Politika

65 feliratkozó

3 hónapja
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
 nyugatifeny.hu/2025/09/02/itt-a-vege-mind-a-negy-ujbudai-tisza-sziget-feloszlatta-magat?fbclid=IwdGRleAMkL8djbGNrAyQvu2V4dG4DYWVtAjExAAEeOdmsjABzd8MHj2f3O4_1D_FRvyLZsmf4GRUpHr2gfnNqeVFnvG77WFnxBTM_aem_7KfmScgAkoit88vxbUsApg

Nemsokára tutira támad a propaganda.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ez megint valami kamu lesz. A cikkben említett szigeteknek semmi nyoma, csak ez a cikk és az ehhez gyártott honlap. Van 9 valódi Tisza sziget Újbudán, az ő oldalukon sincs semmi erről.
 www.facebook.com/share/1GEFB2D76A

Szerkesztette: Shilkor
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
Óriási sikerről számolt be a magyar kormány: átlagosan 20 százalékkal lettek olcsóbbak az élelmiszerek
 propeller.hu/itthon/4287615-oriasi-sikerrol-szamolt-be-magyar-kormany-atlagosan-20?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
Tegnap voltam a sarki péknél, a zsemle ára 60 forintról 80-ra emelkedett. Ez most hogy van?
nagylaza, főpohárnok
Csak az árrésstoppos termékekről hadovált az idióta barom, azoknál meg igaz is lehet. Ettől meg fura módon pluszos az élelmiszer infláció, a teljes meg csak nem akar lemenni, minő meglepetés. Persze komplex összefüggéseket el se tudna mondani a hülyéje, meg aki Zsigó Róbertet hallgat, az fel se fogná. Mindenesetre köcsög multik! 😊
somoskovig
Nincs kedvem megnézni a videót, de a cikk szerint azt mondta: "A legfrissebb adatok szerint az árréscsökkentéssel az év eleji árakhoz képest a drogériai termékek átlagosan 26,6, az élelmiszerek pedig 19,6 százalékkal lettek olcsóbbak." Értelmezésben ez nemcsak az árrésstopos termékekre vonatkozik, hanem az összes élelmiszer átlagárára. A címben is ez az állítás szerepel.
Na, rászántam magam, és megnéztem. Szó szerint úgy hangzott el, ahogyan idézték tőle.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 506 — Chiefs GM
Óriási sikerről számolt be a magyar kormány: átlagosan 20 százalékkal lettek olcsóbbak az élelmiszerek
 propeller.hu/itthon/4287615-oriasi-sikerrol-szamolt-be-magyar-kormany-atlagosan-20?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
Tegnap voltam a sarki péknél, a zsemle ára 60 forintról 80-ra emelkedett. Ez most hogy van?
nagylaza, főpohárnok
Csak az árrésstoppos termékekről hadovált az idióta barom, azoknál meg igaz is lehet. Ettől meg fura módon pluszos az élelmiszer infláció, a teljes meg csak nem akar lemenni, minő meglepetés. Persze komplex összefüggéseket el se tudna mondani a hülyéje, meg aki Zsigó Róbertet hallgat, az fel se fogná. Mindenesetre köcsög multik! 😊

3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 nyugatifeny.hu/2025/09/02/itt-a-vege-mind-a-negy-ujbudai-tisza-sziget-feloszlatta-magat?fbclid=IwdGRleAMkL8djbGNrAyQvu2V4dG4DYWVtAjExAAEeOdmsjABzd8MHj2f3O4_1D_FRvyLZsmf4GRUpHr2gfnNqeVFnvG77WFnxBTM_aem_7KfmScgAkoit88vxbUsApg

Nemsokára tutira támad a propaganda.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 633 — Apu ökölbeszorított keze
Nekem egy régi agymenésem, hogy ha van valami, ami nagyon hiányzik a magyar alapfokú oktatásból, az az "életre nevelés". Kijönnek emberek a középiskolából, egyetemről és halvány gőzük nincs róla, hogy mi a bruttó és nettó bér közötti különbség, mi az a kamatos kamat, hogy hogyan kéne megírni egy CV-t, hogy kell intézni egy táppénzt, autó vagy lakásvásárlást, mi is az, hogy "választások" és még lehetne sorolni. Persze fontos az általános műveltség, de talán ha az egyiptomi történelemről vagy a 11. századi költészetről (nyilván csak sarkítok, meg légből kapott példák) pár órával kevesebbet tanítanának, akkor lehetne időt találni arra is, hogy megtanulják az emberek azokat a szerintem elég fontos dolgokat, amiket valójában használniuk is kell az életben...
StormST
tesóm ezeket tanítja minden osztályfőnöki órán 😀 Kivéve ha van valami tárgyból témazáró ahol balfasz/geci a szaktanár, mert akkor inkább arra próbálja átadni a tudást.
eaglesmcnabb
Csapattársam ,diplomával azt se tudta mit kell tenni mikor az ajándékba kapott autót eladta…
És amúgy egy nagyon jó fej gyerek,tanulékony meg értelmes is.

3 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Nekem egy régi agymenésem, hogy ha van valami, ami nagyon hiányzik a magyar alapfokú oktatásból, az az "életre nevelés". Kijönnek emberek a középiskolából, egyetemről és halvány gőzük nincs róla, hogy mi a bruttó és nettó bér közötti különbség, mi az a kamatos kamat, hogy hogyan kéne megírni egy CV-t, hogy kell intézni egy táppénzt, autó vagy lakásvásárlást, mi is az, hogy "választások" és még lehetne sorolni. Persze fontos az általános műveltség, de talán ha az egyiptomi történelemről vagy a 11. századi költészetről (nyilván csak sarkítok, meg légből kapott példák) pár órával kevesebbet tanítanának, akkor lehetne időt találni arra is, hogy megtanulják az emberek azokat a szerintem elég fontos dolgokat, amiket valójában használniuk is kell az életben...
StormST
tesóm ezeket tanítja minden osztályfőnöki órán 😀 Kivéve ha van valami tárgyból témazáró ahol balfasz/geci a szaktanár, mert akkor inkább arra próbálja átadni a tudást.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 851 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2025/09/02/szijjarto-peter-kulugyminiszterium-peking-kina

Peti megy jelenteni. Biztos örülnek neki a Feher házban.
cartman023
Ez a kínai győzelem kb olyan, mint a francia? 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
rva 4 514 — Me for President!
Valaki a hvg 360-as le figaro elemzést a magyar gazdaságról meg tudná osztani?
akdestroyer
 www.lefigaro.fr/conjoncture/inflation-a-4-contraction-du-marche-exterieur-l-economie-hongroise-a-l-epreuve-d-une-crise-de-confiance-inedite-20250831
a hvg-n nincs fenn az egész fordítás, csak egy kivonat belőle
3 hónapja
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Valaki a hvg 360-as le figaro elemzést a magyar gazdaságról meg tudná osztani?

3 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

cartman023
Reméljük jól párnázott ülések vannak a magángépen mert nehéz lesz ülnie hazafelé...

3 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183

cartman023
Sokkal inkább tele lesz ott a gatya, ha igaz az, hogy Fico le akarja nyúlni OV közvetítő szerepét Putyin és Zelenszkij között.
3 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 974

3 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 290
Belehallgattam Rogán Tóni minapi "előadásába". Egyrészt mi történt, hogy kijött a fényre? Megmérték, hogy már lehet? Másrészt kezdem azt gondolni, hogy már csak egy ugrásra vagyunk a tervgazdálkodástól. Rémisztő.
peterk2005 udvari bolond
Tranziton már évek óta van előadása.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 349 — The only discipline that lasts, is self discipline
Belehallgattam Rogán Tóni minapi "előadásába". Egyrészt mi történt, hogy kijött a fényre? Megmérték, hogy már lehet? Másrészt kezdem azt gondolni, hogy már csak egy ugrásra vagyunk a tervgazdálkodástól. Rémisztő.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 506 — Chiefs GM
Annyi bábszervezet van, legalább a látszatra nem lehetne odafigyelni?

telex.hu/belfold/2025/09/01/energiaugyi-miniszterium-fizetett-facebook-hirdetes-kozpenz-tisza-part

3 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
 444.hu/2025/09/01/schmidt-maria-legyen-mar-szabad-a-miniszterelnoknek-legalabb-annyit-mint-barmelyik-mas-allampolgarnak

Srácok, ne már. Most akkor nyaralni ment vagy dolgozni? Nekem nem pénz az idő? MInek akart gyorsabban leérni? Mi az, hogy "szüksége" volt a magángépezésre Jani? NYARALNI MENT

Szerintem meg akarják buktatni, nem tudok másra gondolni.

3 hónapja
kiváncsi vagyok azért hogy a "végső évad" pontosan mit takar a vétónál
Negritis, a vajda
24.hu-nak nyilatkozta a Ruff, hogy a választások után Ő mindenképp otthagyja a Partizánt és visszamegy a tanácsadó-szcénába, akárki nyer.
MC12
Ügyes, marketing megvolt, következő ciklusra lesz megrendelése.

Aztán max 4 év múlva megint az online térben.
3 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 290
Negritis, a vajda
24.hu-nak nyilatkozta a Ruff, hogy a választások után Ő mindenképp otthagyja a Partizánt és visszamegy a tanácsadó-szcénába, akárki nyer.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 115 — #NoStress
Negritis, a vajda
Hogy 26 áprilisban választás, és legyen bármi is az eredménye, jövő szeptembertől más név alatt, vagy más koncepció mentén, vagy más aktorokkal, vagy más formában lesz politikai elemző háttérbeszélgetés a Partizánon. Jól hangzik, ennyi.

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 886 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Cegléden megadta magát a DK alapszervezet.
3 hónapja
Pofám leszakad................

telex.hu/belfold/2025/09/01/penzugyminiszterium-miniszterelnokseg-korrupcios-botrany-palyazatiro-vadalku
dande2
Ehm, akkor mi alapján lett belőve az elkövetési érték? Ha az sem állapítható meg, akkor miért nem felmentés vaagy bizonyításfelvétel másodfokon?

Bf. tanácsban is csak gondolkodni kellett volna.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pofám leszakad................

telex.hu/belfold/2025/09/01/penzugyminiszterium-miniszterelnokseg-korrupcios-botrany-palyazatiro-vadalku
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 905 — Lucas Scott
Nemsokara jovok az olvasashoz, de elotte visszaternek Gyurma egyik meltatlanul elfeledett felvetesere megpedig a felelosseg kerdesehez.

Ugy gondolom, hogy a magyar tarsadalom elkepesztoen trenirozva lett az elmult evszazadokban arra, hogy mindig mas a hibas, vissza lehet menni nagyon sokaig: Mohacstol kezdve Trianonig (ugye a roman prostik miatt van vagy a Clemenceau mennye). ez nem altalanosan jon az emberi termeszetbol, mert en ahogy latom a munkahelyemen ez nem igy van.
erre pedig az elmult 20-25 ev politika tortenesei meg jobban ratettek. kezdve azzal, hogy nem volt kovetkezmenye annak, hogy hazudtak reggeltol estig, es egy ilyen helyzetben jott a NER. ami aztan tenyleg evszazados felhatalmazast kapott, hogy akkor megtalalja a felelosoket es megbuntesse oket. sztem mindannyian sejtjuk, hogy Budai 'demitkeresoszkopeterawizzairben' Gyula vajon miert nem tudott semmilyen eredmenyt felmutatni. nem is akartak sosem. tudtak, hogy amire keszulnek ahhoz jobb nem bantani a masik oldalt, hogy minden feledesbe meruljon. aztan a NER meg berugta az ajtot, hogy teljesen lenyegtelen a felelosseg. bmit lehet tenni, nem lesz minimalis kovetkezmenye sem, ha baratunk vagy. miniszterek ugy szankcionalnak, hogy 'csak egy nevet kerek', aztan amit kapnak azt buntetik. az sem szamit, ha a hiba kozeleben sem volt, mert amugy szabadsagon volt. igy tornek kerekbe dilpomata karrierek is btw. a magyar kozig pedig gyonyoruen alkalmazkodott ehhez is. mindig legeslegalulra tolja a felelosseget, lenyegeben a vezetok semmiert sem vallalnak semmit, mindig a beosztott a hibas. ahogy a konzul kollegam fogalmazta meg Kairoban, hogy elcseszunk egy vizum ugyet akkor remenykedjunk, hogy a felelos majd Wael lesz. aki a konzuli ugyfelfogadonal volt a beengedo ember. mert hat o volt az, aki vegulis beengedte a kerelmezot az epuletbe, es nem szolt nekunk, hogy fontos ember lenne (nyilvan fogalma sem lehet errol, de mindent elmond a hozzaallasrol egy olyan diplomata kapcsan, aki azota nagykovet is lett).
en meg ugy voltam ezzel mikor vezeto voltam, hogy mikor elcsesztunk egy ugyet es az ugyintezom a feljegyzesben magara vallalta a felelosseget, hogy te csak ird le tenyszeruen mi tortent, mikor kaptad az aktat, mettol meddig dolgoztal rajta stb. aztan en a feljegyzesben meg magamra vallaltam a felelosseget, hogy nekem kellett volna eszrevenni a hibat, nem neki. igazgatom meg nezet nagyra tagult szemekkel, hogy ez biztos. mondom igen. en vagyok a vezeto (elvileg en kapnam a magasabb fizut, valojaban nem, mert nyilvan mb vezeto voltam ...), enyem a felelosseg. de nyilvan nem csak vallalni kell, hanem megtalalni a hiba okat, es hogy mit lehet tenni ennek elkerulese erdekeben, hogy tobbet ne forduljon elo. nyilvan erre is tettem javaslatot, aztan nagyot is neztek, hogy ezt meg minek 😀
szoval majd ha eloszor lesz komoly felelossegre vonas magas politikai szinten is akkor talan szep lassan valtozni fog a magyar tarsadalom hozzaallasa is. addig sztem kizart.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.