Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Üres a kapu és elkezdenek passzolgatni meg cselezni. 😅miért mi csináljanak háttal a kapunak 3 védővel az orruk előtt? vágják az egyik védőbe vagy rúgják ki az oldalvonalon
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Boniek, Lato akkora gigászok voltak, hogy a Juveban játszottak, pedig a 80-as években a keleti blokkból szinte alig jutottak ki focisták topcsapatokhoz, pláne, hogy akkor még csak 3 nem hazai játékos játszhatott egy csapatban, és volt rengeteg brazil, argentín világsztár.Ránéztem most arra a menetrendre. Tökre nem volt meg, hogy a polákoknak van egy VB bronzuk.Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő....2012...Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
empty taxi
Löfli
A legjobb VB zárószakasz, amit eddig láttam.
Sobri Jóska
Hanni
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Üres a kapu és elkezdenek passzolgatni meg cselezni. 😅
több mint 3 éve
Kampman
28 326
kettő isRánéztem most arra a menetrendre. Tökre nem volt meg, hogy a polákoknak van egy VB bronzuk.Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő....2012...Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
empty taxi
Löfli
Sobri Jóska
Hanni
több mint 3 éve
A mai beharangozomban irtam, hogy erdekes matchup lesz az Emerson vs Torres, elobbi irgalmatlan nagy favago, ha ezt Enrique nem probalja meg kihasznalni, meglepne. Egyertelmuen az olasz vedelem sebezheto pontja.Idióta Enrique bevezényli Ferrant centerbe előbb vagy utobb, ahol elnyomják majd…
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ránéztem most arra a menetrendre. Tökre nem volt meg, hogy a polákoknak van egy VB bronzuk.Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő....2012...Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
empty taxi
Löfli
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Szívesen megnéztem volna a 82-es VB-t!Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő....2012...Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
empty taxi
Löfli
Sobri Jóska
Amúgy Motta sérült meg a 2. félidőben! És már csere nem volt.
több mint 3 éve
Ez nalam azonnal sarga. Elbaszta Busquets, es az olaszok torhettek volna kapura, erre lerantja a biro elott 5 meterrel.
több mint 3 éve
A mai beharangozomban irtam, hogy erdekes matchup lesz az Emerson vs Torres, elobbi irgalmatlan nagy favago, ha ezt Enrique nem probalja meg kihasznalni, meglepne. Egyertelmuen az olasz vedelem sebezheto pontja.
több mint 3 éve
Hat Oyarzabal se jobb mint Moreno vagy MorataNem, viszont szimpatikusabb mint Morata, és kisebb is az arca 😀
Heisman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Morata átvette és berúgta volna 😄Eleseik a labdaban, es a sajat kapujaba emeli kozben.
warr_b
több mint 3 éve
Nekem a 82-es VB, amikor továbbmentek a "halálcsoportból", a világbajnok, Maradonás Argentína, és a szuperfavorit, Zicoval felálló Brazília ellen, Gentilenek, Rossinak köszönhetően. Majd zseniális elődöntő, és döntő....2012...Az EB, amikor megszerettem az olasz válogatott focit 😀 ki is sérült meg a döntő elején?
empty taxi
Löfli
több mint 3 éve
Hat Oyarzabal se jobb mint Moreno vagy Morata
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Morata átvette és berúgta volna 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
4 baszk a kezdőben, ez tetszikBaszki, erre nem is figyeltem.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Barzagli mióta futballozik ezen a meccsen?Mióta visszatért 😁
empty taxi
több mint 3 éve
4 baszk a kezdőben, ez tetszik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Cubehor
318
Barzaglit miért nem vonják be a játékba a spanyolok.
több mint 3 éve
Barzagli mióta futballozik ezen a meccsen?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Az algeriaiak is megerkeztek a meccsre.Ők a soccer Marlins Guy-a.
Vrij6
több mint 3 éve
Sokféle szesz van itthon, de egy bizonyos szint alá azért már nem merészkedek. Öregszem 😊Ehhez a meccshez asszem passzol az olasz vörösbor.Sangriával kevered és fetrengeni fogsz a végén, mint az épp győzelemre álló játékosok
empty taxi
r.baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az algeriaiak is megerkeztek a meccsre.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ilyen tiszta lest le lehetne fújni