NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Hmmmm, na nézzük csak.oroszok annyira jók voltak eddig, simán kikapnak 2-0-ra
Valószínűleg 5 olyan csapat lesz a 16 között, akik korábban már nyertek VB-t. Brazília, Argentína, Uruguay, Németország, Franciaország.
A vb-k történetét nézve, nagyon meglepődnék, ha ezen az 5 válogatotton kívül nyerne valaki VB-t. Nyilván azért a hollandok győzelme esetén nem lenne akkora a meglepetés.
És valószínűleg 5 európai csapat lesz bent: Németek, Franciák, Hollandok, Belgák, Svájciak.
Portugália valószínűleg kiesik, az oroszoknak még van esélyük.Vrijbloed
több mint 10 éve
kronikk
237
Teljesen jó. 😀Szép ez a Brazília/Chile - Kolumbia/Uruguay ág. 😀VrijbloedCopa America kicsiben, mi bajod vele ? 😊NB2
Szépen legyilkolják majd egymást.
A hollandoknak meg 4-be kell menni, Mexikó után jöhet Costa Rica vagy Elefántcsontpart...Vrijbloed
Az alsó ágon kinéz egy Holland-Argentin elődöntőTeljesen jó. 😀Szép ez a Brazília/Chile - Kolumbia/Uruguay ág. 😀VrijbloedCopa America kicsiben, mi bajod vele ? 😊NB2
A hollandoknak meg 4-be kell menni, Mexikó után jöhet Costa Rica vagy Elefántcsontpart...Vrijbloed
több mint 10 éve
Teljesen jó. 😀Szép ez a Brazília/Chile - Kolumbia/Uruguay ág. 😀VrijbloedCopa America kicsiben, mi bajod vele ? 😊NB2
A hollandoknak meg 4-be kell menni, Mexikó után jöhet Costa Rica vagy Elefántcsontpart...
több mint 10 éve
a másik ágon meg lehetne egy Argentina - Mexikó elődöntő 😀Szép ez a Brazília/Chile - Kolumbia/Uruguay ág. 😀VrijbloedCopa America kicsiben, mi bajod vele ? 😊NB2
több mint 10 éve
Szép ez a Brazília/Chile - Kolumbia/Uruguay ág. 😀VrijbloedCopa America kicsiben, mi bajod vele ? 😊
több mint 10 éve
Szép ez a Brazília/Chile - Kolumbia/Uruguay ág. 😀
több mint 10 éve
Nem fognak. Inkább Cron ver 4-et ésJó, papíron igen. Európaiaknak szurkolok, de ezek a görögök ne menjenek már tovább. 😀VrijbloedÉs valószínűleg 5 európai csapat lesz bent: Németek, Franciák, Hollandok, Belgák, Svájciak.meg a görögöknekShilkor
Portugália valószínűleg kiesik, az oroszoknak még van esélyük.Vrijbloedtovább mennek a PortugálokKlinsmann leikszel a németekkel 😀 Toca
több mint 10 éve
Na igen, de a meccset az O nyeri, így meg már nehéz. 😀miért ne? D# wins championship 😀ShilkorJó, papíron igen. Európaiaknak szurkolok, de ezek a görögök ne menjenek már tovább. 😀VrijbloedÉs valószínűleg 5 európai csapat lesz bent: Németek, Franciák, Hollandok, Belgák, Svájciak.meg a görögöknekShilkor
több mint 10 éve
Nem fognak. Inkább Cron ver 4-et és tovább mennek a Portugálok 😀Jó, papíron igen. Európaiaknak szurkolok, de ezek a görögök ne menjenek már tovább. 😀VrijbloedÉs valószínűleg 5 európai csapat lesz bent: Németek, Franciák, Hollandok, Belgák, Svájciak.meg a görögöknekShilkor
több mint 10 éve
miért ne? D# wins championship 😀Jó, papíron igen. Európaiaknak szurkolok, de ezek a görögök ne menjenek már tovább. 😀VrijbloedÉs valószínűleg 5 európai csapat lesz bent: Németek, Franciák, Hollandok, Belgák, Svájciak.meg a görögöknekShilkor
több mint 10 éve
Jó, papíron igen. Európaiaknak szurkolok, de ezek a görögök ne menjenek már tovább. 😀És valószínűleg 5 európai csapat lesz bent: Németek, Franciák, Hollandok, Belgák, Svájciak.meg a görögöknekShilkor
több mint 10 éve
És valószínűleg 5 európai csapat lesz bent: Németek, Franciák, Hollandok, Belgák, Svájciak.meg a görögöknek
több mint 10 éve
Ja ebben. Aminek a harmadát nem kellett volna elhoznia, amit nem tudott megújítani és feltüzelni, aminek a játéka totális unalomba és kudarcba fulladt, és aminél full szarul cserélt folyamatosan.Hodgson egy hülye pöcs, ragaszkodik az állásához, amíg ki nem basszák. Csak a baj, hogy nem akarják.StezÉn mondjuk nem néztem sok angol meccset, de ebben a keretben perpill ennyi van. Lehet érdemes lenne még 2 évet adni neki, szerintem 2-4 év múlva fog ez a keret igazán beérni.Toca
Hodgson szar. Túl sok a hibája, túl sok ideje. Már az EB-n is hibát hibára halmozott, akkor megkapta az esélyt a maradásra, szerintem ezt bőven eljátszotta.
több mint 10 éve
Hmmmm, na nézzük csak.Valószínűleg 5 olyan csapat lesz a 16 között, akik korábban már nyertek VB-t. Brazília, Argentína, Uruguay, Németország, Franciaország.
A vb-k történetét nézve, nagyon meglepődnék, ha ezen az 5 válogatotton kívül nyerne valaki VB-t. Nyilván azért a hollandok győzelme esetén nem lenne akkora a meglepetés.
És valószínűleg 5 európai csapat lesz bent: Németek, Franciák, Hollandok, Belgák, Svájciak.
Portugália valószínűleg kiesik, az oroszoknak még van esélyük.
több mint 10 éve
Hodgson egy hülye pöcs, ragaszkodik az állásához, amíg ki nem basszák. Csak a baj, hogy nem akarják.StezÉn mondjuk nem néztem sok angol meccset, de ebben a keretben perpill ennyi van. Lehet érdemes lenne még 2 évet adni neki, szerintem 2-4 év múlva fog ez a keret igazán beérni.
több mint 10 éve
Hodgson egy hülye pöcs, ragaszkodik az állásához, amíg ki nem basszák. Csak a baj, hogy nem akarják.
több mint 10 éve
Megérdemelték az olaszok a kiesést. Szokásos balfaszkodás, anti foci, aztán 10 perc kapkodás. Ez az olasz stílus. 😊Prandelli lemondott.StezAmilyen idiótákat cserélt az utolsó két meccsen...Toca
több mint 10 éve
Prandelli lemondott.StezHodgson is megtehetné, ahelyett, hogy azt magyarázza: "ha belőjük a helyzeteinket, nyerünk".
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Prandelli lemondott.StezAmilyen idiótákat cserélt az utolsó két meccsen...
több mint 10 éve
és persze, hogy lecsapta a poént xD@holyfield
I guess any part of the body is up for eating.
ez meg az Amerikai psycho kedvelőinek lehet igazán vicces :
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kolumbia B csapattal áll ki, de sajnos Mondragón nem véd. 😕 (Bár ez fantasy szempontjából nem rossz hír nekem.)Schleck= kezd Jackson Martinez és Guarín, remélem "húznak egy Serigo Conceicaot"
több mint 10 éve
Kolumbia B csapattal áll ki, de sajnos Mondragón nem véd. 😕 (Bár ez fantasy szempontjából nem rossz hír nekem.)
több mint 10 éve
McNabb akármennyire bírom Pepe-t full feleslegesen fejelt oda és járt érte a piros. Azért mert máshol nem adnak pirost érte attól még azt ér. Olasz fanok is ezzel villognak, hogy máshol ez sárga Marquisionak. Amikor előtte van a labda és egyértelmű rugó mozdulattal odaszúrt a másik sípcsontjára az piros.Csakhogy teljesen mindegy, mekkora a fejelés, piros jár érte.Sebiiilyen alapon ez is piros:
www.youtube.com/watch?v=8Al9XjRXf4Y
www.youtube.com/watch?v=7M_eRI0J1G4
www.youtube.com/watch?v=5P-ihptRgGk
meg úgy diego costa minden 2. megmozdulása az volt idén a Real elleni meccseken. Amúgy aláírom hogy elfogult vagyok, csak hogy ilyenért pepén kívül kiállítani nem igen láttam embert. És ez a szánalmas. Mert lehet hogy "elméletben", ahogy Baggio is írja minden ilyenért piros lap jár, viszont "gyakorlatban" csak pepe kap ezért pirosat.eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Étteremben néztük, hát mindenki egyetértett, hogy bűn gyenge meccs volt. A digó szurkolók persze hisztiztek, hogy az uru-k semmit nem csináltak, mondtuk nekik, hogy ők sem többet 😊A Suarez esetre egyöntetű vélemény volt, hogy a visszakönyökkel együtt mind2 piros.
De összességében nem bántam, hogy a felét átdumáltuk mert nagyon rossz meccs volt, őszintén egyik csapatért sem lenne kár...