Politika
70 feliratkozó
24 napja
Dagobert bácsi
316
Én meg arra hogy mennek a börtönbeKérdés, hogy mi lesz a Fideszben ezután, mert ekkora zakót még nem kaptak. vajon lesz e váltás.....Én arra számítok, hogy holnaptól Lézer elkezdi fúrni az öreget.
csi77
Nemes samu09
24 napja
Kérdés, hogy mi lesz a Fideszben ezután, mert ekkora zakót még nem kaptak. vajon lesz e váltás.....Én arra számítok, hogy holnaptól Lézer elkezdi fúrni az öreget.
csi77
24 napja
Az éjszaka első vesztese (hosszú sorozat lesz):#1 Mráz Ágoston Sámuel, Nézőpont intézet.
Még tegnap is ezt írta:
"A Fidesz győzelmére számítok… …mert három a magyar igazság.
-Mozgósítás: JD Vance látogatása a Fidesznek kedvező témát helyezett a napirendre 2 napig, s az emelkedő energiaárak is minden választóban erősíthette a Fidesz számára
-Ellenfél demobilizációja: Orbán Viktor több interjút is adott olyan felületeken és olyan üzenetekkel, amelyet a középen állók olvasnak. Ezek alapján elvégezte a tőle telhető maximumot, amellyel az irányába szított indulatok ellen tehető. A rendszerbontó koncert „here-ügye” a klasszikus ki nem kényszerített hiba kategóriájába tartozik, s a Fidesz kampányától függetlenül alkalmas lehet a Tisza peremszavazóinak elbizonytalanítására.
-Választási földrajz: itt nem történt semmi olyan esemény, amely megváltoztatta volna a verseny állását. Így reálisan feltételezhető, hogy a választókerületek többségét a kormánypártok jelöltjei fogják megnyerni."
A Nézőpont Intézet vége, soha az életben nem fog nekik senki fizetni kutatásért.
Hann Endre bácsi kiütéssel nyert.
Jó propagandista voltál Ágoston, de nem kár érted.
24 napja
Kérdés, hogy mi lesz a Fideszben ezután, mert ekkora zakót még nem kaptak. vajon lesz e váltás.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
24 napja
Partizán tippje szerint az flip leszArra gondoltam, hogy ha a körzetet el is bukja, a családja továbbra is uralni fogja Bogátot.és az átjelentkezők? és a külföldiek?Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Bár ahogy néztem ott is alig nyertek.
Kampman
deyell
Bár ha ilyen verést kapott a Fidesz, lehet, hogy 2029-ben ott is lejár az ideje.
Annak azért örültem, hogy Nyírbátor polgármesteri pozíciójába beletört a foga annak idején.
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
Ma már csak egy senkiwww.facebook.com/share/p/187hXUNt2Z/?mibextid=wwXIfrEz ki?
ozibozi
ender1112
24 napja
A felesége Ildikót.....Állítólag akkor verte rommá Ildikótorbán vs lendvai fight night when?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
fake.id
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
24 napja
Ty Gibbs is nyert NASCAR-ban. Ma sok az első bálozó. 😀Ez egy másik Ildikó. Meg akkor volt állítólag a grazi egészségügyi kitérő!Állítólag akkor verte rommá Ildikótorbán vs lendvai fight night when?
fake.id
24 napja
Azért egy valakiről méltatlanul kevés szó esik: Kapitány István.Amióta a pali belépett a Tiszába, olyan kampányt tolt a megnyerő stílusával hogy szerintem rengeteg szavazatot hozott, bőven neki (is) köszönhető a siker.
24 napja
Kriptofideszes bohóc.www.facebook.com/share/p/187hXUNt2Z/?mibextid=wwXIfrEz ki?
ozibozi
ender1112
24 napja
Arra gondoltam, hogy ha a körzetet el is bukja, a családja továbbra is uralni fogja Bogátot.és az átjelentkezők? és a külföldiek?Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Kampman
deyell
Bár ha ilyen verést kapott a Fidesz, lehet, hogy 2029-ben ott is lejár az ideje.
Annak azért örültem, hogy Nyírbátor polgármesteri pozíciójába beletört a foga annak idején.
Szerkesztette: Kampman
24 napja
www.facebook.com/share/p/187hXUNt2Z/?mibextid=wwXIfrEz ki?
ozibozi
24 napja
Állítólag akkor verte rommá Ildikótorbán vs lendvai fight night when?
24 napja
Ugyanez volt nálam is a szitu.Akkor voltam első szavazó 😁😁😁 és akkor még MSZP-re szavaztam....olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
24 napja
és az átjelentkezők? és a külföldiek?Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Kampman
built for this shit
24 napja
Állítólag akkor verte rommá Ildikót vagy amikor Feri elverte mint buzi a faszátPedig az még jófajta volt. Utána bolondult meg, hogy elvesztette a 2006os választást.olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
Sixo
Draft

24 napja
Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
24 napja
Pedig az még jófajta volt. Utána bolondult meg, hogy elvesztette a 2006os választást.olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
24 napja
98-2002 :polyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány lesznem akarom leírni, hány éves voltam 2010ben
Löfli
Amúgy én már Orbán alatt születtem
zacknorb
nekem bőven elég az, ha személyit kér tőlem a 26 éves kislány ismerkedéskor, mert nem hiszi el xd
24 napja
Akkor voltam első szavazó 😁😁😁 és akkor még MSZP-re szavaztam....olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
Draft

24 napja
Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?
built for this shit
24 napja
olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
24 napja
Sobri ahogy nézem épp ezt teszi.Remélem lesz valaki, aki az EGÉSZ mai eredménykövető összes hsz-t elolvassa! Max respekt(vv4laci) neki.Te szoktál ilyeneket visszaolvasni egyedül.
iktriad
Sixo