NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
283
28
22:30, Netflix
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
vagy inkább családot.Nem a Kempinskiben volt sales manager gyakornok 2-3 evig?Simán hihető, hogy az édesapja nélkül is keres egy rakás pénzt.
Ezt üzeni ez a kedves lány az őt a pénzügyi helyzete miatt csúnyán kikezdő és vélhetően drogos firkászoknak!
Külön szeretném kiemelni a bölcs édesapa családhoz intézett tanításait, melyet átvett tőle egy volt amerikai elnök is!Klaci79
Svájcban él, egyértelmű, hogy mit csinál, de ezt a FB-ra mégse írhatja ki.
Nem kéne örökké konspirálni elvtárs.Sobri Jóska
Abbol siman kijon a tandij.
Kar hogy en 30 eves bef banki alkalmazottkent az olcsobb INSEAD MBA-t tuti nem tudnam kigazdalkodni.
Asszem szakmat kene valtanom.Igor
több mint 11 éve
„Kedves Rasi, a gyűlölködőket, irigykedőket és gonoszakat sajnálni kell. Sajnáljuk őket együtt és imádkozzunk azért, hogy ne legyen nékik túl késő rájönni arra, hogy ezzel a leginkább saját maguknak ártottak. Bátran, okosan! Úgy, ahogy édesapád teszi! Szeretettel üdvözöllek” – írta FB bejegyzésében Siklósi Beatrix, a közmédia munkatársa.Svájcban tiszta szopás az élet a magyar lányoknak.Csupa jó szándék vezérelt! Örökké ez a rosszindulat 😀Klaci79Simán hihető, hogy az édesapja nélkül is keres egy rakás pénzt.
Ezt üzeni ez a kedves lány az őt a pénzügyi helyzete miatt csúnyán kikezdő és vélhetően drogos firkászoknak!
Külön szeretném kiemelni a bölcs édesapa családhoz intézett tanításait, melyet átvett tőle egy volt amerikai elnök is!Klaci79
Erre még te is bántod szegényt.Sobri Jóska
Te Úr Isten!!! :#
több mint 11 éve
Nem a Kempinskiben volt sales manager gyakornok 2-3 evig?Simán hihető, hogy az édesapja nélkül is keres egy rakás pénzt.
Abbol siman kijon a tandij.
Kar hogy en 30 eves bef banki alkalmazottkent az olcsobb INSEAD MBA-t tuti nem tudnam kigazdalkodni.
Asszem szakmat kene valtanom.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Svájcban tiszta szopás az élet a magyar lányoknak.Csupa jó szándék vezérelt! Örökké ez a rosszindulat 😀Klaci79Simán hihető, hogy az édesapja nélkül is keres egy rakás pénzt.
Erre még te is bántod szegényt.
több mint 11 éve
Csupa jó szándék vezérelt! Örökké ez a rosszindulat 😀Simán hihető, hogy az édesapja nélkül is keres egy rakás pénzt.
több mint 11 éve
ő legalább tanult, és felhasználja a tanultakat a szakmájában.Simán hihető, hogy az édesapja nélkül is keres egy rakás pénzt.
apuci is tanult, de ő leginkább kihasználja a tanultakat. már amikor emélkszik arra, hogy mit tanult.
több mint 11 éve
Simán hihető, hogy az édesapja nélkül is keres egy rakás pénzt.
Nem kéne örökké konspirálni elvtárs.
több mint 11 éve

Külön szeretném kiemelni a bölcs édesapa családhoz intézett tanításait, melyet átvett tőle egy volt amerikai elnök is!
több mint 11 éve
Az ügyészség például mondhatja azt, hogy nem valósult meg bűncselekmény, mert Vida szabad akaratából cselekedett, már Orbán beszéde előtt elhatározta, hogy feljelentést tesz, sőt, a miniszterelnök kijelentéséről csak a feljelentés után értesült, így az nem is befolyásolhatta a döntését. Mivel elégtételt akar venni Goodfrienden, az ügyvivő feljelentése nem okozhatott neki jelentős érdeksérelmet, pont ellenkezőleg. Jelentős érdeksérelem hiányában pedig nem következhet be kényszerítés. Azonkívül, Vida munkáltatója Varga Mihály, így Orbán nem is válthatja le. Ezt a NAV elnöke is tudja, ezért nem is érezhette fenyegetőnek a miniszterelnök szavait. Harmadrészt, az adatgyűjtés során Vida azt mondta, hogy "30 éve ismerjük egymást Viktorral, sosem kényszerítene semmire, nevetséges ez az egész ügy". Világos tehát, hogy az állítólagos sértettben semmiféle félelem nem keletkezett, szóval nem lehet sem fenyegetésről, sem erőszakról beszélni, amelyek nélkül megint csak nincs kényszerítés.Ha megkérdeznék Vidát, nyilvánvalóan azt mondaná, hogy kényszer nélkül, önszántából tett feljelentést.AmadorNyilvánosan fenyegette meg, hogy elveszíti az állását ha nem indít pert. Sokmindent ki lehet magyarázni, -hogy félreértették, nem úgy gondoltam, nem pont úgy fogalmaztam, stb...- de ezt hogyan?
Amúgy tisztában vagyok vele, hogy mennyi értelme van OV-t feljenteni bármiért is.Jan
Persze lehet, hogy amit leírtam az jogi nonszensz, de a jog nem matematika, ha arra van szükség, akkor a szabályokat rugalmasan lehet értelmezni, szóval kijöhet valami nyakatekert indoklás a feljelentés visszadobásakor.
több mint 11 éve
www.hir24.hu/nagytotal/2014/12/18/borbely-jozsef-kedden-14.30-kor-atvette-a-hatalmat-magyarorszag-felett/"Enyém volt a kecskeméti bútorgyár. Azoktól vettem, akik privatizálták, de nem a saját nevemre, kvázi volt egy strómanom, mert akkor már zajlottak felszámolási eljárásaim, amik miatt úgy gondoltam, így célszerű. Ez nem ilyen bármi alóli kibújás, hanem egyszerűen az akkori környezetben ez volt az üzletpolitikai érdek. Aztán ellopták tőlem........................
itt a reális alternatíva 😊
néhol felsikongattam.gabtsi
.................de a bútorgyáramat azért újraindítom, sportból, ha visszakerül az én tulajdonomba"
ittvanakuttya ásva el, méghogy apostoli, még a privatizációs-mutyiból ittmarad

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
www.hir24.hu/nagytotal/2014/12/18/borbely-jozsef-kedden-14.30-kor-atvette-a-hatalmat-magyarorszag-felett/megtudtam, hogy a pénzhez nem kell fedezet, hát jó pap is holtig 😊
itt a reális alternatíva 😊
néhol felsikongattam.gabtsi
érdemes figyelni a csávó munkásságát, minden szar napot fel tud dobni. Egyben persze kirakatban kéne mutogatni, elrettentő példaként, hogy nyissák már újra az OPNI-t 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
www.hir24.hu/nagytotal/2014/12/18/borbely-jozsef-kedden-14.30-kor-atvette-a-hatalmat-magyarorszag-felett/itt a reális alternatíva 😊
néhol felsikongattam.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Nyilvánosan fenyegette meg, hogy elveszíti az állását ha nem indít pert. Sokmindent ki lehet magyarázni, -hogy félreértették, nem úgy gondoltam, nem pont úgy fogalmaztam, stb...- de ezt hogyan?JanNeki lehet. 😉
több mint 11 éve
Ha megkérdeznék Vidát, nyilvánvalóan azt mondaná, hogy kényszer nélkül, önszántából tett feljelentést.AmadorNyilvánosan fenyegette meg, hogy elveszíti az állását ha nem indít pert. Sokmindent ki lehet magyarázni, -hogy félreértették, nem úgy gondoltam, nem pont úgy fogalmaztam, stb...- de ezt hogyan?
Amúgy tisztában vagyok vele, hogy mennyi értelme van OV-t feljenteni bármiért is.
több mint 11 éve
Hát ha én lennék Vida Ildikó, és kurvára ártatlan lennék, biztos, hogy egy ilyen felszólítás után nem Goodfriendet perelném be 5 millára, hanem valaki mást egy kicsit többre. 😊 A munkaügyi perek úgyis sokkal több sikerrel kecsegtetnek, mint a nemzetközi diplomaták ellen indított kamu keresetek.
több mint 11 éve
Ha megkérdeznék Vidát, nyilvánvalóan azt mondaná, hogy kényszer nélkül, önszántából tett feljelentést.
több mint 11 éve
Érzésem szerint sehogy sincs rendben, de majd a joghoz értők megmondják.Így van az adózást felelős miniszter gyakorolja a munkáltatói jögkört a NAV elnök esetében.
Nyilván pont annyi értelme van OV-t feljelentgetni, mint Goodfriendet.
Asszem a pénzügyminiszter a felettese. Legalább is amikor jelentenie kellett volna a kitiltását, akkor Vargát kérdezték meg.Lecsó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Érzésem szerint sehogy sincs rendben, de majd a joghoz értők megmondják.Nyilván pont annyi értelme van OV-t feljelentgetni, mint Goodfriendet.
Asszem a pénzügyminiszter a felettese. Legalább is amikor jelentenie kellett volna a kitiltását, akkor Vargát kérdezték meg.
több mint 11 éve
Az más kérdés, hogy néz ki, ha egy ország miniszterelnöke a parlamenti felszólalásban arra utasítja egy államigazgatási szerv vezetőjét, hogy magánemberként tegyen feljelentést egy másik hivatal vezetője ellen, mert ha nem, akkor kirúgja.Ez munkajog szempontjából is rendben van, meg mindenhogy?
Direkt nem diktátorozok...Lecsó
Vida esetében ki gyakorolja a munkáltatói jogokat? OV vagy a kormány, parlament, akárki...?
több mint 11 éve
Az más kérdés, hogy néz ki, ha egy ország miniszterelnöke a parlamenti felszólalásban arra utasítja egy államigazgatási szerv vezetőjét, hogy magánemberként tegyen feljelentést egy másik hivatal vezetője ellen, mert ha nem, akkor kirúgja.Direkt nem diktátorozok...
több mint 11 éve
Ha jól tudom, kényszerítés esetén meg kell állnia a jelentős érdeksérelem okozásának. Ha Vida azt mondja, hogy ő neki a Goodfriend elleni feljelentés kifejezetten jól esett, akkor ennyi...
több mint 11 éve
Azt meg tudná valaki magyarázni, hogy ha az az alaphelyzet, hogy erősen húzunk Putyinhoz, akkor ezzel hogy egyeztethető össze a kgbéla sztori? Orosz kém lebuktatása, stb...?Más: Viktort feljelentették -ha jól tudom- kényszerítés miatt a Vida ügyben. Erről lehet valamit tudni?
több mint 11 éve
kuszaszem szerint 2015-ben újabb pénzügyi támadás lesz a forint ellen...most azt tudom elképzelni, hogy vagy megint komoly forintgyengítésre készülnek a fiúk vagy pedig megkapta Frei Tamás új könyvét még kari előttKlaci79szerintem már Drábik Jánost kért, upgradeli magát ez a túlművelt barom.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
kuszaszem szerint 2015-ben újabb pénzügyi támadás lesz a forint ellen...most azt tudom elképzelni, hogy vagy megint komoly forintgyengítésre készülnek a fiúk vagy pedig megkapta Frei Tamás új könyvét még kari előtt
több mint 11 éve
tegnap át kellett mennem a tömegen, mikor kijöttem az OGYK-ból, szvsz nem jelenteném ki ilyen egyértelműen, hogy Viktorunk nem lesz elhajtva a picsába. Meglehetősen sokan vannak, akiknél csak az az apró pöcc hiányzik, mint amilyen a netadó is volt, és nem a széljobber csürhe és a szoci nyuggerek fagyoskodtak kint, hanem teljesen átlag emberek, fiatalok. Végső soron Viktor a saját hülyeségével biztosította be, hogy nem demokratikus úton fog bukni, hanem lógni fog. | reméljük csak képletesen |arra már megvolt az esély két éve. nem érinti a társadalom jelentős hányadát, ergo nem lesznek kint tízezrek. balhé akkor lesz, ha ötven százalékkal csökkennek a fizetések (példa, mondjuk nincs kétségem hogy meg is csinálnák)
tippem a következő balhéra: a belengetett törvénymódosítása a felsőoktatási törvénynek tavasszal.see: hvgAmadeus91
Mindig jövőre