Politika
70 feliratkozó
23 napja
Bazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...
23 napja
Hahn Dendi bácsi még várja Kampman bocsánatkérését.......😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
23 napja
Marco RossiTürr István, Tüköry Lajos, Dunyov IstvánMilyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Neked igazan tudnod kéne, Károly Jenő, Viola, Sárosi, Weisz Árpád, Erbstein Ernő, Guttman...
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Brouwerij van de Vrij
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
23 napja
Pócs Jani a partizánon!valaki pofán baszta?
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Pócs Jani a partizánon!
23 napja
KM-ben darálják az aktákatSzijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Mi volt a hír? Munka közben próbálom követni, ez kimaradt.
Beki
peterk2005 udvari bolond
23 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Mi volt a hír? Munka közben próbálom követni, ez kimaradt.
Beki

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
www.youtube.com/watch?v=XKXnydNG2lsEndre bá él!
Endre bá
Negritis, a vajda
23 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?mert, nem nézed ki belőlük? Mert én konkrétan ezen nem is lepődtem meg.
Beki
23 napja
Milyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Első világháború után a legszorosabb kapcsolatunk az olaszokkal volt.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
www.youtube.com/watch?v=XKXnydNG2lsEndre bá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Még nincs veszve semmi, talán a DK is megmarad.na most mi a picsa van? olyat tudósítanak MP-ről most M1-en, hogy nincs benne Prüsszel, Ukrajna, VdL.ugye? 😀
hát csontig benyaltak 😀
fura ez a közszolgálatiság, életidegen érzés.
petey
Már azon gondolkozok, hogy átállok a mi hazánkhoz, nekem is fura ez, hogy a kormánypártra adtam le a voksom. Nekem a mindig minden szar érzés az ismerős 😀
shagi0206
23 napja
Csak olyan kontextusban kérdezem, ha igaz, akkor mi mehet országos szinten a nyomok eltakarításában.Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Viccnek elég erős lenne, nem?
Beki
ervinator
23 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Sobri leszek: posztmodern van, tök mindegy
Beki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Viccnek elég erős lenne, nem?
Beki
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
23 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?
23 napja
De ezeket honnan kéne Sixonak tudnia?Türr István, Tüköry Lajos, Dunyov IstvánMilyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Neked igazan tudnod kéne, Károly Jenő, Viola, Sárosi, Weisz Árpád, Erbstein Ernő, Guttman...
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Brouwerij van de Vrij
23 napja
na most mi a picsa van? olyat tudósítanak MP-ről most M1-en, hogy nincs benne Prüsszel, Ukrajna, VdL.Pedig a köztevé mindig ilyen volt. Nem bal- vagy jobboldali, mszp-s vagy fideszes, hanem egzaktul mindig az aktuális hatalom, vagyis a főnökeik, a költségvetésükre hatassal lévők érdekeit preferaló. Vegülis ez a logikus. Aztán hogy az alkalmazottak mit gondolnak erről... másfel éve a Kontroll több belsős hangfelvetelt kirakott, ahol ezerrel agyhalottozzák a nezőiket vagy fideszeseket. Dehát a munka az munka, nem kell szeretni ha jól fizet.
hát csontig benyaltak 😀
petey
23 napja
Türr István, Tüköry Lajos, Dunyov IstvánMilyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Neked igazan tudnod kéne, Károly Jenő, Viola, Sárosi, Weisz Árpád, Erbstein Ernő, Guttman...
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
23 napja
na most mi a picsa van? olyat tudósítanak MP-ről most M1-en, hogy nincs benne Prüsszel, Ukrajna, VdL.ugye? 😀
hát csontig benyaltak 😀
petey
Már azon gondolkozok, hogy átállok a mi hazánkhoz, nekem is fura ez, hogy a kormánypártra adtam le a voksom. Nekem a mindig minden szar érzés az ismerős 😀
23 napja
na most mi a picsa van? olyat tudósítanak MP-ről most M1-en, hogy nincs benne Prüsszel, Ukrajna, VdL.hát csontig benyaltak 😀
23 napja
Válaszolva arra ismét, hogy kiket kell utálni, ha mindenkivel jóban leszünk.Mindig vannak beteg emberek, meghát ilyen a szektás lét…
Akár a saját gyerekeidet is 😀
shagi0206
23 napja
Milyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Neked igazan tudnod kéne, Károly Jenő, Viola, Sárosi, Weisz Árpád, Erbstein Ernő, Guttman...
Sixo
23 napja
Válaszolva arra ismét, hogy kiket kell utálni, ha mindenkivel jóban leszünk.Akár a saját gyerekeidet is 😀