Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Ez a Buzketsz meg aktiv jatekos? Keves nala fergebb focistat lattam eddig.
undisputedly
Ramos? 😄
steelwolf
Ahhh kijatszod a joker kartyat. Nyertel.
Vrij6
Pepe az ultimate Ace 😁

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.
Stez
Hülyék ezek a szövetségi kapitányok, szart se tudnak.
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.
Sobri Jóska
Nem mondtam, hogy hulyek, azt mondtam, en nem latom benne a pluszt, amit elol hozzatesz, azzal szemben, mint amit a kozeppalyan.

Engedelmeddel, talan a velemenyemet azert meg leirhatom, remelem. Biztos sok a hodolom, aki a kutba ugrana egy szavamra, nekik uzenem, hogy a szubjektiv velemenyem nem szentiras, mielott meg csoportos harakirit kovetne el az orszag.
Stez
Csak bátran.
Csak én meg a abból indulok ki, hogy picivel több az infójuk, többet vannak a játékosokkal, és nem vakon vannak, hanem más a koncepciójuk, mint neked vagy nekem.
És abba más jatekosok, más szerepkörben, más utasításokkal is validak lehetnek.
Sobri Jóska
Olyan jatekosokrol beszelunk, akik nem ket hete vannak az adott poszton. Ugyhogy azert te nezokent sem mesz neki vakon a velemenyalkotasnak. Van egy valid keped neked is a jatekosokrol, es a szerepkorokrol, a kapitanyok szisztemairol. Foleg, ha olyanokrol beszelunk, mint Mancini vagy Enrique, akik nem surun valtoztatnak az alapokon, mivel mindkettonek fontos, hogy a csapata kontrollalja a meccseket, tehat ne igazodniuk kelljen az ellenfelhez.

Eddig egyebkent Enrique nyeri a taktikai csatat, ettol fuggetlenul Olmo, mint csatar, nekem akkor is egy meglepo huzas. Guardiola 2, aki szinten allandoan a csatar nelkuli jatekot eroltette, a nagyon fontos meccseken azert erre ra is fizetett, pl a BL-dontoben.

Az egyebkent ertheto, hogy LE szettoltotte a tamadosorat gyors jatekosokkal, Bonucci es Chiellini is lajhar, csak ez szerintem tipikusan az a meccs lehet, ahol ha van egy lehetoseged, azt kimeletlenul be kell vagnod. Nem puskazhatod el a helyzeteket, mert az ellenfel is lehet, hogy egyszer kerul helyzetbe majd, de azt berugja mondjuk, es hello. Az olaszok meg eddig a tornan tipikusan ez a csapat, ami keves helyzetbol is nagyon jol tud gazdalkodni.

több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 879
undisputedly
Ramos? 😄
steelwolf
Suh?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
ha spinazzola meghallja amit hajdú mondott róla ...

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
undisputedly
Ramos? 😄
steelwolf
Ahhh kijatszod a joker kartyat. Nyertel.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Ez sima sárga

