NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
280
28
22:30, Netflix
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Rubel elképesztően durva dolgokat művel, csak lefelé....nekem nagyon úgy tűnik, hogy a nyugat rájött, csak az olajon és a pénzpiacokon keresztül lehet megfogni őket. 6,5%-os kamatemelés ellenére lényegében óránként csökken az értéke, ennek nagyon kíváncsi vagyok hol lehet az alja.jah...vagy a labdarúgóknak miért kell dolgozni vasárnap?Nehogymar azt a heti 90 perc "munkat" is elvedd toluk, a tobbi nap ugyse dolgoznak :p
ők miért nem lehetnek a családjukkal?Klaci79
Orosz moka eleg meredek azert, ez nem volt varhato.. a mai spot FX mozgas eleg vicces volt, plane a 6.5%-is kamatnoveles utan!
De inkabb gazdasag topicba menjen, irok egyet majd oda is.
Vasarnap sztem nonszensz, de ennel joval nagyobb hulyesegeknel de hatraltak meg, de ha esetleg nepszavazas lesz belole, akkor szerintem elbukna..Igor
De ebből is látszik, katasztrófa hogy egy ekkora ország ennyire a nyersanyag árának van kitéve.
Persze ha az oroszokat ez ennyire nem zavarja...
több mint 11 éve
jah...vagy a labdarúgóknak miért kell dolgozni vasárnap?Nehogymar azt a heti 90 perc "munkat" is elvedd toluk, a tobbi nap ugyse dolgoznak :p
ők miért nem lehetnek a családjukkal?Klaci79
Orosz moka eleg meredek azert, ez nem volt varhato.. a mai spot FX mozgas eleg vicces volt, plane a 6.5%-is kamatnoveles utan!
De inkabb gazdasag topicba menjen, irok egyet majd oda is.
Vasarnap sztem nonszensz, de ennel joval nagyobb hulyesegeknel de hatraltak meg, de ha esetleg nepszavazas lesz belole, akkor szerintem elbukna..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
jah...vagy a labdarúgóknak miért kell dolgozni vasárnap?ők miért nem lehetnek a családjukkal?
több mint 11 éve
egyébként miért csak a kereskedelem ? szal mittomén, a gyári munkás az ne legyen otthon vasárnap ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Ilyen alapon minket is bepirosíthatnának. Meg fél európát. Lecsóhát azért nem ugyanaz a kettő...
Miért? Teszkó pénztáros vagy?Lecsónem, szerencsére...
csak a döntéssel nem értettem egyet...
(mondom ezt úgy, hogy napját sem tudom mikor voltam utoljára vasárnap nagybevásárláson)
több mint 11 éve
Szép-szép, csak zavar, hogy júeszéj szürkéllik, de azért egyik-másik háborúban ő is részt vesz és/vagy ő robbantotta ki.NB2Ilyen alapon minket is bepirosíthatnának. Meg fél európát.
ui: vasárnap nem kell dolgozniNB2Miért? Teszkó pénztáros vagy?
több mint 11 éve
Gondolom azt ábrázolja, melyik országban zajlik, nem a résztvevőket.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Szép-szép, csak zavar, hogy júeszéj szürkéllik, de azért egyik-másik háborúban ő is részt vesz és/vagy ő robbantotta ki.Mé nem lehet belemenni mindenféle etnikai belemagyarázásokba?😊
Európának azért örülök, jó európainak lenni😊
ui: vasárnap nem kell dolgozni
több mint 11 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Igazából nem is értem hogy Putin miben bízott, vagy tényleg nem tudta, hogy a 21. században nem fegyverrel vívunk háborút ?!444.hu/2014/12/16/kiontottak-a-rubel-beleit-valsagspiralban-az-orosz-gazdasag/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
index.hu/gazdasag/2014/12/16/torocskei_sajat_cegeibe_ontotte_a_penz_a_bankbol_aztan_beszallt_a_kormany_is/Kíváncsi vagyok, ennek mi lesz az utóélete. Gondolom semmi.
A legjobb az álnaív kérdés a cikk végén... 😊
több mint 11 éve
www.origo.hu/gazdasag/20141215-ingyenes-lesz-az-m0-is-kepviseloknek-kozpenzbol-uzemanyagkartya-torvenyjavaslat.html
amikor kussban kéne lenni, akkor még tetézik...NB2

több mint 11 éve
www.origo.hu/gazdasag/20141215-ingyenes-lesz-az-m0-is-kepviseloknek-kozpenzbol-uzemanyagkartya-torvenyjavaslat.htmlamikor kussban kéne lenni, akkor még tetézik...
több mint 11 éve
www.tarki.hu/adatbank-h/kutjel/pdf/b350.pdfTölgyessy Péter írása az elmúlt évtizedek kudarcairól és az orbáni hatalomgyakorlásról.
több mint 11 éve
Ha ez bárkit is vígasztal a fizetős lesz a 0-s témában, szeged volt eddig az egyetlen város ahol mindig is fizetős volt használni az elkerülőt...nyílván full véletlen 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Akkor hogy egyértelmű legyen a példám, gondolj az amerikai nagyvállalatok és az amerikai politika viszonyára.Ezt a (valodi) uzleti szferaban dolgozok neveben kikerem magunknak.IgorAz említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.LecsóIgen.
És kik írták a törvényeket?
Kik vezették a kezét?
Egyébként nem tudom ismered e Clausewitz mondását, miszerint:
A háború a politika folytatása egyéb eszközökkel.
Ezt én úgy folytatnám, hogy:
A politika az üzlet folytatása egyéb eszközökkel.Sobri Jóska
A nagytőke csinálja az elnököt, vagy az elnök a nagytőkét?
több mint 11 éve
www.origo.hu/itthon/20141210-elfelejtett-egymilliardot-meszaros-lorinc.htmlMondjuk az apróról én is elfeledkeznék, ha lenne...
több mint 11 éve

lényeg, hogy kurva jól állunk.
444.hu/2014/12/10/hiaba-a-130-milliardos-adoemeles-igy-is-borulhat-a-koltsegvetes/
több mint 11 éve
A körgyűrű amit azért hoztak létre hogy ne a városon keresztül menjél most majd fizetős lesz... heckova a job! 😊www.origo.hu/itthon/20141210-megszunik-az-m0-s-dijmentessege.html
(mondjuk ez a kis ellentmondás is csak addig áll fent ameddig nem lesz dugódíj)JayB
aki nem tudná miről van szó!
SZÁNALMAS!!!
több mint 11 éve
Ezt a (valodi) uzleti szferaban dolgozok neveben kikerem magunknak.Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.LecsóIgen.
Kik vezették a kezét?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
A körgyűrű amit azért hoztak létre hogy ne a városon keresztül menjél most majd fizetős lesz... heckova a job! 😊 (mondjuk ez a kis ellentmondás is csak addig áll fent ameddig nem lesz dugódíj)
több mint 11 éve
sok lesz már a kitüntetésekből.Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.LecsóIgen.
Kik vezették a kezét?
a bowl.hu Clausewitze.Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az említett időszakban Bod Péter Ákos is politikus volt.LecsóIgen.
Kik vezették a kezét?
a bowl.hu Clausewitze.
több mint 11 éve
Nem akarsz különbséget tenni aközött, hogy egy jelölt milyen (amúgy jogosan megkérdőjelezhető) kijelentéseket tesz, és egy hatalmon lévő milyen rendeleteket alkot. Az egyiknek nincs közvetlen hatása, a másiknak meg van.A szellemisége ugyanaz, sőt.
Ha Pásztor Albert hozta volna, ugyanolyan szar lenne...
Lecsó
Heh, szerintem összekeversz valakivel. Nem hivatkoztam rá. Ez nem a diktatúra jele.Stim, nem a haverok kitömését, hanem az állami intézmények megszállását említetted a diktatúra jelének, amire azt írtam, hogy korábban is a saját emberek lepték el a köziget, erre írtad, hogy azt az érvet nem tudod elfogadni, hogy korábban is ez volt.
Lecsó
A lényegen nem változtat.