Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
A magánvéleményem pedig ennek és a többi hasonló cikknek kapcsán az, hogy az ilyen való világtól eltávolodott elefántcsonttoronyból publikáló értelmiségiek, lelkesítő szalonforradalmárok figyelmen kívül hagynak egy icike-picike, de cáfolhatatlan tényt, miszerint Magyarországon demokratikus berendezkedés van, és a népakarat kifejeződése értelmében legitim kormányzás, méghozzá kétharmados (meggyőző) többséggel, ami ha nem is tetszetős (nekem sem), mindenképpen illő figyelembe venni.
Orbán Viktort szeretik, kormányzásával elégedettek az emberek (nagy része), de ha mégse, ez 1 éven belül kiderül.
Bár meglepne, ha a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy hármasból kerülne ki a következő pm, de ha igen, akkor meg az lesz a népakarat demokratikus megnyilvánulása.
És azt is illendő tudomásul venni.Sobri Jóska
Ezek szerint, 4 évig pofa be, mert legitim a kormány. Nehogy már kritizálni tetszenek, hát hogyan merészeli bárki? Meg van választva, azt csinál amit akar és még örülni is kell neki!

Így érted?

Tudomásul veszi itt mindenki, hogy most ők az atyaúristenek, ettől még hadd utáljam már ha kedvem tartja, szerintem le is írhatja nyugodtan aki akarja. Vagy azt is tilos? Nem szabad kritizálni, negatív véleményt formálni?

Mindig minden kormány geciládák gyülekezete volt és lesz. Egy dolgot lehet csinálni a ciklusukban, kritizálni őket ha okot adnak rá, hátha kevesebb hülyeséget csinálnak.Kori
Úgy értem, hogy tőlem aztán írhatja, a személyeskedő, sértett hülyeségeit, ahogy a kurucinfio is amit akar, senkinek se pofa be.
De pont ebből következik, hogy én meg elmondom, hogy miért szar amit csinál, miért súlytalan, miért haszontalan.
Kritizálj, formálj véleményt, csak magyarázd el, hogy mi értelme van, ha kérhetem.
Másként fogalmazva, ha bemegyek a mekibe, és szar a kaja, akkor beírhatok a panaszkönyvbe, oszt történik, ami történik.
De ha választok egy színházi előadást, és nem tetszik a főszereplő fizimiskája, akkor se annak nincs értelme, hogy felállok előadás közben, és kurjongatok, hogy mondjon le (kibasznak a picsába), se annak, hogy utána boldog-boldogtalannak telesírom a fejét, hogy ezdeszarvolturamisten, mert semmi haszna nincs, semmi se változik.
Megtehetem? Meg. Van haszna? Nincs.
Azt utálsz, akit akarsz, azt ír le bárki amit akar, a kérdésem Gyurma Pappához szólt, hogy ebben mi számára a szórakoztató.
Megmondta. Erről ennyit.

Orbán Viktort szeretik, kormányzásával elégedettek az emberek...Sobri Jóska
uuhzinedine5
Én nem tudom te hol élsz, akváriumban vagy retikülben, de ez a nagy büdös helyzet.
Ha ma lennének a választások ő lenne újra a pm.
Ha annyira elégedetlenek lennének a kormányzással az emberek, akkor leváltanák.
Visszahívnák a képviselőjüket, vagy egyéb legitim módon.
Én ilyen kezdeményezésről még csak nem is hallottam.
Néhány tízezreléknyi szélsőségestől eltekintve.
De lehet félreérthető voltam. Biztos nem mindenki szereti, nem mindenki elégedett, de a nagy többség igen.

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 alfahir.hu/torvenytelen_volt_a_boliviai_elnok_gepenek_atkutatasa

Ez a Snowden valamit még nagyon tudhat, ha ennyire fontos a feje az Államoknak!
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
ó azok a boldog 50-es évek...
 index.hu/belfold/2013/07/03/a_bizalmasok_kaszaltak_a_politikai_ugyeket/

több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
A magánvéleményem pedig ennek és a többi hasonló cikknek kapcsán az, hogy az ilyen való világtól eltávolodott elefántcsonttoronyból publikáló értelmiségiek, lelkesítő szalonforradalmárok figyelmen kívül hagynak egy icike-picike, de cáfolhatatlan tényt, miszerint Magyarországon demokratikus berendezkedés van, és a népakarat kifejeződése értelmében legitim kormányzás, méghozzá kétharmados (meggyőző) többséggel, ami ha nem is tetszetős (nekem sem), mindenképpen illő figyelembe venni.
Orbán Viktort szeretik, kormányzásával elégedettek az emberek (nagy része), de ha mégse, ez 1 éven belül kiderül.
Bár meglepne, ha a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy hármasból kerülne ki a következő pm, de ha igen, akkor meg az lesz a népakarat demokratikus megnyilvánulása.
És azt is illendő tudomásul venni.Sobri Jóska
Ezek szerint, 4 évig pofa be, mert legitim a kormány. Nehogy már kritizálni tetszenek, hát hogyan merészeli bárki? Meg van választva, azt csinál amit akar és még örülni is kell neki!

Így érted?

Tudomásul veszi itt mindenki, hogy most ők az atyaúristenek, ettől még hadd utáljam már ha kedvem tartja, szerintem le is írhatja nyugodtan aki akarja. Vagy azt is tilos? Nem szabad kritizálni, negatív véleményt formálni?

Mindig minden kormány geciládák gyülekezete volt és lesz. Egy dolgot lehet csinálni a ciklusukban, kritizálni őket ha okot adnak rá, hátha kevesebb hülyeséget csinálnak.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 276 — Ajmo Vatreni
Orbán Viktort szeretik, kormányzásával elégedettek az emberek...Sobri Jóska
uuh
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 330 — zászló zászló szív
Szórakoztató?!
...
Sobri Jóska
Mindent leírtál, amiért szórakoztat.

Tóta W. belesüppedt a saját öncélú stílusába. Jobb napjain osztja az észt, amiből süt a Fidesz utálat, rosszabb napjain kifejti, hogy mennyire fasza, hogy ő ateista. Szórakoztat, hogy elhiszi magáról, hogy ő még komoly újságíró, de gyakorlatilag értelmezhetetlen, amit csinál. Nem csak ő, a hvg.hu-n található publicisztikák 90%-a ilyen.
Szórakoztat, hogy úgy csinál magából hülyét, hogy közben komolyan veszi, hogy van súlya, annak amit mondd.

Sekélyes vagyok, tudom.

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Hányingerem van ettől a stílustól, kb. a kocsmában különb módon osztják az észt az emberek, örülök, hogy ezt más is így látja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
 m.hvg.hu/w/20130703_Nem_sokasag_hanem_lelek

Többször mondtam, hogy unom W.-t, ez most sincs másképp, és kimondta megint, hogy a víz vizes, de legalább szórakoztató ez az írás.Gyurma Pappa
Szórakoztató?!
Ha mindenképp ragaszkodsz az "sz"-betűhöz, akor inkább személyeskedő, szellemtelen, szánalmas, és röviden: szar.

Nekem az ilyen újságírással alapvetően azon ellentmondás a bajom, hogy ha
1, igaza van, vagy igaza lenne, akkor ezt nem írhatná így le következmények nélkül,
2, ha nincs igaza, akkor meg csak hatásvadász, populista módon vádaskodik, amit az is bizonyít, hogy egy ilyen írásnak az égvilágon semmi következménye nem volt, nincs és nem is lesz. Se szellemi, se jogi, semmi az égvilágon.

Alkalmazott öncélú újságírás, mindenféle ok, értelmes cél, és főleg bárminemű hasznosság nélkül.

És azt is illendő tudomásul venni.

több mint 12 éve
 m.hvg.hu/w/20130703_Nem_sokasag_hanem_lelek

Többször mondtam, hogy unom W.-t, ez most sincs másképp, és kimondta megint, hogy a víz vizes, de legalább szórakoztató ez az írás.

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Snowden kérelmét elutasította Németország is.Amadeus91
Számos ország van, ahol csak úgy lehet menedékjogot kérni, ha a kérelmező ott van. (ami egyébként teljesen ésszerű, szvsz)Jan
A nagykövetség nem számít annak? Assange sem ment ki Ecuadorig, csak beszaladt a londoni képviseletre, és most ott tartják már egy éve.berger90
Már nem a XIX. században élünk, a nagykövetség nem extraterritorialitás, nem a küldő állam területéhez tartozik. Más kérdés, hogy a képviselet engedélye kell a belépéshez, szóval hiába mennek a rendőrök Assange-ért, ha nem engedik őket be.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Számos ország van, ahol csak úgy lehet menedékjogot kérni, ha a kérelmező ott van. (ami egyébként teljesen ésszerű, szvsz)Jan
A nagykövetség nem számít annak? Assange sem ment ki Ecuadorig, csak beszaladt a londoni képviseletre, és most ott tartják már egy éve.berger90
de. sőt ha fejjel előre beugrik a nagykövet szolgálati kocsijába, az is annak számít. sőt asszem még a nemzeti légitársaság gépének fedélzete is annak számít.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
A nagykövetség nem számít annak? Assange sem ment ki Ecuadorig, csak beszaladt a londoni képviseletre, és most ott tartják már egy éve.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 174 — Bears & Illinois fan
 cink.hu/sarvaron-a-tudokorhazban-vannak-a-fidesz-trafikok-632379282

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Horvátország EU tagsága szerintem hatalmas jóság, én jövő héten megyek ki céget alapítani. Pécsiként jó is 😊

több mint 12 éve
Arról nem is értekezett senki, hogy Horvátország is EU tag lett. Alapjában én örülök nekik........csi77
végre egy kikötő elérhető távolságban, ahonnan lehet majd hozni a cigitAmadeus91
Eléggé hasonló árban vannak a cigiárak ott is, max a határmenti településeken élőknek éri meg átruccani érte. Persze a nyugatabbra élőknek nyaralásból hazafele érdemes lehet vinni.Dub
Örülök, hogy ez jött le nektek ebből...........

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Arról nem is értekezett senki, hogy Horvátország is EU tag lett. Alapjában én örülök nekik........csi77
végre egy kikötő elérhető távolságban, ahonnan lehet majd hozni a cigitAmadeus91
Eléggé hasonló árban vannak a cigiárak ott is, max a határmenti településeken élőknek éri meg átruccani érte. Persze a nyugatabbra élőknek nyaralásból hazafele érdemes lehet vinni.
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Számos ország van, ahol csak úgy lehet menedékjogot kérni, ha a kérelmező ott van. (ami egyébként teljesen ésszerű, szvsz)
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Snowden kérelmét elutasította Németország is.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Csak remélni merem, hogy ha hasonló célzatú nem is, legalább hasonló hatású lesz a trafikmutyi. A sok háborgó betartja fenyegetőzését és egy forintot nem költ ilyen boltokban, ergo leszokik a dohányzásról 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Örülj, hogy nem Új-Zélandon élsz.
Ott sok a kikötő, de minden más kurva messze van.
 index.hu/kulfold/hirek/2012/05/31/17_000_forint_lett_volna_egy_doboz_cigi/

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
végre egy kikötő elérhető távolságban, ahonnan lehet majd hozni a cigit
több mint 12 éve
Arról nem is értekezett senki, hogy Horvátország is EU tag lett. Alapjában én örülök nekik........

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
amit lattam belole, nem lehet mondani, hogy könnyű napja volt. de Viktornál nagyobb bullshit artist kevés van, kő profin tolta le a műsort.gabtsi
Semmi nem történt, kb előre be lehetett volna mondani mindenki helyett a szöveget, kicsit nagyobb dolgokra számítottam, tavaly januárban jobb menet volt.

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
amit lattam belole, nem lehet mondani, hogy könnyű napja volt. de Viktornál nagyobb bullshit artist kevés van, kő profin tolta le a műsort.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci