NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 389
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Testvérem Németországban nyugdíjas…A valószínű válaszok sajnos:www.facebook.com/share/r/16Aam5UWyq/?mibextid=wwXIfrAz emberek többsége azért remélem egy két kérdést megfogalmaz magában.
Nyugaton szar nyugdijasnak lenni mert a nekik szant penz ukrajnaban van, bezzeg mi. Beszarok.
JéBé
Milyen pénzt nem küldtünk?
Mennyit ér havi 4110ft emelés?
Mennyire szar egy osztrák nyugdíjas élete?
Janek
- jól tette miniSzterelnök Úr
- legalább ad valamit, a gyúcsánymagyar elvenné a 13. havit is, meg emelést sem adna.
-azt óvastam jönnek ide a Balatonmellé, mert túl sok a migráns ottan és félnek.
Nem is a nyugdíj a nagy különbség (de az is hatalmas) , hanem a nyugati nyugdíjasok fizikai állapota és hogy nyugdíjbamenetel után milyen minőségű életet tudnak élni.
cartman023
Pont annyi idős mint az ex anyósom.
Szóval én látom
2 hónapja
A valószínű válaszok sajnos:www.facebook.com/share/r/16Aam5UWyq/?mibextid=wwXIfrAz emberek többsége azért remélem egy két kérdést megfogalmaz magában.
Nyugaton szar nyugdijasnak lenni mert a nekik szant penz ukrajnaban van, bezzeg mi. Beszarok.
JéBé
Janek
- jól tette miniSzterelnök Úr
- legalább ad valamit, a gyúcsánymagyar elvenné a 13. havit is, meg emelést sem adna.
-azt óvastam jönnek ide a Balatonmellé, mert túl sok a migráns ottan és félnek.
Nem is a nyugdíj a nagy különbség (de az is hatalmas) , hanem a nyugati nyugdíjasok fizikai állapota és hogy nyugdíjbamenetel után milyen minőségű életet tudnak élni.
Szerkesztette: cartman023
2 hónapja
www.facebook.com/share/r/16Aam5UWyq/?mibextid=wwXIfrAz emberek többsége azért remélem egy két kérdést megfogalmaz magában.
JéBé
2 hónapja
Annak a választásnak úgy futottunk neki, hogy az - utólag óellenzékinek elnevezett - ellenzéki oldal egy teljesen leamortizálódott csődtömeg volt és ezen kívül nem volt más, mint egy meglepően nagy influenszer tüntetés, plusz egy kiugrott NER-es, aki egy partizán interjú és egy tüntetés után bejelentette, hogy pártot csinál. Ennél kisebb politikai ellenállás / versenytárs kevésszer volt a NER történetében.A tavalyi politikai helyzetet és az EU választást nem igazán lehet országos választáshoz és a mostani politikai helyzethez hasonlítani. Tavaly a Fidesznek úgy volt 17.3% előnye a Tiszával szemben, hogy a választás olyan pillanatban volt, amikor az ellenzék éppen megsemmisülőben volt, a NER talán sosem volt olyan erős mint akkor, és az egyetlen ami a térképen maradt az egy kiugrott NER-es média hackje. Ez volt a Tisza. ÉN MAGAM SEM tudtam többet a Tiszáról, és ÉN MAGAM sem mentem el szavazni, mert minek.17,3 %?
Azóta azért óriásit változott a helyzet.
peterk2005 udvari bolond
Az EU választáson 44,82% vs 29,60% volt (15,22%).
a NER talán sosem volt olyan erős mint akkor:
néhány hónappal voltunk azután, hogy le kellett mondania a köztársasági elnöknek és az igazságügy-miniszternek, sokszor volt a NER magasan, de szerintem nagyon messze nem tavaly tavasszal-nyáron.
bobi0092
Az más kérdés, hogy a mélytársadalmi folyamatok közben már beindultak, és maga a választás azzal a 30%-al felrakta a Tiszát a térképre. Amit amúgy előtte kb. senki nem hitt el, bár 1-2 intézet jelezte, hogy ekkorát futhatnak. Szóval a párhuzam az volt (arra utaltam vele), hogy miközben a felszínen tartja magát a status quo, aközben a társadalmi folyamatok olyan eredményt hoztak, amit csak 1-1 szonda jelzett. A szonda most is jelez, most több intézet mér 10+% tisza előnyt. És azt is jelzi, hogy a Fidesz nagy előnye a kistelepülésekre, az alacsony iskolázottságúakra, és 60 pluszosokra szűkült le, minden más társadalmi csoportban erősen csökken, vagy meg is fordult. És akkor jön egy riport ami kimegy egy apró településre és megkérdez néhány alacsony iskolázottságú, többségében egyúttal idős embert, hogy kire szavaznak, és ettől szarjunk be? Mégis mit vártunk? Ha ezek közül az emberek közül csak 1-2 Tiszázna, akkor a NER nem leváltva lenne, hanem elsöpörve.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/10/01/szalay-bobrovniczky-kristof-alapitvany-csalad/Nem tudom, de tippre nem lesz könnyű
Menekülés.