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Sima sárga, ismét elmaradt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 156 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jó szar meccs eddig.
Az angol-skót pl sokkal jobb volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Legalabb 2 sargalap elmaradt, meg jo hogy overre tettem a lapokat 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
A nemnéger emerson játéka a legsötétebb magyar válogatottas időket idézi, mikor elindul a labdával már nyilvánvaló, hogy bele fogja vezetni valakibe/kivezeti a pályáról
r.baggio
Ha kicsit fehérebb és magasabb lenne, akkor megkérdezném h Elek Ákos mit keres az EB-elődöntőn?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
undisputedly
biztos kevés meccset láttál...
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 325
undisputedly
Ramos? 😄
steelwolf
nálam is ő a no. 1.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
Birom nagyon Olmot, de valami egeszen siralmas csatarkent o is. Nem tudom, ot miert nyomtak fel, amikor egy kifejezetten intelligens tamado kp volt, aki filleres labdakat osztogatott.
Stez
Meg jó, hogy itthonról, nulla háttérinfóval könnyen tudjuk jobban, hogy miként kéne csapatot összerakni.
Sobri Jóska
Luis Enrique eddig nagyon vakon van, aki nézi a meccseket szerintem el tudja dönteni hogy ennek mennyi értelme van vagy nincs. Főleg amennyire szenvednek a befejezésekkel a spanyolok.
Heisman
Vagyis az utólagos történésekből akarod megítélni egy döntes minőséget.
Brávó...
Sobri Jóska
Nem olvasod a topicot, már ez a meccs előtt is leírtam hogy ez nem jó út többször is
Brávó…
Heisman
Néha olvasom.
És ettől még úgy látom, hogy eddig csak eljutottak valahogy.
Sobri Jóska
A spanyol csapat olyan mint az ember aki mindig öngyilkos akar lenni de sose sikerült, mert egy másik ember a golyó elé ugrik.
Volt kettő fos meccsük ami szerencsével döntetlen lett, főleg a svédek ellen. Aztán megverték a horvátokat olyan gólokkal amikor a horvát védelem még ivott meg megbeszélt, aztán Svájc kihagyta a büntetőket miután kaptak egy felesleges pirosat, rákontrázva a spanyolokra. Egy dologban jók, hogyan kerüljék el a vereséget, de befejezni nem tudnak.
Heisman
Kész szerencse, hogy a gurulós foci nem pontozásos sport. Elég nem kikapni, meg továbbjutni.

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
undisputedly
Ramos? 😄
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 325
A nemnéger emerson játéka a legsötétebb magyar válogatottas időket idézi, mikor elindul a labdával már nyilvánvaló, hogy bele fogja vezetni valakibe/kivezeti a pályáról
r.baggio
Nevezzük nevén Dombi Tibort.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
Jo volt ez a bejatszott zene. Remelem nemcsak en hallottam...

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
ez mi vót lol

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jó ez az M4.
Zenélnek is, van másik hangsáv is
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 538
Ez a zene mi volt? 😂
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 106 — SuperBowl Champions 2013/2014

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 879
Villa megemlítése olyan 'csatárok' mellett mint Iniesta, Fabregas. És még én iszok sokat.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 246
LE mindig eltalàlja melyik csatárának nem megy 😊 az kezd 😊
NB2
így amikor becseréli a másikat és az gólt lő, mondhatja, hogy milyen jól cserélt 😀
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Oyarzabal jó szar ma 😄
warr_b
Roberto Baggio vagy Sergio Ramos állított labdából rúgta ugyanoda, értékeld a részsikereket!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 614 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Stez
Sobri Jóska
Luis Enrique eddig nagyon vakon van, aki nézi a meccseket szerintem el tudja dönteni hogy ennek mennyi értelme van vagy nincs. Főleg amennyire szenvednek a befejezésekkel a spanyolok.
Heisman
Vagyis az utólagos történésekből akarod megítélni egy döntes minőséget.
Brávó...
Sobri Jóska
Nem olvasod a topicot, már ez a meccs előtt is leírtam hogy ez nem jó út többször is
Brávó…
Heisman
Néha olvasom.
És ettől még úgy látom, hogy eddig csak eljutottak valahogy.
Sobri Jóska
A spanyol csapat olyan mint az ember aki mindig öngyilkos akar lenni de sose sikerült, mert egy másik ember a golyó elé ugrik.
Volt kettő fos meccsük ami szerencsével döntetlen lett, főleg a svédek ellen. Aztán megverték a horvátokat olyan gólokkal amikor a horvát védelem még ivott meg megbeszélt, aztán Svájc kihagyta a büntetőket miután kaptak egy felesleges pirosat, rákontrázva a spanyolokra. Egy dologban jók, hogyan kerüljék el a vereséget, de befejezni nem tudnak.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz