NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
nem etikus, de jogszerű, ez megy mindenhol
 www.origo.hu/gazdasag/20130521-az-apple-adoelkeruleset-vizsgalta-az-amerikai-szenatus-a-ceg-minimum.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Mondjuk hozzátenném, hogy ez a műsor amúgy nem politikai, a pali aki vezeti valami neves rákkutató és a saját cuccait reklámozza azzal, hogy behívja a gyógyult betegeit/válaszol a nézők kérdéseire. Ilyet még nem hiszem, hogy szándékosan meghúznának még az ECHOban se, megmaradnak ők a Tóthy Gy-féle hiperszofisztikált konteóknál és a Bayerféle alig burkolt rasszizmusnál. Szaniszlót is évek óta ki akarják tenni, de mivel övé a legnézettebb műsoruk, nem szedik le, annyira azért nem zavarja őket.

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!

csuhajjjjja!Amadeus91
AGYMOSÁS LEVEL 99

több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
zinedine5
 www.bild.de/politik/ausland/viktor-orban/ungarns-regierungschef-orban-warnt-merkel-vor-nazi-methoden-30467108.bild.html

www.spiegel.de/politik/ausland/guido-westerwelle-verurteilt-orbans-nazi-vergleich-a-900813.html

jól megcsinálta az öreg megint.Amadeus91
És hány ilyen volt már ettől a kivételes politikai érzékkel rendelkező, tehetséges vezetőtől.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 206
zinedine5
 www.bild.de/politik/ausland/viktor-orban/ungarns-regierungschef-orban-warnt-merkel-vor-nazi-methoden-30467108.bild.html

www.spiegel.de/politik/ausland/guido-westerwelle-verurteilt-orbans-nazi-vergleich-a-900813.html

jól megcsinálta az öreg megint.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
 www.vg.hu/kozelet/politika/orban-reagalt-merkel-szavaira-a-nemetek-kuldtek-mar-ide-tankokat-403840

zinedine5
Merkel... Elmondása szerint erről többször beszélt már Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki minden alkalommal biztosította őt arról, hogy a magyar kormány komolyan veszi az európai kritikát.

Tessék, Orbán megmondta. Biztosította. Mi kell még?
Ezek ott nyugaton valami más világban élnek.
Jóhogy nem számon kérik amit Orbán nekik mond.
Ha neked valaki azt mondaná, hogy ugyan, mostantól járj csukott szemmel, hátrafelé, békaügetésben, és közben énekeld Geyer Flórián dalát, te is azt mondanád neki, hogy: persze persze, hogyne, komolyan, tényleg, már csinálom is.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 276 — Ajmo Vatreni
 www.vg.hu/kozelet/politika/orban-reagalt-merkel-szavaira-a-nemetek-kuldtek-mar-ide-tankokat-403840

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Megjelentek a "kérők" a trafikos ügyben.Tegnap a Tescoban láttam egy hirdetést, hogy az áruházlánc keres pályázatnyerteseket közös üzlet kialakításához.
Gondolom más multik is próbálkoznak.
A "szerencsés" nyertesek pedig válogathatnak az ajánlatok között.laccoo74
Ott a pénz; így kell a semmiből pénzt csinyáni a haveroknak. Elég a jogot birtokolniuk, osztán há' dől a lé a semmire! 😀 😀 😀

De neeeem is!
Kivételes gondolkodásmódú, jó képességű, sőt, egyenesen zseniális üzletemberek friss gondolkodással és kreativitással kialakított üzleti lehetőségének a makacs kitartással és áldozatos munkával történő kiteljesedését láthattuk megint! Hiába! A tehetség vazzeg... :-P

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! 😊
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 276 — Ajmo Vatreni
"csodálatos, csodálatos, azt hiszem nagyon tapsolni kellene"

de a kopasznak meg sem mozdul a keze
több mint 12 éve
a műsorvezető eléggé hasonlít Sobrira 😀jjncaa

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
a műsorvezető eléggé hasonlít Sobrira 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 976
csuhajjjjja!Amadeus91
Irigykedhet a baloldal!
Jöhetnek az "hol volt, hol nem volt, volt egyszer Orbán, az igazságos és nagylelkű vezető" kezdetű népmesék.
több mint 12 éve

csuhajjjjja!
több mint 12 éve
 pecsistop.hu/regio/milliardokkal-vertek-at-a-pecsieket/1148182/
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Mondjuk én nemtom ez a 2. kör mire jó eleve. Ezzel nyilvánosan bevallják, hogy annyira nem lett átgondolva ez az egész, mert van még hely néhány trafiknak itt-ott. Arra viszont kevés, hogy az elégedetlenségen csökkentsen, ahhoz több hely kéne, ami a törvény esetlegesen pozitív hatásait cseszné el.

Amúgy meg most a mutyit leszámítva is biztos volt, hogy ebből lesz valamiféle botrány. Jelentősen csökkentették a dohányboltok számát, nem igazán értem azokat, akik azzal reklamának, hogy de ők már ilyen meg olyan régen csinálják a bizniszt. Nem jöhetett ki máshogy, minthogy sok ilyen megszívja. Az már csak a ráaadás, hogy a haverokat tették helyzetbe, ami nem meglepő, de többségében (nyilván nem mind) amennyire én tudom, ezek a ahverok is olyanok voltak, akik régóta csinálják ezt. Nekem, mint outsidernek rohadtul mindegy, hogy éppenséggel melyik dohányboltos folytathatja és melyik kell abbhagyja.

A probléma max az sztem, hogy tényleg túlsulyba kerülhettek a nagyvállalatok az egyéni vállalkozókkal szemben, amit pedig jó lett volna elkerülni, de hát a kenőpénz az kenőpénz. Jó lenne mondjuk erről tényleg valami statisztikát látni, legalább egy hivatalosat, ami nyilván elég torz.Rajna
Maradjunk annyiban, hogy kurvára nem.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
de többségében (nyilván nem mind) amennyire én tudom, ezek a ahverok is olyanok voltak, akik régóta csinálják ezt.
Rajna
Sajnos nem. Vannak köztük, akik igen, de pl. itt Pécsen majdnem senki. A környező településeken vegyesebb a kép, de ismerek olyat, ki 5 koncessziót nyert Pécsen, aki egy tervezőirodában dolgozik, mint műszaki rajzoló. Csak hát az alpolgármester úr gyerekkori barátja...Gyurma Pappa
pl a Batyó lánya, aki eddig coronaria stenteket forgalmazott, hipp-hopp cigiárussá vált

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Megjelentek a "kérők" a trafikos ügyben.Tegnap a Tescoban láttam egy hirdetést, hogy az áruházlánc keres pályázatnyerteseket közös üzlet kialakításához.
Gondolom más multik is próbálkoznak.
A "szerencsés" nyertesek pedig válogathatnak az ajánlatok között.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
de többségében (nyilván nem mind) amennyire én tudom, ezek a ahverok is olyanok voltak, akik régóta csinálják ezt.
Rajna
Sajnos nem. Vannak köztük, akik igen, de pl. itt Pécsen majdnem senki. A környező településeken vegyesebb a kép, de ismerek olyat, ki 5 koncessziót nyert Pécsen, aki egy tervezőirodában dolgozik, mint műszaki rajzoló. Csak hát az alpolgármester úr gyerekkori barátja...Gyurma Pappa
Nálunk van olyan Fideszes képviselő aki két hónappal a pályázatok elbírálása (és jóval a beadása) előtt fennhangon hirdette, hogy neki két trafikja lesz. Kettő is lett. (Mondjuk neki legalább élelmiszerboltja van.)

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Rajna
Sajnos nem. Vannak köztük, akik igen, de pl. itt Pécsen majdnem senki. A környező településeken vegyesebb a kép, de ismerek olyat, ki 5 koncessziót nyert Pécsen, aki egy tervezőirodában dolgozik, mint műszaki rajzoló. Csak hát az alpolgármester úr gyerekkori barátja...

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Amúgy meg most a mutyit leszámítva is biztos volt, hogy ebből lesz valamiféle botrány. Jelentősen csökkentették a dohányboltok számát, nem igazán értem azokat, akik azzal reklamának, hogy de ők már ilyen meg olyan régen csinálják a bizniszt. Nem jöhetett ki máshogy, minthogy sok ilyen megszívja. Az már csak a ráaadás, hogy a haverokat tették helyzetbe, ami nem meglepő, de többségében (nyilván nem mind) amennyire én tudom, ezek a ahverok is olyanok voltak, akik régóta csinálják ezt. Nekem, mint outsidernek rohadtul mindegy, hogy éppenséggel melyik dohányboltos folytathatja és melyik kell abbhagyja.
Rajna
Hát ez nagyon nem így van sajnos.
Bár így lenne. Biztos van olyan is, de nagyon sok az olyan aki életében még hasonlóval sem foglalkozott.
A munkám miatt elég sok cigivel foglalkozó ismerősöm van, hallottam tőlük jópár érdekes történetet.
Persze nincs az egész országre kiterjedő infóm, de itt délkeleten sok az érdekes story.

több mint 12 éve
 egyszeregypol.blog.hu/2013/05/17/tenyleg_lesz_masodik_kor

A pofátlan cinizmus netovábbja.berger90
akkor még van esély, hogy beférjek.Amadeus91
Mutasd az üzleti tervedet. Az 50% súllyal esik latba.Sobri Jóska
Vagy megnézik, vagy nem? 😀somoskovig
Ugye a pályázat elbírálásánál 50% az üzleti terv, 50% az egyéb körülmények (csökkentett munkaképesség, tapasztalat, egyebek).
A második rész ha meg is van maxra, de az üzleti terv csak 1-2 pontos, akkor az kevesebb összpont lesz, mintha az üzleti terv majdnem 100% és még az egyebekből is jön néhány.
Szóval megnézik, és egzaktul (csak szubjektíven) elbírálják.

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Változnak az idők!
több mint 12 éve

csak neked, az üzleti tervem, mellyel meg szeretném nyerni a dolgot nálad.

28. Sosem árt benyalni a főnöknek
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Mondjuk én nemtom ez a 2. kör mire jó eleve. Ezzel nyilvánosan bevallják, hogy annyira nem lett átgondolva ez az egész, mert van még hely néhány trafiknak itt-ott. Arra viszont kevés, hogy az elégedetlenségen csökkentsen, ahhoz több hely kéne, ami a törvény esetlegesen pozitív hatásait cseszné el.

A probléma max az sztem, hogy tényleg túlsulyba kerülhettek a nagyvállalatok az egyéni vállalkozókkal szemben, amit pedig jó lett volna elkerülni, de hát a kenőpénz az kenőpénz. Jó lenne mondjuk erről tényleg valami statisztikát látni, legalább egy hivatalosat, ami nyilván elég torz.

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 521 — Chiefs GM

Vagy megnézik, vagy nem? 😀