Politika
70 feliratkozó
23 napja
De ez nem személyre szabottan lenne Orbán ellen kitalálva, hanem Magyarra is és mindenki másra is a jövőben.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
23 napja
Ott a kulcsszó.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Nem a választás után találta ki, egy éve központi programpont elem ez. Köztudott volt, nem úgy mint pl. Orbánék alkotmányozó szándéka.
23 napja
Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
23 napja
Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
23 napja
Világaim, ha találkoznak. 😂😂😂Annyira nagyot megy a leendő magyar egészségügyi miniszter, Hegedűs Zsolt tegnapi fergeteges örömtánca, hogy még Olivia Wilde is kirakta instastoryba! 😂😂😂
— Zoltan Paksa (@iktriad) April 13, 2026
What a day! What a lovely day! 🙌🙌🙌 pic.twitter.com/P5EPY9CEhg
23 napja
Havas Henrik sírta el nemrég ismét, hogy szegény alól kiment a pártja, az MDF (nem a kései Bokros, hanem a korai Antall-féle)nem csak hogy tiszás lesz, mindig is az voltPontosan.Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
ebbe kár volt belenéznem, pillanatok alatt felfutott szerintem a vérnyomásom a nem normális intervallumba.
Az a baj, hogy a hülye sosincs tisztában azzal, hogy mennyire hülye. Ezek meg a legjobbak a degeneráltságban.
shagi0206
zacknorb
Megmondta annak idején, csóró gyerekként az volt a célja, hogy híres legyen és gazdag (tökre értem emberileg). Ez motiválja, mint karriercél. Tiszás lesz ő szépen.
resistance is futile
MP-nek is kellenek azok az ismert arcok, akik látványosan (ez fontos!) megtérnek, és belátják, hogy tényleg nem akar ő senkit se a frontra vinni, nem vágja felére a nyugdíjakat, nem eszik csecsemőket élve, stb.
Ilyen arcnak tökéletes Hajdú, igazi prolimágnes.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
23 napja
telex.hu/belfold/2026/04/13/na-ki-a-keresztapa-vucic-reagalt-magyar-peterreZsolti bácsi se merüljön feledésbe!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Lazar a ciganyozassal nyirta ki magat leginkabb szerintem, nem a kozlekedessel. Utobbirol mindenki tudta, hogy ot csak odapakoltak, hogy kapja o az uteseket.Ha tenyleg igy lesz, akkor a Fidesznek el kell kezdenie felepitenie valakit a kovetkezo 4 evben, de az a nagy kerdes, hogy kit?? Lazar ellen tudatosan karakter gyilkossagot kovettek el, amikor megkapta a kozlekedest… benne lehetett volna fantazia, de igy gatya… vege a Fidesznek.Az is. A fiatalok szemeben ez a nev mostmar az ordoggel egyenlo, nem fogja lerazni magarol. Raadasul MP ellehetetleniti a torvennyel. Azert csak nem marad, hogy meg tobbet lopjon, nullara lopta az orszagot.Orbán az új GyurcsányAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.A Gyurcsány-dilemma.
Stez
somoskovig
Jan
Stez
Bence94
23 napja
Ezek a hir tvn meg mindig felelmetesen kibaszott buta emberek, akik egy buborek valosagban elnek. Ezek olyan dolgokrol bsszelnek, amik nem leteznek, es kozben gyokerezik a fiatalokat, akik bedoltek a tiktok vibe-nak.mondjuk ezen annyira nem lepődtem meg
Stez
23 napja
Aszondja a hirtv daszo hogy rémület az ünneplő tömeg 😀 imádom
Don't talk the walk, Walk the talk!
23 napja
Ezek a hir tvn meg mindig felelmetesen kibaszott buta emberek, akik egy buborek valosagban elnek. Ezek olyan dolgokrol bsszelnek, amik nem leteznek, es kozben gyokerezik a fiatalokat, akik bedoltek a tiktok vibe-nak.
23 napja
Ha tenyleg igy lesz, akkor a Fidesznek el kell kezdenie felepitenie valakit a kovetkezo 4 evben, de az a nagy kerdes, hogy kit?? Lazar ellen tudatosan karakter gyilkossagot kovettek el, amikor megkapta a kozlekedest… benne lehetett volna fantazia, de igy gatya… vege a Fidesznek.Az is. A fiatalok szemeben ez a nev mostmar az ordoggel egyenlo, nem fogja lerazni magarol. Raadasul MP ellehetetleniti a torvennyel. Azert csak nem marad, hogy meg tobbet lopjon, nullara lopta az orszagot.Orbán az új GyurcsányAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.A Gyurcsány-dilemma.
Stez
somoskovig
Jan
Stez
23 napja
23 napja
Az is. A fiatalok szemeben ez a nev mostmar az ordoggel egyenlo, nem fogja lerazni magarol. Raadasul MP ellehetetleniti a torvennyel. Azert csak nem marad, hogy meg tobbet lopjon, nullara lopta az orszagot.Orbán az új GyurcsányAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.A Gyurcsány-dilemma.
Stez
somoskovig
Jan
23 napja
Orbán az új GyurcsányAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.A Gyurcsány-dilemma.
Stez
somoskovig
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
23 napja
Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.A Gyurcsány-dilemma.
Stez
23 napja
Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.
23 napja
Vagy 10 éve coming outoltde, nekem kurva mind1, nem vagyok homofób. Csak most jutottam el odáig, hogy amúgy ez nem az?Egyébként Lakner az homi? Vagy csak ő ilyen? Mert amúgy full olyan 😀nem kurva mindegy?
shagi0206
resistance is futile
shagi0206

23 napja
de, nekem kurva mind1, nem vagyok homofób. Csak most jutottam el odáig, hogy amúgy ez nem az?Egyébként Lakner az homi? Vagy csak ő ilyen? Mert amúgy full olyan 😀nem kurva mindegy?
shagi0206
resistance is futile
23 napja
Én a borító kép megnézéséig.26 percig bírtam Pöcst, meghalt az agyam26 másodperc után feladtam 😀
zacknorb
bogjosi
23 napja
Egyébként Lakner az homi? Vagy csak ő ilyen? Mert amúgy full olyan 😀nem kurva mindegy?
shagi0206
23 napja
Melegházasságot kötött, már jó régen volt a coming outja. Nagyra becsülöm érte, de ettől függetlenül top 3 elemző és rendkívül szimpatikus személyiség.Egyébként Lakner az homi? Vagy csak ő ilyen? Mert amúgy full olyan 😀nem fontos, hát van wikipédia oldala is, ott meg írja is. Csak kényelmesebb volt kérdezni 😀
shagi0206
shagi0206
23 napja
Ez a tag 50 éves? 😮 Hát 30 körülre tippeltem
23 napja
Egyébként Lakner az homi? Vagy csak ő ilyen? Mert amúgy full olyan 😀nem fontos, hát van wikipédia oldala is, ott meg írja is. Csak kényelmesebb volt kérdezni 😀
shagi0206
23 napja
Egyébként Lakner az homi? Vagy csak ő ilyen? Mert amúgy full olyan 😀