Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem Undi úgy értette a piacot, hogy a piac beárazza az adjunktus tudás árát, és így a piaci fizetések sem kényszerítik az államot a bérrendezésre. Más kérdés, hogy ez nem igaz, ami a cikkből is kiderül, mert anyagi szempontból nem a főállása a főállása. Tehát azért nem mondott fel, mert megkeresi máshol a hiányzót. (Vagy nincs rá szüksége, mert olyan családi anyagi körülményei vannak, hogy nem a jövedelmétől függ az életvitele.)Milyen piac árazza be? Ez állami fizetés. Azt pedig, hogy csodálkozol, hogy ennyiből élnek, nézz körül pl Afrikában, ahol még ennél is jóval kevesebből. A világ csodája ez 😀444.hu/2021/11/02/netto-155-185-ezres-fizetesekert-dolgoznak-tanarsegedek-es-adjunktusok-a-magyar-egyetemekenSzomoru, de a piac bearazza. A cikkben is hivatkozott lidl raktaros munkaja valoszinuleg ertekesebb, mint az emlitett adjunktuse vagy tanszekvezetoe. Azt nem is emlitve, hogy szerintem a lidl raktaros napi 8 orat dolgozik es nem igen lenne ideje egy masodik allasra ami anyagilag viszont jobban hozna a raktarosinal.
Amadeus
(Persze osszessegeben meg a lidl raktaros se keres annyit, amennyit egy joerzesu ember adna egy embertarsanak napi 8 ora munkaert)
Szerk: Amugy nem is ertem ennyi penzbol hogyan elnek meg 18-nyugdij kozott az emberek. Ez gyakorlatilag az alapveto szuksegletek kielegitesere sem eleg. Szomoru.
undisputedly
(Undi, te néha egészen furcsákat tudsz írni 😊)
ender1112
Ebben igazából az a problémás, hogy ha "szerelemből" hajlandó is csinálni a munkát, értelemszerűen nem olyan színvonalon teszi, mintha meg lenne fizetve, és csak azt csinálná. De ez meg nem csak egyetemi probléma, ez van az oktatás alsóbb szintjein, az egészségügyben, stb. is. A közalkalmazottság nincs elismerve. És emiatt nagy a munkaerő híány is szinte mindegyik szakmában. A 13 éves unokahúgomat például most egy tavaly leszerelt katonatiszt oktatja matematikára .... mellékállásban. A volt tanárai mind felmondtak az utóbbi másfél évben. Elmentek vagy más szakmákba, vagy külföldre.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nálunk sogorom egyetemen tanít ráadásul szakmán belül legjobb egyetem itthon, doktor már, ő viszi az angol nyelvű képzést is és ehhez képest a 8 órás meló mellett dolgoznia kell még átlagban napi 6 órát h a piaci projekteket vigye és így meg legyen a fizuja. Nyilván a piac két ok miatt foglalkoztatja a projektekre:444.hu/2021/11/02/netto-155-185-ezres-fizetesekert-dolgoznak-tanarsegedek-es-adjunktusok-a-magyar-egyetemekenSzomoru, de a piac bearazza. A cikkben is hivatkozott lidl raktaros munkaja valoszinuleg ertekesebb, mint az emlitett adjunktuse vagy tanszekvezetoe. Azt nem is emlitve, hogy szerintem a lidl raktaros napi 8 orat dolgozik es nem igen lenne ideje egy masodik allasra ami anyagilag viszont jobban hozna a raktarosinal.
Amadeus
(Persze osszessegeben meg a lidl raktaros se keres annyit, amennyit egy joerzesu ember adna egy embertarsanak napi 8 ora munkaert)
Szerk: Amugy nem is ertem ennyi penzbol hogyan elnek meg 18-nyugdij kozott az emberek. Ez gyakorlatilag az alapveto szuksegletek kielegitesere sem eleg. Szomoru.
