Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Egyszerű képletezés, az oroszok, az angolok meg a horvátok sima felfüggesztéssel mennek tovább, minket meg adandó alkalommal azonnal hazavágnak, majdcsak figyed..+ a verekedés a stadionban ugyebár...persze ezt megússzuk most 40-50 ezres büntetéssel, de minek kell állandóan kib@szni magunkkal?!www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-az-uefa-fegyelmi-eljarast-inditott-a-mieink-ellen-2508103faszomért kell bedobálni pedárdát...
Menjenek már el a halál f@szára....
Vrij6
braxa88
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Milyen magyarázata van annak, hogy vasárnap csak 1-1 meccs van, míg hétközben 2-2?Misére is kell járni...
NB2
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Szlovákokat nem szeretném mert ellenük kiesni több szempontból gáz lenne. Márpedig sztem jelenleg jobbak ha mással nem egy Hamsíkkal mindenkép. A sorsolással tényleg szerencsémk van. Egyrészt azzal amilyen sorrendben jöttek az ellenfelek, másrészt hogy tudni fogjuk mi a helyzet a továbbjutással a csoportból mire mi jövünk.
Bár nekem minden további ráadás innentől nem lesz semmi miatt hiányérzetem.
Hajrá Magyarok!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
+ a verekedés a stadionban ugyebár...persze ezt megússzuk most 40-50 ezres büntetéssel, de minek kell állandóan kib@szni magunkkal?!www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-az-uefa-fegyelmi-eljarast-inditott-a-mieink-ellen-2508103faszomért kell bedobálni pedárdát...
Vrij6
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-az-uefa-fegyelmi-eljarast-inditott-a-mieink-ellen-2508103faszomért kell bedobálni pedárdát...
Vrij6
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-az-uefa-fegyelmi-eljarast-inditott-a-mieink-ellen-2508103Menjenek már el a halál f@szára....
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Azt esetleg tudja valaki, hogy a 6 csoportgyőztes közül miért pont az adott 4 kapja majd a 4 csoport harmadikat? Ez is szimpla sorsolással ment? Első 4 csoport győztese kap csoport harmadikat?úgy tudom, hogy adott, hogy az E és F csoport "szopik".
Vrij6
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Azt esetleg tudja valaki, hogy a 6 csoportgyőztes közül miért pont az adott 4 kapja majd a 4 csoport harmadikat? Ez is szimpla sorsolással ment? Első 4 csoport győztese kap csoport harmadikat?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Milyen magyarázata van annak, hogy vasárnap csak 1-1 meccs van, míg hétközben 2-2?Pénz?
NB2
több mint 8 éve
Milyen magyarázata van annak, hogy vasárnap csak 1-1 meccs van, míg hétközben 2-2?csapatok tudjanak többet pihenni? (csak tipp)
NB2
több mint 8 éve
Milyen magyarázata van annak, hogy vasárnap csak 1-1 meccs van, míg hétközben 2-2?
több mint 8 éve
Kádár sárgája röhej volt. Ellenben Kleinheisler szövegért, Nagy Ádám meg labda elrúgásért kapott lapot. Ezek elég nagy fegyelmezetenségek, főleg úgy hogy egy nyolcaddöntő vár majd ránk.Nagy Ádám sárgája abszolút védhető, muszáj volt szabálytalankodnia, mert még nem zárt vissza a csapat. Ha azt a szabadrúgást gyorsan elvégzik....
tüsi91
több mint 8 éve
Ha a labancok verik a bálnásokat akkor bármi van mi vagyunk a 2. a csoportban?Yep, mivel azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény számít.
Janek
több mint 8 éve
Ha a labancok verik a bálnásokat akkor bármi van mi vagyunk a 2. a csoportban?
