Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
Szöllösi György szöszenete: https://www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/02/hivatalos-a-tisza-megszuntetne-a-taot
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
- Hajdú úr, maga ellenálló volt?Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Végignéztem, és úgy gondolom, hogy Hajdút nagyon picsán fogják rúgni, hogy ezt, így kirakta.
Több kellene az ilyen freak show-ból
Dzsokijuing
A cél az lehetett, hogy rákenjék Alekoszt a Tiszára, de Hajdú minden erőlködése fordítva sült el, Alekosz a "nép hangjaként" szétoltotta a Fideszt, amire Hajdú propagandadumája nevetségesen disszonáns volt. Nem azért, mert Alekosz annyira okos lenne, hanem mert Hajdú annyira hülye.
Biztos lehet majd kivágni belőle hatásos shortokat, de kurva sokan meg fogják nézni az egészet, akik számára nem a politika a mindennapi betevő, és nem mondanám, hogy sikersztori lesz ez Hajdúnak. Meglepően gyenge kommunikációt prezentált magához képest is, főleg, hogy nem hozta jól az "én kérdezek, ő meg válaszol" felállást, ami eredményes lehetett volna.
Érdekes.
Őszentsége Sobri Jóska
- Nem, de már intézik!

1 hónapja
Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Végignéztem, és úgy gondolom, hogy Hajdút nagyon picsán fogják rúgni, hogy ezt, így kirakta.
Dzsokijuing
A cél az lehetett, hogy rákenjék Alekoszt a Tiszára, de Hajdú minden erőlködése fordítva sült el, Alekosz a "nép hangjaként" szétoltotta a Fideszt, amire Hajdú propagandadumája nevetségesen disszonáns volt. Nem azért, mert Alekosz annyira okos lenne, hanem mert Hajdú annyira hülye.
Biztos lehet majd kivágni belőle hatásos shortokat, de kurva sokan meg fogják nézni az egészet, akik számára nem a politika a mindennapi betevő, és nem mondanám, hogy sikersztori lesz ez Hajdúnak. Meglepően gyenge kommunikációt prezentált magához képest is, főleg, hogy nem hozta jól az "én kérdezek, ő meg válaszol" felállást, ami eredményes lehetett volna.
Érdekes.
1 hónapja
Igen, én is ezt hallottam ma, szerelmi bánatában vonatnak ment...Öngyilkos lett amúgy szakítás utánVagy mondjuk gyomorfekély. Biztos megterhelte a szervezetüket a napi szintű hazudozás és a szélkakas politika. Egyik órában ez kell mondani a másikban azt.444.hu/2026/02/06/meghalt-kontra-gyorgy-az-m1-hiradosaolykor elgondolkodtam azon, hogy ezek a rendszert támogató arcok milyen tudattal haltak meg a rendszerükben. Volt-e bennük kétség, rosszérzés, öröm vagy egyszerűen szartak bele.
KB23
resistance is futile
Részvétem a családjának, de valahogy nem tudom sajnálni azokat akik önként és dalolva tesznek tönkre más embereket, és a szemük se rebben, és ezek közé tartoznak a M1 riporterei is.
KB23
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Öngyilkos lett amúgy szakítás utánVagy mondjuk gyomorfekély. Biztos megterhelte a szervezetüket a napi szintű hazudozás és a szélkakas politika. Egyik órában ez kell mondani a másikban azt.444.hu/2026/02/06/meghalt-kontra-gyorgy-az-m1-hiradosaolykor elgondolkodtam azon, hogy ezek a rendszert támogató arcok milyen tudattal haltak meg a rendszerükben. Volt-e bennük kétség, rosszérzés, öröm vagy egyszerűen szartak bele.
KB23
resistance is futile
Részvétem a családjának, de valahogy nem tudom sajnálni azokat akik önként és dalolva tesznek tönkre más embereket, és a szemük se rebben, és ezek közé tartoznak a M1 riporterei is.
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Borsodbóta represents!A legutóbbi EP-választási eredménykövetőben beszéltek itt valami borsodi zsákfaluról, ahol még mindig munkáspárti aMunkáspárt? 😄telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b
Löfli
warr_btanácselnökpolgármester
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
A legutóbbi EP-választási eredménykövetőben beszéltek itt valami borsodi zsákfaluról, ahol még mindig munkáspárti aMunkáspárt? 😄telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b
Löfli
warr_b
1 hónapja
Munkáspárt? 😄telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b
Löfli

1 hónapja
Kotkodács.telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b
Löfli
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonŐk sosem indultak önállóan sehol.
warr_b
Sajnos elfogytak az életképes gazdatestek.
Hihetetlen, de még a KDNP is önállóan be tudott jutni kétszer is a kilencvenes években.
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztasonbassza meg, se humanisták, se zöldek, kire fogok így szavazni?!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/07/nem-indul-a-parbeszed-zoldek-az-aprilisi-valasztason

1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/02/07/political-capital-nemet-nemzetisegi-kepviselo-parlamentEz jó hír, nem?

1 hónapja
Mi a fasz 😳telex.hu/gazdasag/2026/02/07/alibaba-potdij-magyarorszag-e-kereskedelem

1 hónapja
Mennyire nagymellény az hogy sikerként kezelik a covid intézkedéseiket…
1 hónapja
Már kört adunk nekik.A srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄már megint leelőzzük Ausztriát.
telex.hu/belfold/2026/02/07/dpk-gyules-szombathely-orban-viktor-szijjarto-peter-nemeth-zsolt-kovacs-koko-istvan
KB23
Az jó.
resistance is futile
1 hónapja
A srác a kezdő képen jól látom hogy meghekkelte a rendszer egy pride-os pólóval? 😄már megint leelőzzük Ausztriát.
telex.hu/belfold/2026/02/07/dpk-gyules-szombathely-orban-viktor-szijjarto-peter-nemeth-zsolt-kovacs-koko-istvan
KB23
Az jó.
1 hónapja
Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Ez így korrekt, amikor a saját szintjével kell hadakoznia.
Dzsokijuing
1 hónapja
Alekosz bement tiszás pulcsiban Hajdú Péterhez és kiosztotta.Több kellene az ilyen freak show-ból
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
tud olvasni?hvg.hu/itthon/20260207_magyar-peter-kozzetette-tobb-szaz-oldalas-kormanyprogramjuk-tartalomjegyzeket#mlcjp7sf3vsa8deyjlhMáris tudott a pócs vicceskedni vele.
warr_b
Igazi gyorsan olvasó emberke
Janek
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
A legjobb a bácsi volt az elején: legyen változás, ő változást szeretne, de maradjon orbán mert jobb, hogy ha ő marad, mert ő úgy akar változás, hogy ugyanez a kormány maradjon - nincs több kérdésem 🥲
bogjosi
"Közgazdász/Informatikus" hölgy nagyon kemény benne. Ledobta az agyam az ékszíjat a válaszaitól, de ez is csak az bizonyítja, hogy nem kell vidékezni, fővárosban is vannak tájékozatlanok.
1 hónapja
hvg.hu/itthon/20260207_magyar-peter-kozzetette-tobb-szaz-oldalas-kormanyprogramjuk-tartalomjegyzeket#mlcjp7sf3vsa8deyjlhMáris tudott a pócs vicceskedni vele.
warr_b
Igazi gyorsan olvasó emberke
1 hónapja
Én nem hiszek semmit, már írtam. Vagy tudok valamit vagy nem. Nem tudom mit beszélt Clinton Orbánnal 99-ben, azt se, hogy mire emlékszik ebből akár előbbi, akár utóbbi, csak szokás szerint jelzem, hogy a világpolitika az nem egy Netflix sorozat, ahol ne történhetne olyan, ami nem illik bele a megszokott fekete-fehér narratívákba.Zavarkeltés?! Erőforrás égetés?!Nem csak azért kérhetett ilyet az amerikai elnök, hogy 1vs.1-be leharcoljuk őket, hanem lehetett ezer egyéb oka, zavarkeltés, erőforráségetés, kapacitáslekötés, elköteleződés friss NATO-tagként, alkuk, diplomácia a háttérben, ésatöbbi.Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Mire mentek volna vele? 1999-ben a két hadsereg ereje között akkor volt különbség (nem ide), hogy az egy olyan Dávid-Góliát párharc lett volna, ahol Dávidnak még a parittyáját is elveszik.
"Orbán Viktor: Clinton 1999-ben azt kérte, hogy Magyarország támadja meg Szerbiát"
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szóval, jó teljesen hihető.
SBL
Ne legyünk már olyan egyszerűek, hogy pusztán azért, mert Orbán egy geci, akkor már minden amit mond, az hazugság, annak mindig az ellenkezője az igaz.
Őszentsége Sobri Jóska
A NATO légierő két és félhónap alatt két repülőgép és 0 ember elvesztése mellett térdeltette le az akkori Európa egyik legnagyobb hadseregét. Mi a f.szért kellett volna nekik a rosszul felszerelt és kiképzett magyar hadsereg kapacitáslekötésre?!
Ez csak olaj lett volna tűzre, mert a szerbeknek sem egy kvázi láthatatlan és sebezhetetlen ellenséggel kellett volna harcolniuk. A megaláztatás mellett tudtak volna sikerekről is beszámolni, ami lelkesíthette volna őket és tovább tartják magukat. Logikátlan!!!!
Orbán hazudott. A képlet egyszerű:
((Választás van + van egy-két kellemetlen téma, amiről el kell terelni a figyelmet) x hátrányban vannak + (a szekta előtt beszél és fokozni kell az elszántságot x valami kibaszott nagy blődséget mond, amiben megint a Brüsszel, Tisza, Ukrajna, Demokraták valamelyikét ekézi)) x eddig is gátlástalanul hazudott ha érdeke kívánta = Hazudik
De ha nem hiszed majd várd meg, amíg Clinton is megcáfolja, ahogy az trumpi is tette!
SBL
Egyébként ha fogadnom kéne, én arra tennék, hogy nem fogja Clinton ezt cáfolni, és ahogy Orbánnak, úgy Trumpnak se hiszem el, hogy ő mond igazat arról, hogy mit beszéltek Orbánnal. Majd ha van releváns bizonyíték, azt elfogadom, addig meg azt fogadom el, hogy nem tudom mi történt pontosan.
1 hónapja
hvg.hu/itthon/20260207_magyar-peter-kozzetette-tobb-szaz-oldalas-kormanyprogramjuk-tartalomjegyzeket#mlcjp7sf3vsa8deyjlh

1 hónapja
Zavarkeltés?! Erőforrás égetés?!Nem csak azért kérhetett ilyet az amerikai elnök, hogy 1vs.1-be leharcoljuk őket, hanem lehetett ezer egyéb oka, zavarkeltés, erőforráségetés, kapacitáslekötés, elköteleződés friss NATO-tagként, alkuk, diplomácia a háttérben, ésatöbbi.Nem tudom volt-e ilyen kérés.....Mire mentek volna vele? 1999-ben a két hadsereg ereje között akkor volt különbség (nem ide), hogy az egy olyan Dávid-Góliát párharc lett volna, ahol Dávidnak még a parittyáját is elveszik.
"Orbán Viktor: Clinton 1999-ben azt kérte, hogy Magyarország támadja meg Szerbiát"
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szóval, jó teljesen hihető.
SBL
Ne legyünk már olyan egyszerűek, hogy pusztán azért, mert Orbán egy geci, akkor már minden amit mond, az hazugság, annak mindig az ellenkezője az igaz.
Őszentsége Sobri Jóska
A NATO légierő két és félhónap alatt két repülőgép és 0 ember elvesztése mellett térdeltette le az akkori Európa egyik legnagyobb hadseregét. Mi a f.szért kellett volna nekik a rosszul felszerelt és kiképzett magyar hadsereg kapacitáslekötésre?!
Ez csak olaj lett volna tűzre, mert a szerbeknek sem egy kvázi láthatatlan és sebezhetetlen ellenséggel kellett volna harcolniuk. A megaláztatás mellett tudtak volna sikerekről is beszámolni, ami lelkesíthette volna őket és tovább tartják magukat. Logikátlan!!!!
Orbán hazudott. A képlet egyszerű:
((Választás van + van egy-két kellemetlen téma, amiről el kell terelni a figyelmet) x hátrányban vannak + (a szekta előtt beszél és fokozni kell az elszántságot x valami kibaszott nagy blődséget mond, amiben megint a Brüsszel, Tisza, Ukrajna, Demokraták valamelyikét ekézi)) x eddig is gátlástalanul hazudott ha érdeke kívánta = Hazudik
De ha nem hiszed majd várd meg, amíg Clinton is megcáfolja, ahogy az trumpi is tette!