NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
509
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Milyen jót röhögnek Suárezen, kibasznám a VB-ről, mint macskát szarni.StezHa eltiltják, ki se kéne állniuk Kolumbia ellen.
több mint 10 éve
Milyen jót röhögnek Suárezen, kibasznám a VB-ről, mint macskát szarni.
több mint 10 éve
Azért hogy egy vámpír a legnagyobb érdekesség egy meccsen, az szomorú
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A hosszabbításra még volt majdnem másfélszeres odds, hogy nem lesz már gól, free money.Szarok voltak az uruk is, de az olaszok olyan ostobán (és persze kurva gyengén) játszottak a második félidőben, hogy nem is lehetett más az eredmény. Fél csapatot ki lehet baszni az edzővel az élen, az is valami.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
undorító...
több mint 10 éve
kronikk
237
Vajh' Suarezt eltiltja a fifa a nyolcaddöntőről? A kérdés nyilván költőibaggioEltiltották Meirelest? ugyanaz lesz Suárezzel is, nincs a FIFAnak videója
több mint 10 éve
Vajh' Suarezt eltiltja a fifa a nyolcaddöntőről? A kérdés nyilván költői
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
fantasy-ben Suárez a CSK-m, de remélem nem duplázzák meg a harapások számát is emiatt.
több mint 10 éve
Eddig gyenge a nap, de azért ...Jó ez a VB!
több mint 10 éve
Öröm és bódottá van 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
a kisebb rossz ment tovább
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Ma nem Európa focinapja van. Eddig sem volt mondjuk sok ilyen.Höri likvidálhat megen.
több mint 10 éve
Kiestek az olaszok is ! Jó ez a VB ! 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
cavani milyen szép missed tackle 😊
több mint 10 éve
Costa Rica a csoportelső! PURA VIDA!
---
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Olaszoknak feltűnt hogy kaptak egy gólt?
több mint 10 éve
jaja, Balónál kevés jobb csatár volt ebben a szezonban 😉Hát azért a két embert ne hasonlítsuk össze. Az egyik egy örök igéret a másik meg idén a legjobb csatár.TocaBalo is hogy megkomolyodottez mind2 pirosMarioAnaAzt hittem idén ezt már kinőtte Suarez...Toca
Az olaszok (és az uruk) ma sem hazudtolják meg önmagukat, az a lényegbaggio
több mint 10 éve
Anglia pontot szerez, ez a nem mindegy. XD
több mint 10 éve
Hát azért a két embert ne hasonlítsuk össze. Az egyik egy örök igéret a másik meg idén a legjobb csatár.Balo is hogy megkomolyodottez mind2 pirosMarioAnaAzt hittem idén ezt már kinőtte Suarez...Toca
Az olaszok (és az uruk) ma sem hazudtolják meg önmagukat, az a lényegbaggio
több mint 10 éve
remélem lesz vagy 7 perc hosszabbítás
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Beszarás mi kocogás megy az olaszoktól most is.