Politika
70 feliratkozó
24 napja
ugyan, KG és Suzy kifizeti a havibólhuhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬mit írnak, kiírnak adománygyűjtést a kampánytámogatás visszafizetésére?
Löfli
deyell
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
24 napja
Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.Már bocs, de a te konteód az volt, hogy nem lesz választás, mert Orbánnak nem éri meg.
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
Ennyire könnyen nem adjuk az elmúlt egy év paráztatást 🫠
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
24 napja
ez most látszik egyébként a Holdról?
24 napja
BBC is adja már az utcaképetCNN most adja a BREAKING News Hungary-tMár megy egy ideje, csak ott sokáig törik a hír, hogy mindenki lássa.
ozibozi
iktriad
24 napja
Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.Mer hogy töröd át a rivotril/frontin/medazepám kombót?
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
baszki benn a kacsatévémegy...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
24 napja
én csak annyit szeretnék hozzáfűzni a mai naphoz, hogy innentől nincs sötét Somogy.mármint van, csak van más, ami sötétebb.
24 napja
CNN most adja a BREAKING News Hungary-tMár megy egy ideje, csak ott sokáig törik a hír, hogy mindenki lássa.
ozibozi
24 napja
Nem az a gond hogy volt-e alapja vagy sem, hanem hogy mindenkihez eljutott... mindenkinek beférkőzött a lelkébe...Sokan itt nem értjük az agymosott embereket, hogy tudtak parázni a propagandától, miközben itt is arról ment a diskurzus, hogy mikènt lesz meghekkelve a választás meg a hatalom átadása... és többen is aggódtunk az eredmény miatt... nagyon komoly pszichózisból kell kigyógyulnia ennek az országnak...Már bocs, de azért ne mondd, hogy teljesen alaptalan félelem volt. Szvsz ha nem lett volna ilyen sima, nem engedték volna el.
gyurczi
Jan
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
24 napja
Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.MP* beszéde hogy tetszett?
Őszentsége Sobri Jóska
*Magyar Péter ÉS Miniszter President
Szerkesztette: iktriad
24 napja
Ha lenne benned önreflexió, már rég a legmélyebb tisztelettel és őszinte csodálattal átadtad volna a jinxking titulust. 😉Sokan itt nem értjük az agymosott embereket, hogy tudtak parázni a propagandától, miközben itt is arról ment a diskurzus, hogy mikènt lesz meghekkelve a választás meg a hatalom átadása... és többen is aggódtunk az eredmény miatt... nagyon komoly pszichózisból kell kigyógyulnia ennek az országnak...Sobri remélem megnyugodott. hogy a "Fidesz elcsalja a 2026-os választást" nagyon úgy tűnik bekerül az "elmarad a 2020-as NFL szezon" temus Nostredamusi jóslata mellé. 😀😀😀😀
gyurczi
iktriad
24 napja
A TV2 is kitett magáért:oriasi. látszik, hogy eddig is ki voltak szolgáltatva. megkoronázása az egésznek.
www.facebook.com/share/v/18NH9ok3MH/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
24 napja
A TV2 is kitett magáért:www.facebook.com/share/v/18NH9ok3MH/?mibextid=wwXIfr
Szerkesztette: ozibozi
24 napja
Sokan itt nem értjük az agymosott embereket, hogy tudtak parázni a propagandától, miközben itt is arról ment a diskurzus, hogy mikènt lesz meghekkelve a választás meg a hatalom átadása... és többen is aggódtunk az eredmény miatt... nagyon komoly pszichózisból kell kigyógyulnia ennek az országnak...Már bocs, de azért ne mondd, hogy teljesen alaptalan félelem volt. Szvsz ha nem lett volna ilyen sima, nem engedték volna el.
gyurczi
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
24 napja
Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból. Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
24 napja
"Bober k*rwa" w Telewizji Republika⤵️ pic.twitter.com/QBHGiNupCq
— FAST INFO (@FastInfo) April 12, 2026
Poloska vagyok.
24 napja
Van akinek egész gyorsan sikerült a váltás.www.facebook.com/share/p/17XvJV6m91/?mibextid=wwXIfr
Szerkesztette: ozibozi
24 napja
ha valaki tudja honnan lehet hozzájutni a hírtv műsorfolyam 19:55 utáni részéhez, az síkitson. Valamiért a nyolc óra utáni "szaftos" részek már nincsenek fenn youtube-n.
24 napja
Sokan itt nem értjük az agymosott embereket, hogy tudtak parázni a propagandától, miközben itt is arról ment a diskurzus, hogy mikènt lesz meghekkelve a választás meg a hatalom átadása... és többen is aggódtunk az eredmény miatt... nagyon komoly pszichózisból kell kigyógyulnia ennek az országnak...Sobri remélem megnyugodott. hogy a "Fidesz elcsalja a 2026-os választást" nagyon úgy tűnik bekerül az "elmarad a 2020-as NFL szezon" temus Nostredamusi jóslata mellé. 😀😀😀😀
gyurczi
24 napja
The Hungarian people have decided. My heartfelt congratulations on your electoral success, dear @magyarpeterMP. I am looking forward to working with you. Let’s join forces for a strong, secure and, above all, united Europe. Gratulálok, kedves Magyar Péter!
— Bundeskanzler Friedrich Merz (@bundeskanzler) April 12, 2026
Még Trump meg Putyin üzenetére lennék kiváncsi. 😀😀😀 Remélem az előbbi loser, low energynek fogja hívni hamarosan Orbánt, ahogy a veszteseket szokta. 😀😀😀😀
24 napja
Sokan itt nem értjük az agymosott embereket, hogy tudtak parázni a propagandától, miközben itt is arról ment a diskurzus, hogy mikènt lesz meghekkelve a választás meg a hatalom átadása... és többen is aggódtunk az eredmény miatt... nagyon komoly pszichózisból kell kigyógyulnia ennek az országnak...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
24 napja
És bazzeg, ez az egész onnan indult, hogy elmentem egy Superbowl előtt aludni, erre valaki bement a Partizánba.
Poloska vagyok.
24 napja
ezen gondolkodtam én is. ha esze van a tiszának, amellett, hogy zsebre rakják ők is amit akarnak, mellette építik, fejlesztik az országot, úgy vajmi kevésbé lesznek annak kitéve annak, hogy a fidesz leváltsa őket. illetve amennyiben néhány havonta ha beszámolnak 4 éven keresztül a fidesz tetteiről, úgy arról is gondoskodnak, hogy kévébe merüljön feledésbe a 16 esztendő.És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.Ha a Tisza nem esik darabokra, akkor nem hiszem. Más időket élünk, mint 1990-ben.
csebi
peterk2005 udvari bolond
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
24 napja
a test már megvan, a fejen kell még dolgoznom!17:00kor léptem le, most lépek be erre 1870 új poszt 😀jó, de a kartonbábu kész van már?
Josszi
Löfli
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!