Politika

70 feliratkozó

24 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬
Löfli
mit írnak, kiírnak adománygyűjtést a kampánytámogatás visszafizetésére?
deyell
ugyan, KG és Suzy kifizeti a haviból

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
24 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 640 — Patriot
Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
Már bocs, de a te konteód az volt, hogy nem lesz választás, mert Orbánnak nem éri meg.
Ennyire könnyen nem adjuk az elmúlt egy év paráztatást 🫠

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
24 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 676 — Cowboys fan
ez most látszik egyébként a Holdról?
24 napja
ozibozi New York Giants 21 495
CNN most adja a BREAKING News Hungary-t
ozibozi
Már megy egy ideje, csak ott sokáig törik a hír, hogy mindenki lássa.
iktriad
BBC is adja már az utcaképet
24 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 826 — capitaine du château de Vienne 1487
Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
Mer hogy töröd át a rivotril/frontin/medazepám kombót?
baszki benn a kacsatévémegy...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
24 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 676 — Cowboys fan
én csak annyit szeretnék hozzáfűzni a mai naphoz, hogy innentől nincs sötét Somogy.
mármint van, csak van más, ami sötétebb.
24 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ozibozi
Már megy egy ideje, csak ott sokáig törik a hír, hogy mindenki lássa.
24 napja
gyurczi New York Giants 2 672 — Giants fan
Sokan itt nem értjük az agymosott embereket, hogy tudtak parázni a propagandától, miközben itt is arról ment a diskurzus, hogy mikènt lesz meghekkelve a választás meg a hatalom átadása... és többen is aggódtunk az eredmény miatt... nagyon komoly pszichózisból kell kigyógyulnia ennek az országnak...
gyurczi
Már bocs, de azért ne mondd, hogy teljesen alaptalan félelem volt. Szvsz ha nem lett volna ilyen sima, nem engedték volna el.
Jan
Nem az a gond hogy volt-e alapja vagy sem, hanem hogy mindenkihez eljutott... mindenkinek beférkőzött a lelkébe...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
24 napja
Élőben az utcákról hajnalban

Szerkesztette: ozibozi
24 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Őszentsége Sobri Jóska
MP* beszéde hogy tetszett?

*Magyar Péter ÉS Miniszter President

Szerkesztette: iktriad
24 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 895 — #NoStress
Sokan itt nem értjük az agymosott embereket, hogy tudtak parázni a propagandától, miközben itt is arról ment a diskurzus, hogy mikènt lesz meghekkelve a választás meg a hatalom átadása... és többen is aggódtunk az eredmény miatt... nagyon komoly pszichózisból kell kigyógyulnia ennek az országnak...
gyurczi
Sobri remélem megnyugodott. hogy a "Fidesz elcsalja a 2026-os választást" nagyon úgy tűnik bekerül az "elmarad a 2020-as NFL szezon" temus Nostredamusi jóslata mellé. 😀😀😀😀
iktriad
Ha lenne benned önreflexió, már rég a legmélyebb tisztelettel és őszinte csodálattal átadtad volna a jinxking titulust. 😉

24 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 689 — 🏈🐬🐂🤘🏽
A TV2 is kitett magáért:

www.facebook.com/share/v/18NH9ok3MH/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
oriasi. látszik, hogy eddig is ki voltak szolgáltatva. megkoronázása az egésznek.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

24 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
A 42 listás bejutó a fidesznél azt jelenti, hogy se hollik, se némethbalázs nem lesz ogy-képviselő (+ vitályos meg tuzson)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
A TV2 is kitett magáért:

www.facebook.com/share/v/18NH9ok3MH/?mibextid=wwXIfr

24 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
gyurczi
Már bocs, de azért ne mondd, hogy teljesen alaptalan félelem volt. Szvsz ha nem lett volna ilyen sima, nem engedték volna el.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
24 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 895 — #NoStress

24 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 945 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
24 napja
Van akinek egész gyorsan sikerült a váltás.

www.facebook.com/share/p/17XvJV6m91/?mibextid=wwXIfr

24 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 879 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ha valaki tudja honnan lehet hozzájutni a hírtv műsorfolyam 19:55 utáni részéhez, az síkitson.
Valamiért a nyolc óra utáni "szaftos" részek már nincsenek fenn youtube-n.

24 napja
gyurczi
Sobri remélem megnyugodott. hogy a "Fidesz elcsalja a 2026-os választást" nagyon úgy tűnik bekerül az "elmarad a 2020-as NFL szezon" temus Nostredamusi jóslata mellé. 😀😀😀😀

24 napja

Még Trump meg Putyin üzenetére lennék kiváncsi. 😀😀😀 Remélem az előbbi loser, low energynek fogja hívni hamarosan Orbánt, ahogy a veszteseket szokta. 😀😀😀😀

24 napja
gyurczi New York Giants 2 672 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
24 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 945 — Kinek mit intézett a kormánya
És bazzeg, ez az egész onnan indult, hogy elmentem egy Superbowl előtt aludni, erre valaki bement a Partizánba.

Poloska vagyok.
24 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 689 — 🏈🐬🐂🤘🏽
És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.
csebi
Ha a Tisza nem esik darabokra, akkor nem hiszem. Más időket élünk, mint 1990-ben.
peterk2005 udvari bolond
ezen gondolkodtam én is. ha esze van a tiszának, amellett, hogy zsebre rakják ők is amit akarnak, mellette építik, fejlesztik az országot, úgy vajmi kevésbé lesznek annak kitéve annak, hogy a fidesz leváltsa őket. illetve amennyiben néhány havonta ha beszámolnak 4 éven keresztül a fidesz tetteiről, úgy arról is gondoskodnak, hogy kévébe merüljön feledésbe a 16 esztendő.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

24 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
17:00kor léptem le, most lépek be erre 1870 új poszt 😀
Josszi
jó, de a kartonbábu kész van már?
Löfli
a test már megvan, a fejen kell még dolgoznom!

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!