll 🙂0:44-re haza is értünk 20:34 helyett...
Gyurma Pappa
Igazából a végére már sajnáltam a dolgozókat is...
Szerkesztette: Gyurma Pappa

3 hónapja
Látszik, hogy fiatalabb korában ő is külföldi ösztöndíjjal tanult (Bizáncban 😊).abszolút. kiemelkedő tehetségű uralkodó volt, és sikeres volt mind a belpolitikáját mind a külpolitikáját tekintve.Jó, de tényleg úgy gondolod, hogy III. Béla lenyomta Z. Dzsimit?miért, Gyurcsány jobb volt?Ez a fórum mindig képes meglepetést okozni. Mit jelent az, hogy a "legjobb"? És miért pont III. Béla?igen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
nagylaza, főpohárnok
deyell
nagylaza, főpohárnok
deyell
3 hónapja
abszolút. kiemelkedő tehetségű uralkodó volt, és sikeres volt mind a belpolitikáját mind a külpolitikáját tekintve.Jó, de tényleg úgy gondolod, hogy III. Béla lenyomta Z. Dzsimit?miért, Gyurcsány jobb volt?Ez a fórum mindig képes meglepetést okozni. Mit jelent az, hogy a "legjobb"? És miért pont III. Béla?igen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
nagylaza, főpohárnok
deyell
nagylaza, főpohárnok
buhloone mindstate
3 hónapja
Jó, de tényleg úgy gondolod, hogy III. Béla lenyomta Z. Dzsimit?miért, Gyurcsány jobb volt?Ez a fórum mindig képes meglepetést okozni. Mit jelent az, hogy a "legjobb"? És miért pont III. Béla?igen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
nagylaza, főpohárnok
deyell
3 hónapja
Mert Ill és Béla a legnagyobb király...😊Ez a fórum mindig képes meglepetést okozni. Mit jelent az, hogy a "legjobb"? És miért pont III. Béla?igen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
nagylaza, főpohárnok
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 hónapja
miért, Gyurcsány jobb volt?Ez a fórum mindig képes meglepetést okozni. Mit jelent az, hogy a "legjobb"? És miért pont III. Béla?igen, kevesen ismerik a legjobb magyar királyt, aki III. Béla volt.szerintem a magyarok többsége leragadt a Szent István, Mátyás, Könyves Kálmán vonalonpedig a legrosszabb magyar királyt illik ismerni.Biztos vagyok benne, hogy a magyarok 80 százalékànak fogalma nincs, ki az az Orseolo Péter, de A PÉTER azt tudjákki 😀Tudom, hogy történelmi helyes, de attól még vicces, hogy sikerült a tűzijáték alatt kétszer elmondani, hogy "elkergették az áruló Pétert"... 😀Biztosan teljesen véletlen. (Én csak a dörgést hallom + a Kodály körönd felé szálló füstöt látom.)
StormST
nagylaza, főpohárnok
petey
deyell
petey
deyell
nagylaza, főpohárnok
buhloone mindstate