undisputedly
Ad1: közel és távol nincs senki hasonló szakmai tudással
Ad2: főleg nem annyiért amennyiért elvállalja
Ő meg van olyan hulye h van hivatás tudata hiába mondja neki mki h menjen ki külföldre (USA egyetemről is kerestek). Szeretne visszaadni és minden évfolyamban legalább azt az egy magyar diákot megtalálni aki sokra viheti itthon.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Milyen piac árazza be? Ez állami fizetés. Azt pedig, hogy csodálkozol, hogy ennyiből élnek, nézz körül pl Afrikában, ahol még ennél is jóval kevesebből. A világ csodája ez 😀444.hu/2021/11/02/netto-155-185-ezres-fizetesekert-dolgoznak-tanarsegedek-es-adjunktusok-a-magyar-egyetemekenSzomoru, de a piac bearazza. A cikkben is hivatkozott lidl raktaros munkaja valoszinuleg ertekesebb, mint az emlitett adjunktuse vagy tanszekvezetoe. Azt nem is emlitve, hogy szerintem a lidl raktaros napi 8 orat dolgozik es nem igen lenne ideje egy masodik allasra ami anyagilag viszont jobban hozna a raktarosinal.
Amadeus
undisputedly
(Undi, te néha egészen furcsákat tudsz írni 😊)
több mint 4 éve
444.hu/2021/11/02/netto-155-185-ezres-fizetesekert-dolgoznak-tanarsegedek-es-adjunktusok-a-magyar-egyetemekenSzomoru, de a piac bearazza. A cikkben is hivatkozott lidl raktaros munkaja valoszinuleg ertekesebb, mint az emlitett adjunktuse vagy tanszekvezetoe. Azt nem is emlitve, hogy szerintem a lidl raktaros napi 8 orat dolgozik es nem igen lenne ideje egy masodik allasra ami anyagilag viszont jobban hozna a raktarosinal.
Amadeus
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
ez ennél egy jóval nehezebb kérdés és sok része vanEz tetszik:Az üzengetés az megy. Mintha nem az ENSZ lett volna ami 40-50 éve heti, majd napi rendszerességgel évtizedeken át élelmiszer csomagokat küldött a legszeglnyebb területekre és veregette a saját vállát hogy milyen jól dolgoznak. Felneveltek egy teljes generációt akik születésüktől fogva annyit láttak, hogy rendszeresen jön a vasmadár és a kezükbe adják az ételt mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Most meg már követelik maguknak ami jár. Ahelyett hogy már a kezdetekkor szakembereket is küldtek volna az élelemmel, akik megtanítják a helyieket az extrém körülmények között növényt termeszteni. A technológia már akkor is meglett volna.
telex.hu/gazdasag/2021/11/01/elon-musk-6-milliard-dollar-ehezes-megoldasa-ensz
"Elon Musk kész adni 6 milliárd dollárt a vagyonából a globális éhínség megoldására, ha precízen levezetik neki, hogyan oldaná meg ez az összeg a problémát, és transzparens módon költenék el – jelezte Twitteren az amerikai milliárdos.
...
Musk tweetjei arra reagálnak, hogy korábban David Beasley, az ENSZ Világélelmezési Programjának igazgatója szintén a Twitteren arra kérte a milliárdosokat: „most az egyszer lépjenek fel”, tegyenek az éhínség ellen. Beasley tweetjében külön is megnevezte Jeff Bezost és Elon Muskot, a gazdaglista első helyén egymást váltogató milliárdosokat és azt állította, 6 milliárd dollár 42 millió embert segíthetne megóvni az éhhaláltól.
...
Beasley azóta két Twitterbejegyzésben is reagált Musk válaszára:
az egyikben jelzi, hogy nem teljesen pontos, ahogy tálalták a felvetését, mert 6 milliárd dollárból valóban nem lehetne megszüntetni az éhezést, viszont meg lehetne előzni a geopolitikai instabilitást, a tömeges migrációt és 42 millió éhező ember életét. Szerinte soha nem látott krízis van kialakulóban a Covid-járvány és a klímaváltozás miatt."
Sobri Jóska
De egyszerűbb twittelgetni és a pénzt tarhálni mint dolgozni.
samu09
nekem az a vicces hogy Musk előadja hogy most zsebből kivágja azt a pénzt miközben nem biztos hogy sokkal több pénz áll a rendelkezésére
nameg ha a túlárazott állami megbízásai megszűnnének akkor elég nagy szarban lenne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez tetszik:Az üzengetés az megy. Mintha nem az ENSZ lett volna ami 40-50 éve heti, majd napi rendszerességgel évtizedeken át élelmiszer csomagokat küldött a legszeglnyebb területekre és veregette a saját vállát hogy milyen jól dolgoznak. Felneveltek egy teljes generációt akik születésüktől fogva annyit láttak, hogy rendszeresen jön a vasmadár és a kezükbe adják az ételt mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Most meg már követelik maguknak ami jár. Ahelyett hogy már a kezdetekkor szakembereket is küldtek volna az élelemmel, akik megtanítják a helyieket az extrém körülmények között növényt termeszteni. A technológia már akkor is meglett volna.
telex.hu/gazdasag/2021/11/01/elon-musk-6-milliard-dollar-ehezes-megoldasa-ensz
"Elon Musk kész adni 6 milliárd dollárt a vagyonából a globális éhínség megoldására, ha precízen levezetik neki, hogyan oldaná meg ez az összeg a problémát, és transzparens módon költenék el – jelezte Twitteren az amerikai milliárdos.
...
Musk tweetjei arra reagálnak, hogy korábban David Beasley, az ENSZ Világélelmezési Programjának igazgatója szintén a Twitteren arra kérte a milliárdosokat: „most az egyszer lépjenek fel”, tegyenek az éhínség ellen. Beasley tweetjében külön is megnevezte Jeff Bezost és Elon Muskot, a gazdaglista első helyén egymást váltogató milliárdosokat és azt állította, 6 milliárd dollár 42 millió embert segíthetne megóvni az éhhaláltól.
...
az egyikben jelzi, hogy nem teljesen pontos, ahogy tálalták a felvetését, mert 6 milliárd dollárból valóban nem lehetne megszüntetni az éhezést, viszont meg lehetne előzni a geopolitikai instabilitást, a tömeges migrációt és 42 millió éhező ember életét. Szerinte soha nem látott krízis van kialakulóban a Covid-járvány és a klímaváltozás miatt."
Sobri Jóska
De egyszerűbb twittelgetni és a pénzt tarhálni mint dolgozni.
több mint 4 éve
HG elég rövid pórázon van ehhez.444.hu/2021/11/01/kedves-katalin-milyen-erzes-gyurcsany-ferenc-hatso-felebol-kilogni-hangzott-el-a-kerdes-a-pesti-tv-n?fbclid=IwAR0QXxoHYduOaWxIqfy3t6pnP1q03SPLI4ovTdHRftQtZHDQhkTe90HBfHoremélem a huth gerike kitüntette a műsor után.
mondjátok csak behaluztam, hogy ilyen van. egy olyan tévében, ahol orbán seggéből lóg ki mindenki. én azt mondom hadd égjen az összes. ezt a faszt meg szvlapáttal pofánverni.
petey
gamerkr
több mint 4 éve
És vki még azt mondja ha Fidesz szavazói ostobák …Érthetetlen. Hozni semmit nem hoz és nem is hozhat - de ha mondasz valami hülyeséget azt hetekig tudja tolni a sajtó. Tényleg semmit nem lehet nyerni egy PS interjúval. Mintha egy Fideszes megmondó a Nyugati Fénynek akarna interjút adni.444.hu/2021/11/01/kedves-katalin-milyen-erzes-gyurcsany-ferenc-hatso-felebol-kilogni-hangzott-el-a-kerdes-a-pesti-tv-n?fbclid=IwAR0QXxoHYduOaWxIqfy3t6pnP1q03SPLI4ovTdHRftQtZHDQhkTe90HBfHoMinek vállal egyáltalán riportot egy ilyennél MZP embere? Moslék az egész és a kutya nem nézi őket. Semmi haszna nincs annak, ha megjelennek ott .... hacsak az nem, hogy amikor ilyesmi történik, akkor meg lehet járatni a médiában, hogy mennyire barmok. Amivel szintén nem lehet amúgy szerezni egy szavazót sem. Szóval visszajutottunk oda, hogy minek? Teljesen felesleges.
mondjátok csak behaluztam, hogy ilyen van. egy olyan tévében, ahol orbán seggéből lóg ki mindenki. én azt mondom hadd égjen az összes. ezt a faszt meg szvlapáttal pofánverni.
petey
peterk2005
By the way ilyenkor látszik, hogy meg nem állt fel a kampány-stáb és struktúra, ezt egy kampányfőnök nincs az az isten, hogy engedi. Mert azért Lukácsi nem egy senki, mmm elnökségi tag, ezerrel próbálja betolni MzP a parlamentbe, állandó közszereplő stb.
Azt se értem miért nem baszta rá a “telefont” a kezdő mondat után? Ehelyett még 10 percig próbált neki magyarázkodni, hogy miért állt össze Ferivel MzP, mintha ez érdekelte volna a kérdezőt. Még mindig nem érti az ellenzék, hogy trollkodásra nem az intellektus a válasz hanem a trollkodás. Petey válasza kiváló is lett volna:
“Maga mondja nekem aki ov seggéből ki se lát?” Vagy valami ilyesmi. Aztán szájkaratézzunk - vagy nem kell interjút adni.
Hányszor kell még ezt a pofont kapni, hogy megtanulják.
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Érthetetlen. Hozni semmit nem hoz és nem is hozhat - de ha mondasz valami hülyeséget azt hetekig tudja tolni a sajtó. Tényleg semmit nem lehet nyerni egy PS interjúval. Mintha egy Fideszes megmondó a Nyugati Fénynek akarna interjút adni.444.hu/2021/11/01/kedves-katalin-milyen-erzes-gyurcsany-ferenc-hatso-felebol-kilogni-hangzott-el-a-kerdes-a-pesti-tv-n?fbclid=IwAR0QXxoHYduOaWxIqfy3t6pnP1q03SPLI4ovTdHRftQtZHDQhkTe90HBfHoMinek vállal egyáltalán riportot egy ilyennél MZP embere? Moslék az egész és a kutya nem nézi őket. Semmi haszna nincs annak, ha megjelennek ott .... hacsak az nem, hogy amikor ilyesmi történik, akkor meg lehet járatni a médiában, hogy mennyire barmok. Amivel szintén nem lehet amúgy szerezni egy szavazót sem. Szóval visszajutottunk oda, hogy minek? Teljesen felesleges.
petey
peterk2005
By the way ilyenkor látszik, hogy meg nem állt fel a kampány-stáb és struktúra, ezt egy kampányfőnök nincs az az isten, hogy engedi. Mert azért Lukácsi nem egy senki, mmm elnökségi tag, ezerrel próbálja betolni MzP a parlamentbe, állandó közszereplő stb.
Azt se értem miért nem baszta rá a “telefont” a kezdő mondat után? Ehelyett még 10 percig próbált neki magyarázkodni, hogy miért állt össze Ferivel MzP, mintha ez érdekelte volna a kérdezőt. Még mindig nem érti az ellenzék, hogy trollkodásra nem az intellektus a válasz hanem a trollkodás. Petey válasza kiváló is lett volna:
“Maga mondja nekem aki ov seggéből ki se lát?” Vagy valami ilyesmi. Aztán szájkaratézzunk - vagy nem kell interjút adni.
Hányszor kell még ezt a pofont kapni, hogy megtanulják.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
444.hu/2021/11/01/kedves-katalin-milyen-erzes-gyurcsany-ferenc-hatso-felebol-kilogni-hangzott-el-a-kerdes-a-pesti-tv-n?fbclid=IwAR0QXxoHYduOaWxIqfy3t6pnP1q03SPLI4ovTdHRftQtZHDQhkTe90HBfHoMinek vállal egyáltalán riportot egy ilyennél MZP embere? Moslék az egész és a kutya nem nézi őket. Semmi haszna nincs annak, ha megjelennek ott .... hacsak az nem, hogy amikor ilyesmi történik, akkor meg lehet járatni a médiában, hogy mennyire barmok. Amivel szintén nem lehet amúgy szerezni egy szavazót sem. Szóval visszajutottunk oda, hogy minek? Teljesen felesleges.
petey

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
444.hu/2021/11/01/kedves-katalin-milyen-erzes-gyurcsany-ferenc-hatso-felebol-kilogni-hangzott-el-a-kerdes-a-pesti-tv-n?fbclid=IwAR0QXxoHYduOaWxIqfy3t6pnP1q03SPLI4ovTdHRftQtZHDQhkTe90HBfHoInkább egy rücskös dorongot javasolnék. Érdemes a teljes beszélgetést meghallgatni, ha valakinek van hozzá idegrendszere és gyomra.
petey
több mint 4 éve
444.hu/2021/11/01/kedves-katalin-milyen-erzes-gyurcsany-ferenc-hatso-felebol-kilogni-hangzott-el-a-kerdes-a-pesti-tv-n?fbclid=IwAR0QXxoHYduOaWxIqfy3t6pnP1q03SPLI4ovTdHRftQtZHDQhkTe90HBfHoremélem a huth gerike kitüntette a műsor után.
petey
több mint 4 éve
Jah, hogy érzelmeket is belevisz? Ezt simán el tudom képzelni. Sőt, ez természetes szerintem. Az O1G nem véletlenül lett szlogen, azt is egy üzletember mondta. Egy dolog az, ha a versenyben keményen küzdeni kell, és a másik le akar nyomni. Azt lehet business az usual módon kezelni. (Sőt, úgy érdemes.) De ha ki akarnak csinálni, és elvenni a vagyonodat, azt nem. Az ilyen dologra én is all-int nyomnék, mert mást nem is nagyon lehet.Akkor ezt is máshogy látjuk.Szerintem olyan, amilyen 1 éve is volt, én nem látok változást. Azon kívül, hogy most már látványosan kapálózik. Amit megértek, én is kapálóznék, ha ki akarnának csinálni.Hogy megkattant. Beszél össze-vissza, szétesett, tiszta gáz.Bige? Megnéztem, mit kellett volna látnom?De nézd meg Marcinál. Szerintem megkattant.nah bige is előkerült 😀Ugyanmár. Bige is csak a pozíciót keresi ha kormányváltás lenne és kamuzik a politikai nyomásról. Business as usual.
www.origo.hu/itthon/20211101-a-baloldali-oligarcha-bejelentette-o-lesz-markizay-finanszirozoja.html
Negritis
peterk2005
24:24-től van.
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
A kapálózás az érthető, nem arra gondoltam, hanem a Partizán nagyinterjúban sokkal összeszedettebbnek, egyben lévőnek tűnt. Most meg már nem. És így, szétesve azt is elhiszem, hogy tolja a pénzt, mondjuk dühből, dacból, és nem csak a pozíciót keresi, nem csak "business as usual".
De ez nyilván csak találgatás, belelátás.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
444.hu/2021/11/01/kedves-katalin-milyen-erzes-gyurcsany-ferenc-hatso-felebol-kilogni-hangzott-el-a-kerdes-a-pesti-tv-n?fbclid=IwAR0QXxoHYduOaWxIqfy3t6pnP1q03SPLI4ovTdHRftQtZHDQhkTe90HBfHomondjátok csak behaluztam, hogy ilyen van. egy olyan tévében, ahol orbán seggéből lóg ki mindenki. én azt mondom hadd égjen az összes. ezt a faszt meg szvlapáttal pofánverni.
több mint 4 éve
Ez tetszik:telex.hu/gazdasag/2021/11/01/elon-musk-6-milliard-dollar-ehezes-megoldasa-ensz
...
