Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
telex.hu/belfold/2025/09/10/orban-viktor-interju-ot-hu-hont-andras-gavra-gabor-simicska-lajos-kotcse-hatvanpusztaJézus dagadt csömörlet, nem estél le a székről eközben?
3 hónapja
MP és Prüsszel segítségével.Lengyelország leszedett 10+ állítólag orosz drónt ami megsértette a lengyel légteret....sztem az ukranok kuldtek oda.
Ebbűl baj lesz more
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Lengyelország leszedett 10+ állítólag orosz drónt ami megsértette a lengyel légteret....sztem az ukranok kuldtek oda.
Ebbűl baj lesz more
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Lengyelország leszedett 10+ állítólag orosz drónt ami megsértette a lengyel légteret....Békedrónok.
Ebbűl baj lesz more
Viktor megmondta, hogy Oroszország nem fogja megtámadni a Nato-t, hülye lenne.., bár mintha 2022 februárban hasonlót mondott volna Ukrajnával kapcsolatban... A lényeg, hogy OV-nak igaza lesz!
3 hónapja
Szerintem átestél a ló túloldalára. Ez a túlbuzgó, szereptévesztéses haszontalan hülye annak az ügyvéd vagy miféle seggnek a jellemrajza, akiről éppen most van párhuzamosan szó. Hadházy azért nem ez a kategória, és szerintem fontos, hogy ne mosódjanak el a határok.Nem, mert nem "oknyomoz", mert nem ő tár fel, nem ő gyűjt tényeket, infókat, meg se írja szakszerűen, csak válogatás nélkül prezentál mindent, ami a tudomására jut, és úgy érzi, hogy bassza a csőrét. Azért nem mindig talál, csak rengeteget lő. Újságíróként nagyon szakmaiatlan lenne az egyértelmű elfogultságairól nem is beszélve.valójában egy oknyomozó újságíró politikai mentességgel.Hádházy egy szereptévesztéses "magányos őrült", akinek nem a kooperáció az erőssége, nem tartozik ő sehova, de senkise akarja, hogy hozzátartozzon, a politika gyakorlati működéséről fogalma sincs, csak a saját belső iránytűjét követve bóklászik összevissza, teljesen, önsorsrontóan rigid, ő az a kalapács, ami jól funkcionál, ha szögeket kell beverni, de ha csavarozni, fűrészelni vagy sarokcsiszolni kell, ő akkor is kalapács.Hadházy azért esik ki, mert MP szerint az óellenzékhez tartozik, aki rontana az esélyein, “rosszul nézne ki” és ebben igaza van. Mindegy, nem lényeges csak a dolog szórakoztató faktora miatt írtam.o rosszkor hagyta ott a fideszt. kesobb kellett volna 😉
MC12
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
rva
Ahogy írtam, egy szereptévesztéses fazon, ráadásul rossz kommunikációs képességekkel, gyenge szociális skillekkel.
Ráadásul zuglói egyéni képviselőként (ugye emiatt a mentesség) teljesen haszontalan, semmit se tud elintézni, támogatni, menedzselni, annyira beleveszett már a nagypolitika mókuskerekébe.
Ha nem a NER lenne, akkor a túlbuzgó haszontalan hülye mintapéldánya lenne, egy ilyen elrothadt struktúra kell ahhoz, hogy felküzdötte magát a hasznos idióta karakterébe.
Őszentsége Sobri Jóska
Azt az embert, aki - nem egyéni haszonszerzési céllal - feláll a kényelmes önkormányzati székéből, mert nem tetszik neki, hogy korruptságot tapasztal maga körül, én tisztelem. Bár sokkal több ilyen ember lenne. Azt az embert, aki 600 ezer aláírást képes összegyűjteni az európai ügyészséghez csatlakozásért, arról pedig nem gondolom, hogy túlbuzgó haszontalan hülye lenne. Akkor se lenne, ha a strandnadrág szárainak csipkésre szabásához gyűjtene össze 600 ezer aláírást.
Hadházy nem egy nagy formátumú politikus. De abból kurva kevés van. És egy nehezen kezelhető ember ... abból meg nagyon sok van. 😊 De ettől még nem egy haszontalan hülye.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Lengyelország leszedett 10+ állítólag orosz drónt ami megsértette a lengyel légteret....Ebbűl baj lesz more
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Ott is adná magát a párhuzam 😀magyarnemzet.hu/poszt-trauma/2025/08/reppel-politika-konnyuzene-kruby-uresseg-lazad#google_vignetteMint ahogy az Illés meg a Pityinger művész úr közötti is. So what?
Mondjuk a Louis Armstrong vs. 50 Cent elnyomatása és a művészetük közti különbség tényleg elgondolkodtató. 😊
Kampman
slowmotion
Csak érdekes, ennyi.
3 hónapja
magyarnemzet.hu/poszt-trauma/2025/08/reppel-politika-konnyuzene-kruby-uresseg-lazad#google_vignetteMint ahogy az Illés meg a Pityinger művész úr közötti is. So what?
