Politika

70 feliratkozó

24 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 895 — #NoStress
Fun fact:
Az MKKP a majdnem 50ezer kapott listás szavazattal akkor jutott volna be a Parlamentbe, ha kb. 1 millióan szavaznak összesen, vagyis a megvalósult kb. 78 százalék helyett 13 százalék lett volna a részvétel országosan.

24 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja, Gulyás Marcinak is nagy tisztelet, hisz anno ő adott platformot MP-nek elsőként, tehát ő indította el a dominót, amiből ez a nagy győzelem lett!
24 napja
esanders10 Denver Broncos 957
MP 100k új follower Facen egy nap alatt😀
24 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 830 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hír tv facebook oldalán ha nem írják ki h O1G gratulált MP-nek akkor nem is tudnám h ki nyert 🤣
24 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ez most látszik egyébként a Holdról?
slowmotion
Átfutottam a világsajtót csak főcím szinten, meg szomszedos orszagok főbb hír portáljait. Ez nem csak a Holdról látszik, ez mindenhonnan.
Jan
Guardian címlap. Lesz még pár ilyen ma.

Akivel először találkozik majd MP MP-ként.

Szerkesztette: iktriad
24 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
beboldoltam az eltalált jóslatokat, a mandátumokat majd holnap ha hivatalos lesz, jó éjt, kemény volt az elmúlt pár nap

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 641 — beers & Packers
Az éjszaka következő vesztese:

Orbán Balázs, kampányigazgató

Óriási külön deathmatchet nyomtak az ország legrosszabb kampányigazgatója címért a kutyapártos Nagy Dáviddal, de mivel kétharmadról, kormányzásból, végtelen pénz és végtelen hatalom mellett buktak óriásit, nem lehet kérdés hogy ki a legrosszabb.

Nem tudjuk hogy a két Orbán közül ki ráncigálta a Fidesz kampányának a kormányát, Orbán Viktor nem ért hozzá, Orbán Balázs meg súlytalan.

Bármihez nyúltak tökéletes mellényúlás volt, a kampányüzenettől, a program hiányától a trashcelebekig.

A következő hetekben biztosan hosszú cikkek fognak születni a munkásságáról, de neki innentől teljesen vége, egy HÖK elnökválasztást nem fognak rábízni.
ozibozi
Azért a DK-ról se feledkezzünk meg, náluk is minden el lett baszva, amit csak lehet.
24 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739

Óriási külön deathmatchet nyomtak az ország legrosszabb kampányigazgatója címért a kutyapártos Nagy Dáviddal, de mivel kétharmadról, kormányzásból, végtelen pénz és végtelen hatalom mellett buktak óriásit, nem lehet kérdés hogy ki a legrosszabb.

Nem tudjuk hogy a két Orbán közül ki ráncigálta a Fidesz kampányának a kormányát, Orbán Viktor nem ért hozzá, Orbán Balázs meg súlytalan.

Bármihez nyúltak tökéletes mellényúlás volt, a kampányüzenettől, a program hiányától a trashcelebekig.

A következő hetekben biztosan hosszú cikkek fognak születni a munkásságáról, de neki innentől teljesen vége, egy HÖK elnökválasztást nem fognak rábízni.
ozibozi
állítólag a demokraták már felkérték hogy segítse a republikánusok kampányát 2028-ban

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
24 napja
ozibozi New York Giants 21 495

24 napja
Euró 368 lett
24 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
ez most látszik egyébként a Holdról?
slowmotion
Átfutottam a világsajtót csak főcím szinten, meg szomszedos orszagok főbb hír portáljait. Ez nem csak a Holdról látszik, ez mindenhonnan.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
24 napja
Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.
xrace77
De legalább már megvan a kormány szóvivő Eckü személyében.
24 napja
Amúgy: ilyen népünnepélyben választás után még nem volt részem Budapest utcáin. Tombolt a város.
24 napja
xrace77 Denver Broncos 4 721
Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.
24 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/668978659_875922675473963_3394951129894622113_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=hVXIAipry1AQ7kNvwH6ArRN&_nc_oc=AdrojBJk4Gaug8C8rBFY9AIQrHoFR3wcN8tVu4y61dhF-axWvCM_-zkNDA7qx3kFtB0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=_6qs95EWCTJtchYH8CWdoA&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5Y6vWHGC2aDhcKeWluiI1Ea7t9j8m3lKt9yvZJuCOaJw&oe=6A013560
857.665 Aufrufe · 18.869 Reaktionen | Eszméletlen a felszabadultság a Batthyn! Megcsináltuk! ✌️🇭🇺❤️‍🩹 👣🧱🌊❤️🤍💚🇭🇺🇭🇺🇭🇺 | Katalin Manger
Eszméletlen a felszabadultság a Batthyn! Megcsináltuk! ✌️🇭🇺❤️‍🩹 👣🧱🌊❤️🤍💚🇭🇺🇭🇺🇭🇺
24 napja
eddig @beltazor jóslata tetszik a legjobban: "Fidesz 2/3 csak par mandatum fog hianyozni. BPn 4et hoz a fidesz, videken tarol. Hadhazy nyerni fog. + Extra: Tiszabol atfog allni valasztas utan a szukseges kepviselok a 2/3hoz. "
Löfli
Zseniális jinx. 😀😀😀
24 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/672358775_931855186284104_3021074021932664462_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=T4Za4SGjgrAQ7kNvwHhJ-XU&_nc_oc=AdooBDJtjYxwQCQJDVVKLK1r8F2ZkJn8T937PGESOaFAwO4V2hrh3wlBaR180FYKVug&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=lBJ-EFCQ7mwhnK19a2ZVdg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6xvV7iHShJM6Fxw2aoYn3EtP0qxiOd6WboAEBvBJnu3w&oe=6A014D71
802.364 Aufrufe · 28.548 Reaktionen | Leendő egészségügyi miniszterünk ünneplésben. | Vastagbőr
Leendő egészségügyi miniszterünk ünneplésben.
24 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
eddig @beltazor jóslata tetszik a legjobban: "Fidesz 2/3 csak par mandatum fog hianyozni. BPn 4et hoz a fidesz, videken tarol. Hadhazy nyerni fog. + Extra: Tiszabol atfog allni valasztas utan a szukseges kepviselok a 2/3hoz. "

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
Már bocs, de a te konteód az volt, hogy nem lesz választás, mert Orbánnak nem éri meg.
Ennyire könnyen nem adjuk az elmúlt egy év paráztatást 🫠
vpi
Már bocs, de annyi konteóm van és akkor cserélem az egyiket egy másikra, amikor csak akarom. Nem? De!
Én nem paráztattalak, te paráztál? 🫪
Őszentsége Sobri Jóska
Az a lényeg, hogy megint igazad volt!🙂
24 napja
Már bocs, de annyi konteóm van és akkor cserélem az egyiket egy másikra, amikor csak akarom. Nem? De!
Őszentsége Sobri Jóska
Most akkor a Jags sem jut soha Super Bowl-ba? 😭😭😭
iktriad
Idén megnyerjük. | Ha nem használsz indokolatlan emojikat. |

24 napja
Őszentsége Sobri Jóska
Most akkor a Jags sem jut soha Super Bowl-ba? 😭😭😭
24 napja
Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
Már bocs, de a te konteód az volt, hogy nem lesz választás, mert Orbánnak nem éri meg.
Ennyire könnyen nem adjuk az elmúlt egy év paráztatást 🫠
vpi

24 napja
Sokan itt nem értjük az agymosott embereket, hogy tudtak parázni a propagandától, miközben itt is arról ment a diskurzus, hogy mikènt lesz meghekkelve a választás meg a hatalom átadása... és többen is aggódtunk az eredmény miatt... nagyon komoly pszichózisból kell kigyógyulnia ennek az országnak...
gyurczi
Én még most is azt mondom, hogy érthetetlen, hogy egy kétharmados választási vereség ilyen simán lemehetett.
Se egy önmerenylet, se rendelet, se vészhelyzet, se halasztás, se érdemi csalás vagy hackelés egy olyan rendszertől, aminek gátlástalanságára mindketten tudunk vagy ezer példát.
Miközben azt ugye te se hiszed, hogy Orbán elől bárki el merte titkolni a valódi számokat, amik már jóideje totális vereséget prognosztizáltak, és nem tudta hogy állnak valójában, vagy annyira hülye vagy ostoba lett volna, hogy azt gondolja majd két tornazsáknyi odarakott dinamittal egy másfél méterrel a föld alatt húzódó vezetéknél Szerbiaban, pár "ültetett diszkós" dpk-s faszkodással, vagy buszoztatott, kordonozott rendezvényekkel, MP kúrasának be nem mutatott videófelvételével, egy full törvényesen áthajtó ukrán pénzszállító einstandolásával, Jaber, Tóth Gabi és BejaAsszony kisvideóival, vagy AI-mulatósra zúzassal vissza tudja hozni a sírból a 20 százalekpont körüli hátrányt, ami az oevk-rendszer miatt full szopó?
Orbán nem egy demens sültbolond, mégis, mindez a "semmittevése" sima kétharmados vereségbe torkollott.
Ez valóban fura.
De elég botor csúsztatás ezt ahhoz hasonlítani, hogy agyhalottak elhiszik a propagandának azokat a teljesen légbőlkapott és könnyen leellenőrizhető baromságait, hogy haború, besoroznak, átműtenek, megmigráncsozódunk, elveszik a nyugdíjat, kétrugó lesz a benzin, felemelik az adókat, stb.

24 napja
Az M1 most is hergel MP ellen és konzerv anyagokat ad arról mit tesz velük ha győz. Beszarás
Most a vizitdíj és az 50.000 Ft kardiológiai vizsgálat van soron

Szerkesztette: ozibozi
24 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬
Löfli
mit írnak, kiírnak adománygyűjtést a kampánytámogatás visszafizetésére?
deyell
ugyan, KG és Suzy kifizeti a haviból

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!