NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Hű, azért búcsúzóul belehúztak a közpénz égetésbe a srácok, minden második FB poszt valami fideszes reklám, megafos, alapjogokert központ, szuterén hivatal…
2 hónapja
O lesz ott Puzsér békemeneten Böjte Csabaval együtt.Ki a bánat ez a Skrabski Fruzsina?Őt vette hülyére Biszku Béla.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Ki a bánat ez a Skrabski Fruzsina?Őt vette hülyére Biszku Béla.
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Ki a bánat ez a Skrabski Fruzsina?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Annyira hihetetlen, hogy valaki őszintén ennyire sötét, mint Skrabksi Fruzsi és mégis osztja az észt, megmond, fényre megy, sőt valószínűleg értelmes, mi több értelmiségnek gondolja magát.
és nem és nem érti 😀
petey
2 hónapja
annyira valóban nem volt olvasmányos, mint a Brealey-Myers... meg kicsit a dizájnja is ódivatú ahhoz képestHát vagy én nem értem a Finkensteint és a világot, vagy a NER kezdi elveszíteni a kapcsolatát vele.elolvastam ezt a nevet, és elkezdett önkéntelenül rángani a szemhéjam
A Fidesz mindig is hatalom-politikai vezér fonal mentén gondolkodott, de azért sokáig jól-rosszul, de be volt ágyazva ez alá a szakpolitika is. Mostanság a nyomát sem látom. Itt van egy ügy, ami lényegében megteremtette a NER számára 20 év után az első valódi riválist, ráment egy miniszter, egy államelnök, újra és újra elővehető. Azaz egy a rendszer számára nagyon veszélyes téma, terület. És mégsem tud egyetlen mondatot sem a rendszer kicsavarni önmagából, ami arról szólna, hogy _szakpolitikailag_ akarnának valamit kezdeni a helyzettel. Teljesen eltűntek a Chikánok, Navracsicsok, stb. akikkel legalább megpróbálták eladni, hogy kormányozni is akarnak / tudnak.
peterk2005 udvari bolond
én egyetemen ezt hogy rühelltem 😀
rva
2 hónapja
Hát vagy én nem értem a Finkensteint és a világot, vagy a NER kezdi elveszíteni a kapcsolatát vele.elolvastam ezt a nevet, és elkezdett önkéntelenül rángani a szemhéjam
A Fidesz mindig is hatalom-politikai vezér fonal mentén gondolkodott, de azért sokáig jól-rosszul, de be volt ágyazva ez alá a szakpolitika is. Mostanság a nyomát sem látom. Itt van egy ügy, ami lényegében megteremtette a NER számára 20 év után az első valódi riválist, ráment egy miniszter, egy államelnök, újra és újra elővehető. Azaz egy a rendszer számára nagyon veszélyes téma, terület. És mégsem tud egyetlen mondatot sem a rendszer kicsavarni önmagából, ami arról szólna, hogy _szakpolitikailag_ akarnának valamit kezdeni a helyzettel. Teljesen eltűntek a Chikánok, Navracsicsok, stb. akikkel legalább megpróbálták eladni, hogy kormányozni is akarnak / tudnak.
peterk2005 udvari bolond
én egyetemen ezt hogy rühelltem 😀
2 hónapja
Hát vagy én nem értem a Finkensteint és a világot, vagy a NER kezdi elveszíteni a kapcsolatát vele.A Fidesz mindig is hatalom-politikai vezér fonal mentén gondolkodott, de azért sokáig jól-rosszul, de be volt ágyazva ez alá a szakpolitika is. Mostanság a nyomát sem látom. Itt van egy ügy, ami lényegében megteremtette a NER számára 20 év után az első valódi riválist, ráment egy miniszter, egy államelnök, újra és újra elővehető. Azaz egy a rendszer számára nagyon veszélyes téma, terület. És mégsem tud egyetlen mondatot sem a rendszer kicsavarni önmagából, ami arról szólna, hogy _szakpolitikailag_ akarnának valamit kezdeni a helyzettel. Teljesen eltűntek a Chikánok, Navracsicsok, stb. akikkel legalább megpróbálták eladni, hogy kormányozni is akarnak / tudnak.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Én beérem azzal, ha majd kormányváltás után leszek MP "ételek bográcsban, szabad tűzön", azaz ÉBSZT-ügyi tanácsadója. Vigyázat, nem főtanácsadó, az már túl magas polc, nagy felelősséggel. Egyszerű tanácsadó. Értek annyira hozzá, mint Peti et. a külügyhöz.Mondjuk ha az egyik oldalon Pintér Sanya meg Takimaki a választék, a másikon meg ők, akkor azért nem olyan bonyolult letenni a voksot. Jó lenne, ha egy csomó más területen (gazdaság, oktatás és hasonló unalmas baromságok) is ilyesmi szakértői csapat lenne MP mögött.nekem nem lesznek hitelesek amig engem nem kernek fel menekultugyben.
telex.hu/belfold/2025/10/03/tisza-part-egeszsegugy-gilly-gyula
somoskovig
csebi
2 hónapja
444.hu/2025/10/03/juhasz-peter-semmifele-ragalmazas-szoba-sem-kerultNahát, mik vannak. Mintha ezt mondtam volna

2 hónapja
Mondjuk ha az egyik oldalon Pintér Sanya meg Takimaki a választék, a másikon meg ők, akkor azért nem olyan bonyolult letenni a voksot. Jó lenne, ha egy csomó más területen (gazdaság, oktatás és hasonló unalmas baromságok) is ilyesmi szakértői csapat lenne MP mögött.És milyen gyönyörű lesz, ahogy majd ezeket az embereket kezdik el támadni a közpénzből kitartott fostömlők.
somoskovig
2 hónapja
Mondjuk ha az egyik oldalon Pintér Sanya meg Takimaki a választék, a másikon meg ők, akkor azért nem olyan bonyolult letenni a voksot. Jó lenne, ha egy csomó más területen (gazdaság, oktatás és hasonló unalmas baromságok) is ilyesmi szakértői csapat lenne MP mögött.nekem nem lesznek hitelesek amig engem nem kernek fel menekultugyben.
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Mondjuk ha az egyik oldalon Pintér Sanya meg Takimaki a választék, a másikon meg ők, akkor azért nem olyan bonyolult letenni a voksot. Jó lenne, ha egy csomó más területen (gazdaság, oktatás és hasonló unalmas baromságok) is ilyesmi szakértői csapat lenne MP mögött.telex.hu/belfold/2025/10/03/tisza-part-egeszsegugy-gilly-gyula
2 hónapja
Előkerült Sz Balázs is mint a Szőlő utca egyik szereplője
2 hónapja
Mindenhonnan lehet embed, csak a böngészőből kell átmásolni a linket az m. kitörlésével és a youtube tagek közé beszúrnicsak a videó címe 😊Minden oké, Kocsis Máté pedig k**ja be!Nagyon be akarsz nála vágódni? 😊
youtu.be/0WVHbMxY_zk?si=K4xKZ_6T69dI3pFP
Negritis, a vajda
somoskovig
telóról nincs embed, szal csak a videólink + cím amit szoktam tolni hogy akit érdekel tudjon kattintani
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
csak a videó címe 😊Minden oké, Kocsis Máté pedig k**ja be!Nagyon be akarsz nála vágódni? 😊
Negritis, a vajda
somoskovig
telóról nincs embed, szal csak a videólink + cím amit szoktam tolni hogy akit érdekel tudjon kattintani
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Minden oké, Kocsis Máté pedig k**ja be!Nagyon be akarsz nála vágódni? 😊
Negritis, a vajda
2 hónapja
Minden oké, Kocsis Máté pedig k**ja be!youtu.be/0WVHbMxY_zk?si=K4xKZ_6T69dI3pFP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Na ez már beszèd:telex.hu/belfold/2025/10/03/tisza-part-magyar-peter-egeszsegugy-konferencia
2 hónapja
Én úgy vagyok a blöffökkel - vagy vélt blöffökkel - hogy mindig lehívom őket. Sokkal rosszabb helyzetbe nem kerülhetek vele akkor sem, ha rajta vesztek.Úgy ahogy eddig: sehogy. Pár tíz, akár pár százezer emberen kívül senkit nem érdekel ez az ügy. (Már ami Juhival történt)Úgy gondolom, hogy ez az út hatalmas öngól lesz, ha elindulnak rajta. Ettől még lehet meg fogják próbálni, gondolom Juhi-n most letesztelik, hogy hogy reagál erre a társadalom, beleértve a saját bázist is, aztán annak függvényében jöhetnek a továbbiak. A magszavazóikat sosem tudják elveszteni akármit is csinálnak, de azokkal biztosan nem tudnak választást nyerni. Ezt vélhetően előbb-utóbb ők is felismerik, hogy azután mit lépnek azt nemtom..Tehát úgy gondolod, hogy egyetlen fontos feltétel van, a kellően nagy létszámú tömegbázis, ami most eleve hiányzik, és az is erodálódni fog, ha a Fidesz még jobban bekeményít. Hát, nem tudom... Attól tartok, képtelen vagyok beleképzelni magam egy átlagfideszes bőrébe, de ez a szavazótábor (amelynek a magját MP-nek sem sikerült megbontania) okozott már kellemetlen meglepetéseket számomra. És attól is tartok, hogy a Fidesznek még sok minden van a tarsolyában.Elsősorban az, hogy jelenleg már egyértelműen kisebbségben van a fideszes tábor az ellenzékiekhez képest, ráadásul a támogató bázisuk jelentős része idősekből áll, az ellenzéki tábor sokkal aktívabb. Véleményem szerint nem adottak a feltételek most már számukra ahhoz, hogy ennél durvább rendszert ki tudjanak most építeni úgy, hogy azzal ne veszítsenek jelentős mennyiségű szavazót az amúgy is megcsappant bázisukból. Korábban meg tudták volna csinálni, de szerintem erre most már nincs esélyük. Sokkal inkább az várható szerintem, hogy megkezdődnek a helyezkedések a fideszes körökben, egyre többen próbálnak majd kiugrani a rendszerből akiknek erre még van lehetősége, legalább is én ezt látom logikusnak.nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak.Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy a fideszes "terror-politizálás" eredményes legyen, és ezekből a feltételekből melyek hiányoznak? Nem álságos a kérdés, tényleg érdekel.
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
Ezért nem is nekik szól. Sokkal inkább szól ez ellenzéki másod, harmad, negyedvonalnak, esetleges tiszás jelölteknek, szakértőknek, tanácsadóknak, satöbbinek, hogy: biztos akarjátok ezt fiúk? Kell ez nektek? Kell hogy a gyerek lásson egy házkutatást? Azt akarjátok hogy “putyinizálódjunk”? Hát megkapjátok.
A kérdés az, hogy ez blöff-e és le merik-e hívni a fentebb felsorolt ellenzéki szereplők. Szerintem blöff és kamu keménykedés, amit olyan sokszor láttunk, hogy nagyon. De nem nekem kell kilépnem a fényre Tisza logóval a hátam mögött.
MC12
2 hónapja
ahhoz az kellene, hogy a magyar lakcímüket megszüntessék, csak akkor szavazhatnak levélben. valahogy nem látom annak valószínűségét, hogy ezt most ilyen sokan megtennék. a követségi szavazat többet ér amúgy is, mert ott egyéniben is lehet szavazni (persze Londonban, Berlinben meg Bécsben gondolom nem tud mindenki szavazni). azt valószínűbbnek tartom, hogy a határon túli szavazókat aktivizálja a fidesz...Hah, a Fidesz nekiállt felpörgetni a levélszavazásokat:biztos, hogy nem a külföldön dolgozó diaszpóra aktivizálja magát, látva, hogy mennyire nehéz volt mondjuk a követségen szavazni? vagy ez angliai magyarra ez nem vonatkozik?
Forrás: mtahooligans.tumblr.com/post/796223663260188672/ez-egy-el%C3%A9g-nagy-sz%C3%A1m-ha-ezeket-a-k%C3%A9relmeket-mind
Ugyebár már most van névjegyzékben 440 ezer választó, kb. ennyi volt a 2022-es választáson is. És még van 600 ezer kérelem, amely vélhetően azt jelenti, hogy őket még nem vették fel a névjegyzékbe, de valószínűleg ők is bekerülnek a szavazók közé. És még nyilván, bőven jöhetnek be még kérelmek a levélben szavazáshoz, még kb. hat hónap, hogy a külhoni magyarok kérjék a névjegyzékbe való felvételüket.
Ez azt jelenti, hogy kb. 1,2-1,3 millió plusz választó lesz, aki nyilván, csak listára szavazhat majd, szóval az OEVK-t nem befolyásolják. Azonban a listás számokra eléggé jelentős boost lesz ez a Fidesznek, hiszen az érvényes szavazók 80-90%-a a Fideszre fog szavazni (bár most, Erdélyben Simion melletti kiállás miatt kapott egy gyomrost Orbán nimbusza).
Ami hangsúlyos, az az, hogy érvényes szavazatok, mivel nagyon vicces, hogy a levélszavazók jelentős része (kb. 40%) nem tudja, hogyan kell érvényesen szavazni...
A 2022-es választáson levélben szavazók névjegyzékében szereplő választópolgárok száma: 456 129. A levélben szavazó választópolgárok érvényes szavazási iratainak száma: 268 766.
vtr.valasztas.hu/ogy2022/orszagos-listak?tab=parties
FuckYoElonMusk
rva
buhloone mindstate
2 hónapja
Hah, a Fidesz nekiállt felpörgetni a levélszavazásokat:biztos, hogy nem a külföldön dolgozó diaszpóra aktivizálja magát, látva, hogy mennyire nehéz volt mondjuk a követségen szavazni? vagy ez angliai magyarra ez nem vonatkozik?
Forrás: mtahooligans.tumblr.com/post/796223663260188672/ez-egy-el%C3%A9g-nagy-sz%C3%A1m-ha-ezeket-a-k%C3%A9relmeket-mind
Ugyebár már most van névjegyzékben 440 ezer választó, kb. ennyi volt a 2022-es választáson is. És még van 600 ezer kérelem, amely vélhetően azt jelenti, hogy őket még nem vették fel a névjegyzékbe, de valószínűleg ők is bekerülnek a szavazók közé. És még nyilván, bőven jöhetnek be még kérelmek a levélben szavazáshoz, még kb. hat hónap, hogy a külhoni magyarok kérjék a névjegyzékbe való felvételüket.
Ez azt jelenti, hogy kb. 1,2-1,3 millió plusz választó lesz, aki nyilván, csak listára szavazhat majd, szóval az OEVK-t nem befolyásolják. Azonban a listás számokra eléggé jelentős boost lesz ez a Fidesznek, hiszen az érvényes szavazók 80-90%-a a Fideszre fog szavazni (bár most, Erdélyben Simion melletti kiállás miatt kapott egy gyomrost Orbán nimbusza).
Ami hangsúlyos, az az, hogy érvényes szavazatok, mivel nagyon vicces, hogy a levélszavazók jelentős része (kb. 40%) nem tudja, hogyan kell érvényesen szavazni...
A 2022-es választáson levélben szavazók névjegyzékében szereplő választópolgárok száma: 456 129. A levélben szavazó választópolgárok érvényes szavazási iratainak száma: 268 766.
FuckYoElonMusk
2 hónapja
Hah, a Fidesz nekiállt felpörgetni a levélszavazásokat: 
Szerkesztette: FuckYoElonMusk
2 hónapja
Szerintem ez nem így van, ha tovább "keménykednek" azzal még jobban vágják maguk alatt a fát. Szerintem a vasárnapi tüntetés is élből 3x annyi embert fog így megmozgatni, mint egyébként. Persze bagatelizálhatod, h ennek semmi jelentősége, de ez attól még kurvára nem lesz igaz.Úgy ahogy eddig: sehogy. Pár tíz, akár pár százezer emberen kívül senkit nem érdekel ez az ügy. (Már ami Juhival történt)Úgy gondolom, hogy ez az út hatalmas öngól lesz, ha elindulnak rajta. Ettől még lehet meg fogják próbálni, gondolom Juhi-n most letesztelik, hogy hogy reagál erre a társadalom, beleértve a saját bázist is, aztán annak függvényében jöhetnek a továbbiak. A magszavazóikat sosem tudják elveszteni akármit is csinálnak, de azokkal biztosan nem tudnak választást nyerni. Ezt vélhetően előbb-utóbb ők is felismerik, hogy azután mit lépnek azt nemtom..Tehát úgy gondolod, hogy egyetlen fontos feltétel van, a kellően nagy létszámú tömegbázis, ami most eleve hiányzik, és az is erodálódni fog, ha a Fidesz még jobban bekeményít. Hát, nem tudom... Attól tartok, képtelen vagyok beleképzelni magam egy átlagfideszes bőrébe, de ez a szavazótábor (amelynek a magját MP-nek sem sikerült megbontania) okozott már kellemetlen meglepetéseket számomra. És attól is tartok, hogy a Fidesznek még sok minden van a tarsolyában.Elsősorban az, hogy jelenleg már egyértelműen kisebbségben van a fideszes tábor az ellenzékiekhez képest, ráadásul a támogató bázisuk jelentős része idősekből áll, az ellenzéki tábor sokkal aktívabb. Véleményem szerint nem adottak a feltételek most már számukra ahhoz, hogy ennél durvább rendszert ki tudjanak most építeni úgy, hogy azzal ne veszítsenek jelentős mennyiségű szavazót az amúgy is megcsappant bázisukból. Korábban meg tudták volna csinálni, de szerintem erre most már nincs esélyük. Sokkal inkább az várható szerintem, hogy megkezdődnek a helyezkedések a fideszes körökben, egyre többen próbálnak majd kiugrani a rendszerből akiknek erre még van lehetősége, legalább is én ezt látom logikusnak.nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak.Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy a fideszes "terror-politizálás" eredményes legyen, és ezekből a feltételekből melyek hiányoznak? Nem álságos a kérdés, tényleg érdekel.
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
Ezért nem is nekik szól. Sokkal inkább szól ez ellenzéki másod, harmad, negyedvonalnak, esetleges tiszás jelölteknek, szakértőknek, tanácsadóknak, satöbbinek, hogy: biztos akarjátok ezt fiúk? Kell ez nektek? Kell hogy a gyerek lásson egy házkutatást? Azt akarjátok hogy “putyinizálódjunk”? Hát megkapjátok.
A kérdés az, hogy ez blöff-e és le merik-e hívni a fentebb felsorolt ellenzéki szereplők. Szerintem blöff és kamu keménykedés, amit olyan sokszor láttunk, hogy nagyon. De nem nekem kell kilépnem a fényre Tisza logóval a hátam mögött.
MC12