Mondjuk a Louis Armstrong vs. 50 Cent elnyomatása és a művészetük közti különbség tényleg elgondolkodtató. 😊
Kampman
3 hónapja
Nem, mert nem "oknyomoz", mert nem ő tár fel, nem ő gyűjt tényeket, infókat, meg se írja szakszerűen, csak válogatás nélkül prezentál mindent, ami a tudomására jut, és úgy érzi, hogy bassza a csőrét. Azért nem mindig talál, csak rengeteget lő. Újságíróként nagyon szakmaiatlan lenne az egyértelmű elfogultságairól nem is beszélve.valójában egy oknyomozó újságíró politikai mentességgel.Hádházy egy szereptévesztéses "magányos őrült", akinek nem a kooperáció az erőssége, nem tartozik ő sehova, de senkise akarja, hogy hozzátartozzon, a politika gyakorlati működéséről fogalma sincs, csak a saját belső iránytűjét követve bóklászik összevissza, teljesen, önsorsrontóan rigid, ő az a kalapács, ami jól funkcionál, ha szögeket kell beverni, de ha csavarozni, fűrészelni vagy sarokcsiszolni kell, ő akkor is kalapács.Hadházy azért esik ki, mert MP szerint az óellenzékhez tartozik, aki rontana az esélyein, “rosszul nézne ki” és ebben igaza van. Mindegy, nem lényeges csak a dolog szórakoztató faktora miatt írtam.o rosszkor hagyta ott a fideszt. kesobb kellett volna 😉
MC12
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
rva
Ahogy írtam, egy szereptévesztéses fazon, ráadásul rossz kommunikációs képességekkel, gyenge szociális skillekkel.
Ráadásul zuglói egyéni képviselőként (ugye emiatt a mentesség) teljesen haszontalan, semmit se tud elintézni, támogatni, menedzselni, annyira beleveszett már a nagypolitika mókuskerekébe.
Ha nem a NER lenne, akkor a túlbuzgó haszontalan hülye mintapéldánya lenne, egy ilyen elrothadt struktúra kell ahhoz, hogy felküzdötte magát a hasznos idióta karakterébe.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 399
magyarnemzet.hu/poszt-trauma/2025/08/reppel-politika-konnyuzene-kruby-uresseg-lazad#google_vignettefoleg h felszines a tudas. attol h a media ezeket gang cuccokat tolja....bezzeg ezt nem hozzak peldanak
Kampman
youtu.be/ZQMVsQW_kjM?si=Rf0lphLPHt0ULQYH
be a father to you child
3 hónapja
egészen mókás, hogy annak ellenére amit írásban megenged magának, ahhoz képest a várban is úgy közlekedik az utcán, mintha minden sarkon összerugdosnák és ezek között minden harmadik járókelő leköpnéKi a szerző:Fel is jelentették érte.
"De van egy rossz hírem. Ennek a fajta „művészetnek” és „szólásszabadságnak” van egy másik típusa is. Az, amikor majd a „krúbi” nevű gennyes sz…rdarab torkán fogunk ledugni ma még nem pontosan meghatározott dolgokat (kapanyelet, ásót, kétliteres pillepalackos félédes búfelejtőt, vagy csak egy vágóhídról elhozott lószerszámot).
Miközben az anyja majd éppen lenyeli valaki testnedvét.
Jó buli lesz.
Már nagyon várom…"
Tippek? Szerintem elsőre mindenki eltalálja
NB2
-internetes agresszió (Btk. 332/A. §),
-emberölés előkészülete (Btk. 160. §),
-garázdaság (Btk. 339. §).
kittli
3 hónapja
Ki a szerző:Fel is jelentették érte.
"De van egy rossz hírem. Ennek a fajta „művészetnek” és „szólásszabadságnak” van egy másik típusa is. Az, amikor majd a „krúbi” nevű gennyes sz…rdarab torkán fogunk ledugni ma még nem pontosan meghatározott dolgokat (kapanyelet, ásót, kétliteres pillepalackos félédes búfelejtőt, vagy csak egy vágóhídról elhozott lószerszámot).
Jó buli lesz.
Már nagyon várom…"
NB2
-internetes agresszió (Btk. 332/A. §),
-emberölés előkészülete (Btk. 160. §),
-garázdaság (Btk. 339. §).
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 hónapja
bárcsak minden ilyen egyszerű lenne az életben 😊 a címem 1145, Erzsébet...nyertél egy OV mellszobrot 😊Ki a szerző:bájerzsóti?
Jó buli lesz.
Már nagyon várom…"
NB2
Löfli
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
magyarnemzet.hu/poszt-trauma/2025/08/reppel-politika-konnyuzene-kruby-uresseg-lazad#google_vignetteMondjuk a Louis Armstrong vs. 50 Cent elnyomatása és a művészetük közti különbség tényleg elgondolkodtató. 😊
3 hónapja
nyertél egy OV mellszobrot 😊Ki a szerző:bájerzsóti?
Jó buli lesz.
Már nagyon várom…"
NB2
Löfli
3 hónapja
Ki a szerző:Mennyi öngyűlölettel lehet tele ez az ember, hogy gyakorló "újságíróként" és alkoholistaként ilyen szintre merüljön.
Jó buli lesz.
Már nagyon várom…"
NB2
Otthonában elő-előveszi Orwelltől az 1984-et, lapozgatja, olvassa és várja, csak várja a katarzist, ami a főszereplőnek kijutott, de tőle megtagadtatott.
Pedig hát lám, mi mindent megtesz a Kedves Vezető kegyéért és nem, nem jön a megváltás, a megvilágosodás, az arcon legördülő boldog könnycsepp.
Csak a megvetés maradt, a sötét fekély a gyomorban, az epeízű hányinger amit nap-nap után érez amikor a tükörbe néz és legszívesebben leköpné és megfojtaná korábbi önmagát, hogy miért tette tönkre az ő életét a Kedves Vezető elárulásával, akit akkor és most is, mindörökké annyira szeretett.
3 hónapja
Ki a szerző:bájerzsóti?
Jó buli lesz.
Már nagyon várom…"
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Ki a szerző:"De van egy rossz hírem. Ennek a fajta „művészetnek” és „szólásszabadságnak” van egy másik típusa is. Az, amikor majd a „krúbi” nevű gennyes sz…rdarab torkán fogunk ledugni ma még nem pontosan meghatározott dolgokat (kapanyelet, ásót, kétliteres pillepalackos félédes búfelejtőt, vagy csak egy vágóhídról elhozott lószerszámot).
Jó buli lesz.
Már nagyon várom…"
3 hónapja
valójában egy oknyomozó újságíró politikai mentességgel.Hádházy egy szereptévesztéses "magányos őrült", akinek nem a kooperáció az erőssége, nem tartozik ő sehova, de senkise akarja, hogy hozzátartozzon, a politika gyakorlati működéséről fogalma sincs, csak a saját belső iránytűjét követve bóklászik összevissza, teljesen, önsorsrontóan rigid, ő az a kalapács, ami jól funkcionál, ha szögeket kell beverni, de ha csavarozni, fűrészelni vagy sarokcsiszolni kell, ő akkor is kalapács.Hadházy azért esik ki, mert MP szerint az óellenzékhez tartozik, aki rontana az esélyein, “rosszul nézne ki” és ebben igaza van. Mindegy, nem lényeges csak a dolog szórakoztató faktora miatt írtam.o rosszkor hagyta ott a fideszt. kesobb kellett volna 😉
MC12
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Dömötör Csabi megnyugtatott mindenkit, hogy Orbán nem a sajátjait, hanem az ellenfeleit fenyegette meg Kötcsén. Az komóly!
3 hónapja
tudod, Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta......kedvenc részem
Szia, Suha György! Menczer Tamás vagyok! Mi, amit mondtunk mindig megtartottuk. Egymillió munkahely, béke, biztonság, fiatalok adómentessége, családok támogatása, 13. havi nyugdíj, gyermekek védelme! Néhány a magyar emberekkel elért közös eredményeinkből. Ez a 2026-os választások tétje! Ha Te is egyetértesz Miniszterelnök úr gondolataival, fejtsd ki véleményed az eredeti videója alatt, és mondd el Te is mire vagy a legbüszkébb az elmúlt 15 év közös eredményei közül.
...
ozibozi
zinedine5
3 hónapja
...kedvenc részem
Szia, Suha György! Menczer Tamás vagyok! Mi, amit mondtunk mindig megtartottuk. Egymillió munkahely, béke, biztonság, fiatalok adómentessége, családok támogatása, 13. havi nyugdíj, gyermekek védelme! Néhány a magyar emberekkel elért közös eredményeinkből. Ez a 2026-os választások tétje! Ha Te is egyetértesz Miniszterelnök úr gondolataival, fejtsd ki véleményed az eredeti videója alatt, és mondd el Te is mire vagy a legbüszkébb az elmúlt 15 év közös eredményei közül.
...
ozibozi
3 hónapja
Twitchen ne nézzem szét mer ott még tancikalnak is 😊Ez zseni, ezen röhögök tegnap este óta, az álló f*szu digitális nomád első látogatása az AI fake ázsiai lányok világában 😊www.reddit.com/r/hungary/s/FHG3fXKsvEŐ nem rekeszt ki senkit, ha azon múlik meg egy AInak is beakaszt
Gyuszi bá kérem
Amadeus az áttelelt poloska
Negritis, a vajda
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Hi!Ez zseni, ezen röhögök tegnap este óta, az álló f*szu digitális nomád első látogatása az AI fake ázsiai lányok világában 😊www.reddit.com/r/hungary/s/FHG3fXKsvEŐ nem rekeszt ki senkit, ha azon múlik meg egy AInak is beakaszt
Gyuszi bá kérem
Amadeus az áttelelt poloska
Negritis, a vajda
somoskovig