Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 9 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Remélem minden albán játékos kap ezért a győzelemért minimum egy vadonatúj (és 2 alig használt) Mercedest hazájuk labadarúgószövetségétől.
több mint 9 éve
Remelem jol osszeverik egymast a romanok ahogy szoktak,ugy lenne teljes a kieses.
több mint 9 éve
...és ha a csehek meg svédek nem nyernek akkor az albánok, éÍrek, szlovákok, magyarok, izland/osztrák tovább jutnak. Ebből lesz majd a fanyalgás az EB után, hogy mennyire felhígult a mezőny stb... | És tényleg, még ha nekünk ez most bejött. |Ha az olaszok nem adják le a meccset az íreknek, akkor abból a csoportból is előzzük a harmadikat, mert belga w vagy x esetén a svédeket előzzük, svéd w esetén a belgákat.
ozibozi
A németeknek meg döntetlennel nem biztos a csoport 1 hely, ha győznek már ott is vagyunk. 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
-Mit ért el a román válogatott a 2016-os EB-n?-???
-Az első hazatartó gépet 😀
(Tudom, h az ukránok estek ki elsőnek, de nekik még van meccsük)
több mint 9 éve
Senki nem mondta a svédeknek, hogy két meccs alatt még a kaput se találják el pl. A csehek meg beszopták a halál csoporttal. Ilyen is van mindig.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
...és ha a csehek meg svédek nem nyernek akkor az albánok, éÍrek, szlovákok, magyarok, izland/osztrák tovább jutnak. Ebből lesz majd a fanyalgás az EB után, hogy mennyire felhígult a mezőny stb... | És tényleg, még ha nekünk ez most bejött. |
több mint 9 éve
Nekünk az albán w a legjobb eredmény.A németeknek szerintem mindegy.
Amadeus91
több mint 9 éve
hát az nagyon egyszerűnek tűnikMég egyetlen egy kedvező eredmény, és utolsó meccsünktől függetlenül ott vagyunk a 16-ban.Ha más nem, a németek leverik az észak-íreket.
Jan
Amadeus91
amúgy megint csak szajkózom magam: nem mindegy mikor játszol valakivel
ha ez a meccs első fordulós tuti nyernek a románok, így, hogy győzelmi kényszer alatt játszottak nehezebb volt, pedig az első két meccsen nem voltak rosszak
több mint 9 éve
Tehát egy német győzelemre vagyunk a legjobb 16-tól, de lehet már holnap az angolok megteszik nekünk azt a szívességet, hogy biztos továbbjutóként pihentessük a sztrájainkat a portugálok ellen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Még egyetlen egy kedvező eredmény, és utolsó meccsünktől függetlenül ott vagyunk a 16-ban.Ha más nem, a németek leverik az észak-íreket.
Jan
több mint 9 éve
Nekünk az albán w a legjobb eredmény.
több mint 9 éve
Még egyetlen egy kedvező eredmény, és utolsó meccsünktől függetlenül ott vagyunk a 16-ban.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
A Warriors szerintem fehérben leszA sárga mezes csapatok mind szopnak.akkor mehet minden pénz a clevelandre?
Kampman
Löfli
több mint 9 éve
nah ezt nem gondoltam volna, hogy az albánok leverik a románokata jutubos videok alapjan ezek a sracok barmikor megcsinalnak barmit, annyira ugyesek, szoval a kapufak is a bunda reszei voltak, nyilvan
azért ez a francia-svájc 0-0 nem alibi, mert lőttek a franciák legalább 3 kapufát
NB2
több mint 9 éve
A sárga mezes csapatok mind szopnak.akkor mehet minden pénz a clevelandre?
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
nah ezt nem gondoltam volna, hogy az albánok leverik a románokatazért ez a francia-svájc 0-0 nem alibi, mert lőttek a franciák legalább 3 kapufát
több mint 9 éve
Egyik provinciák elbúcsúzott... Mondanám, h sajnálom, de hazudni nem szép dolog 😀
több mint 9 éve
Románia 4. a csoportban. loool
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Albánok valami egészen elképesztő módon nem akarnak már játszani.😊
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Beszéltek a meccs előtt arról, hogy érdemes-e egy már továbbjutott csapatnak pihentetni a harmadik fordulóban meg hogy ez kizökkenti-e a kulcsjátékosokat. Hát egy olyan kamumeccs, mint ez a svájci-francia szerintem sokkal károsabb, mint ha egy meccs erejéig a B csapat játszik.
több mint 9 éve
Sok sikert kívánok a West Hamnek Payet megtartásához : D
több mint 9 éve
Románok kezdenek nyomni, még 10 perc, kíváncsi vagyok kibekkelik-e az albánok...
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
s velünk mi lesz? 😮a döntőben a lengyelek megverik a bárdokatmásfél hónap híján igazad is van 😊csak Wales essen ki a retekbeMár megint soviniszta vagy. Pedig az utóbbi 50 évben pont annyi trófeát nyertek, mint az angolok.
Stez
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 9 éve
a döntőben a lengyelek megverik a bárdokatmásfél hónap híján igazad is van 😊csak Wales essen ki a retekbeMár megint soviniszta vagy. Pedig az utóbbi 50 évben pont annyi trófeát nyertek, mint az angolok.
Stez
Kampman
slowmotion