Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
ohó gyerekek, milyen fasza 4 évünk jön!A zunió a hibás.
Öveket becsatolni.
Amadeus
4év múlva 4/5.
több mint 3 éve
ne felejts el villamosozni!Én már be vagyok pakolva.20.40 Ryanair.Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Portugália...hol kell aláírni 😊
wordwall.net/resource/31000227/orsz%c3%a1gv%c3%a1laszt%c3%b3-
Greengo
Klaci79
Épp most hívtam taxit!
Irány Lisszabon!
Jah! És ez nem vicc!
zemanla
több mint 3 éve
Azért Ficot nagyon szépen visszaszavazták a szlovákok a bukott koalició után, és ha nincs a maffiabotrány szerintem ő is mai napig kormányon ülne. Nem örülnék ha csak azzal lehetne Orbánt is leváltani, hogy megölet majd egy újságirót.Hát jól levezetted, hogy miért lesz ez az ország a következő néhány évtizedben is kelet pincsikutyája és nyugat kézirabszolgája / lábtörlője. 😀Én vasarnap ugy dontottem hogy leszarom az orszag hosszutavu jovokepet, a sajat lehetosegeimet kimaxolom a rendszerben. Ennyi.Meg a valasztas estejen irtam egy posztot, de eltunt. Az a miertekrol szolt. Zanzasitva a magyar neplelekrol es arrol, hogy tenyleg ez kell az embereknek.
Hogy a tarsadalom aljahoz tartozo 1-2 millio emberrel mi lesz nem erdekel.
Nekik jo igy, akkor en mit aggodjak ertuk.
A gyerekeimbe beleverem a nyelvtudast, aztan ha ugy dontenek elmennek kulfoldre.
Csaladostul nyilvan nem cel elkoltozni, azonban ha lesz lehetoseg siman ki fogok menni.
Hogy ez sirankozas, hoborges, mittudomenmi nem erdekel, de belolem ezt hozta ki a vasarnapi eredmeny.
gabokocka
A te posztodra reagalva, jol latod, hogy mi a helyes dontes. A politikai pluralizmus megszunese nyilvanvalo. Demokratikus allampart uzemel, hiszen az elmult 12 ev alatt megmerevedett minden intezmeny a kormanypart akarata szerint. Innentol, hogy az ellenzek teljesen osszeesett ismet, a helyes ellenzeki szavazoi magatartas az, ha elfogadjak, hogy az allam egyenlo a parttal es a rendszer lehetosegei kozott "kimaxoljak" az adottsagaikat.
Ellentetes politkai hatalomszerzes lehetetlen, nem azert, mert nincs demokracia, hanem azert, mert az embereknek ez igy jo most. Egyetlen eselye az ellenzeknek, ha belatjak, hogy a magyar valasztopolgarok 80%-ara nem illenek a nyugati valasztasi modellek, mert masfajta racionalitas vezerli oket. Ezt mindenki ugy erti, ahogy akarja. Ha ez a felismeres meg van es jon egy "populista" politikus, aki tavolrol sem osszemoshato gyurcsannyal, akkor lehet eselye, de ennel egy orbannal is orbanabb (vagy megkozelito) szemelyre van szukseg, viszont a mediatulsuly es a rendszer miatt meg ekkor is hatranyban lesz.
undisputedly
Én azért bízom abban, hogy létezik másik megoldás is. Ha a harminc éves államiságukat ünneplő szlovákok el tudták zavarni a saját Meciarukat majd a Ficojukat is, akkor az ezer éves államiságunkkal talán nekünk is sikerül a bandacsere. Mi úgy látszik még mindig túlságosan szeretjük/utáljuk a politikusainkat ahhoz, hogy úgy váltsuk őket, mint az alsónadrágot. 😊 Talán mi is rájövünk nem sokára, hogy ha szar is a mosógép, nem is mos tisztára, akkor is kevésbé lesznek büdösebbek a golyóink, ha váltogatunk ahelyett, hogy egy gatyába belebüdösödjünk. 😀
peterk2005
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Hát jól levezetted, hogy miért lesz ez az ország a következő néhány évtizedben is kelet pincsikutyája és nyugat kézirabszolgája / lábtörlője. 😀Én vasarnap ugy dontottem hogy leszarom az orszag hosszutavu jovokepet, a sajat lehetosegeimet kimaxolom a rendszerben. Ennyi.Meg a valasztas estejen irtam egy posztot, de eltunt. Az a miertekrol szolt. Zanzasitva a magyar neplelekrol es arrol, hogy tenyleg ez kell az embereknek.
A gyerekeimbe beleverem a nyelvtudast, aztan ha ugy dontenek elmennek kulfoldre.
Csaladostul nyilvan nem cel elkoltozni, azonban ha lesz lehetoseg siman ki fogok menni.
Hogy ez sirankozas, hoborges, mittudomenmi nem erdekel, de belolem ezt hozta ki a vasarnapi eredmeny.
gabokocka
A te posztodra reagalva, jol latod, hogy mi a helyes dontes. A politikai pluralizmus megszunese nyilvanvalo. Demokratikus allampart uzemel, hiszen az elmult 12 ev alatt megmerevedett minden intezmeny a kormanypart akarata szerint. Innentol, hogy az ellenzek teljesen osszeesett ismet, a helyes ellenzeki szavazoi magatartas az, ha elfogadjak, hogy az allam egyenlo a parttal es a rendszer lehetosegei kozott "kimaxoljak" az adottsagaikat.
Ellentetes politkai hatalomszerzes lehetetlen, nem azert, mert nincs demokracia, hanem azert, mert az embereknek ez igy jo most. Egyetlen eselye az ellenzeknek, ha belatjak, hogy a magyar valasztopolgarok 80%-ara nem illenek a nyugati valasztasi modellek, mert masfajta racionalitas vezerli oket. Ezt mindenki ugy erti, ahogy akarja. Ha ez a felismeres meg van es jon egy "populista" politikus, aki tavolrol sem osszemoshato gyurcsannyal, akkor lehet eselye, de ennel egy orbannal is orbanabb (vagy megkozelito) szemelyre van szukseg, viszont a mediatulsuly es a rendszer miatt meg ekkor is hatranyban lesz.
undisputedly
Én azért bízom abban, hogy létezik másik megoldás is. Ha a harminc éves államiságukat ünneplő szlovákok el tudták zavarni a saját Meciarukat majd a Ficojukat is, akkor az ezer éves államiságunkkal talán nekünk is sikerül a bandacsere. Mi úgy látszik még mindig túlságosan szeretjük/utáljuk a politikusainkat ahhoz, hogy úgy váltsuk őket, mint az alsónadrágot. 😊 Talán mi is rájövünk nem sokára, hogy ha szar is a mosógép, nem is mos tisztára, akkor is kevésbé lesznek büdösebbek a golyóink, ha váltogatunk ahelyett, hogy egy gatyába belebüdösödjünk. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
watchdog.mkkp.party/
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Spanyol.masodjara Irorszag. Irorszag jobban vonz, de nyaron lesz 2 het Hollandia es remelhetoleg Belgium.Hollandiáról kérdezd Dave-et 😛
Vrij6
Voltam ott is meg Belgiumban is, szerintem rohadtul nincs ott semmi érdekes, nyomorult síkság az egész 😀
Luxemburg ellenben fasza.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Törökország és UK, a jelek szerint nekem meg nem elég az autoriter berendezkedesbol és a populista idiotakbol 😊
több mint 3 éve
Engem elsőre a Holdra küldött. Ami nem rossz, legalább megnézem, hogy tényleg látszik-e onnan a vasárnapi eredmény 😀

több mint 3 éve
Spanyol.masodjara Irorszag. Irorszag jobban vonz, de nyaron lesz 2 het Hollandia es remelhetoleg Belgium.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Cool hely...😊Én már be vagyok pakolva.20.40 Ryanair.Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Portugália...hol kell aláírni 😊
Greengo
Klaci79
Épp most hívtam taxit!
Irány Lisszabon!
zemanla
több mint 3 éve
Én már be vagyok pakolva.20.40 Ryanair.Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Portugália...hol kell aláírni 😊
Greengo
Klaci79
Épp most hívtam taxit!
Irány Lisszabon!
Jah! És ez nem vicc!
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Hollandia aztán Svájc. Jól hangzik, előbbi ha már régóta a KLM-nél dolgozok, utóbbiba meg mindig el akartam jutni.😊
több mint 3 éve
Gambia remek célpont. 😊
több mint 3 éve
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀távoli lakatlan sziget
Greengo
perfect.
több mint 3 éve
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Portugália...hol kell aláírni 😊
Greengo
több mint 3 éve
Elsőre Olaszo., másodikra jött Skócia 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Svajc.
Greengo
Ott el tesom, hibatlan.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
nekem is, nem bírom a hidegetnekem finnország😀Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen a úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Kína, kösz szépen bazmeg 😀
Greengo
eaglesmcnabb
Nekem az Azori-szigetek. Azért az vállalhatóbb. 😀
Greengo
mit ad isten folyamatban is van valami 😀
Negritis

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
nekem finnország😀Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen a úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Kína, kösz szépen bazmeg 😀
Greengo
eaglesmcnabb
Greengo
mit ad isten folyamatban is van valami 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
😀Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen a úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Kína, kösz szépen bazmeg 😀
Greengo
eaglesmcnabb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen a úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀Kína, kösz szépen bazmeg 😀
Greengo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most egy kis segítséget. 😀wordwall.net/resource/31000227/orsz%c3%a1gv%c3%a1laszt%c3%b3-
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
kurva jó, meg ezt tudja kb. mindenki is. de elmondom megint, pénz nélkül nem megy. az ÁSZ felé kurva kemény az elszámolás, azt is látják ki ad, emiatt sokan skippelik.Az első nyilatkozat, ami politikai érettségről és némi önreflexióról ad tanubizonyságot. Tényleg lehet, hogy felnő a Momentum a feladathoz. (Donáth Anna)Egyértelműen a francia iskola. Látszik, hogy Macron & Co. dolgozik rajtuk.
MC12
Most már csak cselekedetekre kell váltani
Gyurma Pappa
ha meg lemész vidékre, fel sem fogják miről beszélsz. krumpliosztással és közmunka-fenyítéssel nem tudsz mit kezdeni. pesti közép+-os értelmiség epic fail egy faluban 😀 makrogazdaság nem menő mint téma XD
se ember, se pénz. ez a helyzet. még a roma munkacsoport sem ért velük szót Borsodban. ezért van kiba nagy előnyben a fidesz.
több mint 3 éve
Én vasarnap ugy dontottem hogy leszarom az orszag hosszutavu jovokepet, a sajat lehetosegeimet kimaxolom a rendszerben. Ennyi.Meg a valasztas estejen irtam egy posztot, de eltunt. Az a miertekrol szolt. Zanzasitva a magyar neplelekrol es arrol, hogy tenyleg ez kell az embereknek.
gabokocka
több mint 3 éve
Közben sorra utasítják ki az orosz diplomatákat világszerte:🎯🕵️♀️ Today we are > 280+ Russians expelled (declared "persona non grata") since 24 FEB 2022
US 12
Poland 45
Lithuania 5
Latvia 3
Estonia 3
Bulgaria 12
Slovakia 38
Czech 2
Ireland 4
Belgium 21
Netherlands 17
North Macedonia 5