Politika
46 feliratkozó
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2011/11/17/pazarolva_sporol_a_biztositason_az_allam/Most már tényleg koccolhatnának ezek a bohócok.
több mint 13 éve
Az ATV-s véleményeddel jól agyonvágtad az előzőeket 😊A kvalitásai jók, de hibázott és ezt a tisztogató MTV ki is használta. Tavaly nyáron volt egy interjú Orbánnal nem tudom mennyi idővel az után, hogy bejelentette az egykulcsos adót és utána hetekig mentek a találgatások, hogy ez pontosan hogy fog kinézni. Nagy volt a várakozás, Orbán pedig a műsorban jelentette be konkrétabban ezeket, mire a csaj visszakézből odavágta kissé indulatosan, nem éppen közszolgálati stílusban: és ez most már biiiiiztos??atapapaMészáros Antónia se kutyám, se macskám (sajnos), de ez nem volt túl objektív érv az elfogultsága mellett. A Krizsó-Mészáros-Nika-féle Az Este közszolgálatiságban magasan felette állt a mostaninak, akkoriban még behívták az összes oldalt és informatívan kérdezgették őket. Mára oda jutottunk, hogy MSZP-s/DK-s politikus szerintem másfél éve látott utoljára belülről közszolgálati tévéstúdiót. Nem mintha nagyon hiányoznának, de mégiscsak a választók 20%-át képviselik.
Az ATV meg az ATV, ismerjük jól. Legalább felvállalja, hogy elfogult.Dzsokijuing
Lehet közszolgálati módon is keményen kérdezni, ez nem volt az, hanem inkább kálmánolgás felesleges erőfitogtatás.
Az estéről jómagam leírtam már ide a véleményemet tavaly: a kormányváltásig szinte mindig néztem, azóta alig.
több mint 13 éve
A kvalitásai jók, de hibázott és ezt a tisztogató MTV ki is használta. Tavaly nyáron volt egy interjú Orbánnal nem tudom mennyi idővel az után, hogy bejelentette az egykulcsos adót és utána hetekig mentek a találgatások, hogy ez pontosan hogy fog kinézni. Nagy volt a várakozás, Orbán pedig a műsorban jelentette be konkrétabban ezeket, mire a csaj visszakézből odavágta kissé indulatosan, nem éppen közszolgálati stílusban: és ez most már biiiiiztos??atapapaMészáros Antónia se kutyám, se macskám (sajnos), de ez nem volt túl objektív érv az elfogultsága mellett. A Krizsó-Mészáros-Nika-féle Az Este közszolgálatiságban magasan felette állt a mostaninak, akkoriban még behívták az összes oldalt és informatívan kérdezgették őket. Mára oda jutottunk, hogy MSZP-s/DK-s politikus szerintem másfél éve látott utoljára belülről közszolgálati tévéstúdiót. Nem mintha nagyon hiányoznának, de mégiscsak a választók 20%-át képviselik.
Az ATV meg az ATV, ismerjük jól. Legalább felvállalja, hogy elfogult.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Értem hogy mit mondasz, és részben igazad is van. Az eredmények ugyanis szerintem jöttek valamennyire, amikor egyre olcsóbban tudták finanszírozni a piacról is az országot vagy a dollár és euróválság ingadozásaitól eltekintve nagyjából a régiós valutákkal mozgott a forint az év elejétől az ősz elejéig. Csak az ezeken kívül a befektetők felé tett egyéb ígéretek nem teljesülnek, így nem az általa felsoroltak sikerével van a baj igazán, hanem az általa elhallgatott dolgok sikertelenségével plusz végtörlesztés. Ezek a mondatok az értékeléssel együtt a nyárig megállták a helyüket, most valóban nem.Igen az utolsó kettőt megcsinálta, csak a következtetés amiket levon, akkora baromsággá teszik a mondanivalót, hogy az elképesztő.zinedine5http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/10/orban_extrem_nehez_lesz_1_5_-ot_noni/Az utolsó kettő speciel tény. Mármint nem az eredmény, az értékelés, hanem amit megléptek. És talán működött is volna, amennyiben nem fulladozna ismét a gazdaság, és ami talán még fontosabb: a Széll Kálmánban ütemezett reformok haladnának. De azok jellemzően sehol sincsenek, így az év elején kijelölt középtávú pálya nem lesz tartható. Amit az ősz elejétől folyamatosan "értékelnek" is a deviza- és a állampapírpiacokon.atapapa
„a következő csata, amelyet az országnak meg kell vívnia, a növekedési csata lesz”
"A magyar kormánynak ezért növekedési tervet kell készítenie, és az előző napi kormányülésen ő meg is bízta ezzel a gazdasági minisztert."
"a magyar kormány a Nemzetközi Valutaalap (IMF) „nagylelkűsége” helyett a piaci finanszírozást részesíti előnyben. Ez „nagyon kockázatos döntés volt”, de helyes döntés is, amint az elmúlt egy év tapasztalatai mutatják"
"a magyar kormány szokványos és nem szokványos módszerek elegyét alkalmazza, és ezek között van olyan, amelyik nem nyeri el az elemzők és a hitelminősítők tetszését. "
Mondja valaki, hogy Viktor ezeket nem gondolja komolyan, csak a választóihoz beszél.zinedine5
A kvalitásai jók, de hibázott és ezt a tisztogató MTV ki is használta. Tavaly nyáron volt egy interjú Orbánnal nem tudom mennyi idővel az után, hogy bejelentette az egykulcsos adót és utána hetekig mentek a találgatások, hogy ez pontosan hogy fog kinézni. Nagy volt a várakozás, Orbán pedig a műsorban jelentette be konkrétabban ezeket, mire a csaj visszakézből odavágta kissé indulatosan, nem éppen közszolgálati stílusban: és ez most már biiiiiztos??Nem akarom semminek beállítani. Megítélésem szerint kvalitásai nagyon jók, ezért kár érte, hogy az atv van.diverdocMészáros Antónia, Mészáros Tamás lánya. BBC ösztöndíjas ELTE-n végzett újságíró, iraki, zimbabwei haditudósító múlttal. Családi kötelékei, megnyílvánulásai miatt ballib prominak tartják. Az MTV-n Orbán interjú során számos kemény kérdést tett fel I. (Kétharmados) Viktor királyunknak, majd a következő "kölétségracionalizálási program" keretében repült az MTV-től, és apuci segédletével landolt az ATV-nél. Pedig annál sokkal inteligensebb. okosabb, felkészültebb újságíró, minthogy a pártszócső szerepét töltse be.diverdocNe legyen rövid a memória, nem a zseniális újságírói kvalitásai miatt kérdezett keményen Orbántól, mert akkor talán a hipernyalós "Gyurcsány egy napja" konstrukcióban valahogy nem volt ilyen kemény. Pont, hogy pártszócsőként nyomul általában, ami nem baj, mert mondjuk itthon a legtöbben ilyenek, csak ne akarjuk őt beállítani az objektivitás bajnokának.Rajna
több mint 13 éve
Hát szerintem inkább átlagosak még a magyar közmédiában is, az ATV-n pl. akkor már a Kálmán Olga sokkal jobb. Vagy a szintén kirakott Krizsóért inkább kár, ha már a nőknél vagyunk, Süvegesről nem is beszélve. Az Echo TV-s műsorvezetőknél valóban jobb az Antónia meg még jónéhánynál, de nem gondolnám, hogy ő lenne a magyar újságírás krémje.Nem akarom semminek beállítani. Megítélésem szerint kvalitásai nagyon jók, ezért kár érte, hogy az atv van.diverdocMészáros Antónia, Mészáros Tamás lánya. BBC ösztöndíjas ELTE-n végzett újságíró, iraki, zimbabwei haditudósító múlttal. Családi kötelékei, megnyílvánulásai miatt ballib prominak tartják. Az MTV-n Orbán interjú során számos kemény kérdést tett fel I. (Kétharmados) Viktor királyunknak, majd a következő "kölétségracionalizálási program" keretében repült az MTV-től, és apuci segédletével landolt az ATV-nél. Pedig annál sokkal inteligensebb. okosabb, felkészültebb újságíró, minthogy a pártszócső szerepét töltse be.diverdocNe legyen rövid a memória, nem a zseniális újságírói kvalitásai miatt kérdezett keményen Orbántól, mert akkor talán a hipernyalós "Gyurcsány egy napja" konstrukcióban valahogy nem volt ilyen kemény. Pont, hogy pártszócsőként nyomul általában, ami nem baj, mert mondjuk itthon a legtöbben ilyenek, csak ne akarjuk őt beállítani az objektivitás bajnokának.Rajna
több mint 13 éve
Nem akarom semminek beállítani. Megítélésem szerint kvalitásai nagyon jók, ezért kár érte, hogy az atv van.Ne legyen rövid a memória, nem a zseniális újságírói kvalitásai miatt kérdezett keményen Orbántól, mert akkor talán a hipernyalós "Gyurcsány egy napja" konstrukcióban valahogy nem volt ilyen kemény. Pont, hogy pártszócsőként nyomul általában, ami nem baj, mert mondjuk itthon a legtöbben ilyenek, csak ne akarjuk őt beállítani az objektivitás bajnokának.Rajnaáhh ezt nem birtam végig se nézni, ez a faszi elmebeteg. A riporter csaj viszont jól néz ki, régen az mtv-nél volt nem? Kb ő az egyetlen pozitívum az egészben, meghívnám egy capuccinora. 😊DubMészáros Antónia, Mészáros Tamás lánya. BBC ösztöndíjas ELTE-n végzett újságíró, iraki, zimbabwei haditudósító múlttal. Családi kötelékei, megnyílvánulásai miatt ballib prominak tartják. Az MTV-n Orbán interjú során számos kemény kérdést tett fel I. (Kétharmados) Viktor királyunknak, majd a következő "kölétségracionalizálási program" keretében repült az MTV-től, és apuci segédletével landolt az ATV-nél. Pedig annál sokkal inteligensebb. okosabb, felkészültebb újságíró, minthogy a pártszócső szerepét töltse be.diverdoc
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Igen az utolsó kettőt megcsinálta, csak a következtetés amiket levon, akkora baromsággá teszik a mondanivalót, hogy az elképesztő.Pontosabban az, hogy "Az eredmények azonban már jelentkeznek", az rendben van, csak nem jó az előjel.http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/10/orban_extrem_nehez_lesz_1_5_-ot_noni/Az utolsó kettő speciel tény. Mármint nem az eredmény, az értékelés, hanem amit megléptek. És talán működött is volna, amennyiben nem fulladozna ismét a gazdaság, és ami talán még fontosabb: a Széll Kálmánban ütemezett reformok haladnának. De azok jellemzően sehol sincsenek, így az év elején kijelölt középtávú pálya nem lesz tartható. Amit az ősz elejétől folyamatosan "értékelnek" is a deviza- és a állampapírpiacokon.atapapa
„a következő csata, amelyet az országnak meg kell vívnia, a növekedési csata lesz”
"A magyar kormánynak ezért növekedési tervet kell készítenie, és az előző napi kormányülésen ő meg is bízta ezzel a gazdasági minisztert."
"a magyar kormány a Nemzetközi Valutaalap (IMF) „nagylelkűsége” helyett a piaci finanszírozást részesíti előnyben. Ez „nagyon kockázatos döntés volt”, de helyes döntés is, amint az elmúlt egy év tapasztalatai mutatják"
"a magyar kormány szokványos és nem szokványos módszerek elegyét alkalmazza, és ezek között van olyan, amelyik nem nyeri el az elemzők és a hitelminősítők tetszését. "
Mondja valaki, hogy Viktor ezeket nem gondolja komolyan, csak a választóihoz beszél.zinedine5
Lehet, hogy tomi-tominak van igaza, akkor viszont Kerényivel egy szobába kerülhetnek majd.
több mint 13 éve
Ne legyen rövid a memória, nem a zseniális újságírói kvalitásai miatt kérdezett keményen Orbántól, mert akkor talán a hipernyalós "Gyurcsány egy napja" konstrukcióban valahogy nem volt ilyen kemény. Pont, hogy pártszócsőként nyomul általában, ami nem baj, mert mondjuk itthon a legtöbben ilyenek, csak ne akarjuk őt beállítani az objektivitás bajnokának.Mészáros Antónia, Mészáros Tamás lánya. BBC ösztöndíjas ELTE-n végzett újságíró, iraki, zimbabwei haditudósító múlttal. Családi kötelékei, megnyílvánulásai miatt ballib prominak tartják. Az MTV-n Orbán interjú során számos kemény kérdést tett fel I. (Kétharmados) Viktor királyunknak, majd a következő "kölétségracionalizálási program" keretében repült az MTV-től, és apuci segédletével landolt az ATV-nél. Pedig annál sokkal inteligensebb. okosabb, felkészültebb újságíró, minthogy a pártszócső szerepét töltse be.diverdocKerényit meghívták az ATV-be elmagyarázni a helyzetet. Elmekórtani esettanulmány következik: http://atv.hu/videotar/20111108_tizenot_rendelt_festmenyDzsokijuingáhh ezt nem birtam végig se nézni, ez a faszi elmebeteg. A riporter csaj viszont jól néz ki, régen az mtv-nél volt nem? Kb ő az egyetlen pozitívum az egészben, meghívnám egy capuccinora. 😊Dub
több mint 13 éve
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/10/orban_extrem_nehez_lesz_1_5_-ot_noni/Az utolsó kettő speciel tény. Mármint nem az eredmény, az értékelés, hanem amit megléptek. És talán működött is volna, amennyiben nem fulladozna ismét a gazdaság, és ami talán még fontosabb: a Széll Kálmánban ütemezett reformok haladnának. De azok jellemzően sehol sincsenek, így az év elején kijelölt középtávú pálya nem lesz tartható. Amit az ősz elejétől folyamatosan "értékelnek" is a deviza- és a állampapírpiacokon.
"a magyar kormány szokványos és nem szokványos módszerek elegyét alkalmazza, és ezek között van olyan, amelyik nem nyeri el az elemzők és a hitelminősítők tetszését. Az eredmények azonban már jelentkeznek"
több mint 13 éve
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/10/orban_extrem_nehez_lesz_1_5_-ot_noni/Ennél sokkal rosszabb a helyzet! Magához beszél, magát bátorítja ld. önigazolás ("helyes döntés is, amint az elmúlt egy év tapasztalatai mutatják", "Az eredmények azonban már jelentkeznek"). Az ejtőernyő nélkül zuhanó mondja ezt 10 méterrel a föld felett. Eddig jó!
" a magyar kormány szokványos és nem szokványos módszerek elegyét alkalmazza, és ezek között van olyan, amelyik nem nyeri el az elemzők és a hitelminősítők tetszését. Az eredmények azonban már jelentkeznek"
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/10/orban_extrem_nehez_lesz_1_5_-ot_noni/„a következő csata, amelyet az országnak meg kell vívnia, a növekedési csata lesz”
" a magyar kormány szokványos és nem szokványos módszerek elegyét alkalmazza, és ezek között van olyan, amelyik nem nyeri el az elemzők és a hitelminősítők tetszését. Az eredmények azonban már jelentkeznek"
Mondja valaki, hogy Viktor ezeket nem gondolja komolyan, csak a választóihoz beszél.
több mint 13 éve
Kerényi nem mostani találmány, már a Hír TV indulásakor is nyomult 2003-ban. Emlékszem volt neki minden vasárnap este egy műsora, a hét eseményeit foglalata össze a rá jellemző stílusban, fapados, de kreatív képi illusztrációval. Voltak benne jó poénok is, de összességében fárasztó volt nézni, még háttérzajnak is idegesítő volt egy idő után.atapapaakkor jól emlékeztem erre a fajsúlyos hülyére. Akit a Hír TV-től is kipicsáznak, annyira gáz, azért az már színvonal. Valami kormányzati posztra azért jónak találták.
http://index.hu/belfold/2011/11/10/jogkor_nelkul_maradhat_az_oktatasi_ombudsman/
Na, látom megy a rinya, hogy csorbulnak a jogok. A való életben ez úgy nézett ki, hogy kurvára ráérő anyukák, meg bukás előtt álló kölykök alkoholista faterjai elkedték verni a harci dobokat, aztán azt hitték, ezzel minden el van rendezve. A legkreténebb eset, amivel találkoztam: egy lány nem hozott felszerelést tesiórára, mert ő nem tesizik, most volt fodrásznál, meg egyébként is. Oké, többiek sportpálya, te meg üljél le erre a padra, oszt kussolj. Erre a gyerek anyja feljelentette a tesitanárt, mert a lány felfázott, és ez csakis tesiórán történhetett meg, miközben ült azon a hideg padon. Hogy a gyerek 13 évesen, októberben miért miniszoknyában, meg két számmal kisebb kabátban járkált, arról nem szólt a fáma.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Rick Perry elnökválasztási kampányának is vége 😂http://index.hu/kulfold/2011/11/10/upsz_elfelejtettem_melyik_miniszteriumot_zaratnam_be/
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Kerényi nem mostani találmány, már a Hír TV indulásakor is nyomult 2003-ban. Emlékszem volt neki minden vasárnap este egy műsora, a hét eseményeit foglalata össze a rá jellemző stílusban, fapados, de kreatív képi illusztrációval. Voltak benne jó poénok is, de összességében fárasztó volt nézni, még háttérzajnak is idegesítő volt egy idő után.atapapaA "Szerintem" volt az. Láttam egy pár részt, nyitott szájjal néztem, hogy ennek az elmebetegnek műsora van.
több mint 13 éve
Kerényi nem mostani találmány, már a Hír TV indulásakor is nyomult 2003-ban. Emlékszem volt neki minden vasárnap este egy műsora, a hét eseményeit foglalata össze a rá jellemző stílusban, fapados, de kreatív képi illusztrációval. Voltak benne jó poénok is, de összességében fárasztó volt nézni, még háttérzajnak is idegesítő volt egy idő után.
több mint 13 éve
Jaja, SP összes bohócsipkája elkopott, átadta a stafétát.én is erre céloztam. úgy tűnik, egyre nagyobb f*szokat szednek össze, hogy a lázárok meg matolcsyk védhetőek legyenekSzobi22na jó, hozzá képest pl Matolcsy normálisSzobi22Matolcsyhoz képest meg én, szóval minden relatív.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
én is erre céloztam. úgy tűnik, egyre nagyobb f*szokat szednek össze, hogy a lázárok meg matolcsyk védhetőek legyenekMatolcsyhoz képest meg én, szóval minden relatív.Dzsokijuingáhh ezt nem birtam végig se nézni, ez a faszi elmebeteg. A riporter csaj viszont jól néz ki, régen az mtv-nél volt nem? Kb ő az egyetlen pozitívum az egészben, meghívnám egy capuccinora. 😊Dubna jó, hozzá képest pl Matolcsy normálisSzobi22
több mint 13 éve
Mészáros Antónia, Mészáros Tamás lánya. BBC ösztöndíjas ELTE-n végzett újságíró, iraki, zimbabwei haditudósító múlttal. Családi kötelékei, megnyílvánulásai miatt ballib prominak tartják. Az MTV-n Orbán interjú során számos kemény kérdést tett fel I. (Kétharmados) Viktor királyunknak, majd a következő "kölétségracionalizálási program" keretében repült az MTV-től, és apuci segédletével landolt az ATV-nél. Pedig annál sokkal inteligensebb. okosabb, felkészültebb újságíró, minthogy a pártszócső szerepét töltse be.Kerényit meghívták az ATV-be elmagyarázni a helyzetet. Elmekórtani esettanulmány következik: http://atv.hu/videotar/20111108_tizenot_rendelt_festmenyDzsokijuingáhh ezt nem birtam végig se nézni, ez a faszi elmebeteg. A riporter csaj viszont jól néz ki, régen az mtv-nél volt nem? Kb ő az egyetlen pozitívum az egészben, meghívnám egy capuccinora. 😊Dub
