Politika
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát, a legoptimálisabb helyzet 12-6 MSZP-nek Pesten.. ha visszíhódítják a 6/18-as körzetet, és megtartják a többit... de a maradék 8 elég esélytelennek tűnik.Na már csak 32.8% Badány is Miskolcon... talán egy-ketten megütik a 30%-ot (Volner talán), de körzetet senki nem fog nyerni vidéken.
Bocsánat Sneider 33.5, Vona majdnem 35% - broáf,
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nagyon sok helyen 2. Jobbikos. Elkeserítő.
több mint 12 éve
de jó lesz hallgatni a fideszes értékeléseket.. már előre hányokSzesze"barátaim, Magyarország népe arra szavazott, hogy tovább. Tovább csökkentjük a rezsit. Tovább folytatjuk függetlenségi harcunk az EU, az IMF, a bankárok, a spekulánsok ellen. Magyarország jobban teljesít! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok".
:#
több mint 12 éve
de jó lesz hallgatni a fideszes értékeléseket.. már előre hányok
több mint 12 éve
Lázár hogy áll? Telóról vagyok.Bazzani44%, Jobbik 24%, MSZP 19%
Szolnokon 30%+ a Jobbiknál.. és BAZ 1-et nyerhetnek, semmi mást.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Lázár hogy áll? Telóról vagyok.Bazzani44%
a 2. a jobbikos (25)
a 3. a szoci (20)
több mint 12 éve
"A Madách téren csalódottságukban isznak"annyi. 😀 aztán nehogy idő előtt lefőjön a kávé.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Lázár hogy áll? Telóról vagyok.BazzaniFeltámadott és jár. Vagy kire gondolsz?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Elég neccesek a pesti körzetek ahol ráadásul vezet a baloldla, ezek vannak 1%-on belül:BP 5,6,11,15
Amit nyerhet a baldoldal:
BP 18
BAZ még csak 7%-nál van, Pakusza már nem is vezet
Semmi vidéki körzetet nem fognak hozni... váá 😕
több mint 12 éve
Akit érdekel az m1nek (is) van élő ingyenes linkje, ott mehet háttérben a műsor:www.mediaklikk.hu/m1#

több mint 12 éve
itt van egy térkép (vidd a kurzort a kerület fölé):Szolnok a 25. helyen volt a listán... nincs valami értelmes link, ahol lehet körzetekre keresni?hvg.hu/ ?szaba
Előbb az indexen láttam előbb, de most eltűnt?Igor
hvg.hu/cimke/v%C3%A1laszt%C3%A1s+2014

több mint 12 éve
még ez a pár pesti körzet is megfordulhat..
több mint 12 éve
Nagyon gáz lenne, ha nyerne két egyéni a Jobbik...
több mint 12 éve
Hú, ez nagyon gáz a 4, kerületben... ebből télleg 2/3 lesz így.
több mint 12 éve
fasza, csak összehozzák a 2/3-ot megint 😕
több mint 12 éve
Szolnok a 25. helyen volt a listán... nincs valami értelmes link, ahol lehet körzetekre keresni?Előbb az indexen láttam előbb, de most eltűnt?
több mint 12 éve
Na, megindult az információ szivárogtatása. 1 órán belül valami reális képet kaphatunk.
több mint 12 éve
Atyaúristen ez a Gyurcsány interjú a Hír TV-n. 😊Mindkét oldal szánalmas volt.
több mint 12 éve
Mit kene csinalnom, hogy ha en ezt nem birom elviselni, ami ebben az orszagban tortenik?polonicA klasszikus: "Két út van előttünk. Az egyik az alkoholizmus. A másik, az jelenleg járhatatlan."
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.