Ezeket rendszerváltás után el lehet venni?
Dzsokijuing
Lásd:
444.hu/2014/02/24/nem-alkalmazhato-a-vegkielegiteseket-sujto-98-szazalekos-kulonado/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/10/01/szalay-bobrovniczky-kristof-alapitvany-csalad/Menekülés.
Ezeket rendszerváltás után el lehet venni?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
"Ha valami berepül Magyarországra, és nem hozzánk tartozik, mi lelőjük – ha van drónfal, ha nincs” – nyilatkozta erről a miniszterelnök.Akkor nem.
Leginkább észre sem veszitek, baszki.
somoskovig
Na de ha észreveszik!
2 hónapja
"Ha valami berepül Magyarországra, és nem hozzánk tartozik, mi lelőjük – ha van drónfal, ha nincs” – nyilatkozta erről a miniszterelnök.Leginkább észre sem veszitek, baszki.
2 hónapja
A tavalyi politikai helyzetet és az EU választást nem igazán lehet országos választáshoz és a mostani politikai helyzethez hasonlítani. Tavaly a Fidesznek úgy volt 17.3% előnye a Tiszával szemben, hogy a választás olyan pillanatban volt, amikor az ellenzék éppen megsemmisülőben volt, a NER talán sosem volt olyan erős mint akkor, és az egyetlen ami a térképen maradt az egy kiugrott NER-es média hackje. Ez volt a Tisza. ÉN MAGAM SEM tudtam többet a Tiszáról, és ÉN MAGAM sem mentem el szavazni, mert minek.17,3 %?
peterk2005 udvari bolond
Az EU választáson 44,82% vs 29,60% volt (15,22%).
a NER talán sosem volt olyan erős mint akkor:
néhány hónappal voltunk azután, hogy le kellett mondania a köztársasági elnöknek és az igazságügy-miniszternek, sokszor volt a NER magasan, de szerintem nagyon messze nem tavaly tavasszal-nyáron.
2 hónapja
a NER talán sosem volt olyan erős mint akkor? a kegyelmi botrány utáni időszakról beszélünk, amely után 200 ezer szavazót vesztettek. amúgy nyilván nem ugyanaz a helyzet van most, mint tavaly. ha a tavalyi EP választás eredményeit vesszük alapul, akkor egy OGY választáson a fidesznek megint kétharmada lenne, ez nyilván nem így lesz, ez nem vitatta senki. a kérdés az, hogy gyengültek-e annyit, hogy a Tisza nyerjen olyan választókerületekben, ahol eddig az ellenzék nem rúgott labdába.A tavalyi politikai helyzetet és az EU választást nem igazán lehet országos választáshoz és a mostani politikai helyzethez hasonlítani. Tavaly a Fidesznek úgy volt 17.3% előnye a Tiszával szemben, hogy a választás olyan pillanatban volt, amikor az ellenzék éppen megsemmisülőben volt, a NER talán sosem volt olyan erős mint akkor, és az egyetlen ami a térképen maradt az egy kiugrott NER-es média hackje. Ez volt a Tisza. ÉN MAGAM SEM tudtam többet a Tiszáról, és ÉN MAGAM sem mentem el szavazni, mert minek.Zala 3 OEVKBedő Dávid azzal kezdi, hogy 2022-ben Somogysámsonban 90 százalék szavazott a Fideszre. A tavalyi EP-választáson ez 78,5 százalékra mérséklődött. Oké, így is baromi sok, de – írd és mondd – kétszáz fideszes szavazóról beszélünk. A szomszédos Somogyzsitfán csak 58 százalék ikszelt a Fideszre, a legközelebbi városban, Marcaliban 47,5 százalék. És ez tavaly nyáron volt. Szóval, még nem fújták le a meccset.21 kutatóközpont közölt egy választási térképet, amely szerint Zala 1, Zala 3, Somogy 4 meg ilyen helyeken nyer a Tisza. ezekben a választókerületekben rengeteg falu van, közülük sok olyan, mint Somogysámson. megeszem a kalapom, ha itt nyer a Tisza. talán Somogy 1-ben nyerhetnek, mondom ezt kaposváriként, ott nincs sok falu, de az sem 100.Ezért nem értem mire fel ez a nagy örömünnep. A falvak nagy része ilyen Somogyban, Zalában tuti, amit ismerek. Ezek akkor fognak más felé menni ha Döprögit elviszi a hasa.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
22 ezer forintot (56 euro) kap egy hónapban, de neki jó az Orbán.
Hát akkor jó.
cartman023
NB2
Nomac
deyell
nagylaza, főpohárnok
van Nagykanizsa és 81 falu. jellemzően kis, törpe és aprófalvak
a falvakban összesen van 34 ezer választó, Nagykanizsán 36 ezer.
érettségivel nem rendelkező választók száma: 36 772, érettségizettek/diplomások száma: 33 782
tavalyi EP választáson Fidesz előnye a Tiszához képest: 17.3%
azért ezt emeltem ki, mert ez egy olyan választókerület, amit a Tiszának hoznia kellene a kormányváltáshoz. szerinted menni fog?
(Zala 1-ben, Somogy 4-ben még nagyobb volt a fidesz támogatottsága tavaly.)
deyell
peterk2005 udvari bolond
buhloone mindstate
2 hónapja
A tavalyi politikai helyzetet és az EU választást nem igazán lehet országos választáshoz és a mostani politikai helyzethez hasonlítani. Tavaly a Fidesznek úgy volt 17.3% előnye a Tiszával szemben, hogy a választás olyan pillanatban volt, amikor az ellenzék éppen megsemmisülőben volt, a NER talán sosem volt olyan erős mint akkor, és az egyetlen ami a térképen maradt az egy kiugrott NER-es média hackje. Ez volt a Tisza. ÉN MAGAM SEM tudtam többet a Tiszáról, és ÉN MAGAM sem mentem el szavazni, mert minek.Zala 3 OEVKBedő Dávid azzal kezdi, hogy 2022-ben Somogysámsonban 90 százalék szavazott a Fideszre. A tavalyi EP-választáson ez 78,5 százalékra mérséklődött. Oké, így is baromi sok, de – írd és mondd – kétszáz fideszes szavazóról beszélünk. A szomszédos Somogyzsitfán csak 58 százalék ikszelt a Fideszre, a legközelebbi városban, Marcaliban 47,5 százalék. És ez tavaly nyáron volt. Szóval, még nem fújták le a meccset.21 kutatóközpont közölt egy választási térképet, amely szerint Zala 1, Zala 3, Somogy 4 meg ilyen helyeken nyer a Tisza. ezekben a választókerületekben rengeteg falu van, közülük sok olyan, mint Somogysámson. megeszem a kalapom, ha itt nyer a Tisza. talán Somogy 1-ben nyerhetnek, mondom ezt kaposváriként, ott nincs sok falu, de az sem 100.Ezért nem értem mire fel ez a nagy örömünnep. A falvak nagy része ilyen Somogyban, Zalában tuti, amit ismerek. Ezek akkor fognak más felé menni ha Döprögit elviszi a hasa.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
NB2
Nomac
deyell
nagylaza, főpohárnok
érettségivel nem rendelkező választók száma: 36 772, érettségizettek/diplomások száma: 33 782
azért ezt emeltem ki, mert ez egy olyan választókerület, amit a Tiszának hoznia kellene a kormányváltáshoz. szerinted menni fog?
deyell
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Örömünnep nincs. Bizakodás van, ezúttal - szerintem - reális bizakodás is. Most szerintem _tényleg_ van esély váltani, nem úgy, mint '22-ben vagy megelőzően. Korábban nem volt, most van. Ezek a zsákfalvak olyanok, mint Belpest. Tudjuk, hogy hova szavazmak, és megnyerhetetlenek az ellenoldal számára. De nem ők döntik el a választást.Ezért nem értem mire fel ez a nagy örömünnep. A falvak nagy része ilyen Somogyban, Zalában tuti, amit ismerek. Ezek akkor fognak más felé menni ha Döprögit elviszi a hasa.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
NB2
Nomac

2 hónapja
azért ezt emeltem ki, mert ez egy olyan választókerület, amit a Tiszának hoznia kellene a kormányváltáshoz. szerinted menni fog?Nem tudom, hogy menni fog-e. A fideszes Cseresnyés Péter 2022-ben 53 százalékot kapott, az összellenzéki Horváth Jácint 37,5-öt. Ha erősödik a kormányváltó hangulat és tarolni fog a Tisza (fontos a "ha"), akkor nem lehetetlen megfordítani.