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Matolcsyhoz képest meg én, szóval minden relatív.na jó, hozzá képest pl Matolcsy normálisSzobi22Kerényit meghívták az ATV-be elmagyarázni a helyzetet. Elmekórtani esettanulmány következik: http://atv.hu/videotar/20111108_tizenot_rendelt_festmenyDzsokijuingáhh ezt nem birtam végig se nézni, ez a faszi elmebeteg. A riporter csaj viszont jól néz ki, régen az mtv-nél volt nem? Kb ő az egyetlen pozitívum az egészben, meghívnám egy capuccinora. 😊Dub
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
na jó, hozzá képest pl Matolcsy normálisKerényit meghívták az ATV-be elmagyarázni a helyzetet. Elmekórtani esettanulmány következik: http://atv.hu/videotar/20111108_tizenot_rendelt_festmenyDzsokijuingáhh ezt nem birtam végig se nézni, ez a faszi elmebeteg. A riporter csaj viszont jól néz ki, régen az mtv-nél volt nem? Kb ő az egyetlen pozitívum az egészben, meghívnám egy capuccinora. 😊Dub
több mint 13 éve
De igen, ő Mészáros Antónia. Egyébként erre a pasasra már csak tényleg annyi reakcióm van, hogy no comment. Komolyan mondom, KI keressen fel egy pszichiátert, hátha még gyógyítható.Kerényit meghívták az ATV-be elmagyarázni a helyzetet. Elmekórtani esettanulmány következik: http://atv.hu/videotar/20111108_tizenot_rendelt_festmenyDzsokijuingáhh ezt nem birtam végig se nézni, ez a faszi elmebeteg. A riporter csaj viszont jól néz ki, régen az mtv-nél volt nem? Kb ő az egyetlen pozitívum az egészben, meghívnám egy capuccinora. 😊Dub
több mint 13 éve
Dub
1 019
Kerényit meghívták az ATV-be elmagyarázni a helyzetet. Elmekórtani esettanulmány következik: http://atv.hu/videotar/20111108_tizenot_rendelt_festmenyDzsokijuingáhh ezt nem birtam végig se nézni, ez a faszi elmebeteg. A riporter csaj viszont jól néz ki, régen az mtv-nél volt nem? Kb ő az egyetlen pozitívum az egészben, meghívnám egy capuccinora. 😊
több mint 13 éve
Kerényit meghívták az ATV-be elmagyarázni a helyzetet. Elmekórtani esettanulmány következik: http://atv.hu/videotar/20111108_tizenot_rendelt_festmeny
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
"A XY magyar politikus újratemetése képen pl. az a kaméleon mit jelképez? A hirtelen kommunistákból antikommunistába átváltozó politikusokat? Kerényi ezt engedi?Amadeus91http://nol.hu/galeria/000011641/000739411Én a modern művészetet sosem értettem. A Nagy Imre újratemetése képen pl. az a kaméleon mit jelképez? A hirtelen kommunistákból antikommunistába átváltozó politikusokat? Kerényi ezt engedi?
Ez most komoly? Ezekért az igénytelen giccses szarokért fizettek 20 milliót? Van egy festőművész - ám enyhén alkesz - haverom, ő 4-5 whiskey után 20-25 ezer ftokért sokkal különbet fest, mint ezek. Talán egyedül a Horthy-s kép, ami nem rossz, bár az is kissé zavaros. Ilyen is kb csak itt fordulhat elő...Dub
Idáig a Dzsoki által belinkelt tetszett a legjobban.kittli
Idáig a Dzsoki által belinkelt tetszett a legjobban."
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
http://nol.hu/galeria/000011641/000739411Én a modern művészetet sosem értettem. A Nagy Imre újratemetése képen pl. az a kaméleon mit jelképez? A hirtelen kommunistákból antikommunistába átváltozó politikusokat? Kerényi ezt engedi?
Ez most komoly? Ezekért az igénytelen giccses szarokért fizettek 20 milliót? Van egy festőművész - ám enyhén alkesz - haverom, ő 4-5 whiskey után 20-25 ezer ftokért sokkal különbet fest, mint ezek. Talán egyedül a Horthy-s kép, ami nem rossz, bár az is kissé zavaros. Ilyen is kb csak itt fordulhat elő...Dub
Idáig a Dzsoki által belinkelt tetszett a legjobban.kittli
criminal lawyer or criminal lawyer?