NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
37
6
2:20, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Alap, hogy Messi vagy CR!adnám, de hülyeség lenne 17 bajnoki meccsre adni, emlékszem amikor brady azért nem lett mvp mert 12 meccsen játszott, matt ryan meg 16on, pláne ha azt nézzük mit tolt idén is lewa, nem is értem miért kérdés ,hogy ki kapja, vagy semmi köze nincs ahhoz, hogy hogy játszol és csak az a lényeg, hogy holnah jó, azért jorginho aranylabdája, mert így rúgta be ezt a 11est azért kicsit túlzásVagy Chiellini kap egy életmű díjat.
Sixo
De már kijöttek a fogadó irodák oddsai és Messi a legalacsonyabb magasan …
csebi
Sixo
több mint 3 éve
Lehet, voltak pillanatok amiket nem láttam, akkor ebben X 😊11-es? Akkor beszéljünk Busquets elmaradt pirosárólLegalább egy nézhető csapat lesz.? ??? Mert a spanyolok mik lettek volna... olaszok szrt se csináltak ma és egy 11s is elmaradt... legalább a fiam örül
Kampman
dande
Gergőbácsi
több mint 3 éve
hát pl az, hogy kb a 60. perctől közük nem volt a meccshezBemákolták a Digók....remélem a túloldalról jövő elpicsázza őket...mi volt ebbena mák? tényleg kíváncsi vagyok. mert ha azt mondod, hogy 1-0-ra nyernek egy megpattanó lövéssel..khm belgák akkor azt mondom ok.
ThundersNFL
petey
kontráztak kettőt kb és annyi
több mint 3 éve
Én nem látok ebbe sem problémát. A világ nem élné túl az angolok győzelmétDe akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Na.
Kenny
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
hülye angolok, angol hülyékDe akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Na.
Kenny
Stez
több mint 3 éve
adnám, de hülyeség lenne 17 bajnoki meccsre adni, emlékszem amikor brady azért nem lett mvp mert 12 meccsen játszott, matt ryan meg 16on, pláne ha azt nézzük mit tolt idén is lewa, nem is értem miért kérdés ,hogy ki kapja, vagy semmi köze nincs ahhoz, hogy hogy játszol és csak az a lényeg, hogy holnah jó, azért jorginho aranylabdája, mert így rúgta be ezt a 11est azért kicsit túlzásVagy Chiellini kap egy életmű díjat.
Sixo
csebi
több mint 3 éve
Nincs igazsag ha azt a hanyadek focit jatszo angolok megnyerik.De akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Na.
Kenny
Stez
több mint 3 éve
Bemákolták a Digók....remélem a túloldalról jövő elpicsázza őket...mi volt ebbena mák? tényleg kíváncsi vagyok. mert ha azt mondod, hogy 1-0-ra nyernek egy megpattanó lövéssel..khm belgák akkor azt mondom ok.
ThundersNFL
több mint 3 éve
11-es? Akkor beszéljünk Busquets elmaradt pirosárólLegalább egy nézhető csapat lesz.? ??? Mert a spanyolok mik lettek volna... olaszok szrt se csináltak ma és egy 11s is elmaradt... legalább a fiam örül
Kampman
dande
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
De most nem az olaszokkal volt 😊Mondjuk aki Morataval büntetőt rugat, az meg is érdemli.juvenál többet is rúgott és egyet sem hagyott ki idén ha jól emlékszem
somoskovig
Sixo
több mint 3 éve
Egy törpe, így nem csoda!nah jó, azért jorginho aranylabdája, mert így rúgta be ezt a 11est azért kicsit túlzásVagy Chiellini kap egy életmű díjat.
Sixo
csebi
több mint 3 éve
Jó, de ő törpe 🤣nah jó, azért jorginho aranylabdája, mert így rúgta be ezt a 11est azért kicsit túlzásVagy Chiellini kap egy életmű díjat.
Sixo
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
De akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Na.
Kenny
több mint 3 éve
De akkor a buzi angolokat verjek meg a dontoben.Úgy lesz 😎
Kenny
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Bemákolták a Digók....remélem a túloldalról jövő elpicsázza őket...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Mondjuk aki Morataval büntetőt rugat, az meg is érdemli.juvenál többet is rúgott és egyet sem hagyott ki idén ha jól emlékszem
somoskovig
több mint 3 éve
nah jó, azért jorginho aranylabdája, mert így rúgta be ezt a 11est azért kicsit túlzásVagy Chiellini kap egy életmű díjat.
Sixo
De már kijöttek a fogadó irodák oddsai és Messié a legalacsonyabb magasan …
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Soha. Csak hiaba a legjobbak, osszeeskudtek ellenuk a tobbiek. Feltek.Észak-Macedóniát már ejtetted?Legalább egy nézhető csapat lesz.Igen, az angolok es a danok is jok.
Kampman
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Nekem meg az, hogy közelről nézed, hogy passzolgatnakNekem a 738 passz annyira nem jön be, de ízlés dolga, elfogadom, ha valaki szereti az ilyet.Legalább egy nézhető csapat lesz.? ??? Mert a spanyolok mik lettek volna... olaszok szrt se csináltak ma és egy 11s is elmaradt... legalább a fiam örül
Kampman
dande
Kampman
több mint 3 éve
Mbappé nézted??
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Két jó csapat volt....ma szerintem a spanyol volt a jobb, de csatár nélkül nehéz ezt játszani...az olaszok meg eddig az egész eb-n fantasztikusan játszottak...sajnálom a spanyolokat, de valami csatár kell...
több mint 3 éve
Mondjuk aki Morataval büntetőt rugat, az meg is érdemli.
több mint 3 éve
Észak-Macedóniát már ejtetted?Legalább egy nézhető csapat lesz.Igen, az angolok es a danok is jok.
Kampman
Stez
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Nekem a 738 passz annyira nem jön be, de ízlés dolga, elfogadom, ha valaki szereti az ilyet.Legalább egy nézhető csapat lesz.? ??? Mert a spanyolok mik lettek volna... olaszok szrt se csináltak ma és egy 11s is elmaradt... legalább a fiam örül
Kampman
dande