NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
36
7
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Igen, jól összerakott kérdések, de Fidesz szokás szerint nem fog ezzel foglalkozni, hanem gondolom jön a most beakadt propaganda duma. No meg Fityeszék, ha meg is "szavaztatnak" vmit, azok a kérdések irrelevánsok lesznek és saját hülyeségeiket fogalmazzák meg úgy h arra csak olyan választ adhassanak, amiből kijön h Brüsszel, Soros, háború stb.Amúgy van pár érdekes ígéret MP által, de lényegében pontosan azt mondja, amit kell.Ez a dolga egy populista politikai kommunikátornak.
Beki
A "népszavazási" kérdései is jók, ezekre kellene NEM-et kommunikálnia a Fidesznek, ami politikai öngyilkosság... lenne, ha lenne erről valaha valódi népszavazás, ha foglalkoznának vele érdemben, ha nem negligálnák a picsába, és tematizálnának helyette majd valami szokásos irreleváns gumicsontot zsírleszívásról, poloskákról vagy gendersimogató pszeudopedofil brüsszelita ukránmigránsokról.
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Amúgy van pár érdekes ígéret MP által, de lényegében pontosan azt mondja, amit kell.Ez a dolga egy populista politikai kommunikátornak.
Beki
A "népszavazási" kérdései is jók, ezekre kellene NEM-et kommunikálnia a Fidesznek, ami politikai öngyilkosság... lenne, ha lenne erről valaha valódi népszavazás, ha foglalkoznának vele érdemben, ha nem negligálnák a picsába, és tematizálnának helyette majd valami szokásos irreleváns gumicsontot zsírleszívásról, poloskákról vagy gendersimogató háborúpedofil brüsszelita ukránmigránsokról.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Amúgy van pár érdekes ígéret MP által, de lényegében pontosan azt mondja, amit kell.
9 hónapja
Korruptak ez tény, de emiatt senkit nem zárnak ki az EU-ból, pláne, hogy váltakozó mértékben, de minden tagállamban van korrupció.Mondjuk ne lopják el az EU-s pénzeket.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Mik a játékszabályok?
warr_b
Kampman
cartman023
9 hónapja
Ez idealista vágyálom, nem játékszabály.Mondjuk ne lopják el az EU-s pénzeket.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Mik a játékszabályok?
warr_b
Kampman
cartman023
A valóságban azok a játékszabályok amiket ha nem tartasz be, akkor kibasznak a játékból.
Ha nem basznak ki, akkor betartottad.
Ez a valóság, és ez lehet, hogy szomorú, biztos nem hatékony, de az EU ilyen "szoft" szerveződés, nem egy hierarchikus erőszakszervezet.
9 hónapja
Mondjuk ne lopják el az EU-s pénzeket.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Mik a játékszabályok?
warr_b
Kampman
9 hónapja
Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Mik a játékszabályok?
warr_b
9 hónapja
Van ez 100 ezer ember iskis ratyi már nemcsak a cerkákhoz értBarátom kint van, szerinte az 50 ezer simán megvan, szóval nem csalódtunk a szakértőben...
www.origo.hu/itthon/2025/03/magyar-peter-marcius15-tomeg
NB2
StormST
9 hónapja
Azért kicsit más a résztvevők átlag életkora MP beszédénél, mint a dagadt gecién.
9 hónapja
Csak kíváncsiságból, adja amúgy bármelyik tv csatorna a mostanit?partizánon is megy
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
kis ratyi már nemcsak a cerkákhoz értBarátom kint van, szerinte az 50 ezer simán megvan, szóval nem csalódtunk a szakértőben...
www.origo.hu/itthon/2025/03/magyar-peter-marcius15-tomeg
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
kis ratyi már nemcsak a cerkákhoz értwww.origo.hu/itthon/2025/03/magyar-peter-marcius15-tomeg
9 hónapja
deák dániel már ki is számolta az origonak, hogy 12 ezren vannak MP tüntetésén, milyen ügyes gyerek
9 hónapja
Ő gondolom igazi honvédő hazafi Orbán szemében, és nem poloska.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/Azt a büdös kurva életit neki...
Erre már nem tudok mit írni.
Szeretettel várják majd őket okt.23-án is.
cartman023
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Csak kíváncsiságból, adja amúgy bármelyik tv csatorna a mostanit?atv spirit
esanders10
9 hónapja
Csak kíváncsiságból, adja amúgy bármelyik tv csatorna a mostanit?
9 hónapja
Egész felemelő, ha egy rendezvényen más is árad a színpadról a tömény, zsigeri gyűlölködésen kívül.
9 hónapja
Én hülye elolvastam a felböfögött 12 pontot. Hogyan jutottunk idáig? És messze még a legalja.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/Azt a büdös kurva életit neki...
Erre már nem tudok mit írni.
cartman023

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/Erre már nem tudok mit írni.
9 hónapja
Nem hatnak rá a poloskák!Ez oké, de azért csak meg kéne kérdeznie valamelyik főembernek kamerák előtt, hadd izzadjon a felcsúti zsebnapóleon 😂 Én tuti megcsinálnám.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
warr_b
EU nem tudja kényszeríteni kilépésre ő meg nem akarja.
Toca
warr_b
9 hónapja
Ez oké, de azért csak meg kéne kérdeznie valamelyik főembernek kamerák előtt, hadd izzadjon a felcsúti zsebnapóleon 😂 Én tuti megcsinálnám.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
warr_b
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Nekem hiányzik az utosló válaszból,Ön egy poloska? Kvízünkből kiderül!sírok 😀
😀😀😀
Mikey
Klaci79_egy poloska
hogy nem lennél poloska, de mivel nálunk töltötted ki az vagy. Csak hogy értsék az emberek.
9 hónapja
most olvasom, elvitték a Bedét a zsaruk a türk basa stand up-járól, LOL
9 hónapja
Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
warr_b