Politika
70 feliratkozó
24 napja
Fun fact:Az MKKP a majdnem 50ezer kapott listás szavazattal akkor jutott volna be a Parlamentbe, ha kb. 1 millióan szavaznak összesen, vagyis a megvalósult kb. 78 százalék helyett 13 százalék lett volna a részvétel országosan.
24 napja
Ja, Gulyás Marcinak is nagy tisztelet, hisz anno ő adott platformot MP-nek elsőként, tehát ő indította el a dominót, amiből ez a nagy győzelem lett! 24 napja
MP 100k új follower Facen egy nap alatt😀
24 napja
Hír tv facebook oldalán ha nem írják ki h O1G gratulált MP-nek akkor nem is tudnám h ki nyert 🤣
24 napja
Guardian címlap. Lesz még pár ilyen ma.ez most látszik egyébként a Holdról?Átfutottam a világsajtót csak főcím szinten, meg szomszedos orszagok főbb hír portáljait. Ez nem csak a Holdról látszik, ez mindenhonnan.
slowmotion
Jan
Akivel először találkozik majd MP MP-ként.
Welcome back to Europe! 🇵🇱🇭🇺 pic.twitter.com/OycXLz1p6u
— Donald Tusk (@donaldtusk) April 13, 2026
Szerkesztette: iktriad
24 napja
beboldoltam az eltalált jóslatokat, a mandátumokat majd Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Az éjszaka következő vesztese:Azért a DK-ról se feledkezzünk meg, náluk is minden el lett baszva, amit csak lehet.
Orbán Balázs, kampányigazgató
Óriási külön deathmatchet nyomtak az ország legrosszabb kampányigazgatója címért a kutyapártos Nagy Dáviddal, de mivel kétharmadról, kormányzásból, végtelen pénz és végtelen hatalom mellett buktak óriásit, nem lehet kérdés hogy ki a legrosszabb.
Nem tudjuk hogy a két Orbán közül ki ráncigálta a Fidesz kampányának a kormányát, Orbán Viktor nem ért hozzá, Orbán Balázs meg súlytalan.
Bármihez nyúltak tökéletes mellényúlás volt, a kampányüzenettől, a program hiányától a trashcelebekig.
A következő hetekben biztosan hosszú cikkek fognak születni a munkásságáról, de neki innentől teljesen vége, egy HÖK elnökválasztást nem fognak rábízni.
ozibozi
24 napja
Az éjszaka következő vesztese:állítólag a demokraták már felkérték hogy segítse a republikánusok kampányát 2028-ban
Orbán Balázs, kampányigazgató
Óriási külön deathmatchet nyomtak az ország legrosszabb kampányigazgatója címért a kutyapártos Nagy Dáviddal, de mivel kétharmadról, kormányzásból, végtelen pénz és végtelen hatalom mellett buktak óriásit, nem lehet kérdés hogy ki a legrosszabb.
Nem tudjuk hogy a két Orbán közül ki ráncigálta a Fidesz kampányának a kormányát, Orbán Viktor nem ért hozzá, Orbán Balázs meg súlytalan.
Bármihez nyúltak tökéletes mellényúlás volt, a kampányüzenettől, a program hiányától a trashcelebekig.
A következő hetekben biztosan hosszú cikkek fognak születni a munkásságáról, de neki innentől teljesen vége, egy HÖK elnökválasztást nem fognak rábízni.
ozibozi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
24 napja
Az éjszaka következő vesztese:Orbán Balázs, kampányigazgató
24 napja
Euró 368 lett
24 napja
ez most látszik egyébként a Holdról?Átfutottam a világsajtót csak főcím szinten, meg szomszedos orszagok főbb hír portáljait. Ez nem csak a Holdról látszik, ez mindenhonnan.
slowmotion
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
24 napja
Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.De legalább már megvan a kormány szóvivő Eckü személyében.
xrace77
24 napja
Amúgy: ilyen népünnepélyben választás után még nem volt részem Budapest utcáin. Tombolt a város.
24 napja
Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.
24 napja
24 napja
eddig @beltazor jóslata tetszik a legjobban: "Fidesz 2/3 csak par mandatum fog hianyozni. BPn 4et hoz a fidesz, videken tarol. Hadhazy nyerni fog. + Extra: Tiszabol atfog allni valasztas utan a szukseges kepviselok a 2/3hoz. "Zseniális jinx. 😀😀😀
Löfli
24 napja
24 napja
eddig @beltazor jóslata tetszik a legjobban: "Fidesz 2/3 csak par mandatum fog hianyozni. BPn 4et hoz a fidesz, videken tarol. Hadhazy nyerni fog. + Extra: Tiszabol atfog allni valasztas utan a szukseges kepviselok a 2/3hoz. "

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Az a lényeg, hogy megint igazad volt!🙂Már bocs, de annyi konteóm van és akkor cserélem az egyiket egy másikra, amikor csak akarom. Nem? De!Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.Már bocs, de a te konteód az volt, hogy nem lesz választás, mert Orbánnak nem éri meg.
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
Ennyire könnyen nem adjuk az elmúlt egy év paráztatást 🫠
vpi
Én nem paráztattalak, te paráztál?
Őszentsége Sobri Jóska
24 napja
Idén megnyerjük. | Ha nem használsz indokolatlan emojikat. |Már bocs, de annyi konteóm van és akkor cserélem az egyiket egy másikra, amikor csak akarom. Nem? De!Most akkor a Jags sem jut soha Super Bowl-ba? 😭😭😭
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
24 napja
Már bocs, de annyi konteóm van és akkor cserélem az egyiket egy másikra, amikor csak akarom. Nem? De!Most akkor a Jags sem jut soha Super Bowl-ba? 😭😭😭
Őszentsége Sobri Jóska
24 napja
Már bocs, de annyi konteóm van és akkor cserélem az egyiket egy másikra, amikor csak akarom. Nem? De!Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.Már bocs, de a te konteód az volt, hogy nem lesz választás, mert Orbánnak nem éri meg.
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
Ennyire könnyen nem adjuk az elmúlt egy év paráztatást 🫠
vpi
24 napja
Sokan itt nem értjük az agymosott embereket, hogy tudtak parázni a propagandától, miközben itt is arról ment a diskurzus, hogy mikènt lesz meghekkelve a választás meg a hatalom átadása... és többen is aggódtunk az eredmény miatt... nagyon komoly pszichózisból kell kigyógyulnia ennek az országnak...Én még most is azt mondom, hogy érthetetlen, hogy egy kétharmados választási vereség ilyen simán lemehetett.
gyurczi
Se egy önmerenylet, se rendelet, se vészhelyzet, se halasztás, se érdemi csalás vagy hackelés egy olyan rendszertől, aminek gátlástalanságára mindketten tudunk vagy ezer példát.
Miközben azt ugye te se hiszed, hogy Orbán elől bárki el merte titkolni a valódi számokat, amik már jóideje totális vereséget prognosztizáltak, és nem tudta hogy állnak valójában, vagy annyira hülye vagy ostoba lett volna, hogy azt gondolja majd két tornazsáknyi odarakott dinamittal egy másfél méterrel a föld alatt húzódó vezetéknél Szerbiaban, pár "ültetett diszkós" dpk-s faszkodással, vagy buszoztatott, kordonozott rendezvényekkel, MP kúrasának be nem mutatott videófelvételével, egy full törvényesen áthajtó ukrán pénzszállító einstandolásával, Jaber, Tóth Gabi és BejaAsszony kisvideóival, vagy AI-mulatósra zúzassal vissza tudja hozni a sírból a 20 százalekpont körüli hátrányt, ami az oevk-rendszer miatt full szopó?
Orbán nem egy demens sültbolond, mégis, mindez a "semmittevése" sima kétharmados vereségbe torkollott.
Ez valóban fura.
De elég botor csúsztatás ezt ahhoz hasonlítani, hogy agyhalottak elhiszik a propagandának azokat a teljesen légbőlkapott és könnyen leellenőrizhető baromságait, hogy haború, besoroznak, átműtenek, megmigráncsozódunk, elveszik a nyugdíjat, kétrugó lesz a benzin, felemelik az adókat, stb.
24 napja
ugyan, KG és Suzy kifizeti a havibólhuhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬mit írnak, kiírnak adománygyűjtést a kampánytámogatás visszafizetésére?
Löfli
deyell
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!