Politika
70 feliratkozó
24 napja
És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
Szerintem amúgy sok vereséget szenvedő fideszes képviselő fellélegezhet. Kötve hiszem hogy mindenki teljes mellszélességgel támogatta azt az őrületet, amit Vityáék nyomnak jó pár éve.Becsó a kampány első napján olyat tolt, hogy anya (gyerekkori barátja) bemondta, hogy ezt Zsolti el akarja veszteni
Itt van például Becsó.
Nógrád 1.
Elment mindenhova, sok fotón ott volt, de tisztán látszott rajta hogy elfáradt és várja a végét. Uralkodott vagy 30 évig, és Kelet-Nógrád lett ezalatt az egyik legszegényebb régió 😅
Nem fog hiányozni.
JC6 (Mr. Miele)
Kőkemény munkával sikerült neki
Poloska vagyok.
24 napja
Nah joccak, további jó ünneplést, reggel folyt köv 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
PartizánRuff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.Ez hol van? Csak tvben neztem esdig barmit
bergerdani
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
24 napja
www.youtube.com/live/bQvLR768Ueo?is=5PLUX6QEmOUOKf0_Ruff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.Ez hol van? Csak tvben neztem esdig barmit
bergerdani
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Szerintem amúgy sok vereséget szenvedő fideszes képviselő fellélegezhet. Kötve hiszem hogy mindenki teljes mellszélességgel támogatta azt az őrületet, amit Vityáék nyomnak jó pár éve.Itt van például Becsó.
Nógrád 1.
Elment mindenhova, sok fotón ott volt, de tisztán látszott rajta hogy elfáradt és várja a végét. Uralkodott vagy 30 évig, és Kelet-Nógrád lett ezalatt az egyik legszegényebb régió 😅
Nem fog hiányozni.
24 napja
eszembe jutott, milyen lesz holnap reggel nyolckor az m1 híradó. Már ettől is jó kedvem lett.Ugy bucsuztak, hogy holnap is itt lesznek es beszelnek. Itt azert felrohogtem. XdAkkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
ozibozi
Stez
Mindig jövőre
24 napja
Na így a hír tv-s kabaré után igazán üdítő Ruffot hallgatni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Meg a többi álszent f...kalap is.Keresem Bayer sírásat de nem találomNyugi. Következő pár hét úgyis arról fog szólni ahogy sir majd
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
csebi
Hogy ők mennyi mindent tettek ezért az országért, a belüket kidolgozták értünk és akkor ez a hálátlan nép megsem rájuk szavaz.
Csak úgy záporoznak majd a könnyek és szívek fognak itt meghasadni.
24 napja
Ez nem bukta, ez megsemmisülés. És ha mondjuk Petike pl tényleg disszidál, akkor nem is kell különösebben erőlködni a hazaárulás sztorin.Próbáltak a 2002-es vereség utáni dolgaikból erőt meríteni, de ez a bukta összehasonlíthatatlan azzal.Ugy bucsuztak, hogy holnap is itt lesznek es beszelnek. Itt azert felrohogtem. XdAkkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
ozibozi
Stez
Kampman
24 napja
Ruff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.Ez hol van? Csak tvben neztem esdig barmit
bergerdani
24 napja
Ruff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.
Mindig jövőre
24 napja
Lakner és Ruff síráshoz közel, nagyon bírom őket és a velük együtt sokat dolgozókat az elmúlt 16 évből...Én ma annyit sírtam mint váláskor
StormST
24 napja
Próbáltak a 2002-es vereség utáni dolgaikból erőt meríteni, de ez a bukta összehasonlíthatatlan azzal.Ugy bucsuztak, hogy holnap is itt lesznek es beszelnek. Itt azert felrohogtem. XdAkkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
ozibozi
Stez
24 napja
A mai nap kimenetelének egyik legnagyobb hatású embere felé is jár a kalapemelés. A big, big shoutout to @panyiszabolcs for his incredible work, which made a critical difference. Hope to see him in Budapest soon.
— Michael Weiss (@michaeldweiss) April 12, 2026
24 napja
Pedig figyelmeztettek rá, hogy ne hagyjuk, hogy ő nevessen a végénZelenszkij magyarul írt X-en, jön az antiszuverén, globalista kormányzás!Egeszen szurrealis, ami a hir tvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Mi van ott?
Stez
Toca
r.baggio
Tepper takarodj!
24 napja
mi volt? 😀Remélem nem a vége előtt egy perccel nyomtad ki 😀Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Akcidens
188
Tisztelet a hősöknek🤣Akkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
ozibozi
24 napja
Ugy bucsuztak, hogy holnap is itt lesznek es beszelnek. Itt azert felrohogtem. XdAkkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
ozibozi
24 napja
Seszták, Tállai, Koncz, Czunyiné, Pócs, Hoppál, Takács Péter, Pogácsás, Demeter Zoltán. de szép lesz nélkületek az új országgyűlés.
built for this shit
24 napja
Remélem nem a vége előtt egy perccel nyomtad ki 😀Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig

---
24 napja
Vége is lett...és még azt mondják, hogy nem fogják kibekkelni 😀Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
Mit, ti szerencsétlenek, el fogtok tűnni a süllyesztőben 😀
24 napja
Akkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
24 napja
Lakner és Ruff síráshoz közel, nagyon bírom őket és a velük együtt sokat dolgozókat az elmúlt 16 évből...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
24 napja
Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens