NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

2 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
OV bejelentette, hogy novemberben jön valami nyugdíjkiegészítés a sok hülye barom nyugger meg ott hálálkodik neki
NB2
szívesen az érintetteknek
2 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
OV bejelentette, hogy novemberben jön valami nyugdíjkiegészítés a sok hülye barom nyugger meg ott hálálkodik neki
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
Célt ért Kocsis Máté fenyegetése..eszméletlen milyen országban élünk.

Testbeszéd csatorna: körüzenetben írta meg, hogy egyelőre a magyar politikusok elemzését felfüggeszti.

www.youtube.com/watch?v=QGrjmmDlZSQ
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2025/10/01/kiss-rajmund-mcc-oroszorszag-ukrajna-haboru-elemzo-moszkva-utazas

Anyám borogass...
warr_b
Van olyan, hogy hazaáruló és van olyan, hogy Európa-áruló.
Ő mindkettő.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2025/10/01/kiss-rajmund-mcc-oroszorszag-ukrajna-haboru-elemzo-moszkva-utazas

Anyám borogass...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hvg.hu/itthon/20250930_szolo-utca-botrany-juhasz-peter-pal-lofegyver-legpuska#mg7i6vju7ir7oqtpsuf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 377 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ismeri valaki ezt az embert?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 340
2 hónapja
Lecsó Denver Broncos 3 331
Nem is értem miről van szó, a szegénység itt már régen elmaradt érdeklődés hiányában, nem?
StormST
Nem érdeklődés, hanem adat hiányában. 😊
somoskovig
De minek az adat ha nincsenek tények?
Negritis, a vajda
Hogy véletlenül se legyenek.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
Nem is értem miről van szó, a szegénység itt már régen elmaradt érdeklődés hiányában, nem?
StormST
somoskovig
De minek az adat ha nincsenek tények?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
StormST

2 hónapja
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Vajon milyen lehet a valós adat, ha már ennyi tévedést beísmertek? 😊

telex.hu/gazdasag/2025/09/30/kozponti-statisztikai-hivatal-ksh-relativ-jovedelmi-szegenyseg-adatok-nagyrevizio-statisztika
somoskovig
Ennél sokkal rosszabb... hogy fogalmuk since
Sem módszertanilag, se politikailag nem tudják
sapka
Honnan tudnák mikor nem érdekli őket?

2 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

XD XD XD

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka

telex.hu/gazdasag/2025/09/30/kozponti-statisztikai-hivatal-ksh-relativ-jovedelmi-szegenyseg-adatok-nagyrevizio-statisztika
somoskovig
Ennél sokkal rosszabb... hogy fogalmuk since
Sem módszertanilag, se politikailag nem tudják

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Kérdés van e olyan bíró aki ítéletet mond a fidesz fő kampánya ellen?
Ha van(remélem) akkor mennyi esélye van hogy ő tárgyalja az úgyet?
Janek
Vagy ha van egy elmarasztaló bírósági itélet, akkor a Fidesz abba fogja hagyni a fő kampányát?
Persze hisz egy törvénytisztelő pártról van szó, akinek az elsődleges szempontja a törvények betartása és azok szellemisége szerinti politizálás. Oh wait.
vpi
Ez is igaz.
De ezt a szabályt pont azért hozták,hogy per nélkül lehet propagandázni.
Persze majd ezt kihasználja mindenki…

2 hónapja

somoskovig
Tudom hogy MSZP számítás a 187k de nem hangzik annyira eltúlzottnak az a szam

kontroll.hu/cikk/belfold/2025/07/10/letminimum-alatt-el-a-magyarok-40-szazaleka

2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM

2 hónapja
Ez egy ilyen műfaj, értelmetlen a jelenlegi szabályozás szerint.
Jughead
abszolút
2 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Láttam én már ennél rosszabb ítéletet is helyreigazítási perben, Kúria által is jóváhagyva. Ez egy ilyen műfaj, értelmetlen a jelenlegi szabályozás szerint.
2 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Janek
Vagy ha van egy elmarasztaló bírósági itélet, akkor a Fidesz abba fogja hagyni a fő kampányát?
Persze hisz egy törvénytisztelő pártról van szó, akinek az elsődleges szempontja a törvények betartása és azok szellemisége szerinti politizálás. Oh wait.
2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze

2 hónapja
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
 index.hu/szolgalati-kozlemeny/2025/09/29/az-index-pert-nyert-magyar-peter-es-a-tisza-part-ellen/

"Az indoklás szerint az Index által ismertetett információk véleménynek minősülnek, amire nem lehet helyreigazítást kérni. Az Index írásában nem tényként közölte a párt tervezetét, hanem egy lehetséges forgatókönyvként mutatta be, erre utalt maga a cím is: Egy, az Index birtokába került feljegyzésből kiderül: brutális szja-emelésre készülhet a Tisza Párt."
r.baggio
akkor jó...az is csak egy vélemény lesz, hogy S.Zs. pedofil...szép munka a bíróságtól 😀
Klaci79
A Tiszás, meg az Indexes közlemények és a cikkek alapján van valami furcsa ebben a bírósági döntésben. Mert az, hogy az Index a cikk nagy részében csak lehozta Rogán minisztériumában megírt szöveget „véleményt közölt”, az szerintem rendben van.

De nyilván a cikk szerves része, sőt a véleménynyilvánításának alapja ez a két oldalas, a Tisza adatóterveiről szóló dokumentum, amelyet közzé is tesz a cikkében.

Ez viszont tényállítás, nem pedig vélemény közlése. Az Index tételmondata az, hogy a Tiszának vannak ilyen adótervei. Ez viszont bizonyítható: van vagy nincs a Tiszának ilyen adótervei.

Nem tudom, hogy a Tisza érvelése és a bíróság mérlegelése mire fókuszált, de szerintem a legfőbb kérdés tehát az, hogy akkor most valós vagy nem valós az Index által „megszerzett” két oldalas, a Tisza adóterveit bemutató dokumentum tartalma. Nem is az a kérdés, hogy ez egy a Tisza vezetősége által elfogadott-e ebből bármit, hanem pl. született-e ilyen tartalmú javaslat „Tiszás” (Tisza-közeli) ember részéről, amelyet a Tisza párt vezetősége akár milyen módon-mértékben megfontolás tárgyává tett.

Mert ha abszolút kamu lenne ez a dokumentum, soha semmi ilyen tartalmú javaslat, felvetése nem készült, akkor szerintem is gigantikus bírói hiba az, hogy egy full kamu dokumentumra szólásszabadság védelmét élvező véleménynyilvánítást tehet az Index. És azt jelenti, hogy innentől kezdve felesleges bármilyen oknyomozó újságírói munka, mert elég csak legyártani (AI-jal megíratni) egy full kamu doksit (legyen az bármilyen témakör is), és az alapján csak írni egy véleménycikket, és nincs semmi felelőssége újságnak. Én azért ennél többre tartom a bírókat, hogy ne lássák ennyire előre a döntései következményét, úgyhogy nem gondolom valószínűnek ezt az esetkört.

Nekem az tűnik valószínűnek, hogy valamennyire minimális %-ban volt valóságtartalma annak a dokumentumnak, de száz százalékosnak azért nem mondanám. Vagyis a Tiszához olyan kérdéseket intézhetett a bíró, hogy a dokumentum ez vagy az a része a tervnek felmerült-e a témaként Tisza vezetőségében belül. És vélhetően a bíró nem azt nézte, hogy teljes egyezőség legyen a dokumentum és a Tisza tényleges adótervei között, hanem azt nézte, hogy ha volt valamekkora valóságtartalma az Index által közölt dokumentumnak, mert ha igen, akkor már nem mondható az, hogy valótlan, teljesen légből kapott tények alapján írt volna véleménycikket az Index.

Vagyis szerintem az van, hogy a Tisza nem tudta azt elfogadtatni a bírósággal, hogy nulla-egész-nulla-tized valóságot tartalmaz az a dokumentum, hanem a bíróság úgy látta, hogy valamekkora része (akár töredéknyi része) valósnak tekinthető, és a Tisza ezért bukhatta el a pert.

Feltéve, hogy ez a helyzet, a Tiszának egyébként nyilván egyáltalán nem érdeke, hogy a kommunikációjában erre kitérjen (hogy mondjuk amúgy 90%-ban teljesen kamu volt az Index által megszerzett dokumentum), mivel arra azonnal lecsap a rogáni propaganda, hogy lám-lám, mégiscsak valósak a Tisza adótervei. De az Index-nek sem érdeke ezt ennyire kibontani a közleményében, mert az azt jelenti, hogy az a dokumentum mindössze pl- 10 %-ban tartalmazott valóságot, amire azért nem nagyon lehet büszke egy magára valamit még azért adó újság, hogy 90%-ban full kamu dokumentumot „teljes értékű” bizonyítékként állít be a cikkében.
FuckYoElonMusk
Ez alapján meg sem hallgatták a TISZA adóügyi szakemberét.

www.facebook.com/share/p/1ApW181Vno/
2 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Nem bírtam beilleszteni máshogy csak így:

