NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Egyszer ki lehetett próbálni, de asszem nekem ennyiben is marad.Meggyes soproni 😂Gösser oder Stella?Csoborbol vodorbe..Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
Miert nem iszol jo sort?
topin
Chargers LT
Hanni
A doboznak azért jó színe volt.
több mint 3 éve
Rákóczi, a szabadság íze. 😀KrusoviceGösser oder Stella?Csoborbol vodorbe..Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
Miert nem iszol jo sort?
topin
Chargers LT
warr_b
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Mexikó-Trinidad 0-0, keményen bekezdett a Gold Cup is...30 kapura loves baszki
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Dobok 1 whiskyt, mert nem bírom idegekkel 🤪A Holstein elég macerás, még meg is kell fejni, próbálkozz inkább a Holstennel.Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
nagylaza
több mint 3 éve
Meggyes soproni 😂Gösser oder Stella?Csoborbol vodorbe..Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
Miert nem iszol jo sort?
topin
Chargers LT
több mint 3 éve
Azért azt hittem h legalább a döntő szünetében jönnek a csöcsök
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mexikó-Trinidad 0-0, keményen bekezdett a Gold Cup is...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Tényleg 😂😂😂A Holstein elég macerás, még meg is kell fejni, próbálkozz inkább a Holstennel.Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
nagylaza
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
A Holstein elég macerás, még meg is kell fejni, próbálkozz inkább a Holstennel.Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
több mint 3 éve
KrusoviceGösser oder Stella?Csoborbol vodorbe..Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
Miert nem iszol jo sort?
topin
Chargers LT
több mint 3 éve
épp akartam írni hogy szart a fosra 😀Csoborbol vodorbe..Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
Miert nem iszol jo sort?
topin
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gösser oder Stella?Csoborbol vodorbe..Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
Miert nem iszol jo sort?
topin
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Hesteg metooIgazából én nem is az olaszoknak drukkolok, hanem az angolok ellen.Kivéve a belgák ellen a 75. perctől. Mondjuk onnan már csak öt percnyi játékot csaltak el.Ez az olasz csapat előnyben is támadott minden meccsénItt csak 1 csapat akar focizni...De azert ha az olaszok vezetnenek, es csinalnak ugyanezt, elvezned. 😀
Anglia meg... 🤮
Chargers LT
Stez
Chargers LT
slowmotion
nagylaza
több mint 3 éve
Nekem van két DAB-om, lehet szükség lesz ráEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccsÉn a HB mellett döntöttem, de elég harmatos fos. Mondjuk legalább illik ehhez a remek meccshez...
ThundersNFL
warr_b
több mint 3 éve
topin
2 007
Csoborbol vodorbe..Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
ThundersNFL
Miert nem iszol jo sort?
több mint 3 éve
Chiesat át kell vinni a bal oldalra!Azt is mondd neki, hogy ha nem azt mondja Mancininek, hogy "Si, Maestro", hanem elkezd mentegetőzni, akkor adjon neki két kurva nagy pofont
Mindjárt szólok Mancinak
steelwolf
több mint 3 éve
Most jön a HolsteinEddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
Negritis
Draft
több mint 3 éve
jól láttam beckham előtt infantinot?Persze, ott van a meccsen.
éjjel még Rioban volt 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Eddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccsÉn a HB mellett döntöttem, de elég harmatos fos. Mondjuk legalább illik ehhez a remek meccshez...
ThundersNFL
több mint 3 éve
+ a spanyolok ellen x-nel...Kivéve a belgák ellen a 75. perctől. Mondjuk onnan már csak öt percnyi játékot csaltak el.Ez az olasz csapat előnyben is támadott minden meccsénItt csak 1 csapat akar focizni...De azert ha az olaszok vezetnenek, es csinalnak ugyanezt, elvezned. 😀
Anglia meg... 🤮
Chargers LT
Stez
Chargers LT
slowmotion
A vegen az olaszok.ugyis csak olaszok maradnak
több mint 3 éve
jól láttam beckham előtt infantinot?éjjel még Rioban volt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Eddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccspedig a tuborg nem jó
ThundersNFL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mint a legtobben. 😊Igazából én nem is az olaszoknak drukkolok, hanem az angolok ellen.Kivéve a belgák ellen a 75. perctől. Mondjuk onnan már csak öt percnyi játékot csaltak el.Ez az olasz csapat előnyben is támadott minden meccsénItt csak 1 csapat akar focizni...De azert ha az olaszok vezetnenek, es csinalnak ugyanezt, elvezned. 😀
Anglia meg... 🤮
Chargers LT
Stez
Chargers LT
slowmotion
nagylaza
több mint 3 éve
Eddig a 2 Tuborgom jobb volt mint a meccs
Draft
több mint 3 éve
Igazából én nem is az olaszoknak drukkolok, hanem az angolok ellen.Kivéve a belgák ellen a 75. perctől. Mondjuk onnan már csak öt percnyi játékot csaltak el.Ez az olasz csapat előnyben is támadott minden meccsénItt csak 1 csapat akar focizni...De azert ha az olaszok vezetnenek, es csinalnak ugyanezt, elvezned. 😀
Anglia meg... 🤮
Chargers LT
Stez
Chargers LT
slowmotion