deyell
2 hónapja
Ehh, 20-25 éve Horn Gyula meg az MSZP volt ugyanaz ami most a Fidesz meg az Orbán ezeken a vidékeken. Számít, de közben mégsem számít.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
NB2

2 hónapja
Zala 3 OEVKBedő Dávid azzal kezdi, hogy 2022-ben Somogysámsonban 90 százalék szavazott a Fideszre. A tavalyi EP-választáson ez 78,5 százalékra mérséklődött. Oké, így is baromi sok, de – írd és mondd – kétszáz fideszes szavazóról beszélünk. A szomszédos Somogyzsitfán csak 58 százalék ikszelt a Fideszre, a legközelebbi városban, Marcaliban 47,5 százalék. És ez tavaly nyáron volt. Szóval, még nem fújták le a meccset.21 kutatóközpont közölt egy választási térképet, amely szerint Zala 1, Zala 3, Somogy 4 meg ilyen helyeken nyer a Tisza. ezekben a választókerületekben rengeteg falu van, közülük sok olyan, mint Somogysámson. megeszem a kalapom, ha itt nyer a Tisza. talán Somogy 1-ben nyerhetnek, mondom ezt kaposváriként, ott nincs sok falu, de az sem 100.Ezért nem értem mire fel ez a nagy örömünnep. A falvak nagy része ilyen Somogyban, Zalában tuti, amit ismerek. Ezek akkor fognak más felé menni ha Döprögit elviszi a hasa.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
NB2
Nomac
deyell
nagylaza, főpohárnok
buhloone mindstate
2 hónapja
Bedő Dávid azzal kezdi, hogy 2022-ben Somogysámsonban 90 százalék szavazott a Fideszre. A tavalyi EP-választáson ez 78,5 százalékra mérséklődött. Oké, így is baromi sok, de – írd és mondd – kétszáz fideszes szavazóról beszélünk. A szomszédos Somogyzsitfán csak 58 százalék ikszelt a Fideszre, a legközelebbi városban, Marcaliban 47,5 százalék. És ez tavaly nyáron volt. Szóval, még nem fújták le a meccset.21 kutatóközpont közölt egy választási térképet, amely szerint Zala 1, Zala 3, Somogy 4 meg ilyen helyeken nyer a Tisza. ezekben a választókerületekben rengeteg falu van, közülük sok olyan, mint Somogysámson. megeszem a kalapom, ha itt nyer a Tisza. talán Somogy 1-ben nyerhetnek, mondom ezt kaposváriként, ott nincs sok falu, de az sem 100.Ezért nem értem mire fel ez a nagy örömünnep. A falvak nagy része ilyen Somogyban, Zalában tuti, amit ismerek. Ezek akkor fognak más felé menni ha Döprögit elviszi a hasa.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
NB2
Nomac
deyell
2 hónapja
Legjobb komment: "Több adót fizetek, mint az egész falu, aztán ők döntenek a sorsomról!"Ezért nem értem mire fel ez a nagy örömünnep. A falvak nagy része ilyen Somogyban, Zalában tuti, amit ismerek. Ezek akkor fognak más felé menni ha Döprögit elviszi a hasa.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
NB2
Nomac
2 hónapja
21 kutatóközpont közölt egy választási térképet, amely szerint Zala 1, Zala 3, Somogy 4 meg ilyen helyeken nyer a Tisza. ezekben a választókerületekben rengeteg falu van, közülük sok olyan, mint Somogysámson. megeszem a kalapom, ha itt nyer a Tisza. talán Somogy 1-ben nyerhetnek, mondom ezt kaposváriként, ott nincs sok falu, de az sem 100.Ezért nem értem mire fel ez a nagy örömünnep. A falvak nagy része ilyen Somogyban, Zalában tuti, amit ismerek. Ezek akkor fognak más felé menni ha Döprögit elviszi a hasa.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
NB2
Nomac
buhloone mindstate
2 hónapja
Reality checkwww.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ezért nem értem mire fel ez a nagy örömünnep. A falvak nagy része ilyen Somogyban, Zalában tuti, amit ismerek. Ezek akkor fognak más felé menni ha Döprögit elviszi a hasa.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
NB2
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/nah most akartam linkelni, ha még reménykedne az ember, akkor megnézni ezt a videót és minden reménye elszáll
Hát akkor jó.
cartman023
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nv2h6u/somogys%C3%A1mson_sz%C3%B3val_nem_lesz_annyira_sima_a_j%C3%B6v%C5%91/22 ezer forintot (56 euro) kap egy hónapban, de neki jó az Orbán.
Hát akkor jó.