Hadházi Ákos
Ennél a 68 ÉVES HONFITÁRSUNKNÁL EGY JÚNIUSI REGGELEN 5 KÉSZENLÉTIS FEGYVERES RENDŐR JELENT MEG, CSAK MERT MEGOSZTOTT EGY POSZTOT egy Rétvári nevével kitett tábláról.
A poszt hamis volt ugyan, de a nem járt messze a valóságtól. Azt sugallta, hogy Rétvári szerint ki kell lépnünk az EU-ból és el kell hagynunk a “brüsszeli fertőt”. A megosztott -hamisított-képernyőfotót nem a 68 éves nyugdíjas készítette, csak megosztotta azt. A photoshopolt poszt nem állított durva dolgot Rétváriról, csak azt karikírozta ki, amit a propaganda évi 150 milliárdból bömböl. (Bár örömteli is lehetne, hogy Rétvári szerint árt a becsületének a brüsszelezés és az oroszok fenekébe bújás ). Ehhez képest honfitársunk családjára tört öt fegyveres rendőr és kb két órán keresztül másolták át a telefonján található adatokat.
Érdekes: a mocskos propaganda évente 150 milliárdból terjesztheti a legaljasabb álhíreket (csak a legfrissebb ellenem, hogy “betörtem a templomba és megtámadtam az atyát), de ha egy nyugdíjas megoszt egy -részben- álhírt tartalmazó mémet, ugrik a TEK.
Ez az eset is mutatja: az internetező ellenzéki honfitársaink megfélemlítése nem a Zsolt bácsis kérdés után, hanem már hónapokkal ezelőtt megkezdődött.
A nagy ellenzéki kérdés: megijedünk-e ettől, csendben tűrjük-e ezt tovább, hogy újabb szintet lépjen a megfélemlítés. Nagy örömömre a Rétvári által bepanaszolt hölgy nem fél, arcát vállalva jött el a tüntetésemre. Aki szintén így gondolkodik, azt várom ma fél hatkor a Ferenciek terén (onnan a Kölcsey elé vonulunk) és vasárnap jöjjön el Puzsér Róbert “Megbékélés menetére” is. Ami természetesen nem a rendszerrel és a propagandával való megbékélésről szól.
Végül idemásolom a honfitársunk levelét (akit amúgy elmondása szerint azóta nem zaklattak a rendőrök):
“Tisztelt Hadházy Úr! Rétvári Bence egy facebook bejegyzését osztottam meg 2025.05.23.napján és az alábbi eljárás indult ellenem, melyet röviden leirok itt Önnek. Majd küldöm az okiratokat is. 2025.06.12.csütörtök – történt esemény. Én egy 68 éves nyugdijas vagyok.- reggel 8 óra tájban megjelent nálunk -férjem, fiam és a menyem volt ott rajtam kívül – a készenléti rendőrség 5 fővel, egy hölgy és 4 férfi. Az átdott irat alapján Rétvári Bence ismeretlen tettes ellen inditott becsületsértési eljárást, és ez ügyben jutottak el hozzám. Ezt az eljárást egy 2025. május 23.-i facebook bejegyzés miatt tette folyamatban, amit állitólag nem ő rakta ki, valaki helyette. Én ezt a bejegyzését megosztottam, de a kép alapján ugy néz ki, mintha az én szerkesztettem volna. Én soha nem szerkesztek képet, csak megosztom és esetleg a véleményemet irom oda. A megjelent személyek az udvarba is két kapun jöttek be – ami természetesen nyitva volt- és utána az ajtóban közölték mit akarnak, majd beengedtük őket a nappaliba ahol is elkérték a telefonom amin a face van, és arról két havi intervallumra szóló időszakra letöltést eszközöltek egy adathordozóra. Igy nem foglalták le a telefonom. kb. másfél óráig voltak ott mire elkészült a jkv. amiben rögzitésre került, hogy én kifejezetten kijelentettem, hogy én nem szerkesztettem a képet, csak megosztottam. Valaki ezt a megosztást megszerkesztette ugy, hogy bekerült a kép az idővonalra feltöltött képek közé, de érdekes módon nem időrendi sorrendben, hanem juniusban készült két képsorozat közé, amelyen a kerti virágok-rózsák vannak. Az ott töltött időszak alatt bárhova mentem volna kisértek volna, egyszer kellett kimennem a konyhába befejezni a főzést, oda is az egyik úr elkisért. Ez ma magyarország, ha az ember véleményt nyilvánit főként ha az jelenleg kormánypárti ember , akkor számithat rá, hogy bármilyen időpontban, rárontanak és lefoglalhatják tárgyait, esetleg el is vihetik őt. köszönettel ha elolvasta. Tisztelettel:”
2 hónapja
 index.hu/szolgalati-kozlemeny/2025/09/29/az-index-pert-nyert-magyar-peter-es-a-tisza-part-ellen/

"Az indoklás szerint az Index által ismertetett információk véleménynek minősülnek, amire nem lehet helyreigazítást kérni. Az Index írásában nem tényként közölte a párt tervezetét, hanem egy lehetséges forgatókönyvként mutatta be, erre utalt maga a cím is: Egy, az Index birtokába került feljegyzésből kiderül: brutális szja-emelésre készülhet a Tisza Párt."
r.baggio
akkor jó...az is csak egy vélemény lesz, hogy S.Zs. pedofil...szép munka a bíróságtól 😀
Klaci79
A Tiszás, meg az Indexes közlemények és a cikkek alapján van valami furcsa ebben a bírósági döntésben. Mert az, hogy az Index a cikk nagy részében csak lehozta Rogán minisztériumában megírt szöveget „véleményt közölt”, az szerintem rendben van.

De nyilván a cikk szerves része, sőt a véleménynyilvánításának alapja ez a két oldalas, a Tisza adatóterveiről szóló dokumentum, amelyet közzé is tesz a cikkében.

Ez viszont tényállítás, nem pedig vélemény közlése. Az Index tételmondata az, hogy a Tiszának vannak ilyen adótervei. Ez viszont bizonyítható: van vagy nincs a Tiszának ilyen adótervei.

Nem tudom, hogy a Tisza érvelése és a bíróság mérlegelése mire fókuszált, de szerintem a legfőbb kérdés tehát az, hogy akkor most valós vagy nem valós az Index által „megszerzett” két oldalas, a Tisza adóterveit bemutató dokumentum tartalma. Nem is az a kérdés, hogy ez egy a Tisza vezetősége által elfogadott-e ebből bármit, hanem pl. született-e ilyen tartalmú javaslat „Tiszás” (Tisza-közeli) ember részéről, amelyet a Tisza párt vezetősége akár milyen módon-mértékben megfontolás tárgyává tett.

Mert ha abszolút kamu lenne ez a dokumentum, soha semmi ilyen tartalmú javaslat, felvetése nem készült, akkor szerintem is gigantikus bírói hiba az, hogy egy full kamu dokumentumra szólásszabadság védelmét élvező véleménynyilvánítást tehet az Index. És azt jelenti, hogy innentől kezdve felesleges bármilyen oknyomozó újságírói munka, mert elég csak legyártani (AI-jal megíratni) egy full kamu doksit (legyen az bármilyen témakör is), és az alapján csak írni egy véleménycikket, és nincs semmi felelőssége újságnak. Én azért ennél többre tartom a bírókat, hogy ne lássák ennyire előre a döntései következményét, úgyhogy nem gondolom valószínűnek ezt az esetkört.

Nekem az tűnik valószínűnek, hogy valamennyire minimális %-ban volt valóságtartalma annak a dokumentumnak, de száz százalékosnak azért nem mondanám. Vagyis a Tiszához olyan kérdéseket intézhetett a bíró, hogy a dokumentum ez vagy az a része a tervnek felmerült-e a témaként Tisza vezetőségében belül. És vélhetően a bíró nem azt nézte, hogy teljes egyezőség legyen a dokumentum és a Tisza tényleges adótervei között, hanem azt nézte, hogy ha volt valamekkora valóságtartalma az Index által közölt dokumentumnak, mert ha igen, akkor már nem mondható az, hogy valótlan, teljesen légből kapott tények alapján írt volna véleménycikket az Index.

Vagyis szerintem az van, hogy a Tisza nem tudta azt elfogadtatni a bírósággal, hogy nulla-egész-nulla-tized valóságot tartalmaz az a dokumentum, hanem a bíróság úgy látta, hogy valamekkora része (akár töredéknyi része) valósnak tekinthető, és a Tisza ezért bukhatta el a pert.

Feltéve, hogy ez a helyzet, a Tiszának egyébként nyilván egyáltalán nem érdeke, hogy a kommunikációjában erre kitérjen (hogy mondjuk amúgy 90%-ban teljesen kamu volt az Index által megszerzett dokumentum), mivel arra azonnal lecsap a rogáni propaganda, hogy lám-lám, mégiscsak valósak a Tisza adótervei. De az Index-nek sem érdeke ezt ennyire kibontani a közleményében, mert az azt jelenti, hogy az a dokumentum mindössze pl- 10 %-ban tartalmazott valóságot, amire azért nem nagyon lehet büszke egy magára valamit még azért adó újság, hogy 90%-ban full kamu dokumentumot „teljes értékű” bizonyítékként állít be a cikkében.
FuckYoElonMusk
Elbaszhatta a bíró az anyagi pervezetést.

Majd a másodfok hátha valamit tud ezen kalapálni.