...
több mint 4 éve
Akkor ezt is máshogy látjuk.Szerintem olyan, amilyen 1 éve is volt, én nem látok változást. Azon kívül, hogy most már látványosan kapálózik. Amit megértek, én is kapálóznék, ha ki akarnának csinálni.Hogy megkattant. Beszél össze-vissza, szétesett, tiszta gáz.Bige? Megnéztem, mit kellett volna látnom?De nézd meg Marcinál. Szerintem megkattant.nah bige is előkerült 😀Ugyanmár. Bige is csak a pozíciót keresi ha kormányváltás lenne és kamuzik a politikai nyomásról. Business as usual.
www.origo.hu/itthon/20211101-a-baloldali-oligarcha-bejelentette-o-lesz-markizay-finanszirozoja.html
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
A kapálózás az érthető, nem arra gondoltam, hanem a Partizán nagyinterjúban sokkal összeszedettebbnek, egyben lévőnek tűnt. Most meg már nem. És így, szétesve azt is elhiszem, hogy tolja a pénzt, mondjuk dühből, dacból, és nem csak a pozíciót keresi, nem csak "business as usual".
De ez nyilván csak találgatás, belelátás.
több mint 4 éve
Szerintem olyan, amilyen 1 éve is volt, én nem látok változást. Azon kívül, hogy most már látványosan kapálózik. Amit megértek, én is kapálóznék, ha ki akarnának csinálni.Hogy megkattant. Beszél össze-vissza, szétesett, tiszta gáz.Bige? Megnéztem, mit kellett volna látnom?De nézd meg Marcinál. Szerintem megkattant.nah bige is előkerült 😀Ugyanmár. Bige is csak a pozíciót keresi ha kormányváltás lenne és kamuzik a politikai nyomásról. Business as usual.
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Hogy megkattant. Beszél össze-vissza, szétesett, tiszta gáz.Bige? Megnéztem, mit kellett volna látnom?De nézd meg Marcinál. Szerintem megkattant.nah bige is előkerült 😀Ugyanmár. Bige is csak a pozíciót keresi ha kormányváltás lenne és kamuzik a politikai nyomásról. Business as usual.
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 4 éve
bunosvaros.hu/A film, amely kultikussá vált, anélkül, hogy valaha is be lett volna mutatva. Egy művész film, amelynek mindössze egy jelenete került napvilágra és amelynek sorai – Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város – szállóigévé váltak. Most bemutatjuk az egész filmet teljes hosszában (28 perc). A szereplőket fedje egyelőre homály, a történet egyelőre maradjon a mi titkunk. Művészfilmesek és közönségfilmesek egyaránt megnézhetik, nem fogják megbánni.
www.youtube.com/watch?v=as0Jqj-1d4g
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Bige? Megnéztem, mit kellett volna látnom?De nézd meg Marcinál. Szerintem megkattant.nah bige is előkerült 😀Ugyanmár. Bige is csak a pozíciót keresi ha kormányváltás lenne és kamuzik a politikai nyomásról. Business as usual.
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska

több mint 4 éve
nyilván bankárokat nem buktatnak meg politikai okok miatclausura no. 1.
jes staley - az ebstein ügy érintettsége okán óhajtotta magát megvédeni, kibaszták, mint macskát szarni, volt egy Barclays ceo..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha keresel törésvonalakat, akkor találsz is😉úgyamúgy btwAhol független a jegybank. De ugye neked is minimum fura a magyar kormány és a jegybank viszonya? Ha nem, akkor baj van. 😊
"Akkoriban én gyakran írtam és nyilatkoztam a kormány monetáris politikájáról, és ez nem tetszett a hatalomnak, amit jeleztek is a bank felé."
Monetáris politikája a jegybanknak van tudomásom szerint, a kormánynak pedig fiskális politikája. A monetáris politikát illetően elképzelései lehetnek egy kormánynak (pl.irányadó kamatlábak, vagy horribile dictu optimális árfolyamok kapcsán), de ezeket minimum egyeztetnie kell a jegybankkal.
Gaius
Lecsó
több mint 4 éve
De nézd meg Marcinál. Szerintem megkattant.nah bige is előkerült 😀Ugyanmár. Bige is csak a pozíciót keresi ha kormányváltás lenne és kamuzik a politikai nyomásról. Business as usual.
Negritis
peterk2005
youtu.be/kVee1jHc9RI
több mint 4 éve
nah bige is előkerült 😀Ugyanmár. Bige is csak a pozíciót keresi ha kormányváltás lenne és kamuzik a politikai nyomásról. Business as usual.
Negritis
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond