NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
A kérdés az, hogy ez blöff-e és le merik-e hívni a fentebb felsorolt ellenzéki szereplők. Szerintem blöff és kamu keménykedés, amit olyan sokszor láttunk, hogy nagyon. De nem nekem kell kilépnem a fényre Tisza logóval a hátam mögött.Még a 90-es években dolgozott egy haverom behajtóként. Ő azt mondta, hogy soha nem fenyegetett meg senkit. Bekopogott a delikvens ajtaján, egyszerű utcai ruhában. Nem erősödött, magyarázott, hanem egy ütéssel eltörte a delikvens orrát. Az olyan látványos, vérzik, összeszarja magát, megijed és ami a legfontosabb: tényleg figyel.
MC12
Ezek a csicska Kocsis féle üzengetések, meg 4. szintű influenszer politikusoknál való nyomozati cselekmények csak részei posztmodern kommunikációnak. Semmi nem fog történni. Ha valódi lenne a fenyegetés, már történt volna. Senkit nem vittek el, csak nagyon hangosan kiabálnak.
Ha valaki emiatt nem lesz Tisza jelölt, az nem is akkora baj. Sajnos a politika a nárcisztikus faszok játszótere. Ha nem vagy az, akkor hagyd, csak belebolondulsz vagy alkoholista leszel illetve ezek permutációja. Egy nárcisztikust meg nem zavar egy kis vegzálás.

2 hónapja
gyanúsan sokat hangoztatják OV-t Moszkvában.
Köszönjük a támogatást, sokat jelent! Zászló, zászló, szív
Sjoelleer van de Vrij
2 hónapja

Köszönjük a támogatást, sokat jelent! Zászló, zászló, szív
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Most kéne újra felkérdezni Varga Juditot, hogy is volt, mikor Rogánék belenyúltak az ügyészségi aktákba.Úgy gondolom, hogy ez az út hatalmas öngól lesz, ha elindulnak rajta. Ettől még lehet meg fogják próbálni, gondolom Juhi-n most letesztelik, hogy hogy reagál erre a társadalom, beleértve a saját bázist is, aztán annak függvényében jöhetnek a továbbiak. A magszavazóikat sosem tudják elveszteni akármit is csinálnak, de azokkal biztosan nem tudnak választást nyerni. Ezt vélhetően előbb-utóbb ők is felismerik, hogy azután mit lépnek azt nemtom..Tehát úgy gondolod, hogy egyetlen fontos feltétel van, a kellően nagy létszámú tömegbázis, ami most eleve hiányzik, és az is erodálódni fog, ha a Fidesz még jobban bekeményít. Hát, nem tudom... Attól tartok, képtelen vagyok beleképzelni magam egy átlagfideszes bőrébe, de ez a szavazótábor (amelynek a magját MP-nek sem sikerült megbontania) okozott már kellemetlen meglepetéseket számomra. És attól is tartok, hogy a Fidesznek még sok minden van a tarsolyában.Elsősorban az, hogy jelenleg már egyértelműen kisebbségben van a fideszes tábor az ellenzékiekhez képest, ráadásul a támogató bázisuk jelentős része idősekből áll, az ellenzéki tábor sokkal aktívabb. Véleményem szerint nem adottak a feltételek most már számukra ahhoz, hogy ennél durvább rendszert ki tudjanak most építeni úgy, hogy azzal ne veszítsenek jelentős mennyiségű szavazót az amúgy is megcsappant bázisukból. Korábban meg tudták volna csinálni, de szerintem erre most már nincs esélyük. Sokkal inkább az várható szerintem, hogy megkezdődnek a helyezkedések a fideszes körökben, egyre többen próbálnak majd kiugrani a rendszerből akiknek erre még van lehetősége, legalább is én ezt látom logikusnak.nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak.Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy a fideszes "terror-politizálás" eredményes legyen, és ezekből a feltételekből melyek hiányoznak? Nem álságos a kérdés, tényleg érdekel.
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
Mintha az egész nyomozati cselekmény az állampárt elővágása lenne, hogy nehogy kiderüljön valami rájuk személyében terhelő, de ne legyen igazam.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
szerintem ezeknek a fejében pedig ez nem putyinizálódásként fogalmazódik meg, annyira fordítva ülnek a lovon. szimplán csak minden erejükkel azt akarják meggátolni, hogy bármiféle idegenszívű, antinemzeti-oldalként definiálható politikai erő vehesse át az igaz patriótáktól a hatalmat. szerintem mélyen gyökerező olyan érzelmi oka van, hogy nem lépnek rá a lukasenkai/putyini útra, ami a fiatalságuk idejéből eredeztethető. lehet, hogy nagyon rosszul látom, hogy orbán azért nem húzta ezt még meg, mert minden cinizmusa és hataloméhsége ellenére még mindig próbál egy olyan világot vagy inkább országot kreálni, ami legalább valamennyire megfelel a demokratikus keretrendszerben gondolkodásnak. mert, ha mégsem így lenne, ahhoz nincs az kognitív disszonancia, ami alapján ne kéne beismernie, hogy pontosan ugyanazt a világot hozta vissza, amit annyira gyűlöl. a '89 előtti időket, tehát szellemiségében talán már önmagának is komcsivá válna ezáltalÚgy ahogy eddig: sehogy. Pár tíz, akár pár százezer emberen kívül senkit nem érdekel ez az ügy. (Már ami Juhival történt)Úgy gondolom, hogy ez az út hatalmas öngól lesz, ha elindulnak rajta. Ettől még lehet meg fogják próbálni, gondolom Juhi-n most letesztelik, hogy hogy reagál erre a társadalom, beleértve a saját bázist is, aztán annak függvényében jöhetnek a továbbiak. A magszavazóikat sosem tudják elveszteni akármit is csinálnak, de azokkal biztosan nem tudnak választást nyerni. Ezt vélhetően előbb-utóbb ők is felismerik, hogy azután mit lépnek azt nemtom..Tehát úgy gondolod, hogy egyetlen fontos feltétel van, a kellően nagy létszámú tömegbázis, ami most eleve hiányzik, és az is erodálódni fog, ha a Fidesz még jobban bekeményít. Hát, nem tudom... Attól tartok, képtelen vagyok beleképzelni magam egy átlagfideszes bőrébe, de ez a szavazótábor (amelynek a magját MP-nek sem sikerült megbontania) okozott már kellemetlen meglepetéseket számomra. És attól is tartok, hogy a Fidesznek még sok minden van a tarsolyában.Elsősorban az, hogy jelenleg már egyértelműen kisebbségben van a fideszes tábor az ellenzékiekhez képest, ráadásul a támogató bázisuk jelentős része idősekből áll, az ellenzéki tábor sokkal aktívabb. Véleményem szerint nem adottak a feltételek most már számukra ahhoz, hogy ennél durvább rendszert ki tudjanak most építeni úgy, hogy azzal ne veszítsenek jelentős mennyiségű szavazót az amúgy is megcsappant bázisukból. Korábban meg tudták volna csinálni, de szerintem erre most már nincs esélyük. Sokkal inkább az várható szerintem, hogy megkezdődnek a helyezkedések a fideszes körökben, egyre többen próbálnak majd kiugrani a rendszerből akiknek erre még van lehetősége, legalább is én ezt látom logikusnak.nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak.Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy a fideszes "terror-politizálás" eredményes legyen, és ezekből a feltételekből melyek hiányoznak? Nem álságos a kérdés, tényleg érdekel.
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
Ezért nem is nekik szól. Sokkal inkább szól ez ellenzéki másod, harmad, negyedvonalnak, esetleges tiszás jelölteknek, szakértőknek, tanácsadóknak, satöbbinek, hogy: biztos akarjátok ezt fiúk? Kell ez nektek? Kell hogy a gyerek lásson egy házkutatást? Azt akarjátok hogy “putyinizálódjunk”? Hát megkapjátok.
A kérdés az, hogy ez blöff-e és le merik-e hívni a fentebb felsorolt ellenzéki szereplők. Szerintem blöff és kamu keménykedés, amit olyan sokszor láttunk, hogy nagyon. De nem nekem kell kilépnem a fényre Tisza logóval a hátam mögött.
MC12
2 hónapja
Úgy ahogy eddig: sehogy. Pár tíz, akár pár százezer emberen kívül senkit nem érdekel ez az ügy. (Már ami Juhival történt)Úgy gondolom, hogy ez az út hatalmas öngól lesz, ha elindulnak rajta. Ettől még lehet meg fogják próbálni, gondolom Juhi-n most letesztelik, hogy hogy reagál erre a társadalom, beleértve a saját bázist is, aztán annak függvényében jöhetnek a továbbiak. A magszavazóikat sosem tudják elveszteni akármit is csinálnak, de azokkal biztosan nem tudnak választást nyerni. Ezt vélhetően előbb-utóbb ők is felismerik, hogy azután mit lépnek azt nemtom..Tehát úgy gondolod, hogy egyetlen fontos feltétel van, a kellően nagy létszámú tömegbázis, ami most eleve hiányzik, és az is erodálódni fog, ha a Fidesz még jobban bekeményít. Hát, nem tudom... Attól tartok, képtelen vagyok beleképzelni magam egy átlagfideszes bőrébe, de ez a szavazótábor (amelynek a magját MP-nek sem sikerült megbontania) okozott már kellemetlen meglepetéseket számomra. És attól is tartok, hogy a Fidesznek még sok minden van a tarsolyában.Elsősorban az, hogy jelenleg már egyértelműen kisebbségben van a fideszes tábor az ellenzékiekhez képest, ráadásul a támogató bázisuk jelentős része idősekből áll, az ellenzéki tábor sokkal aktívabb. Véleményem szerint nem adottak a feltételek most már számukra ahhoz, hogy ennél durvább rendszert ki tudjanak most építeni úgy, hogy azzal ne veszítsenek jelentős mennyiségű szavazót az amúgy is megcsappant bázisukból. Korábban meg tudták volna csinálni, de szerintem erre most már nincs esélyük. Sokkal inkább az várható szerintem, hogy megkezdődnek a helyezkedések a fideszes körökben, egyre többen próbálnak majd kiugrani a rendszerből akiknek erre még van lehetősége, legalább is én ezt látom logikusnak.nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak.Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy a fideszes "terror-politizálás" eredményes legyen, és ezekből a feltételekből melyek hiányoznak? Nem álságos a kérdés, tényleg érdekel.
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
Ezért nem is nekik szól. Sokkal inkább szól ez ellenzéki másod, harmad, negyedvonalnak, esetleges tiszás jelölteknek, szakértőknek, tanácsadóknak, satöbbinek, hogy: biztos akarjátok ezt fiúk? Kell ez nektek? Kell hogy a gyerek lásson egy házkutatást? Azt akarjátok hogy “putyinizálódjunk”? Hát megkapjátok.
A kérdés az, hogy ez blöff-e és le merik-e hívni a fentebb felsorolt ellenzéki szereplők. Szerintem blöff és kamu keménykedés, amit olyan sokszor láttunk, hogy nagyon. De nem nekem kell kilépnem a fényre Tisza logóval a hátam mögött.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
A laptopon még nem biztos. Illetve most már szinte igen.Azok már rég ott vannakaztán nehogy felugorjon már valami kémprogram az eszközeirea mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.Jajj már. Holnap visszaadnak neki mindent, ahogy Juhi is írta, akkor mi lesz? Meg mi fog vele történni?
hát tessék. elkezdik ezek a gecik. és a neres véglények tapsolnak a dagadt Rákosinak és a Lenin-fiúknak.
szabályosan rosszul vagyok, hogy öles léptekkel haladunk vissza az időben.
petey
Gyurma Pappa
slowmotion
Negritis, a vajda
2 hónapja
Azok már rég ott vannakaztán nehogy felugorjon már valami kémprogram az eszközeirea mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.Jajj már. Holnap visszaadnak neki mindent, ahogy Juhi is írta, akkor mi lesz? Meg mi fog vele történni?
