Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Löw farból húzta elő a taktikát
több mint 4 éve
Havertz mindenesetre kuplung playa kezd lenni ha a BL-döntő után itt is betalál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ez olyan jéghokis gól volt
több mint 4 éve
Eleg ajandek volt a mindket csapat gol 1.75ert
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ezt vegyetek el bmeg
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Házfelújítás mára letudva. Nézem a meccset olvasom az eredménykövetőt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Haverom
több mint 4 éve
magyaroknak ki? orbán?Ez a portugál indián fejdíszes tag mintha a Puskásban is ott lett volna.Ő a vezérszurkolójuk.
Szereti a kamera.
Kampman
NB2
több mint 4 éve
Ez a portugál indián fejdíszes tag mintha a Puskásban is ott lett volna.Ő a vezérszurkolójuk.
Szereti a kamera.
Kampman
több mint 4 éve
Ez a portugál indián fejdíszes tag mintha a Puskásban is ott lett volna.Ő a vezérszurkolójuk.
Szereti a kamera.
Kampman
több mint 4 éve
Imádom ezt is. Pepe lenn marad miután lebombazza Havertzet, támadnának de elvesztik a labdát aztán hirtelen mutogatnak h álljon meg a játék Pepe miatt, bíró persze ekkor meg is állítja
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez a portugál indián fejdíszes tag mintha a Puskásban is ott lett volna.Szereti a kamera.
több mint 4 éve
Annyiban vitatkoznék, hogy Gnabry a labda megjátszására törekedett, CR nem a labda elrugása után. Ez a különbség.Az a pár méteres előny mikor tűnt el mikor a nemet védők sosem értek utol?Eltunik mivel a labda moge kell helyezkednie, az h nincs eleg vedo az mar ugyan ne a tamado hibaja legyen.Mondjuk onnantól h a helyzeti előny eltűnik.Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
csebi
rokaur
Mondom, tudom a szabályt csak sztem ez így rossz, mert Ronaldo a helyzeti pár méteres előnye miatt lo ennyire üresen míg Gnabrynak semmi hatása nem volt a játékra.
csebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
Löw elég sok meszkalint tolhatott, hogy kitalálta ezt a felállást.
több mint 4 éve
De elotte amikor 20 metereig szaladt mindenki elott.Ronaldo nem volt lesen, az visszapassz volt.Amikor nincs lesen?Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
Nem tudom, nem is akarok nagyon szabályokról vitatkozni, de tényleg furcsa, hogy az egyik gól szabályos volt, a másik meg nem, mert eléggé hasonló volt a szituáció.
Kampman
rokaur
De igazabol ez a kontra lenyege, igy kene csinalnia minden csatarnak, a lenyeg h amikor passzt kaphat akk v labda vonalabol (v mogule) erkezzen vagy h mar ne legyen lesen.
Nalunk anno serduloben volt egy ilyen (enyhen tulsulyos) csatar, igazabol beallost jatszott aki csak kozekpezdeskor hagyta el az ellenfel terfelenek kozepe es a 16osuk kozti savot 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ha tudod a szabályt akkor tudod, hogy Gnabry lesen volt Ronaldo nem.Az a pár méteres előny mikor tűnt el mikor a nemet védők sosem értek utol?Eltunik mivel a labda moge kell helyezkednie, az h nincs eleg vedo az mar ugyan ne a tamado hibaja legyen.Mondjuk onnantól h a helyzeti előny eltűnik.Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
csebi
rokaur
Mondom, tudom a szabályt csak sztem ez így rossz, mert Ronaldo a helyzeti pár méteres előnye miatt lo ennyire üresen míg Gnabrynak semmi hatása nem volt a játékra.
csebi
Akár jó ez így, akár rossz, ez a szabály momentán.
több mint 4 éve
Ez igaz, csak szerintem a szabály nem teljesen igazságos.De az nem lesállás, csak előrébb volt.Tudom, de a (talán Silvának) menő hosszú passznál CR előrébb volt.Ronaldo nem volt lesen, az visszapassz volt.Amikor nincs lesen?Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
Nem tudom, nem is akarok nagyon szabályokról vitatkozni, de tényleg furcsa, hogy az egyik gól szabályos volt, a másik meg nem, mert eléggé hasonló volt a szituáció.
Kampman
rokaur
Kampman
Van deffiníciója a lesnek, abba nem fért bele.
Sobri Jóska
Szerintem ezzel le lehet zárni.
több mint 4 éve
Az a pár méteres előny mikor tűnt el mikor a nemet védők sosem értek utol?Eltunik mivel a labda moge kell helyezkednie, az h nincs eleg vedo az mar ugyan ne a tamado hibaja legyen.Mondjuk onnantól h a helyzeti előny eltűnik.Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
csebi
rokaur
több mint 4 éve
De az nem lesállás, csak előrébb volt.Tudom, de a (talán Silvának) menő hosszú passznál CR előrébb volt.Ronaldo nem volt lesen, az visszapassz volt.Amikor nincs lesen?Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
Kampman
rokaur
Kampman
Van deffiníciója a lesnek, abba nem fért bele.
több mint 4 éve
Löw már készíti az ujjait a félidei elemzéshezRemélem megint teleturházott kézzel fog kezet majd CéRonival, mint pár éve.
Willie Parker
több mint 4 éve
rokaur
876
Eltunik mivel a labda moge kell helyezkednie, az h nincs eleg vedo az mar ugyan ne a tamado hibaja legyen.Mondjuk onnantól h a helyzeti előny eltűnik.Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
csebi
több mint 4 éve
Most nezem csak h Kampman meg nalam is jobban tultolta a pesszimizmus es 1-6ot tippelt a magyar meccsre 😀Eléggé túlértékeltem erre a meccsre a franciákat.
Borbinho