Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 128 — Axel Foley
ohó gyerekek, milyen fasza 4 évünk jön!

Öveket becsatolni.
Amadeus
A zunió a hibás.
4év múlva 4/5.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 265 — nabege2@yahoo.com
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀
 wordwall.net/resource/31000227/orsz%c3%a1gv%c3%a1laszt%c3%b3-
Greengo
Portugália...hol kell aláírni 😊
Klaci79
Én már be vagyok pakolva.20.40 Ryanair.
Épp most hívtam taxit!
Irány Lisszabon!
Jah! És ez nem vicc!

zemanla
ne felejts el villamosozni!
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 055 — Jó ötletnek tűnt!
Én vasarnap ugy dontottem hogy leszarom az orszag hosszutavu jovokepet, a sajat lehetosegeimet kimaxolom a rendszerben. Ennyi.
Hogy a tarsadalom aljahoz tartozo 1-2 millio emberrel mi lesz nem erdekel.
Nekik jo igy, akkor en mit aggodjak ertuk.
A gyerekeimbe beleverem a nyelvtudast, aztan ha ugy dontenek elmennek kulfoldre.
Csaladostul nyilvan nem cel elkoltozni, azonban ha lesz lehetoseg siman ki fogok menni.
Hogy ez sirankozas, hoborges, mittudomenmi nem erdekel, de belolem ezt hozta ki a vasarnapi eredmeny.
gabokocka
Meg a valasztas estejen irtam egy posztot, de eltunt. Az a miertekrol szolt. Zanzasitva a magyar neplelekrol es arrol, hogy tenyleg ez kell az embereknek.

A te posztodra reagalva, jol latod, hogy mi a helyes dontes. A politikai pluralizmus megszunese nyilvanvalo. Demokratikus allampart uzemel, hiszen az elmult 12 ev alatt megmerevedett minden intezmeny a kormanypart akarata szerint. Innentol, hogy az ellenzek teljesen osszeesett ismet, a helyes ellenzeki szavazoi magatartas az, ha elfogadjak, hogy az allam egyenlo a parttal es a rendszer lehetosegei kozott "kimaxoljak" az adottsagaikat.

Ellentetes politkai hatalomszerzes lehetetlen, nem azert, mert nincs demokracia, hanem azert, mert az embereknek ez igy jo most. Egyetlen eselye az ellenzeknek, ha belatjak, hogy a magyar valasztopolgarok 80%-ara nem illenek a nyugati valasztasi modellek, mert masfajta racionalitas vezerli oket. Ezt mindenki ugy erti, ahogy akarja. Ha ez a felismeres meg van es jon egy "populista" politikus, aki tavolrol sem osszemoshato gyurcsannyal, akkor lehet eselye, de ennel egy orbannal is orbanabb (vagy megkozelito) szemelyre van szukseg, viszont a mediatulsuly es a rendszer miatt meg ekkor is hatranyban lesz.
undisputedly
Hát jól levezetted, hogy miért lesz ez az ország a következő néhány évtizedben is kelet pincsikutyája és nyugat kézirabszolgája / lábtörlője. 😀

Én azért bízom abban, hogy létezik másik megoldás is. Ha a harminc éves államiságukat ünneplő szlovákok el tudták zavarni a saját Meciarukat majd a Ficojukat is, akkor az ezer éves államiságunkkal talán nekünk is sikerül a bandacsere. Mi úgy látszik még mindig túlságosan szeretjük/utáljuk a politikusainkat ahhoz, hogy úgy váltsuk őket, mint az alsónadrágot. 😊 Talán mi is rájövünk nem sokára, hogy ha szar is a mosógép, nem is mos tisztára, akkor is kevésbé lesznek büdösebbek a golyóink, ha váltogatunk ahelyett, hogy egy gatyába belebüdösödjünk. 😀
peterk2005
Azért Ficot nagyon szépen visszaszavazták a szlovákok a bukott koalició után, és ha nincs a maffiabotrány szerintem ő is mai napig kormányon ülne. Nem örülnék ha csak azzal lehetne Orbánt is leváltani, hogy megölet majd egy újságirót.

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 590 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én vasarnap ugy dontottem hogy leszarom az orszag hosszutavu jovokepet, a sajat lehetosegeimet kimaxolom a rendszerben. Ennyi.
A gyerekeimbe beleverem a nyelvtudast, aztan ha ugy dontenek elmennek kulfoldre.
Csaladostul nyilvan nem cel elkoltozni, azonban ha lesz lehetoseg siman ki fogok menni.
Hogy ez sirankozas, hoborges, mittudomenmi nem erdekel, de belolem ezt hozta ki a vasarnapi eredmeny.
gabokocka
Meg a valasztas estejen irtam egy posztot, de eltunt. Az a miertekrol szolt. Zanzasitva a magyar neplelekrol es arrol, hogy tenyleg ez kell az embereknek.

A te posztodra reagalva, jol latod, hogy mi a helyes dontes. A politikai pluralizmus megszunese nyilvanvalo. Demokratikus allampart uzemel, hiszen az elmult 12 ev alatt megmerevedett minden intezmeny a kormanypart akarata szerint. Innentol, hogy az ellenzek teljesen osszeesett ismet, a helyes ellenzeki szavazoi magatartas az, ha elfogadjak, hogy az allam egyenlo a parttal es a rendszer lehetosegei kozott "kimaxoljak" az adottsagaikat.

Ellentetes politkai hatalomszerzes lehetetlen, nem azert, mert nincs demokracia, hanem azert, mert az embereknek ez igy jo most. Egyetlen eselye az ellenzeknek, ha belatjak, hogy a magyar valasztopolgarok 80%-ara nem illenek a nyugati valasztasi modellek, mert masfajta racionalitas vezerli oket. Ezt mindenki ugy erti, ahogy akarja. Ha ez a felismeres meg van es jon egy "populista" politikus, aki tavolrol sem osszemoshato gyurcsannyal, akkor lehet eselye, de ennel egy orbannal is orbanabb (vagy megkozelito) szemelyre van szukseg, viszont a mediatulsuly es a rendszer miatt meg ekkor is hatranyban lesz.
undisputedly
Hát jól levezetted, hogy miért lesz ez az ország a következő néhány évtizedben is kelet pincsikutyája és nyugat kézirabszolgája / lábtörlője. 😀

Én azért bízom abban, hogy létezik másik megoldás is. Ha a harminc éves államiságukat ünneplő szlovákok el tudták zavarni a saját Meciarukat majd a Ficojukat is, akkor az ezer éves államiságunkkal talán nekünk is sikerül a bandacsere. Mi úgy látszik még mindig túlságosan szeretjük/utáljuk a politikusainkat ahhoz, hogy úgy váltsuk őket, mint az alsónadrágot. 😊 Talán mi is rájövünk nem sokára, hogy ha szar is a mosógép, nem is mos tisztára, akkor is kevésbé lesznek büdösebbek a golyóink, ha váltogatunk ahelyett, hogy egy gatyába belebüdösödjünk. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 271 — Keep pounding
 watchdog.mkkp.party/

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 284 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Spanyol.masodjara Irorszag. Irorszag jobban vonz, de nyaron lesz 2 het Hollandia es remelhetoleg Belgium.
Vrij6
Hollandiáról kérdezd Dave-et 😛

Voltam ott is meg Belgiumban is, szerintem rohadtul nincs ott semmi érdekes, nyomorult síkság az egész 😀
Luxemburg ellenben fasza.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 213 — Chiefs GM
Törökország és UK, a jelek szerint nekem meg nem elég az autoriter berendezkedesbol és a populista idiotakbol 😊

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 125 — Illegális gyakorló
Engem elsőre a Holdra küldött. Ami nem rossz, legalább megnézem, hogy tényleg látszik-e onnan a vasárnapi eredmény 😀

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Spanyol.masodjara Irorszag. Irorszag jobban vonz, de nyaron lesz 2 het Hollandia es remelhetoleg Belgium.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀
Greengo
Klaci79
Épp most hívtam taxit!
Irány Lisszabon!

zemanla
Cool hely...😊
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Greengo
Klaci79
Épp most hívtam taxit!
Irány Lisszabon!
Jah! És ez nem vicc!

Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 596 — Amerikai sportok rajongója
Hollandia aztán Svájc. Jól hangzik, előbbi ha már régóta a KLM-nél dolgozok, utóbbiba meg mindig el akartam jutni.😊
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 065
Gambia remek célpont. 😊
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Greengo
távoli lakatlan sziget

perfect.
több mint 3 éve
Greengo
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 284 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Elsőre Olaszo., másodikra jött Skócia 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 271 — Keep pounding
Greengo
Svajc.
Ott el tesom, hibatlan.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen a úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀
Greengo
Kína, kösz szépen bazmeg 😀
eaglesmcnabb
😀
Nekem az Azori-szigetek. Azért az vállalhatóbb. 😀
Greengo
nekem finnország
mit ad isten folyamatban is van valami 😀
Negritis
nekem is, nem bírom a hideget

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 870 — The Mathematician
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen a úti cél . Ebben nyújtanék most kis segítséget. 😀
Greengo
eaglesmcnabb
😀
Greengo
nekem finnország
mit ad isten folyamatban is van valami 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Greengo
eaglesmcnabb
😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 158 — je suis poloska
Greengo

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Ha elegetek lett ebből az országból és lelépnétek + ha már össze is csomagoltatok akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mi legyen az úti cél . Ebben nyújtanék most egy kis segítséget. 😀

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 304 — Csodabogár
Az első nyilatkozat, ami politikai érettségről és némi önreflexióról ad tanubizonyságot. Tényleg lehet, hogy felnő a Momentum a feladathoz. (Donáth Anna)
MC12
Egyértelműen a francia iskola. Látszik, hogy Macron & Co. dolgozik rajtuk.

Most már csak cselekedetekre kell váltani
Gyurma Pappa
kurva jó, meg ezt tudja kb. mindenki is. de elmondom megint, pénz nélkül nem megy. az ÁSZ felé kurva kemény az elszámolás, azt is látják ki ad, emiatt sokan skippelik.
ha meg lemész vidékre, fel sem fogják miről beszélsz. krumpliosztással és közmunka-fenyítéssel nem tudsz mit kezdeni. pesti közép+-os értelmiség epic fail egy faluban 😀 makrogazdaság nem menő mint téma XD
se ember, se pénz. ez a helyzet. még a roma munkacsoport sem ért velük szót Borsodban. ezért van kiba nagy előnyben a fidesz.

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
gabokocka

több mint 3 éve
Közben sorra utasítják ki az orosz diplomatákat világszerte:

🎯🕵️‍♀️ Today we are > 280+ Russians expelled (declared "persona non grata") since 24 FEB 2022

US 12
Poland 45
Lithuania 5
Latvia 3
Estonia 3
Bulgaria 12
Slovakia 38
Czech 2
Ireland 4
Belgium 21
Netherlands 17
North Macedonia 5