hát tessék. elkezdik ezek a gecik. és a neres véglények tapsolnak a dagadt Rákosinak és a Lenin-fiúknak.
petey
Gyurma Pappa
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
aztán nehogy felugorjon már valami kémprogram az eszközeirea mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.Jajj már. Holnap visszaadnak neki mindent, ahogy Juhi is írta, akkor mi lesz? Meg mi fog vele történni?
petey
Gyurma Pappa
2 hónapja
Legjobbat feltételezve a fórumról, szerintem én szenvedtem el a legtöbb kényszerintézkedést a most megszólalók közül. Volt, hogy a nevét sem hallottam annak, aki miatt nyomoztak, de ügyfelem kapcsolatban volt vele és már jöttek is házat kutatni. Legutóbb úgy idéztek be, hogy egyik felet sem ismertem, és a mai napig nem értem, hogy mit nézett a nyomozó.lehetNem vagyok jogász, ezért elnézést ha naiv/ hülye kérdést teszek fel. A tanúknál is lehet házkutatást tartani, nem csak a gyanúsítottaknál?a mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.Jajj már. Holnap visszaadnak neki mindent, ahogy Juhi is írta, akkor mi lesz? Meg mi fog vele történni?
petey
Kábé szívességet tesznek neki, pár tízezer ember helyett 1-2 millió is róla beszél.
Ez továbbra sem Törökország vagy Oroszország. Ez egy tehetetlen kormányzás rángatózása. Lófasz ez.
Teljesen hülyeséget csinál most a Fidesz. Kontraproduktív az egész.
Gyurma Pappa
SBL
resistance is futile
Kétszer tettem összesen panaszt, egyik nyomozó sincs már állományban (nem miattam, csak jelzés értékű, hogy parasztok minden szervezben vannak), szóval nagy általánosságban munkájukat végző, normális emberek vannak ott is.

2 hónapja
Úgy gondolom, hogy ez az út hatalmas öngól lesz, ha elindulnak rajta. Ettől még lehet meg fogják próbálni, gondolom Juhi-n most letesztelik, hogy hogy reagál erre a társadalom, beleértve a saját bázist is, aztán annak függvényében jöhetnek a továbbiak. A magszavazóikat sosem tudják elveszteni akármit is csinálnak, de azokkal biztosan nem tudnak választást nyerni. Ezt vélhetően előbb-utóbb ők is felismerik, hogy azután mit lépnek azt nemtom..Tehát úgy gondolod, hogy egyetlen fontos feltétel van, a kellően nagy létszámú tömegbázis, ami most eleve hiányzik, és az is erodálódni fog, ha a Fidesz még jobban bekeményít. Hát, nem tudom... Attól tartok, képtelen vagyok beleképzelni magam egy átlagfideszes bőrébe, de ez a szavazótábor (amelynek a magját MP-nek sem sikerült megbontania) okozott már kellemetlen meglepetéseket számomra. És attól is tartok, hogy a Fidesznek még sok minden van a tarsolyában.Elsősorban az, hogy jelenleg már egyértelműen kisebbségben van a fideszes tábor az ellenzékiekhez képest, ráadásul a támogató bázisuk jelentős része idősekből áll, az ellenzéki tábor sokkal aktívabb. Véleményem szerint nem adottak a feltételek most már számukra ahhoz, hogy ennél durvább rendszert ki tudjanak most építeni úgy, hogy azzal ne veszítsenek jelentős mennyiségű szavazót az amúgy is megcsappant bázisukból. Korábban meg tudták volna csinálni, de szerintem erre most már nincs esélyük. Sokkal inkább az várható szerintem, hogy megkezdődnek a helyezkedések a fideszes körökben, egyre többen próbálnak majd kiugrani a rendszerből akiknek erre még van lehetősége, legalább is én ezt látom logikusnak.nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak.Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy a fideszes "terror-politizálás" eredményes legyen, és ezekből a feltételekből melyek hiányoznak? Nem álságos a kérdés, tényleg érdekel.
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Tehát úgy gondolod, hogy egyetlen fontos feltétel van, a kellően nagy létszámú tömegbázis, ami most eleve hiányzik, és az is erodálódni fog, ha a Fidesz még jobban bekeményít. Hát, nem tudom... Attól tartok, képtelen vagyok beleképzelni magam egy átlagfideszes bőrébe, de ez a szavazótábor (amelynek a magját MP-nek sem sikerült megbontania) okozott már kellemetlen meglepetéseket számomra. És attól is tartok, hogy a Fidesznek még sok minden van a tarsolyában.Elsősorban az, hogy jelenleg már egyértelműen kisebbségben van a fideszes tábor az ellenzékiekhez képest, ráadásul a támogató bázisuk jelentős része idősekből áll, az ellenzéki tábor sokkal aktívabb. Véleményem szerint nem adottak a feltételek most már számukra ahhoz, hogy ennél durvább rendszert ki tudjanak most építeni úgy, hogy azzal ne veszítsenek jelentős mennyiségű szavazót az amúgy is megcsappant bázisukból. Korábban meg tudták volna csinálni, de szerintem erre most már nincs esélyük. Sokkal inkább az várható szerintem, hogy megkezdődnek a helyezkedések a fideszes körökben, egyre többen próbálnak majd kiugrani a rendszerből akiknek erre még van lehetősége, legalább is én ezt látom logikusnak.nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak.Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy a fideszes "terror-politizálás" eredményes legyen, és ezekből a feltételekből melyek hiányoznak? Nem álságos a kérdés, tényleg érdekel.
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szesze
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
lehetNem vagyok jogász, ezért elnézést ha naiv/ hülye kérdést teszek fel. A tanúknál is lehet házkutatást tartani, nem csak a gyanúsítottaknál?a mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.Jajj már. Holnap visszaadnak neki mindent, ahogy Juhi is írta, akkor mi lesz? Meg mi fog vele történni?
petey
Kábé szívességet tesznek neki, pár tízezer ember helyett 1-2 millió is róla beszél.
Ez továbbra sem Törökország vagy Oroszország. Ez egy tehetetlen kormányzás rángatózása. Lófasz ez.
Gyurma Pappa
SBL
2 hónapja
Nem vagyok jogász, ezért elnézést ha naiv/ hülye kérdést teszek fel. A tanúknál is lehet házkutatást tartani, nem csak a gyanúsítottaknál?a mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.Jajj már. Holnap visszaadnak neki mindent, ahogy Juhi is írta, akkor mi lesz? Meg mi fog vele történni?
petey
Gyurma Pappa
2 hónapja
Elsősorban az, hogy jelenleg már egyértelműen kisebbségben van a fideszes tábor az ellenzékiekhez képest, ráadásul a támogató bázisuk jelentős része idősekből áll, az ellenzéki tábor sokkal aktívabb. Véleményem szerint nem adottak a feltételek most már számukra ahhoz, hogy ennél durvább rendszert ki tudjanak most építeni úgy, hogy azzal ne veszítsenek jelentős mennyiségű szavazót az amúgy is megcsappant bázisukból. Korábban meg tudták volna csinálni, de szerintem erre most már nincs esélyük. Sokkal inkább az várható szerintem, hogy megkezdődnek a helyezkedések a fideszes körökben, egyre többen próbálnak majd kiugrani a rendszerből akiknek erre még van lehetősége, legalább is én ezt látom logikusnak.nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak.Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy a fideszes "terror-politizálás" eredményes legyen, és ezekből a feltételekből melyek hiányoznak? Nem álságos a kérdés, tényleg érdekel.
Szesze
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Szesze
2 hónapja
nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak.Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy a fideszes "terror-politizálás" eredményes legyen, és ezekből a feltételekből melyek hiányoznak? Nem álságos a kérdés, tényleg érdekel.
Szesze
2 hónapja
Ezt a szarlavinát nem fogják tudni megállítani, viszont én Gyurmával értek egyet, hogy ez amit most csinálnak teljes hülyeség, nincsenek meg a feltételei (szerencsére), hogy ezt a fajta terror-politizálást úgy tudják csinálni, hogy abból ne jöjjenek ki még sokkal rosszabbul, mint ahogy most állnak. Szerencsére nem voltak felkészülve erre ami most megy és láthatólag fogalmuk sincs, hogy mit kéne tenni ellene, az eddigi profinak tűnő rendszer teljesen összeomlott, hibát hibára halmoznak MP megjelenése óta.Teljesen hülyeséget csinál most a Fidesz. Kontraproduktív az egész.A Fidesz tudja, hogy már nem kell közvetlen politikai érintettség, rájuk ég minden ocsmányság, amit állami gondozott gyerekekkel szemben bárhol elkövetnek (vagy elkövettek) az országban. És a Fidesz azt is pontosan tudja, hogy rengeteg ilyen történet kering, aminek egy része igaz és annak egy része még bizonyítható is. Lehet, hogy az, amit csinálnak, valóban kontraproduktív, de még nagyobb baj lenne abból, ha kibuknának újabb és újabb esetek. A demonstratív fellépéssel (lásd még: példastatuálás) igyekeznek az érintettek kedvét elvenni attól, hogy a nyilvánosság elé álljanak. Kockázatos, mert mi van, ha mégis... Dupla vagy semmi játék folyik.
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Azt hiszik h a rossz reklám is jó rekláma mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.Jajj már. Holnap visszaadnak neki mindent, ahogy Juhi is írta, akkor mi lesz? Meg mi fog vele történni?
petey
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Teljesen hülyeséget csinál most a Fidesz. Kontraproduktív az egész.A Fidesz tudja, hogy már nem kell közvetlen politikai érintettség, rájuk ég minden ocsmányság, amit állami gondozott gyerekekkel szemben bárhol elkövetnek (vagy elkövettek) az országban. És a Fidesz azt is pontosan tudja, hogy rengeteg ilyen történet kering, aminek egy része igaz és annak egy része még bizonyítható is. Lehet, hogy az, amit csinálnak, valóban kontraproduktív, de még nagyobb baj lenne abból, ha kibuknának újabb és újabb esetek. A demonstratív fellépéssel (lásd még: példastatuálás) igyekeznek az érintettek kedvét elvenni attól, hogy a nyilvánosság elé álljanak. Kockázatos, mert mi van, ha mégis... Dupla vagy semmi játék folyik.
Gyurma Pappa
2 hónapja
hát legyen igazad. én lilbabőrözök a buzimáté posztjától.a mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.Jajj már. Holnap visszaadnak neki mindent, ahogy Juhi is írta, akkor mi lesz? Meg mi fog vele történni?
petey
Gyurma Pappa
2 hónapja
Van pofája hozzá, ahelyett hogy hűtlen kezelés vádjával már ülne...telex.hu/gazdasag/2025/10/02/mnb-neumann-janos-egyetem-kecskemet-campus-hanko-balazs
2 hónapja
a mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.Jajj már. Holnap visszaadnak neki mindent, ahogy Juhi is írta, akkor mi lesz? Meg mi fog vele történni?
petey

2 hónapja
a mai nap tükrében, van egy kurva nagy flashbackem a topikból, amikor pár hónapja ment a szisszenés a besúgótörvény ellen, hogy ááá, nem lesz itt 50-es évek, senkit nem fognak lecsukni mert valaki valakit csúfolt a sajtóban, ezt nem merik.hát tessék. elkezdik ezek a gecik. és a neres véglények tapsolnak a dagadt Rákosinak és a Lenin-fiúknak.
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nw5g82/mp_a_szombati_f%C3%B3kuszcsoport_ad%C3%A1sban/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_buttonNa ez érdekes lesz.
Negritis, a vajda
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nw5g82/mp_a_szombati_f%C3%B3kuszcsoport_ad%C3%A1sban/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!