Politika
70 feliratkozó
24 napja
Deák DaniPöcshuszar! 😊
"Ma is felkelt a nap, az élet megy tovább. Új időszak elé néz Magyarország, patriótaként pedig kívánom, hogy minden jól alakuljon a hazám számára. Először is szeretnék bocsánatot kérni Hann Endrétől és a többi baloldali kutatócégtől, és természetesen tőletek is. El kell ismerni, hogy ezúttal ők látták a valós erőviszonyokat, a jobboldali kutatócégek pedig rosszul."
gamerkr
24 napja
Jó reggelt !Elsőként újra elsírtam magam a boldogságtól!
Kimondani se tudom mennyire boldog vagyok!
24 napja
Dombóvár pedig nem sokon múlt. Lehúzta a környéke.én csak annyit szeretnék hozzáfűzni a mai naphoz, hogy innentől nincs sötét Somogy.Sajnos A 13 narancsból kettő itt van Tolnában. Csak Szekszárd nyert, végre
mármint van, csak van más, ami sötétebb.
slowmotion
csi77
24 napja
Jogos, akkor még kiskorú szurkoló volt.Azért az erős, hogy Magyar Péter a rendszerváltás óta már hatodszor a győztes csapatban, ez is egy rekord.98ban már ott volt?
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
Azért az erős, hogy Magyar Péter a rendszerváltás óta már hatodszor a győztes csapatban, ez is egy rekord.98ban már ott volt?
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Azért az erős, hogy Magyar Péter a rendszerváltás óta már hatodszor a győztes csapatban, ez is egy rekord.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
24 napja
minden ok bro?kicsit fixalva vagy.Most már csak az a kérdés h ki lesz a First Lady?Radnai.
steelwolf
Kenny
dankodavid
24 napja
Remek címadás egy remek elemzéshez.telex.hu/belfold/2026/04/13/magyar-peter-ketharmaddal-legyozte-orban-rendszeret
24 napja
lehet Sobri maga Orbán. mert ugye nem igaza lesz, hanem igaza LETT!!!!!Az a lényeg, hogy megint igazad volt!🙂Már bocs, de annyi konteóm van és akkor cserélem az egyiket egy másikra, amikor csak akarom. Nem? De!Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.Már bocs, de a te konteód az volt, hogy nem lesz választás, mert Orbánnak nem éri meg.
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
Ennyire könnyen nem adjuk az elmúlt egy év paráztatást 🫠
vpi
Én nem paráztattalak, te paráztál?
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
24 napja
www.facebook.com/share/r/1DdiCpeUMd/De kb minden helyen, ahová tartozni akarunk.
Durva h kulfoldon is ekkora mosollyal orulnek a dagadek levaltasanak
Beki
Most már csak az a kérdés h ki lesz a First Lady?Hazahívjuk őt?! (Macronnak is idős a párja.)
steelwolf
hvg.hu/elet/20260413_valasztas-fidesz-tisza-part-jamie-lee-curtis-reakcio-magyar-szarmazas
24 napja
Deák Dani"Ma is felkelt a nap, az élet megy tovább. Új időszak elé néz Magyarország, patriótaként pedig kívánom, hogy minden jól alakuljon a hazám számára. Először is szeretnék bocsánatot kérni Hann Endrétől és a többi baloldali kutatócégtől, és természetesen tőletek is. El kell ismerni, hogy ezúttal ők látták a valós erőviszonyokat, a jobboldali kutatócégek pedig rosszul."
24 napja
De hova tűnt Damon Hill?(Színváltó Péter)frászkukac
Porsan
24 napja
Most már csak az a kérdés h ki lesz a First Lady?Radnai.
steelwolf
Kenny
Pulvis et umbra sumus.
24 napja
Bekapcsolom az M1-t, megnézek egy híradót is.háború - háború - háború
Nomac
hogy b+ mert hallgattam ráé
24 napja
Most már csak az a kérdés h ki lesz a First Lady?"Igaza volt Viktornak abban, hogy Varga Juditban benne voltak a miniszterelnöki képességek, csak nem úgy." (FB-ról csenve)
steelwolf
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
24 napja
Most már csak az a kérdés h ki lesz a First Lady?Radnai.
steelwolf
24 napja
A jövőbelátó szóljon belőled.Tolna marad fideszes. A 03-ban úgy tűnik csak sikerült a vén lopóst meghagyni, aki az önkormányzati választás után hagyta Paksot kirabolni. Nice move, megint ellenzékben leszünk hülyék... 😡"A fideszes Süli János Pakson 138 szavazat előnyben van a tiszás Cseh Tamás előtt, itt akár még 2337 szavazatot is megszámolhatnak, ebből akár 1648 lehet a belföldi átjelentkezők és 389 a külképviseleti szavazók száma."
Matthew99
Ez még akármi is lehet.
kittli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
24 napja
Bekapcsolom az M1-t, megnézek egy híradót is.
24 napja
Most már csak az a kérdés h ki lesz a First Lady?
24 napja
Azért az durva, hogy a Tisza az összes várakozásunkat felülmúlta.beboldoltam az eltalált jóslatokat, a mandátumokat majdKösz, egész jól sikerült a szöveges tippelés 😊holnapha hivatalos lesz, jó éjt, kemény volt az elmúlt pár nap
Löfli
warr_b
Orbán kreált egy aránytalan választási rendszert, ami most az ő fejére omlott.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
24 napja
Akkor most már jöhet Draft!!!! vagy valami amcsifoci fèle 😏