Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Luis Enrique eddig nagyon vakon van, aki nézi a meccseket szerintem el tudja dönteni hogy ennek mennyi értelme van vagy nincs. Főleg amennyire szenvednek a befejezésekkel a spanyolok.Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Eddig nem nagyon látom, hogyan akarnának az olaszok gólt szerezni. Vérszegények elől.Szögletből...
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Eddig nem nagyon látom, hogyan akarnának az olaszok gólt szerezni. Vérszegények elől.
több mint 3 éve
Igen agresszivek a spanyolok, es szerintem ez meglepte oket. Ha hatranyba kerulnenek, vannak ketsegeim, hogy a mai forma alapjan tudnanak e egyenliteni.Ugy latom az olaszoknak mara megerkezett az elso gyengebb meccsuk.Meglepő mennyire nem csinálnak semmit.
Vrij6
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Raiola elbűvölte a csávót, ez kétségtelen, ellenben Maignan személyében méltó az utódja. 😉Mocskos arulo, remelem, kap egy potyat. 😑Ez bravúr volt ténylegEgy átlagkapusnak. Donnarummának rutinmunka 😉
Chargers LT
empty taxi
Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Stez
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.
több mint 3 éve
Hát nem erre számítottam
több mint 3 éve
de szarok vagyunk eddigJa, a csoportkorbol se jutottunk tovabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mocskos arulo, remelem, kap egy potyat. 😑Ez bravúr volt ténylegEgy átlagkapusnak. Donnarummának rutinmunka 😉
Chargers LT
empty taxi
több mint 3 éve
Ugy latom az olaszoknak mara megerkezett az elso gyengebb meccsuk.Meglepő mennyire nem csinálnak semmit.
Vrij6
több mint 3 éve
Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.
több mint 3 éve
Érdemes megnezni, hogy az előtte eltiltott Paolo Rossi hol szerezte a 6 gólját. Brutál cinderella-sztori volt.És tényleg. Mennyire menő lebonyolítás amúgy ez a második csoportkörös sztori. Én ezt kézi eseményeken is szeretem, a továbbvitt pontos baromság nélkül persze.kettő isRánéztem most arra a menetrendre. Tökre nem volt meg, hogy a polákoknak van egy VB bronzuk.Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő....2012...Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
empty taxi
Löfli
A legjobb VB zárószakasz, amit eddig láttam.
Sobri Jóska
Hanni
Kampman
Az meg külön izgalmas, hogy milyen országok jutottak ki. Egy világhíres Zaire pl 😃
Hanni
több mint 3 éve
Ez bravúr volt ténylegEgy átlagkapusnak. Donnarummának rutinmunka 😉
Chargers LT
Madden hates me.
több mint 3 éve
Azért ez eddig eléggé frankó meccs, talán végre itt lehet azt leírni, hogy nem kell ahhoz gól, hogy felpörögjön (sőt, épp ellenkező hatása lenne)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez bravúr volt tényleg
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
És tényleg. Mennyire menő lebonyolítás amúgy ez a második csoportkörös sztori. Én ezt kézi eseményeken is szeretem, a továbbvitt pontos baromság nélkül persze.kettő isRánéztem most arra a menetrendre. Tökre nem volt meg, hogy a polákoknak van egy VB bronzuk.Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő....2012...Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
empty taxi
Löfli
Sobri Jóska
Hanni
Kampman
Az meg külön izgalmas, hogy milyen országok jutottak ki. Egy világhíres Zaire pl 😃
több mint 3 éve
Ugy latom az olaszoknak mara megerkezett az elso gyengebb meccsuk.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Jó ez a meccs, mondjuk, hogy mire, azt még nem tudom.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Aztán nyert BEK-et, KEK-et, UEFA kupát is.Boniek nagy spíler volt, ment is a Juveba utánaRánéztem most arra a menetrendre. Tökre nem volt meg, hogy a polákoknak van egy VB bronzuk.Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő....2012...Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
empty taxi
Löfli
Sobri Jóska
Hanni
NB2
Az nagy Juve volt.
több mint 3 éve
Nincs kapus, lőni kell!Ez a spanyol védelem nem acélos
Meg kell nyerni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Boniek nagy spíler volt, ment is a Juveba utánaRánéztem most arra a menetrendre. Tökre nem volt meg, hogy a polákoknak van egy VB bronzuk.Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő....2012...Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
empty taxi
Löfli
Sobri Jóska
Hanni
több mint 3 éve
Szerintem lesz esze, atnyomja hamarosan a jobb szelre.A mai beharangozomban irtam, hogy erdekes matchup lesz az Emerson vs Torres, elobbi irgalmatlan nagy favago, ha ezt Enrique nem probalja meg kihasznalni, meglepne. Egyertelmuen az olasz vedelem sebezheto pontja.Idióta Enrique bevezényli Ferrant centerbe előbb vagy utobb, ahol elnyomják majd…
Stez
Heisman
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Üres a kapu és elkezdenek passzolgatni meg cselezni. 😅sok értelme nincs ha belerúgod az első előtted lévő játékosba...
Mr.Breaker