Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 614 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.
Stez
Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.
Sobri Jóska
Luis Enrique eddig nagyon vakon van, aki nézi a meccseket szerintem el tudja dönteni hogy ennek mennyi értelme van vagy nincs. Főleg amennyire szenvednek a befejezésekkel a spanyolok.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Eddig nem nagyon látom, hogyan akarnának az olaszok gólt szerezni. Vérszegények elől.
Mr.Breaker
Szögletből...

több mint 3 éve
Mr.Breaker 1 903
Eddig nem nagyon látom, hogyan akarnának az olaszok gólt szerezni. Vérszegények elől.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
Ugy latom az olaszoknak mara megerkezett az elso gyengebb meccsuk.
Vrij6
Meglepő mennyire nem csinálnak semmit.
NB2
Igen agresszivek a spanyolok, es szerintem ez meglepte oket. Ha hatranyba kerulnenek, vannak ketsegeim, hogy a mai forma alapjan tudnanak e egyenliteni.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Ez bravúr volt tényleg
Chargers LT
Egy átlagkapusnak. Donnarummának rutinmunka 😉
empty taxi
Mocskos arulo, remelem, kap egy potyat. 😑
Stez
Raiola elbűvölte a csávót, ez kétségtelen, ellenben Maignan személyében méltó az utódja. 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
di lorenzonak nagyon érik egy lap

több mint 3 éve
Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.
Stez
Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hát nem erre számítottam
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
de szarok vagyunk eddig
Sixo
Ja, a csoportkorbol se jutottunk tovabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez bravúr volt tényleg
Chargers LT
empty taxi
Mocskos arulo, remelem, kap egy potyat. 😑

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 945 — nabege2@yahoo.com
Vrij6
Meglepő mennyire nem csinálnak semmit.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
...2012...
empty taxi
Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
Löfli
Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő.
A legjobb VB zárószakasz, amit eddig láttam.
Sobri Jóska
Ránéztem most arra a menetrendre. Tökre nem volt meg, hogy a polákoknak van egy VB bronzuk.
Hanni
kettő is
Kampman
És tényleg. Mennyire menő lebonyolítás amúgy ez a második csoportkörös sztori. Én ezt kézi eseményeken is szeretem, a továbbvitt pontos baromság nélkül persze.
Az meg külön izgalmas, hogy milyen országok jutottak ki. Egy világhíres Zaire pl 😃
Hanni
Érdemes megnezni, hogy az előtte eltiltott Paolo Rossi hol szerezte a 6 gólját. Brutál cinderella-sztori volt.

több mint 3 éve
Ez bravúr volt tényleg
Chargers LT

Madden hates me.
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Azért ez eddig eléggé frankó meccs, talán végre itt lehet azt leírni, hogy nem kell ahhoz gól, hogy felpörögjön (sőt, épp ellenkező hatása lenne)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Ez bravúr volt tényleg

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
de szarok vagyunk eddig

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
...2012...
empty taxi
Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
Löfli
Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő.
Sobri Jóska
Ránéztem most arra a menetrendre. Tökre nem volt meg, hogy a polákoknak van egy VB bronzuk.
Hanni
kettő is
Kampman
És tényleg. Mennyire menő lebonyolítás amúgy ez a második csoportkörös sztori. Én ezt kézi eseményeken is szeretem, a továbbvitt pontos baromság nélkül persze.
Az meg külön izgalmas, hogy milyen országok jutottak ki. Egy világhíres Zaire pl 😃
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Jó ez a meccs, mondjuk, hogy mire, azt még nem tudom.

Madden hates me.
több mint 3 éve
...2012...
empty taxi
Löfli
Sobri Jóska
Hanni
Boniek nagy spíler volt, ment is a Juveba utána
NB2
Aztán nyert BEK-et, KEK-et, UEFA kupát is.
Az nagy Juve volt.

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Nincs kapus, lőni kell!
Ez a spanyol védelem nem acélos
Meg kell nyerni

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 945 — nabege2@yahoo.com
...2012...
empty taxi
Löfli
Sobri Jóska
Hanni
Boniek nagy spíler volt, ment is a Juveba utána
több mint 3 éve
A mai beharangozomban irtam, hogy erdekes matchup lesz az Emerson vs Torres, elobbi irgalmatlan nagy favago, ha ezt Enrique nem probalja meg kihasznalni, meglepne. Egyertelmuen az olasz vedelem sebezheto pontja.
Stez
Idióta Enrique bevezényli Ferrant centerbe előbb vagy utobb, ahol elnyomják majd…
Heisman
Szerintem lesz esze, atnyomja hamarosan a jobb szelre.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Üres a kapu és elkezdenek passzolgatni meg cselezni. 😅
Mr.Breaker
sok értelme nincs ha belerúgod az első előtted lévő játékosba...