Politika

70 feliratkozó

23 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 593
Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.
Stez
Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
nagylaza, főpohárnok
De ez nem személyre szabottan lenne Orbán ellen kitalálva, hanem Magyarra is és mindenki másra is a jövőben.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
23 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 477 — #neverpunt
Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.
Stez
Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
nagylaza, főpohárnok
Ott a kulcsszó.
Nem a választás után találta ki, egy éve központi programpont elem ez. Köztudott volt, nem úgy mint pl. Orbánék alkotmányozó szándéka.

23 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 884 — #NoStress
Stez
nagylaza, főpohárnok

23 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 641 — beers & Packers
Stez
23 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 359 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Világaim, ha találkoznak. 😂😂😂

23 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 151
 www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLg

ebbe kár volt belenéznem, pillanatok alatt felfutott szerintem a vérnyomásom a nem normális intervallumba.
Az a baj, hogy a hülye sosincs tisztában azzal, hogy mennyire hülye. Ezek meg a legjobbak a degeneráltságban.
shagi0206
Ebben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
zacknorb
Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.

Megmondta annak idején, csóró gyerekként az volt a célja, hogy híres legyen és gazdag (tökre értem emberileg). Ez motiválja, mint karriercél. Tiszás lesz ő szépen.
resistance is futile
Pontosan.
MP-nek is kellenek azok az ismert arcok, akik látványosan (ez fontos!) megtérnek, és belátják, hogy tényleg nem akar ő senkit se a frontra vinni, nem vágja felére a nyugdíjakat, nem eszik csecsemőket élve, stb.
Ilyen arcnak tökéletes Hajdú, igazi prolimágnes.
Őszentsége Sobri Jóska
nem csak hogy tiszás lesz, mindig is az volt
Negritis, a vajda
Havas Henrik sírta el nemrég ismét, hogy szegény alól kiment a pártja, az MDF (nem a kései Bokros, hanem a korai Antall-féle)

23 napja
warr_b Washington Commanders 29 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2026/04/13/na-ki-a-keresztapa-vucic-reagalt-magyar-peterre

Zsolti bácsi se merüljön feledésbe!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Stez SMU Mustangs 48 354 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
A Gyurcsány-dilemma.
somoskovig
Orbán az új Gyurcsány
Jan
Az is. A fiatalok szemeben ez a nev mostmar az ordoggel egyenlo, nem fogja lerazni magarol. Raadasul MP ellehetetleniti a torvennyel. Azert csak nem marad, hogy meg tobbet lopjon, nullara lopta az orszagot.
Stez
Ha tenyleg igy lesz, akkor a Fidesznek el kell kezdenie felepitenie valakit a kovetkezo 4 evben, de az a nagy kerdes, hogy kit?? Lazar ellen tudatosan karakter gyilkossagot kovettek el, amikor megkapta a kozlekedest… benne lehetett volna fantazia, de igy gatya… vege a Fidesznek.
Bence94
Lazar a ciganyozassal nyirta ki magat leginkabb szerintem, nem a kozlekedessel. Utobbirol mindenki tudta, hogy ot csak odapakoltak, hogy kapja o az uteseket.

23 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 731
Ezek a hir tvn meg mindig felelmetesen kibaszott buta emberek, akik egy buborek valosagban elnek. Ezek olyan dolgokrol bsszelnek, amik nem leteznek, es kozben gyokerezik a fiatalokat, akik bedoltek a tiktok vibe-nak.
Stez
mondjuk ezen annyira nem lepődtem meg
23 napja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 259 — No one likes us, cause no one like us
Aszondja a hirtv daszo hogy rémület az ünneplő tömeg 😀 imádom

Don't talk the walk, Walk the talk!
23 napja
Ezek a hir tvn meg mindig felelmetesen kibaszott buta emberek, akik egy buborek valosagban elnek. Ezek olyan dolgokrol bsszelnek, amik nem leteznek, es kozben gyokerezik a fiatalokat, akik bedoltek a tiktok vibe-nak.

23 napja
Bence94 Indianapolis Colts 2 271
Stez
A Gyurcsány-dilemma.
somoskovig
Orbán az új Gyurcsány
Jan
Az is. A fiatalok szemeben ez a nev mostmar az ordoggel egyenlo, nem fogja lerazni magarol. Raadasul MP ellehetetleniti a torvennyel. Azert csak nem marad, hogy meg tobbet lopjon, nullara lopta az orszagot.
Stez
Ha tenyleg igy lesz, akkor a Fidesznek el kell kezdenie felepitenie valakit a kovetkezo 4 evben, de az a nagy kerdes, hogy kit?? Lazar ellen tudatosan karakter gyilkossagot kovettek el, amikor megkapta a kozlekedest… benne lehetett volna fantazia, de igy gatya… vege a Fidesznek.
23 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 252
https://scontent.cdninstagram.com/v/t15.5256-10/616576388_25486828137647774_6493095733004140094_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=109&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0xJUFMuYmVzdF9pbWFnZV91cmxnZW4uQzMifQ%3D%3D&_nc_ohc=jOJ-F8zeZMYQ7kNvwG9n-hS&_nc_oc=AdpP8viA7MidJXfgNJO8QkLvA0tTIyUW05pkt_1tCgfFOETQCjWEGW23PV8L2JynMKA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=WFBIoi_YYwI39j-UUZLtPg&_nc_ss=7b60f&oh=00_Af7GsaCrE5tzcPU4sZeqS42E6_0ik3gpNZAn2dDbX4kNxw&oe=6A00BC20
Mihály Sallai on Instagram: "Itt is te döntesz, hogy ki az értelmesebb! Melyik part az aki kormányzásra képes."
43K likes, 621 comments - sallaimihaly on January 18, 2026: "Itt is te döntesz, hogy ki az értelmesebb! Melyik part az aki kormányzásra képes.".
23 napja
Stez
A Gyurcsány-dilemma.
somoskovig
Orbán az új Gyurcsány
Jan

23 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
Stez
A Gyurcsány-dilemma.
somoskovig
Orbán az új Gyurcsány

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
23 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 473 — Chiefs GM
Stez
A Gyurcsány-dilemma.

23 napja

23 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 834 — zászló zászló szív
Egyébként Lakner az homi? Vagy csak ő ilyen? Mert amúgy full olyan 😀
shagi0206
nem kurva mindegy?
resistance is futile
de, nekem kurva mind1, nem vagyok homofób. Csak most jutottam el odáig, hogy amúgy ez nem az?
shagi0206
Vagy 10 éve coming outolt

23 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
shagi0206
nem kurva mindegy?
resistance is futile
de, nekem kurva mind1, nem vagyok homofób. Csak most jutottam el odáig, hogy amúgy ez nem az?
23 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 462 — LIGHTS OUT!
26 percig bírtam Pöcst, meghalt az agyam
zacknorb
26 másodperc után feladtam 😀
bogjosi
Én a borító kép megnézéséig.

23 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 731
shagi0206
nem kurva mindegy?
23 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 641 — beers & Packers
shagi0206
nem fontos, hát van wikipédia oldala is, ott meg írja is. Csak kényelmesebb volt kérdezni 😀
shagi0206
Melegházasságot kötött, már jó régen volt a coming outja. Nagyra becsülöm érte, de ettől függetlenül top 3 elemző és rendkívül szimpatikus személyiség.
23 napja
Ez a tag 50 éves? 😮 Hát 30 körülre tippeltem
23 napja
shagi0206
nem fontos, hát van wikipédia oldala is, ott meg írja is. Csak kényelmesebb volt kérdezni 😀
23 napja