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Kádár sárgája röhej volt. Ellenben Kleinheisler szövegért, Nagy Ádám meg labda elrúgásért kapott lapot. Ezek elég nagy fegyelmezetenségek, főleg úgy hogy egy nyolcaddöntő vár majd ránk.
több mint 8 éve
www.facebook.com/sportfogadas/videos/10153585595551497/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Tényleg, ilyenkor senki sem emlegeti, hogy a végén mindig elbénázzuk? Két két gól az utolsó percekben.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
én csak azt mondom, hogy ha már fújt, akkor az tizenegyes lett volna sztem, ebből is látszik, hogy nem volt következetes. Kádár sárgája semmi nem volt. Stieberé sztem nem volt tizenegyes. egyet értek, hogy következetlen volt (fenn is írtam). a román-svájcit nem láttam, csak a tizenegyeses szituációt, ott nekem egyértelműnek tűnt a mezhúzás, az tizenegyes volt. de summa summarum nagyon gyenge bíró ez az orosz, remélem nem kap több meccset.én ugye hiába tudnék vpn-n m4-t nézni egyszerűen a médiaklikk annyira rossz minőségben tudja csak adni a folyamatos streamet az itteni nettel, hogy inkább vadászok más lehetőségeket. meg szoktam állapodni az ESPN-nel, ahol tegnap MMcManaman volt a szakértő. Azt megélni, hogy egy EB csoport meccsen minket tegyen esélyesnek, és azt mondja, hogy mi nyerünk, hihetetlen. Maga a közvetítés jó, a magyar nevek nagy részét jól mondják (stiebert is s-sel egyedül talán a szalaj az idegesítő ...), és nagyon fel vannak készülve a csapatunkból, tegnap mondtak is egy dolgot, amit nem is tudtam.Az utolsó szabálytalanság biztos nem volt tizenegyes, hiszen kint kezdődött a köríven a kézfogó, de mivel mindketten fogták egymást bőszen, sztem rossz ítélet volt a fújás. Ő is tudta hogy hülyeséget fújt, mert ha fúj akkor minimum sárga (utolsó ember + lerántás), de nem adott semmit. Kádár sárgája nevetséges volt, Stiebert hátulról legalább annyira faultolták a tizenhatoson belül, mint amennyire Kádár felrúgta az izlandit a megadott tizinél. A többi, kevésbé jelentős mezőnybeli tévedését már ne is említsük, pedig volt belőle rengeteg.Szóval rettentően gyengén, következetlenül és erélytelenül vezette a meccset, csak úgy, mint a román-svájcit.
Maga a meccs: igazából a tizenegyes megadható volt, nem ezzel van a problémám (McManaman is azt mondta, hogy van contact valóban, de ha ellene ezt befújják, akkor nagyon hisztizett volna). A problémám azzal van, hogy ilyen párharcokat mezőnyben lazán elengedett, sőt még komolyabbakat is, és emiatt nem volt következetes a spóri. Plusz előtte azért Királyt csak mellkason rúgták, azt meg simán elnézte, de azt nézzük, hogy Dragovic második sárgája nem volt az, akkor meg . Második félidőben keményen nyomtunk amúgy, és végre nem félt az edzőnk (jó tudjuk ő meghúzhat olyat, amiért a vadászt a maga korában elzavarták volna, bár szerintem őt sem kényszerítette senki, hogy a már akkor is régen túlhaladott söprögető posztot játszassa), behozott 3 csatárt.
Utolsó szituáció viszont ha már magyar szabálytalanságot fújt, akkor tizenegyest kellett volna adni. amit elvett az elején, azt visszaadta.
Számomra amúgy meglepően gyengék az osztrákok. Jó szellemben kezdték a meccset, Harnik fejese ott volt, aztán semmi. Labdát sem tudnák megtartani, igazán nagy helyzetük nincs, ez nagyon kevés. Ennek ellenére szurkolni kell, hogy legalább egy X-et elérjenek, mert akkor a 2. hely megvan, és jöhet az angol-szlovák-wales-orosz csapatból a 2. helyezett. Csoportelsőként meg a belgákat kapnánk, hát még a 2. hely többet is érhet.
csebi
gabokocka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Az megvan, Strockkal nem veszítettünk tétmeccsen, amikor számított az eredmény?román 0-0, észak-ír 1-1, feröer 2-1, norvég 1-0 és 2-1, osztrák 2-0, izlandi 1-1.
Hét meccs, 4 győzelem 3 döntetlen, 9-4-es gólkülönbség és egyszer sem kaptunk két gólt.
És ez mehet tovább, mert könnyen lehet, hogy a portugál meccsnek már érdemi tétje nem lesz 😊
több mint 8 éve
a tegnapi meccshez, valaki magyarázta itt a fórumon hogy pepe megtért meg most már aranyemberazóta láttam 3-4 meccsét és ugyanaz a patkány köcsög aki volt, nem való focipályára
az orosz bíró meg úgy volt balfasz ahogy volt, pálya közelébe nem kéne többet engedni
és nem azért mert ellenünk tévedett, hanem mert szimplán a 2. meccset vezette ótvar szarul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
A második helyet kell megszerezni a csoportban. Ahogy toljuk a szlovák féle csoport ellen teljesen reálisnak tűnik a legjobb 8!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
én ugye hiába tudnék vpn-n m4-t nézni egyszerűen a médiaklikk annyira rossz minőségben tudja csak adni a folyamatos streamet az itteni nettel, hogy inkább vadászok más lehetőségeket. meg szoktam állapodni az ESPN-nel, ahol tegnap MMcManaman volt a szakértő. Azt megélni, hogy egy EB csoport meccsen minket tegyen esélyesnek, és azt mondja, hogy mi nyerünk, hihetetlen. Maga a közvetítés jó, a magyar nevek nagy részét jól mondják (stiebert is s-sel egyedül talán a szalaj az idegesítő ...), és nagyon fel vannak készülve a csapatunkból, tegnap mondtak is egy dolgot, amit nem is tudtam.Az utolsó szabálytalanság biztos nem volt tizenegyes, hiszen kint kezdődött a köríven a kézfogó, de mivel mindketten fogták egymást bőszen, sztem rossz ítélet volt a fújás. Ő is tudta hogy hülyeséget fújt, mert ha fúj akkor minimum sárga (utolsó ember + lerántás), de nem adott semmit. Kádár sárgája nevetséges volt, Stiebert hátulról legalább annyira faultolták a tizenhatoson belül, mint amennyire Kádár felrúgta az izlandit a megadott tizinél. A többi, kevésbé jelentős mezőnybeli tévedését már ne is említsük, pedig volt belőle rengeteg.Szóval rettentően gyengén, következetlenül és erélytelenül vezette a meccset, csak úgy, mint a román-svájcit.
Maga a meccs: igazából a tizenegyes megadható volt, nem ezzel van a problémám (McManaman is azt mondta, hogy van contact valóban, de ha ellene ezt befújják, akkor nagyon hisztizett volna). A problémám azzal van, hogy ilyen párharcokat mezőnyben lazán elengedett, sőt még komolyabbakat is, és emiatt nem volt következetes a spóri. Plusz előtte azért Királyt csak mellkason rúgták, azt meg simán elnézte, de azt nézzük, hogy Dragovic második sárgája nem volt az, akkor meg . Második félidőben keményen nyomtunk amúgy, és végre nem félt az edzőnk (jó tudjuk ő meghúzhat olyat, amiért a vadászt a maga korában elzavarták volna, bár szerintem őt sem kényszerítette senki, hogy a már akkor is régen túlhaladott söprögető posztot játszassa), behozott 3 csatárt.
Utolsó szituáció viszont ha már magyar szabálytalanságot fújt, akkor tizenegyest kellett volna adni. amit elvett az elején, azt visszaadta.
Számomra amúgy meglepően gyengék az osztrákok. Jó szellemben kezdték a meccset, Harnik fejese ott volt, aztán semmi. Labdát sem tudnák megtartani, igazán nagy helyzetük nincs, ez nagyon kevés. Ennek ellenére szurkolni kell, hogy legalább egy X-et elérjenek, mert akkor a 2. hely megvan, és jöhet az angol-szlovák-wales-orosz csapatból a 2. helyezett. Csoportelsőként meg a belgákat kapnánk, hát még a 2. hely többet is érhet.
csebi
több mint 8 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A bíróról ezek jutnak eszembe: talicska aprómajom..., bikacsök, péklapát, petrencésrúd, fagyálló.Biztos jó kaja lenne ezekből az összetevőkből....
Hatalmas grat a csapatnak h nem törtek össze és végigvitték!
kishaszi
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png