Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 9 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
A bíróról ezek jutnak eszembe: talicska aprómajom..., bikacsök, péklapát, petrencésrúd, fagyálló.Hatalmas grat a csapatnak h nem törtek össze és végigvitték!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Elnézve az ismétlést (de furcsa ezt leírni) erőnlétileg nagyon rendben vagyunk.
több mint 9 éve
Hihetetlen, hogy két teljes kör után is azt számolgathatjuk hányféleképpen juthatunk tovább a csoportunkból!
több mint 9 éve
én ugye hiába tudnék vpn-n m4-t nézni egyszerűen a médiaklikk annyira rossz minőségben tudja csak adni a folyamatos streamet az itteni nettel, hogy inkább vadászok más lehetőségeket. meg szoktam állapodni az ESPN-nel, ahol tegnap MMcManaman volt a szakértő. Azt megélni, hogy egy EB csoport meccsen minket tegyen esélyesnek, és azt mondja, hogy mi nyerünk, hihetetlen. Maga a közvetítés jó, a magyar nevek nagy részét jól mondják (stiebert is s-sel egyedül talán a szalaj az idegesítő ...), és nagyon fel vannak készülve a csapatunkból, tegnap mondtak is egy dolgot, amit nem is tudtam.Maga a meccs: igazából a tizenegyes megadható volt, nem ezzel van a problémám (McManaman is azt mondta, hogy van contact valóban, de ha ellene ezt befújják, akkor nagyon hisztizett volna). A problémám azzal van, hogy ilyen párharcokat mezőnyben lazán elengedett, sőt még komolyabbakat is, és emiatt nem volt következetes a spóri. Plusz előtte azért Királyt csak mellkason rúgták, azt meg simán elnézte, de azt nézzük, hogy Dragovic második sárgája nem volt az, akkor meg . Második félidőben keményen nyomtunk amúgy, és végre nem félt az edzőnk (jó tudjuk ő meghúzhat olyat, amiért a vadászt a maga korában elzavarták volna, bár szerintem őt sem kényszerítette senki, hogy a már akkor is régen túlhaladott söprögető posztot játszassa), behozott 3 csatárt.
Utolsó szituáció viszont ha már magyar szabálytalanságot fújt, akkor tizenegyest kellett volna adni. amit elvett az elején, azt visszaadta.
Számomra amúgy meglepően gyengék az osztrákok. Jó szellemben kezdték a meccset, Harnik fejese ott volt, aztán semmi. Labdát sem tudnák megtartani, igazán nagy helyzetük nincs, ez nagyon kevés. Ennek ellenére szurkolni kell, hogy legalább egy X-et elérjenek, mert akkor a 2. hely megvan, és jöhet az angol-szlovák-wales-orosz csapatból a 2. helyezett. Csoportelsőként meg a belgákat kapnánk, hát még a 2. hely többet is érhet.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Rosicky megint lesérült, kihagyja az EB hátralevő részét..😀😀😀DDDDDD
több mint 9 éve
Pont erre gondoltam, akkor is több meccsnek kellett (volna) kedvezően alakulni, és a végén csak nem sikerült az utolsó perces török gól miatt. Most annyiban jobb a helyzet, hogy mi játszunk utoljára, szerdára tudni fogjuk hogy elég a 4 pont, vagy éles a meccs a portugálokkal.Holnap kb. tovább is juthatunk, ha a románok nem verik meg az albánokat 😊Mondjuk amilyen fatális eredmények a pótselejtezőhöz vezettek, inkább ne vegyünk biztosra semmit
A svéd ír csoportban csak akkor lesz 4 pontos harmadik, ha az írek verik az olaszokat és a belgák nem verik a svédeket.
Az északír pontszerzés a németek ellen szintén elég nehezen hihető alternatíva.
Ha az angolok verik a szlovákokat akkor ott szintén max 3 pontja lehet a harmadiknak.
A cseheknek is verni kell a törököket, ha tovább akarnak jutni, az is necces lehet.
Szóval elég fatális eredményeknek kéne megvalósulniuk, hogy kiessünk.
gabokocka
Kampman
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
ballack izlandnak szurkol, hogy másodikként menjenek tovább 😕 meg szerintem simán kiszopunk c ro-éktólBallack egy köcsög
Löfli
több mint 9 éve
Holnap kb. tovább is juthatunk, ha a románok nem verik meg az albánokat 😊Mondjuk amilyen fatális eredmények a pótselejtezőhöz vezettek, inkább ne vegyünk biztosra semmit
A svéd ír csoportban csak akkor lesz 4 pontos harmadik, ha az írek verik az olaszokat és a belgák nem verik a svédeket.
Ha az angolok verik a szlovákokat akkor ott szintén max 3 pontja lehet a harmadiknak.
A cseheknek is verni kell a törököket, ha tovább akarnak jutni, az is necces lehet.
gabokocka
több mint 9 éve
nekünk a legjobb ha kikapunk a portugáloktól és izland nem nyer. akkor megkapjuk a wales/szlovák/orosz trió valamelyikét. (az angolra is van esély, csak nem sok)
csoportgyőzelem esetén valószínű belgium jön, harmadikként meg spanyol/horvát.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Holnap kb. tovább is juthatunk, ha a románok nem verik meg az albánokat 😊A legegyszerűbbet kihagytad. 😊 Ha Izland nem nyer Ausztria ellen, csoport 2. helyénél nem lehetünk rosszabbak. 😊
gabokocka
több mint 9 éve
Holnap kb. tovább is juthatunk, ha a románok nem verik meg az albánokat 😊A svéd ír csoportban csak akkor lesz 4 pontos harmadik, ha az írek verik az olaszokat és a belgák nem verik a svédeket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
20 lövés, 0 gól. Azt hiszem, erre mondják azt, hogy: HA-HA!Csak ne ellenünk rúgjon ezek után 2-3 gólt....
twitter.com/OptaJoe/status/744271542234845184
Mikey
több mint 9 éve
Ronaldo a 20 év legjobb játékosa, csak Izlandnak és Ausztriának nem tud gólt rúgni! 😀 Nem baj estére kap egy Izlandit magának, nevezetesen Leszopsont!
több mint 9 éve
ballack izlandnak szurkol, hogy másodikként menjenek tovább 😕 meg szerintem simán kiszopunk c ro-éktólBallack már csak tudja, milyen másodiknak lenni... Amúgy sajnos én csúnya verést vizionálok magyar szempontból (😉 ) szerdára és reménykedem egy újabb X-en a másik meccsen.
Löfli
több mint 9 éve
az Izland-Ausztria sem lesz egyszerű, az egyik rohadt jól védekezik, a másikban meg nincs benne a gólt😊
több mint 9 éve
20 lövés, 0 gól. Azt hiszem, erre mondják azt, hogy: HA-HA!twitter.com/OptaJoe/status/744271542234845184
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
ballack izlandnak szurkol, hogy másodikként menjenek tovább 😕 meg szerintem simán kiszopunk c ro-éktól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
| OFF: Szerintetek agyonlőjjem itt a kissebbségieket amiért reggel 10 óta csak itt zenélnek és az egész lakótelep nem tud aludni??..Vicc |
több mint 9 éve
Csak úgy kérdem. Ez a Ronaldó ér 100 millió eurót ?nem, az amelyik a realban játszik és évente 50 gólt lő az ér. A válogatottban sohasem ment neki igazán, nem tudott sokat hozzátenni a játékhoz.
Coolearie

több mint 9 éve
Messi lesző sem tudja továbblőni a csapatot amikor nagyon kell, lásd BL, vagy válogatott bármikor. Mindkettő csak akkor jó ha jó a csapat. És Messi 5szörös aranylabdás, CR 3. Zidane meg csak 1. Szánalmas.
ulpianus
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
50 lövésből 1 gólt lőni megye 1ben is szégyen.Messi lesz
Ha ezek után CR lesz az aranylabdás, Realosként mondom hogy szégyen!!
eaglesmcnabb

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
de szar úgy meccset nézni, hogy legyen X😀az úgy megvan, ha szerdán verjük őket mennek haza a rákba?
ami amúgy a sors igazságtalansága, mert jól tolják és tényleg támadó focit tolnak
több mint 9 éve
Vagy mi teljesitünk embertelenül erőn felül vagy tényleg ennyire fos ez a csoport.fos a csoport, de jók a meccsek
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!