Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
A 10. válogatottsága után! 🤣🤣Simek Petinek mikor lett ilyen parasztgyerek akcentusa?már Aszódon is az volt neki megyében 😀
Willie Parker
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
De utàlom az ilyen tiziket.
több mint 4 éve
Simek Petinek mikor lett ilyen parasztgyerek akcentusa?már Aszódon is az volt neki megyében 😀
Willie Parker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ha ez a meccs így maradna és este a svájciak le találnák győzni az olaszokat, akkor a törökök az utolsó meccstől függetlenül kiesnek, mert garantált lesz nekik a 4. hely.
több mint 4 éve
nem elég hogy tegnap elfújta a meccsünket, még mindent véd is ez a cakir
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ezt hogy?
több mint 4 éve
csak arra tudod átpakolni, aki még nem játszott. arra is csak akkor, amikor már egy játéknap lement és a következő még nem kezdődött el.Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
Stez
built for this shit
több mint 4 éve
Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
több mint 4 éve
Simek Petinek mikor lett ilyen parasztgyerek akcentusa?
több mint 4 éve
Kőműves ma nem tudott jönni, szóval ma válogathatok a Soproni-Kőbányai-Kanizsai szentháromságban.Lélektanilag fontos pillantaban mentem ki új sörért, pont láttam a góltSörhöz odaférsz?
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
Mint ahogy azt nem fogod fel hogy a toleranciara felszólítóknak tolerálni illene azokat is akik nem értenek egyet velük 😊elég vicces, hogy a kirekesztés elleni dologgal validáljátok, hogy kirekesztésre szólítsatok fel. ezt az érvet egy picit is felfogjátok, hogy miért hibás teljesen? mert sajnos nekem nem úgy tűnik, hogy igen.Pontosan 😊miért lenne photoshop? hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/7712-euro2020-madarsko-portugalsko-15-06-2021These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
— Adam Crafton (@AdamCrafton_) June 16, 2021
remélem ez csak vicc és photoshop, ha nem akkor pedig azt remélem hogy az uefa elég szépen megbünteti ezt a szarházi brigádot
Negritis
ha lehet térdelni, ezt is el kell viselni
NB2
kristóf17
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
OFFAhogy nézem az EB alatt Szentkirályi Alexandra már Tik-Tok videókban jelenti be a kormánydöntéseket
ON
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Lélektanilag fontos pillantaban mentem ki új sörért, pont láttam a góltSörhöz odaférsz?
Willie Parker
több mint 4 éve
Lélektanilag fontos pillantaban mentem ki új sörért, pont láttam a gólt
több mint 4 éve
Béla mi labdát adott megint, Ramsey kapott volna félidőben ha ezt a ziccert se veri be 😀Jaja, tőlem biztos!
Vito
több mint 4 éve
star power ül Walesnek idén is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Béla mi labdát adott megint, Ramsey kapott volna félidőben ha ezt a ziccert se veri be 😀
több mint 4 éve
Három a walesi igazság, biztos megijedt az előző üzenetemtől!
több mint 4 éve
Okos gól

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Azért pár éve még sci-fi kategória volt, hogy EB-n ki-ki meccset játsszunk a németekkel, most meg itt van. Igaz hogy a 3. helyért, de akkor is.origo már kezdi:Ez még igaz is
"Akár sorsdöntő meccs is lehet a magyar-német az Eb-n"
NB2
Kampman
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
na bale 3. gólpasszát már sikerült berúgni 😀
több mint 4 éve
Áronka betalált 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz